bende yeni evlendim,ama dugun falan yapmadim , gittik nikahi kiydirdik ciktik..
Hic anlamiyorum ,maddi imkan kisitliyken ne diye bir suru borc altina giripte dügün yaparlar.
milleti eglendirmek cokta zorunlu birsey degil. Boyle borclu yasamaktan,kavga etmekten
daha iyi olabilir her halde..
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
bende yeni evlendim,ama dugun falan yapmadim , gittik nikahi kiydirdik ciktik..
Hic anlamiyorum ,maddi imkan kisitliyken ne diye bir suru borc altina giripte dügün yaparlar.
milleti eglendirmek cokta zorunlu birsey degil. Boyle borclu yasamaktan,kavga etmekten
daha iyi olabilir her halde..
tatlım ayne katılıyorum sana.nikah yapalım dedim,şatafata gerek yok die.ama beyefendi bi kere evleniomuş olmazmış,düğün olması lazımmış borç ödenirmiş düğün bi kere olurmuş hayatımızda herzaman evlenmiyormuşuz gibi mazeretler.mecbur düğün yaptık anlıyacağınız.
hem suçlu hem güçlü..bi de laf sokuyor..
bence de üzerine fazla düşme ..ister küssün ister gitsin..
sana güvenmemeli maddiyat için..
ben bizim için bişeyler yapmak istiyorum,ama sen destek olmuyorsun falan olacak bunun adı da..
ne zaman borç biter ,o zaman yaparız deyip kestirip at..sırtını sana yaslamasına şimdiden müsade etme
[/
aaa tatlım aynen de öyle oluyo.ben bizim için uğraşıyorum nerden ek para kazanıyorum diye kafa patlatıyorum senin yaptığına bak diyor adam yaa..sanki ben oturuyorum.ben ondan daha fazla maaş alıyorumn ve hepsi heray geldiği gibi gidiyor.boş oturan kadar kıymetim yok yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?