- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
eşin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun geliriniz ne kadar.sen bunları eşine otur anlat gerekirse üzerine belli miktar borcu al ondan sonra maaşına güvenmesin onu ödeyeceğim gerisi sana ait de resti çek.hakikaten çok sinirleniyorum böyle konularda bunlar nasıl adam ya neye güvenip evleniyorlar .[/
ben memurum o özel sektör.ben 2000 tl alıyorum onun 1300tl .zaten ikimizinde parası ortayakonuyor borcu ortak ödüyoruz.oda bütün parasını ortaya koyuyor.ama ticaret de yapayım diyor.çünkü gerçekten ticarete kafası çok iyi çalışıyor eskiden de araba alıp satıyordu hatta benim arabamı o sattı.2 günde bir de izinli çalışma sistemleri öle.bana güven ben 2 günde bir boşum o arada araba alsam satsam ayda bi tane satsak 300 -500 kazansak bize ek olur.hem araba herzaman para.çöpe atmıyoruz ki en kötü satar borcumuzu öderiz diyo.bende diyorumki ya o arada arabab arıza çıkarırsa bi kaza bişe olursa kar edecez die zarar edersek bi de üstüne üstlük o zaman ne olacak? ben bi güvencem olmadan riske girmek istemiyorum.seneye borcumuz kalmasın alsın arabayı kafam rahat eder.ama zaten borca yetişemiyoruz bide ek kredi çok fazlao da beni memur zihniyetinde olmakla suçluyor ridk almıyormuşum.bende bunaldım dün telefonda bütn kartalar benim üzerime allah korsun bişe olsa ben napcam o kadar borçla tek başıma diye. o da vay efendim ebn ona bişe olacağına üzülmezmişimde borç düşünürmüşüm ona bozuluyor
kusura bakma ama sen eşini baya maddi anlamda pofpoflamışın adamın bi tarafları kalkmışş...
kendini geri çek ve tavrını net koy ....konuşmana gerek yok hal ve hareketinle yap ki dünya
kaç bucak anlasın edepsiz nankör kocan...bi de hakaret edio sana deliye bak sen...çok kızdım...
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
canım benim ya.hep erkeklerin kadınlaşmasından olıuyor bu sorunlar.oooh herşeyi sen çek sen öde.ev kızları oturdukları yerden şunu isterem bunu isterem deyip herşeyi de yaptıryorlar eşinlerine ve eşlerinin ailesine.çalışan kadınlar da böyle kredi çekip borç ödeyip eşinin keyif yapmasını sağliyorlar.benim bakkala bir lira borcum olsa içimi kemirir sen onca yüke nasıl katlanıyorsun hepsi üzerineymiş.adam hadi bye bye dese hepsi sana kalacak.taviz verme canım.ne yaparsa yapsın senin kredi çekmen için yapıyor bunları.o resmini sildi mi sen de sil.vazgeçilmez olmadığını görsün.ben bile sinirlendim.[/QUO
canım benim huyumkötü ben akrep burcuyum ya hep ya hiç.çok sabrederim bi yüze tükürmemek için ama tükürdüysem nuh der peygamber demem o surata bakmam. bu benim 2.evliliğim zaten.susup sabrediyorum ama ya sabırın da bir sonu var kendimi çok çok iyi tanıyorum. o resmi ordan ya kaldrımam ya da kaldırırsam hiç koymam.ama bizimki yalama yaptı,tartışsak kaldırıyor,sonra koyuyor yine.o çabu sinirleniyor çabuk sakinleşiyor.bende çok sabrederim ama bitirirsem son olur.o yüzden temkinli davranmak istiyorum.boşanmak ne demek çok ii biliyorum.gerçi beni bilen biliyor ailem ve çevrem herzaman arkamdalar çünkü kişiliğimi biliyolar.ama bu şımarıklık yapıyor canımı sıkıyor.sabrediyorum.
bende yeni evlendim,ama dugun falan yapmadim , gittik nikahi kiydirdik ciktik..
Hic anlamiyorum ,maddi imkan kisitliyken ne diye bir suru borc altina giripte dügün yaparlar.
milleti eglendirmek cokta zorunlu birsey degil. Boyle borclu yasamaktan,kavga etmekten
daha iyi olabilir her halde..
Adamın düğün masraflarını falan takmıyor.
Üstelik bu masrafların üzerine yeni masraf çıkartmak istiyor, araba istiyor olmadığı için de trip yapıyor.
Bu arada hayırlı olsun evliliğiniz. Çok mutlu olursunuz dilerim.
Ama bir anne olarak üzüldüm, keşke nikahta aileniz de sizinle olsaydı.
Ben kızımı da oğlumu da sevdikleriyle evlenirken, evet derken görmek isterim. Umarım Allah bana o güzel günü yaşatır.
Offff bunları gördükçe evlilikten de soğuyorum erkeklerden de
ailem zaten benimle birlikte herzamanda arkamdalr.sırf ilk evliliğimde çok kötü şeyler yaşadım bunda bari mutlu olayım diye ellerinden geleni yaptılar.ama hala dedikleri arkanda biz varız.sakın olaki bu 2.evliliğim ben aileme çevreme ne derim diye düşünüp kendini ezdime.dayanamazsan biz yanındayız.kimseyi ilgilendirmez derler.ben o konuda çok şanslıyım çok şükür. ama olay o değil bu oyuncak değil.ama bu bey beterin beterini görmeiş kuduruyo ben en beterini gördüm.şimdi bu da bişey mi diyorum yalan değil.ama o kadar sıkıntyı çekmişim hasta olmuşum tam kendşme gelmişken daha fazla kimseyi taşıyamıyorum.en başta dedim ona.bana bak dedim benim huzura da sevgiye de paraya da ihtiyacım yok hepsi var çok şükür.benimle hayatı tatlılıkla paylaşabileceksen ben varım yoksa yorma beni dedim.aylarca uğraştı.şimdi bi tartışmada profil resmi şifre değişiyo.ne kolay geldi ya evlilik ona.bu beni delirtiyo.
flört ne kadar sürdü? Oda boş insanın kaderi iyi olmalı, koca değişmeylede bazen dùzelmiyor, sanırım 360derece tavır değişmen gerek
aaa msja cevaba bak çok sahiplenme belki giderim diyo yaa..
Ben hep diyorum ama çalışan kadınları seviyo bu erkekler eskidendi ben karıma bakarım çalıştırmam diyen tipler.
Hoşlarına gidiyor eve para getirmemiz, yüklerine ortak oluyoruz. Hele siz tüm yükü üzerinize almışsınız.
Kesinlikle tavrınızı koruyun, ve kendiniz için birikim yapın istediği kadar trip atsın yeni bir kredi almayın.
Böyle erkekler çocuk gibidir istekleri bitmez. Bugün araba ister aldınız,1 ay sonra araba modelini değiştirmek ister.
Yüz vermemenizi öneririm.. O mesajı yedirtmek lazım böylesine
7 ay sürdü ama nerdeyse hergün beraberdik.ailerde bi şekilde tanıdık çıktı ve iyi anlaştılarç.anne babası beni çok seviyor.bütün ailesi de.bu deli sen akıllısın sen idare edersin diyolardı.ne demek istediklerini yeni anladım. çünkü flört ederken bi kere bil ekavga etmedik.sözde 45 nişanda 90 düğünde 180 derece değişti inanın.ben bazen şaşkınlıktan donup kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?