yeni evli sorunları mıdır?

Yeni evli sorunu gibi gelmedi bana da. Tipik bir zayıf erkek örneği. Evlendiğimizden beri sorunumuz para deyince aklıma ister istemez şunu alma bunu isteme sıkışığız diye sizi baskılıyor gibi birşey gelmişti. Okuyunca içime fenalık geldi ne yalan söyleyeyim. Bence olayın iki boyutu var, birincisi somut olarak sizinle bankalar arasındaki ilişki. Bu dönemde biliyorsunuz bu bankalarda kara listeye girince süründürüyorlar adamı hayatının geri kalanında. Öncelikli olarak ben kaldıramayacağınız bir yükün altına daha girmemenizi öneririm. Zira yanınızdaki kişinin sizinle birlikte bu yükü karşılaması söz konusu olmayacak, en ufak sıkıntıda o kendini kapatıp içecek, olmadı duvarları yumruklayacak. Oysa sizin anladığım kadarıyla düzenli bir geliriniz, yapmanız gereken ödemeleriniz ve daha bankalarla işleriniz var. Zor duruma sokmayın kendinizi. İkinci olarak da eşinizin sorunlara yaklaşımı. Bu profil resimleri falan ilk bakışta komik görünmekle birlikte ciddi bir mesele. Yarın küsüp evi terkedecek, günlerce gelmeyecek, içip sarhoş olup rezalet çıkaracak, bu süre zarfında siz belki çocuk sahibi olup onu yetiştirmek gibi kaygılar içinde olacaksınız. Ne yazık ki hayat öyle küstüm oynamıyorum tarzı bir yer değil. Bence bu ilişkide para kimdeyse güç de onda, para da borç da sizde olduğuna göre gücünüzün farkında olun. Siz çalışıp kazanabiliyorsanız o da yapabilir, yanılıyor muyum?

keşke en başta maddi konuda bu kadar cömert olmasaydınız,eşininz o güveni almış bi kere maddi açıdan hep arkasında olacagınızı düşünüyor...ters tepki görüncede çocuk gibi küserek istediğini yaptırmaya çalışıyor belliki...sende kendi şifrelerini değiştir aldırmadıgını görünce geri adım atacaktır....

arkadaşım bende eşine tonla fedakarlık yapıp sonunda babayı alan biri olarak,asla onun için helede maddi konularda destek verme..kadın olarak onun her istediğini yapmak gibi bir görevin yok..
üstüme vazife değil diyip seninde onunla tüm irtibatını kesmen gerekiyor..burnunu iyice sürt o adamın..kendine gelsin..2aylık evliyken bukadar büyük rakkamlar istemesi zaten başlı başına tartışma konusu..

bak eğer eşinin isteklerine boyun eğersen bunun sonu gelmez..inan plaket vermiyorlar..daha öncede dediğim gibi babayı veriyorlar..
evlilik evet çeşitli fedakarlıklrı gerektirir ama öncelikle karşılıklı olacak sonrada istenen şeye bakılacak,
adam sanki bakkaldan ekmek alıyor..kimseye araba falan almayın..bu işler riskli işlerdir..
sonra o borç döner dolaşır size patlar..
kendinizide sizi seven ailenizide üzmeyin..çok sert bir tekme atın beyfendinin poposuna...
özür dileyip döners zorlada olsa bir şans verebilirsiniz..ilerde çocuğunuz olsa demek sizinde tapunuzu isteyecek..bunları düşünün...profilde resim değiştirmeceler,bilmem neler..nekadar basit nekadar ucuz şeyler ya..

siz bu adama kendinizi layık görüyormusunuz?:44:

al bi kaya nerene dayarsan daya..

canım ya, işin çok zor senin.eşin çok düşüncesiz, karakteri oturmamış, zayıf biri. hele ki yaptıkları..

bunun böyle olmayacağını, böyle davranmaya devam ederse aranızın düzelmeyeceğini güzelce söyle. böyle bir şeye oturup içmek ne demektir ya bi kere. bu bi sorun değil ki, sen gayet mantıklı ve temkinlisin. sen bir çocukla evlenmişsin kuzum. onu da eğitmek sana düşüyor. burda sabrını ve metanetini devreye sokmalısın.

ve bu adamın güvendiğin bir arkadaşı varsa, ona söyle anlat durumunu..böyle kişiler arkadaşlarının lafını çok dinlerler..yok mu çevresinde olgun, sözünü dinlediği biri. bu şekilde yardım alabilirsin.

allah sana sabır versin, en kısa sürede sorunun hallolur inşallah..çok zor böyle biriyle geçinmek..

iyi niyetli olmak bir yana baştan bu kadar taviz verilmemeliydi diye düşünüyorum...
güçlü olan sensin bu durumda otursun kabahatiyle..onun yaptıklarını takarsan,
üzülürsen kanımca bundan daha da güç alıcak..evlilikte erkek rolünü üstlenen
kadınların ortak sorunu bu..ne yapmam gerek demişsin yaa, en başta her istediğini
yapmayarak başlayabilirsin... banka artık sana da kredi vermiyordur!!!! belkide....

bende yeni evlendim,ama dugun falan yapmadim , gittik nikahi kiydirdik ciktik..
Hic anlamiyorum ,maddi imkan kisitliyken ne diye bir suru borc altina giripte dügün yaparlar.
milleti eglendirmek cokta zorunlu birsey degil. Boyle borclu yasamaktan,kavga etmekten
daha iyi olabilir her halde..

merwosh hayırlı olsun cok sevındım

ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.

esınızın kafası bır haylı karısmıs.ne yapmaya calıstıgını buradan anlamak ımkansız

Sen de sahiplenme o zaman canım. Görsün bakalım eli mi yaman bey mi yaman.

gözdağı veriyo aklınca cok cok özür dilerim laf yerı geldıgı için söylemek istiyorum ısırcak köpek diş göstermezmiş

tatlım ayne katılıyorum sana.nikah yapalım dedim,şatafata gerek yok die.ama beyefendi bi kere evleniomuş olmazmış,düğün olması lazımmış borç ödenirmiş düğün bi kere olurmuş hayatımızda herzaman evlenmiyormuşuz gibi mazeretler.mecbur düğün yaptık anlıyacağınız.

bu erkekleri anlamak ne zor annelerinden kullanma kılavuzlarını istemek lazım ona göre davranırız

oooo adamın gitmeye niyeti de varmış...
bazen biz için:" bekara hanım! boşması
kolay tabii." derlerde....ben de bu adam için mi tüm fedakarlık ve çile diyorum...

hem suçlu hem güçlü..bi de laf sokuyor..
bence de üzerine fazla düşme ..ister küssün ister gitsin..
sana güvenmemeli maddiyat için..

ben bizim için bişeyler yapmak istiyorum,ama sen destek olmuyorsun falan olacak bunun adı da..

ne zaman borç biter ,o zaman yaparız deyip kestirip at..sırtını sana yaslamasına şimdiden müsade etme

biz de nikah dairesinde evlendik
tüm evi biz döşedik borclarımız vardı
düğün salonuna 3.5 milyar vereceğimize
borcları azalttık,şimdi de bitmek üzere

eşin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun geliriniz ne kadar.sen bunları eşine otur anlat gerekirse üzerine belli miktar borcu al ondan sonra maaşına güvenmesin onu ödeyeceğim gerisi sana ait de resti çek.hakikaten çok sinirleniyorum böyle konularda bunlar nasıl adam ya neye güvenip evleniyorlar .

arkadaşım sana yazdıklarımızı okuyormusun?neden düüğün yaptığının açıklamasını boşver sen..
burda canı yanmış arkadaşlara kulak ver..çok ürkütmiyim diyorum ama geleceğin elinden gitmek üzere...
kendine ve geleceğine sahip çık..yuvayı dişi kuş kurar dedik tamam sen kurdun bundan sonrasınıda
erkek kuş yapacak,yapamazsada yolu göstereceksin..
dertsiz başına dert almışsın..inşallah eşinde yaptığı terbiyesizliği ve hadsizliği anlar ve senden özür diler.
başka türlü o adamı 1 metre yakınına yaklaştırma..

kusura bakma ama sen eşini baya maddi anlamda pofpoflamışın adamın bi tarafları kalkmışş...
kendini geri çek ve tavrını net koy ....konuşmana gerek yok hal ve hareketinle yap ki dünya
kaç bucak anlasın edepsiz nankör kocan...bi de hakaret edio sana deliye bak sen...çok kızdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…