sevdiğin biriyle evli olmak çok güzel bir şey bana göre ...........bekarlık sultanlık evlende gör gününü diyen çok oldu tabi ama ben korkmadımherkesin hayatı,yaşam tarzı ayrı sonuçta ...evlilik bir son değil ki yeni ve güzel bir başlangıç evlenince de herşeyi yapmaya devam ediyorsun zaten eve kapanma durumu falan asla olmuyor ...evliliğimiz 4. yılı iyiki evlenmişim öcü değil evlilik inan ... çocuğum yok şimdilik ama olunca da onunla hayat daha bir başka güzel olacak diye düşünüyorum elimi kolumu niye bağlasın ki?
sen bı gun bana gel oturmaya...
ahhh keske size diyebilsemki 1 tanesi cok mutlu hiçbiri mutlu deli nebilim ya insan dogal olarak bakta geleceğini gör diyo
sen bı gun bana gel oturmaya...
aynen öle benım evden cıkınca sokagı donmeden evlenırsın
evet keyfın yerıne gelmıs gevsemıs gibisin.. hala evlılık konusunda dusuncelerın aynı mı sımdı saadete gel
benim sorunum yeni evli arkadaslarımın evine gittiğimde kendimi cok mutsuz hissediyorum hele yeni dogmus cocugu varsa daha mutsuz hissediyorum sanki ben onların yerine o hayatı yasıyomusum gibi geliyo kendimi cocuklu eli kolu baglı hissediyorum cok tuaf benimkine benzer duygular yasayanlar varmı merak ediyorum evlilikten korkar oldum sanki evlenirsem o hissetiğim duygu peşimi bırakmıcak gibi geliyo hele cocuk yapmak heralde bi en az 5 sene yapamam gibi geliyo yanlıs anlamayın sakın kıskanclık değil bu kendimi rüyadaki kabuslarda gibi hissediyorum deliriyo muyum ne
galiba hep genç ve bekar kalmak istiyorum
canım bir de olayın şüle bir boyutu var.
insanoğlu muhabbet esnasında daha çok dert anlatma eğilimindedir.yani şöyle mutluyum böyle keyifliyim demez pek kimse.senin o dert yanan arkadaşın kocişinin tadını çıkarıyor öpüşüyor yiyişiyor neyse,gezip tozuyor ama akşam eşi ona kırıcı bir laf ediyor diyelim o kafasına takılıyor ve sana bunu anlatıyor rahatlamak için."kocam beni şöyle öptü,sabah bana seni seviyorum" dedi dese zaten saçma olur.
onun için güzel evlilikler de var emin ol ve o sana dert yanan arkadaşlarında halinden memnun ki hala evli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?