yeni evli sorunları mıdır?

bana pek yenı evlı sorunu gıbı gelmedı acıkcası.yenı evlılerın genelde annene gıtmk ıstemıyorum,su ısın ucundan da sen tut dıye sorunları olur.esınız evlenırken sızın ona destek olmanızı yanlıs bır boyuta tasımıs herhalde.sormak ıstedıgım sey maası bır evı gecındırmeye yeterlı mı?sorumlulukları onun uzerıne atmaya calıssanız.

keşke en baştan en azından borcunuzun bir kısmını kolaylayıp öyle evlenseydinz neyse olan olmus allah mutlu etsin demekten baska care yok ..ama akıl var fikir var battı balık yan gider hesabı hele bir düze çıkın araba cokta acil olan bir ihtiyaç değil arkaradaşım sen sen ol bu saatten sonra sakın kredi falan cekeyim deme sıkıntısını en cok sen yaşayacaksın ...hatta atabılıyosan eşinden gizli kenara para at güvencen olsun..ne kolaymış öyle bi olumsuz cevap alınca resımler degısıyor şifreler değişiyor ama üstünde durma bu konunun bile bile yaptıgı ortada amaç sen sinir ol

canım benim ya.hep erkeklerin kadınlaşmasından olıuyor bu sorunlar.oooh herşeyi sen çek sen öde.ev kızları oturdukları yerden şunu isterem bunu isterem deyip herşeyi de yaptıryorlar eşinlerine ve eşlerinin ailesine.çalışan kadınlar da böyle kredi çekip borç ödeyip eşinin keyif yapmasını sağliyorlar.benim bakkala bir lira borcum olsa içimi kemirir sen onca yüke nasıl katlanıyorsun hepsi üzerineymiş.adam hadi bye bye dese hepsi sana kalacak.taviz verme canım.ne yaparsa yapsın senin kredi çekmen için yapıyor bunları.o resmini sildi mi sen de sil.vazgeçilmez olmadığını görsün.ben bile sinirlendim.

Yoluncak gaz gibi mi gördü acaba sizi tabiri caizse :44: evlenirken herseyi sizin yapmış olmanız da işlerine gelmiş demek ki sanki evlilikten çok çıkar ilişkisi gibi olmuş bu

evet bnde 8 aylık evliyim ama yeni evli sorunu degil bence bu. eşiniz biraz abartmıs sinirlenmeden sakince konusmayı deneseniz bide belki işe yarar.

Evliliğinizin yeni olmasıyla ilgili bir sorun değil, bütün evliliğinizi tehdit eden bir durum bu.
Eşiniz maddi anlamda size epey çektirecek gibi gözüküyor.
Ayrıca istediği olmadığında değişen ve şuurunu kaybeden biri sizinki.
Saygısız. Profilindeki resimleri değiştirince ya da diğerlerini yapınca aklı sıra size istediklerini yapacak.
İleride daha büyük pişmanlıklar yaşamamak için hiç olmazsa siz ayağınızı yorganınıza göre uzatın.
Eşinizg ibi kara listelere girmemek, ve bir gün çok mağdur olmamak için eşiniz ne yaparsa yapsın riskler almayın.
Sevginizi kullanmasına izin vermeyin.
Çalışsın kazansın, artan parasını biriktirip alsın arabasını.
Daha önce kendi battığı gibi o çukura sizi de çekiştirmesin.

.....................................................

Son düzenleme:
bankalar kredi vermiyomuş eşinize eli mahkum size kalmış sizde olumsuz karşılayınca hırslanmış.ama haklısınız herşeyi siz yapmışsınız bu kadar şeye rağmen masraf çıkartmaması gerek üstüne tekrar para istiyor.ek iş olarakmı araba alıp satcak yoksa kendi işi yok sadece o işemi yönelcek.boşverin haklı gerekçeleriniz var kredi çekmemekte.araba piyasasını çok iyi tanıyan birimi çok kar sağlayacağınımı sanıyor.her ay düzenli bir para akışı gelmicekki size arabalardan bir araba satrsa 1000 tl en fazla karınız olacak o krediyi nasıl ödiceksizki sonra.yada çekin kredi çok sıkışınca arabayı satmak şartı ile üzerinize siz alın arabayı o şekilde kabul edin.sıkışınca satarsınızbence boşver fazla takılma kendi küsen kendi barışır.rahat davran canım.biliyorum evliliğin ilk aylarında böyle şeyler küslükler yaşamak çok zor ama herşeyde paranın gözüne bakıyor.Allah yardımcın olsun..

ayakları yere basan ,çalışan,maddi gücü olan kadın sorunu bu sizinkisi...
bazen ,ne yazıkki kadın maddi güç sahibi oldukça, erkek bir o kadar rahatlıyor..
eskiye göre roller değişti..

eşin çocuk gibi davranıyor.istediği olmayınca aklı sıra bu hareketlerle seni cezalandırıyorsakın kredi çekme canım yanlış anlama ama eşin sorumsuz ve çocuk ruhlu biri yeni evlisin baştan ipleri sıkı tut maddi yönden kendine güvendirme yoksa sonra çok üzülürsün.kocanın gönlünü almaya özür dilemeye de çalışma burda eşin hatalı o yanlışıını anlamalı umarım en kısa zamanda hatasını anlar

Allah yardımcın olsun eşin davranışı cok yanlış

zamanımızdaki en önemli sorunlardan biri de bu,kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanmasıyla erkklerin "o evin reisidir,bulur buluşturur getirir"rolu bertaraf olmus durumda ne yazikki,gurur yapması gereken yerde,ya zaten biz bu kızın ailesine ve kza yeterince yük olduk daha fazla abartmayım deyecek yerde,bir de trip atıyor,bosver cnm,kimse vazgecilmez değil,diren bence yksa bu tekrar tekrar karsına gelecektir...

ya böyle çocuk ruhlu adamlar niye evlenirler anlamam zaten...ne o öyle profil resmi değiştirmeler falan al mektuplarını ver mektuplarını der gibi...

çok sorumsuz bir eşin var asla taviz verme onun seni taşıması gerekirken o kendini taşıtıyor yaptırma bunu izin verme

Aklınca sizi cezalandırıyor.

Kararlı tutumunuzu sürdürürseniz o da mutlaka düzelecektir. Ama siz onun haline üzülüp, kredi cekmek, altınları vermek vs icin uğrasırsanız düzenli olarak birşeyler talep edecek. Tecrübeyle sabittir :)

Bu arada evet suanda cok yersiz ama araba alıp satma işinde güzel para var :)))) Azcık param olsa ben de yaparım

Bunun üstüne diyicek bir şey bulamadım ben arkadaşım.
Sakın taviz verme , yeteriince vermişsin zaten

Senin yerinde olsam eşime ne sevgim nede saygım kalırdı ,ailesinin yapamadığı maddiyatı senden beklemesi hiç hoş değil maddiyata doymamışlığı var bundan dolayı mı evlendi sizinle, zamane erkekler kadınları bankamatik gibi kullanmak istiyor

Siz haklısınız, eşiniz çocuk gibi davranıyor.
Tavrınızı koruyun ve sakın geri adım atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…