yeni evli olsanız ...

evet uzucu. esiniz destekliyorsa sizi cok uzen parcalari degistirin. henuz yeniyse aldiginiz dukkan belki degisim yapar.
size baski kuranlara da ayip ya. birakin kim ne kullanacsksa kendi begensin de mi.
kesınlıkle oyle bır yıllık evlıyız yanı ılk baslarda daha sorun edıyordum yanı cok havalı ınsanlar var askerı ortamdakı bazı hanımları bılırsınız belkı:) ve gurbette olamanında verdıgı duygularla ara ara dert edıyorum ..

siz eşinizle mutluysanız eşyaları siz seçmediğiniz halde beğeniyosanız sorun yok. kimseninde bişey demeye de hakkı yok. sonuçta istediğiniz zaman parça parça ya da tek seferde istediğiniz eşyaları değiştirirsiniz.mesela koltukların rengini mi beğenmediniz ya da sıkıldınız mı koltukçu da farklı renk ve kumaşta kaplatırsınız :)

hayır yenı geldı demıyorum ...bır yıllık evlıyız ara ara gelıyor ..gelemıyordu askerı mensup ve dogu gorevınde ıdı ..keske gelebılse kımseye fırsat verılmemıs olurdu ben malesef ses cıkaramayan bır tıpım ve ılk bastan ıtırazcı bırısı olmak ıstemedım fırsat verılse ıyı olurdu ama verılmedı ...sanırım sadece tesellıye ıhtıyacım var ...

Ohoo sen gene yatak odanı beğenerek almışsın, ben hiç bişeyimi içime sinerek almadım ki... Her şeyim dökülmeye başladı 6 aydan sonra. İnan nevresimlerimi bile evlenince aldım, yatak örtüm, bi takım yemek takımı, kahvaltı takımı, halılar.... Saymakla bitmez. Bırak eşyayı, sen evindeki huzura bak. Eşyaları benimsememen normal, kimseye de açıklama yapmana gerek yok, ben beğendim aldım de, sustur herkesi. Dedikodu verme kimseye. Yani şöyle oldu da böyle oldu da diyerek beynini yorma boş yere. Eşimi seviyorum diyorsun, inan başka hiç bişeye gerek yok...

Sessiz ve yumuşak huylu bir insan olunca anlayissiz insanlarn isi daha kolay oluyor sanirim.Ama insanin icinde ukde kaliyor sonrada bazi seyler.Bende esimin ailesiyle kendi yapimdan dolayi buna benzer seyler yasadigim icin sizi anlayabiliyorum..
Allah daim etsin mutlulugunuzu...Aslinda en onemliside bu zaten.Bir omur mutlu olabilecegimiz insanlari bulmusuz gerisi teferruat.Esiniz sizin arkanizda olduktan sonra ilerde istediginiz gibide alirsiniz esyalarinizi...

:) kesınlıkle oyle uzun zmandır dusunmuyordum bır koltuk takımı begendım esıme attım ordan geldı sanırım aklıma :) nobet gunlerı de asırı duygusal oluyorum gurbet ellerde yalnız olmak cok zor

kesınlıkle haklısın :)

Benim bu konuda askeri mensubuz üstten bakıyorlar havalı rütbeler vs gibi tabirleriniz.benim eşim subay lojmanda yaşıyoruz burda lojman sıkıntısı yok astsubay komşularım da var uzman olanlar da. Kadınlar bana selam bile vermiyordu sonra bigün baktım bu böyle olmayacak bi tabak yemek aldım gittim komşuma sonra da sordum niye die. Bilmem bizimle konuşmak istemezsiniz die dedi. Şok oldum o gün bugündür konuşuyoruz. Bence bu hissi siz kendiniz yaratıyorsunuz. Ne biz ne de eşimin arkadaşları bu kafada değiller. Fi zamanından kalma as üst ilişkilerini kafanızdan atın. Eski kafalı subay davranışlarını insanlara öyleymiş gibi göstermeyin.

amıınnn kesınlıkle haklısınız yanı bunu yazarken sadece tesellıye ıhtıyacım oldugu ıcın yazdım yalnızlık gurbet zor ama ınsanların dertlerı ıle alay etmek de hıc etık olmasa gerek ıste var fırsatcı kımseler ...sanırım ıgneleyıcı yorumları seven kımsler onlarda :)

Dert etme yahu.esin iyi olsun mutlu olun.esyalarla huzurunuzu bozmayin.olan olmus.o esyalar omur boyu siznle yasamayacak gun gelir tutarsn kocanin elinden birlikte gider yenilersnz.ben de gormedm esyalarimi.baska sehirden aldi kayinvalidemler.oturma odami degstrdim bile.digerlerini de seviyorm benimsedim cunku evimi ailemi seviyorm.

hayır farkında ısenızz? bazı kımsleer dıye bahsettım ben lutfen rıca edıyorum ast ust tartısmasına burada gırmeyelım ... boyle bır yorum okumadım olarak sayoyorum ..

ayrıca ast ust yok yorumda lutfen duzgun okuyun ... sakın ben boyle yoruma tahammul edemem ast ları ustlerı asla bu muhabbetlerden hoslanmayan bırısıyım ..ve burada bundan bahsetmenız hosuma gıtmedı .

eşyalar alınırken oradaymışsın neden sesini cikartmadin. hadi sen sustun, ailen neredeydi.

Şimdi takmaya değer mi. vaktinde tepki gostermeliydin. en fazla ileride degistirirsin. eşya seninle yaşamıyor. ..

Severek evlenmişsiniz ve artık evlenmişsiniz. Bunları dert etmeyin kendinize. O evde huzur mutluluk var mı onu dorgulayın, varsa lafı bile olmaz eşyaların.

Zamanla yenilerini alır yavaş yavaş değişirsiniz evinizi dert oluyorsa içinize.

Sonuçta yatak odası dışında elllerinden geleni yapmışlar gibi gorunuyor;buda önemli bir mesele .

Ayrıca kimseye açıklama yapmayın; brğendik aldık deyin,sussunlar.

O zam
hayır farkında ısenızz? bazı kımsleer dıye bahsettım ben lutfen rıca edıyorum ast ust tartısmasına burada gırmeyelım ... boyle bır yorum okumadım olarak sayoyorum ..
o zaman o tabirleri askeri mensublar için kullanmayın. O karakterde insanlar heryerde var. Onların tavırlarına nie takılıyorsunuz nie herkese açıklama yapıyorsunuz. Boşverin gitsin. Bu kadar tepki vermenizi gerektiricek tahammülsüzleştiricek bişi söylemedim. Enteresan.

baskalarini bosver. ben evlendigimde esyam sifir bile degildi. bekarliktan kalmaydi esimin. milletin dedigi muhim degil. can sikici olan yeni aliyorsun madem gelin kizin fikrini sl de mi. bunun yapilmamasi cok sunir. yoksa milleti bosver ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…