yeni evli sendromum=)

okul yıllarında evlenmek bana o kadar çok uzaktıki
evlenme lafını açan herkese çıkışıyor
büyük bi kapışma içine giriyordum:33::4:
heleki ev hanımı olup çocuk doğurmak :emir_bebek:
gündüzleri kadın günlerine gitmek vs vs..:6:
bana göre değil derdim çok büyük konuşmuşum ki
okul biter bitmez evlendim.....:49:
pişman mıyım tabiki değilim
ilk aylar alışamadım evliliğe kaynanamların GELİN lafını çok söylemelri bana gelin diye
hitap etmeleri beni çok geriyordu...gelin olmaya bi türlü alışamadım o kabuğa giremedim:37:
artık alıştım tam anlamda değil tabi
bulunduğumuz şehir icabı çalışmıyorum:5:
ev kadını oldum hemde günlere giden oturmalara katılan bi kadın:27:
evliiğin ilk aylarında en az 3 sene cocuk istemiyorum diye naralar atarken henüz 1 yıl dolmuşken çocuk olsun diye tutturuyorum:1::1::1:
hormanlar baskın cıktı sanırım:97:
2 sene önceki halimi düşünüp gülüyorum ammada büyük konuşmuşum diyorum kendime:20:
zamanla alıştım herşeye hiçte mutsuz değilim
bakalım zaman daha neler çıkaracak karşıma:97::97:

way be hayatımda ilk defa evlilik için bukadar olumlu seyler duyuyorum:1:ama benim sorunumu cok farklı o eve girdiğim an bi huzursuz oluyorum resmen bi bahene bulup kacasım geliyo:50:

böyle giderse piskoljk destek almayı düşünüyorum 22 yasındaım evlilikten kopmak üzereyim ipler iyice koparsa yandım:43:

Psikolojik destek mi?
Ne ipi ne yangını?:9:
22 yaşındayken evliliği aklınıza getirmek zaten normal değil ki?
Bence de evlilikten kopuk yaşayın,gençliğinizin tadını çıkarın ayol bu yaşta aklınıza neler sokuyorsunuz böyle?:emir_bebek:

22 yasında evlılıkten korkuyor olmak anlasılır bır duygu belkıde.
Yasamın en zevk dolu yılları 20lı yasların baslarında gecıyor.
Hele bırde oldukca sosyal bırı ıken, cevrenızde evlı ve asosyal ınsanlar var ıse zannedıyorsunuz kı, evlenen her ınsan asosyal olacak, kendı yasam alanları, tercıhlerı vs. olmayacak.
Bu durum evlendıgınız kısıye baglı olarak degısıyor.
Sımdı evlılıkten korkmak yerıne, yasamın tadını cıkarmaya bakın.
Yasama ıhtımalınızın oldugunu dusundugunuz her bır sorun ıcın, bugunden kaygı duymanız yersız olur.

Back
X