Yeni evli olup evliliğimi oturtmaya çalışıyorum 🥺

Ben koymaya çalışıyorum o mesafiyide onlar ısrarcı olunca konuştuk bakalım güzel güzel , bundan sonrası nasıl olcak bakalım

Bana sorsalar hesabı tek yüzüme veririm cvp ı takmam da eşime de yüklendiler ondan gereksiz bir gerginlik yarattılar ama şükür şimdilik süt liman

Bana sorsalar hesabı tek yüzüme veririm cvp ı takmam da eşime de yüklendiler ondan gereksiz bir gerginlik yarattılar ama şükür şimdilik süt liman

Eşine ne diye yuklendiler allah askina alti ustu telefon mevzu eşinin bunlari sana bile taşimamasi gerekiyor. Kv benim eşime ben yanindayken bile soyluyor" cirilla telefonu acmadi" diye. Esim cevap bile vermiyor.

Siz ikinizde cok buyutuyorsunuz herseyi.

Hadi benimki acemi ilk evliliği benim 2. Tecrübeli olmam lazım ama kaçıncı olursa olsun bi saflığı tutuyor insanın ya

Hadi benimki acemi ilk evliliği benim 2. Tecrübeli olmam lazım ama kaçıncı olursa olsun bi saflığı tutuyor insanın ya

Saflik ya da acemilikle alakasi yok. Dedigim gibi ben evlendigimde 21 yasimdaydim esimle ikimizin de ilk evliligi. Kimseyi bu denli mudahale ettirmedik. Yasim kucuk diye saf sanip ilk yillar mudahale etmeye kalktilar ama ettirmedik. Karakterle alaka birsey.

Umarim toparlarsiniz

Çok çok teşekkür ediyorum güzel tavsiyelerin için ikimizde memuruz eşim ile 2 sene sonra tayin isteyebiliyoruz siz de o güzel yüreğinize layık musmutlu günleriniz olsun .
Kv görümceye gelince ben inanırım rabbim herkesin yüreğine göre yaşatır bu hayatı

İnşallah cnm ya çok teşekkür ederim

Yaa ilerde cok guleceksin:) Biz de hic kavga etmezdik. Bize evli arkadaslarimiz ilk yil cok kavga ediliyo haberiniz olsun diyodu ne alaka diyoduk. Cidden oyleymis her sey mi batar insana. Simdi 2 bucuk seneyi devirdik masallah. Ailelere gelince senin kayinvalideler oyleymis benim kendi annem oyleydi bigun konusmasak trip atardi. Geciyo yani hepsi:)

Ayyyy cicim ayı diyenleri ayılar götürsün yok öyle bişey ne kavgalar sor hiçbirisini hatırlamıyorum ama o anda dünyanın en büyük problemi gibi geliyor . Ama dediğiniz gibi geçecek ,rabbim bugünlerimizi arattırmasın

Ben cicim ayi diyenlere afedersin sıçım ayi diyodumherkes sudan cikmis balık gibi oluyo haliyle gerginlikten patliyosun. Geciyo gidiyo yeter ki saygi kaybolmasin:)

Tatlim bak önce şunu söyliyim çok şanslısin eşin ilk olayda hemen arkanda durmuş ailesi de hemen uyarıyı dikkate almis,belli ki özünde düzgün bir aile, ha evliliğin ilk 5 yılı zordur yalan yok, ama birbirinizi seviyosanız aşarsıniz ,sen de belli ki temiz iyiniyetli bir insansın , sana tavsiyem herşeyi buyutme, kafana takma,esini seviyosan o da senin arkanda durup ezdirmiyorsa o bunu demiş şu şunu demiş ses tonu değişikmis, yüzünü mu asmışmış...hiiiiiç takma, yuvanın tadını bozmalarina izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…