yeni evli sendromum=)

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
212
3
318
İstanbul
benim sorunum yeni evli arkadaslarımın evine gittiğimde kendimi cok mutsuz hissediyorum hele yeni dogmus cocugu varsa daha mutsuz hissediyorum sanki ben onların yerine o hayatı yasıyomusum gibi geliyo kendimi cocuklu eli kolu baglı hissediyorum cok tuaf benimkine benzer duygular yasayanlar varmı merak ediyorum evlilikten korkar oldum sanki evlenirsem o hissetiğim duygu peşimi bırakmıcak gibi geliyo hele cocuk yapmak heralde bi en az 5 sene yapamam gibi geliyo yanlıs anlamayın sakın kıskanclık değil bu kendimi rüyadaki kabuslarda gibi hissediyorum deliriyo muyum ne
galiba hep genç ve bekar kalmak istiyorum

ben evliyim ama çocuklu bir bayan değilim, düşünmüyorum henüz. ama çocuklu olan bayanların eli kolu bağlı mı oluyor??? bir de o hayatı yaşamak falan tarzında bi tabirde bulunmuşsun, nasıl bir hayat yaşıyorlar ki acıyor gibi konuşmuşsun...sevdiğin biriyle evli olmak ve hatta bebek sahibi olmak eşi benzeri olmayan bi duygudur eminim. en azından ben bunu düşündüğüm zaman heyecanlanıyorum ve içimi tarifi imkansız bir duygu kaplıyor, senin gibi evli ve çocuklu hanımlara acımıyorum..

hmm..
en kestirme yol hç görüşmmek..

durum bu kadar vahimse..

zaten onlarda sana böyle kötü hissettrdiklerini bilse sana bunu yaşatmazlar eminim..

anlayabiliyorum aslında ve tahminimce hayatınızda kimse yok şu aralar......

ve ben evlenip genç kalanlar ve hatta evlenip gençleşenler grubundayım...sanırım evli iken de genç kalınabiliyor..yersiz korkular...ve çevrenizdeki evli çiftlerin çok mutlu, huzurlu olduğunu düşünmedim ben bu konuşmalarınızdan...

Son düzenleme:
Benımde cocugum yok ama.. düşünsene senden ve sevdıgın adamdan bı parca dunyaya gozlerını acacak... mınıcık eller tombık ayaklar... baskasının cocugunu bıle nasıl ıcten sevıyoruz bunları dusun... cok guzel tarıfı olmayan bı duygudur heralde...

pekı evlerıne gıttıgın arkadasların mutsuz mu? zor mu gelıor onlara cocuk bakmak ne anlatıorlar hemen cocuk yapma gez eglen yasa mı dıolar genelde bole derler de cok bılmısler...

ben acıyorum die bişe YAZMADIM farkındaysanız sadece bana mutsuzluk getirir gibi düşüncelere kapıldıgımı söyemeye calısıyorum yasadıkları hayat kötüde değil! cocuk düşmanı bi insan değilim

tabı deılsın cnm.. sen bence bıze takıl burda onlara gıtme bızde evlıyızz bızımde cocugumuz yok

hmm..
en kestirme yol hç görüşmmek..

durum bu kadar vahimse..

zaten onlarda sana böyle kötü hissettrdiklerini bilse sana bunu yaşatmazlar eminim..

bende gitmemeye calısıyorum ama anlıyolar neden artık gelmiyosun gibi bende böle bişeyi diyemem o yüzden kırmamak adına cagırdıklarında gidiyorum ama evlenmekten resmen korkuyorum artık

tabiki çocuk düşmanı değilsindir ben de öyle bişey demedim:) biraz sert oldum sanırım.. ama önyargılı olma bence...

evliliğin en guzel tarafı sabah gözlerını actıgında sevdıgın adamın yanında olmasıdır...

bilmiyorum 1 aylık evli olana bile nasıl gidiyo dediğimde aman nebilim herseye karısıyo diyo bende kendimi rahatlatmak adına ona ama esinin eve gelişini beklemek güzeldir heralde diyorum aman diyo ondan sonra ben kendimi diken üstünde hissediyorum eve geliyorum sanki evli olan benim hayat benim için bitti gibi geliyo cok tuhaf ya

tahmin ettiğim gibi...

bence bir arkadaşın da söylediği gibi bu tür evli insanlardan uzak durmak sizi daha rahat kılar....emin olun tüm evlilikler böyle değil...

sevdiğin biriyle evli olmak çok güzel bir şey bana göre ...........bekarlık sultanlık evlende gör gününü diyen çok oldu tabi ama ben korkmadım herkesin hayatı,yaşam tarzı ayrı sonuçta ...evlilik bir son değil ki yeni ve güzel bir başlangıç evlenince de herşeyi yapmaya devam ediyorsun zaten eve kapanma durumu falan asla olmuyor ...evliliğimiz 4. yılı iyiki evlenmişim öcü değil evlilik inan ...çocuğum yok şimdilik ama olunca da onunla hayat daha bir başka güzel olacak diye düşünüyorum elimi kolumu niye bağlasın ki?

yaa onları sen bıze sorr bence gorusme o arkadaslrınla bana sorsaydın gece 4 e kadar bekledıgımı ve bundan mutluluk duydugumu solerdım cok samımıyım

sanırım gencim güzelim, sorumluluk yok, ev çekip çevir yok, bebeğin maması kakası yok, ohh hayat ne güzel modundasın sanırım
ama valla ciddi düşündüğün biri olunca bunlar dert değil özlem olur senin için

Son düzenleme:
valla ben şu kadarını söyleyeyim "evlendim, sağlık sorunlarım bile düzeldi" haahaha:))) mutluluk insanı bambaşka ve genç yapıyormuş bunu öğrendim...

hele ben evın en kucuk kızıydım.. lıseyı dısarda okudum unıversıteyı kazandım hemen unıv. e gıttıım.. hayatta ev ısı yapmıs ınsan degıldım... okulum bıtmeden ıse basldım gecelerı calısıordm evlendım hala gece calısıorm ama ev ısı falan felaket yapıorm artık yemek yapmasını da yavas yavas ogrenmeye calısıorm calısmaktan vakıt buldugum zaman zarfında...

korkmaa yaa cesaretlı ol bıraz ben evlendıysem herkes evlenır valla bak...

valla canım tercih meselesi sonuçta, herkes evlenip çocuk yapcak diye bişey yok
evlenirsin ama çocuk yapmazsın mesela bu da bi tercih
ama sanırım sürekli mutsuz evliler görmeseydin böyle düşünmezdin sanırım
bak kk bir derdim varda seni evlilikten soğutmuş olabilir

aynen ole üni okurken 2 yasındaki bi cocuga dadlık yaptım 1 sene mama-kaka olayına baktım yani ama sanırım bunuda etkisi var

inş cesaretli olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…