- Konu Sahibi Kendimi_7_im
Aramak istemiyorsan arama, acmak istemiyorsan acma. Seni onlar buyutup bu yasa getirmedi. Konusmak isteyen oglunu arasin konussun. Trip atar atar susarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramak istemiyorsan arama, acmak istemiyorsan acma. Seni onlar buyutup bu yasa getirmedi. Konusmak isteyen oglunu arasin konussun. Trip atar atar susarlar
Ogullarina sitem edemezler tersler cunku, ama sana ederler. Kendini ezdirme. Zirt birt aradiklarini artik rahatsiz oldugunu ima yoluyla belirt. Oldu olacak eve kamera koyun 7/24 izlesinler. Bu nedir yaİşte bu benim saygı mecburiyetimden başka bi mecburiyetim yok
![]()
Benim kv de çok bekledi ama aramadım işim var yoruluyorum deAmin bacı amin inş ben 112 de çalışıyorum İzmir de çok aktiftim buraya gelip eve kapanınca çok bunaldım birde bu aradın aramadın neden aramıyorsun annene sordum onları da aramıyorsun aileni de arayacaksın bizi de arayacaksın gibi konuşmalar ben geriliyorum bu yaştan sonra yeni yetme gibi bu muameleye eşimde beni görüp gerilimi![]()
Ayy iyi niyetli görmeye çalışıyorum çalıştıkça baktım ben mecbur kaldım misal bu saat de dışarda ne yapıtınız neden gece geç yatıp öğlen kalkıyonuz o zaman eşim ile konuştum bu merak etmek değil yönetmek müdahil olmak dedim ondan sonra aramayı bıraktımOgullarina sitem edemezler tersler cunku, ama sana ederler. Kendini ezdirme. Zirt birt aradiklarini artik rahatsiz oldugunu ima yoluyla belirt. Oldu olacak eve kamera koyun 7/24 izlesinler. Bu nedir ya
Nöbetlere başlayım izindeyim şimdi o zaman geçerli bi bahanem var artık 24 saat nöbet usulü çalış gel eve evle uğraş hangi arada arıyım, vakit buldum mu dinleniyorum diyicemBenim kv de çok bekledi ama aramadım işim var yoruluyorum de
Ağlıyo hüngür hüngür uluyarak bu gelin gerçek yüzünü gösterdi diyeKızzzz ben öyle desem oğlunu arar ağla ağla içi çıkar![]()
![]()
aynen öyle ilk evlat zamanla kesilir sıksık olmaz.. ama sen yine de sınırlarını bastan çiz.. ben bile nişanlıyım taze sıksık aramayı bile düşünmüyorum düşün.. gecen ayagını böcek ısırmış aradım tamam hee bi de adet yerini bulsun diye bayramda ararım o da tamm eee yeter yani. . arada da nişanlımdan selam yollarım .. sen arada planlar yaparsan eşinle daha ii aslında..Çok Şikayet edip eşimin kafasını şişirmemeye özen gösteriyorum arayı bulmaya çalışıyor çünkü ona da diyorum benim için aileni kırma ben de konuşurum diye ama üzen sen olma diyorum ama yine de o çözmeye çalışıyor bocalama evresindeler benden önce 3 abim evlendiği için bizimkiler tecrübeli omların ilk evlatları evleniyor ya onunda katkısı olabilir bence diye düşünüyorum yapacak bişey yok alışacaklar bize
Valla ben bu tüp açık kaldı,tansiyonun düştü bayıldın,yangın çıktıda bizden sakliyorsunuz v.s v.s senaryolarina 12 senedir maruz kalıyorum.Ailesi ile ilgili tek şikayetim bu arama mevzusu aradık açmadın bu kelimeye deli oluyorum uyurlar işleri vardır müsait değillerdir yok hiç yoksa başka hiç bi şeylerine rastlamadım . Eşim artık diyo arka arkaya arayacaklar diye korkuyorum diyo . Kötü niyet yok ama uyuyup kaldık hafta sonu 18 kez aramışlar . Aradım ya tüpün altını kapatmadıysanız ya evde yangın çıkarsa diyorlar![]()
dun bizede ayni sey oldu esimi goruntulu aramislar o acmayinca beni aradilar saat aksamin 10 u bende acmadim tekrar esime donduler bide goruntulu yani kardesim belki isimiz var evli insaniz biz sonucta degilmi bazen dusunemiyor insanlar sanirim basiretleri baglaniyorÇok zaman ayıramadım okuyamadım yorumları ama genel olarak göz attım. Çok ince düşünüyorsun bence. 22 ay önce evlenip geldim Ankara’ya. Bizim de arkadaş çevremiz yok. Bir görümcem var bize uzak oturuyor. Dediğin gibi ailesini çok seviyorum ama bazen batıyor bana bazı şeyler. Beni en çok kızdıran durup durup gece onbir oniki civarı aramalarıydı. Hatta gece aradı. Oğlu açmayınca beni aradıTelaşlanmasın diye açıp uyuyor dedim. Eşime öylesine bir şey der gibi gece niye arıyorlar anlamıyorum dedim. Sen evdeyken benim annem aramıyor beni bile dedim rahatsız etmemek için. Artık aramıyorlar. Erken arıyorlar artık.
Bence hiç aileni kırma, ailene bir şey deme vs deme. Bazı şeyler kırılmadan düzelmiyor. Erkekler aileleri söz konusu olunca eşlerini kırmaktan çekinmiyor. Yaşadığın şey gerçekten bunaltıcı. Eşim bana annemi aramıyorsun dedi. İnat ettim bir buçuk ay aramadım. Bir daha demedi. Kendi ailemi aramıyorum. Her gün annesi ablası babası arayamam.
öncelikle hem memleketlim hem yaşıtımsın hem de yakın zamanlarda evlenmişiz sana kendimi çok yakın hissettim.Mrb kızlar ben 34 yaşındayım. 2 aylık evliyim o kadar bocalama içindeyim ki ev ,yeni şehir ,yeni iş arafta gibi hissediyorum kendimiİzmir den Ankara’ya gelin geldim ben , burda ne eşimin ne benim hiçkimseniz yok , benim ailem 5 saat eşimin ailesi 4 saat uzaklıkta ... okadar daraldım o kadar bunaldım ki okuyan olur bana tavsiye vermek isteyen olur ben içimi dökmek istedim
herşey çok güzel başladı 1,5 senede evlendik ne nişanlılık ne evlilik sürecinde hiç bi sıkıntı tartışma bile yanaşmadı ne aileler ne bizim aramızda çok şükür ... ama evlendikten aynı eve girdikten sonra ( belki benim alışamamın da etkisi var ) incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavgalar etmeye başladık . Ona da bana da herşey batmaya başladı . Misal örnek veriyorum eşimin ailesini o kadar çok severdim ki evlendik onlar bile garipleşmeye başladılar gibi geldi . Balayına git 3-4 kez ara , evimize geldik günde 3-4 kez anne ayrı baba ayrı kardeş ayrı ara , açma yada duyma olaylar çıkar ,sürekli benim aramamamdan şikayetçiler zaten İnan’ın zor bir dönem geçiriyorum ama anlatamıyorum. Sürekli kont altındaymışım gibi hissediyorum anne arar babanı aradın mı kardeş arar annemi aradın mı sıkıldım zoraki yaptırım uygulanmasından. Eşimde hak verdi bana ; sen kalk annesi ile konuş
Ki asla deme bişey gidince konuşuruz kırma kalplerini dememe rağmen . Şimdi aramıyorlar sık beni ama aradığım zaman sesler hep kötü
not: ben kendi ailemi de çok aramam anne baba kardeşler böyle alışmışım ben
neyse kızlar ne olur azıcık deneyimleriniz yorumlarınız ile destleklerinizi bekliyorum
![]()
Ama biliyorum ki arasam sık sık yine yaranamam misal ilk zamanlar da arardım gündüz uzun uzun konuşurdu dinler yorum yapardım akşam yine arardı dedim anne hayırdır anne ne oldu onda bile sesi değişirdi bişey olmadı kızım bi sesini duyuyum derdi onlara göz yumunca zaten patladımMerhabaayni yastayiz. Ben de on aylik evliyim ve esimin memleketine geldim evlenerek. Esimin ailesi burda yasiyor cok yakin mesafedeyiz, benim tarafimdan kimsem yok burda. Biz de evlenince soyle olcak boyle olcak diye binbir hayalle evlendik, ama ayni evin icinde yasamaya baslayinca aynen dediginiz gibi incir cekirdegini doldurmayacak seylerden tartistik. Hala zaman zaman tartisiyoruz. Siz de daha 2 aylik evlisiniz, eger karsi taraftan siddetli bir saygisizlik terbiyesizlik yoksa bu tartismalar cok dogal. Evliliginiz yavas yavas oturacak,birbirinize zamanla alisacaksiniz.
Ailesiyle ilgili de aradin aramadin mevzusu haklisiniz can sıkıcı. Ama bu konuda tavrinizi hep koruyun ve sinirinizi cekin. Nasil baslarsaniz oyle devam eder. Ben de mesela kayinvalidrme ugrarim, 3 gun ugramasam boyle caktirmadan laf sokar evde keyfime bakiyormusum gibisinden.