yeni evli sorunları mıdır?

hahahaha... canım eşin çok komik.

eşinin istediği ne biliyo musun..senin onun üstüne düşmen..

zannediyor ki öyle dediği için sen yanıp tutuşcaksın. hay hay keyfi bilir, madem üstüne düşmemeni istiyor, sen de bir süre düşme bak nasıl muma dönüyor.

sen hiiiç üzülme canım. canını da sıkma, ümitsizliğe kapılma. elbet bir gün adam olur.

bende kızgın vede kırgınım.hazmedemiyorum iyi niyetimin karşılığı bu olammalıydı nefes alamıyorum inanın

adam ne yapmış ki zaten, sorumsuzun teki işte , evlenmek için ter dökmemiş ,kolay elden evlendirilmiş ,sanırım evli olmanın manasını dahi bilmiyor,adamı epey şımartmışsın, ergen liseli davranışları

Esiniz cocukca davraniyor. Kac yasinda bilemiyorum ama bu kadar borca ragmen hala kredi cektirmeye calismasi cok enteresan. Ustelik darilip, kapris yapiyor.

Esiniz size ve ailenize guveniyor olmasin?

bende evlenirken herşeyimi eşimle birlikte yaptık borç öderken nefes dahi almadık eşin bence çok bencil kesinlikle kendini kullandırma

Adamın düğün masraflarını falan takmıyor.
Üstelik bu masrafların üzerine yeni masraf çıkartmak istiyor, araba istiyor olmadığı için de trip yapıyor.
Bu arada hayırlı olsun evliliğiniz. Çok mutlu olursunuz dilerim.
Ama bir anne olarak üzüldüm, keşke nikahta aileniz de sizinle olsaydı.
Ben kızımı da oğlumu da sevdikleriyle evlenirken, evet derken görmek isterim. Umarım Allah bana o güzel günü yaşatır.

Seninkide benim koca gibi herşeyi senden bekliyor düzelmiyolar maalesef k.ııçlarını dayamışlar bi kere benim çocuk olmasa arkama bile bakmazdım şutlardımm ama çocuğum için düzelicek diye bekliyorum
banada kredi vermiyolar artık riskler yüzünden bakalım nolcakk

ailem zaten benimle birlikte herzamanda arkamdalr.sırf ilk evliliğimde çok kötü şeyler yaşadım bunda bari mutlu olayım diye ellerinden geleni yaptılar.ama hala dedikleri arkanda biz varız.sakın olaki bu 2.evliliğim ben aileme çevreme ne derim diye düşünüp kendini ezdime.dayanamazsan biz yanındayız.kimseyi ilgilendirmez derler.ben o konuda çok şanslıyım çok şükür. ama olay o değil bu oyuncak değil.ama bu bey beterin beterini görmeiş kuduruyo ben en beterini gördüm.şimdi bu da bişey mi diyorum yalan değil.ama o kadar sıkıntyı çekmişim hasta olmuşum tam kendşme gelmişken daha fazla kimseyi taşıyamıyorum.en başta dedim ona.bana bak dedim benim huzura da sevgiye de paraya da ihtiyacım yok hepsi var çok şükür.benimle hayatı tatlılıkla paylaşabileceksen ben varım yoksa yorma beni dedim.aylarca uğraştı.şimdi bi tartışmada profil resmi şifre değişiyo.ne kolay geldi ya evlilik ona.bu beni delirtiyo.

flört ne kadar sürdü? Oda boş insanın kaderi iyi olmalı, koca değişmeylede bazen dùzelmiyor, sanırım 360derece tavır değişmen gerek

bu kadar kolaymı ayrılmak çekıp gıtmek mesaja bak

aaa msja cevaba bak çok sahiplenme belki giderim diyo yaa..

Ben hep diyorum ama çalışan kadınları seviyo bu erkekler eskidendi ben karıma bakarım çalıştırmam diyen tipler.
Hoşlarına gidiyor eve para getirmemiz, yüklerine ortak oluyoruz. Hele siz tüm yükü üzerinize almışsınız.
Kesinlikle tavrınızı koruyun, ve kendiniz için birikim yapın istediği kadar trip atsın yeni bir kredi almayın.
Böyle erkekler çocuk gibidir istekleri bitmez. Bugün araba ister aldınız,1 ay sonra araba modelini değiştirmek ister.
Yüz vermemenizi öneririm.. O mesajı yedirtmek lazım böylesine

Kötü olmuşşş yah keşke paranını oldugunu götermeseydin :S yüzsüzlük yapmış birazcık sakınnn derim seni ezmesine izin verme gıcık oldum yah kimin parasını kimden istiyor :S :S sizde onn gibi yapın para muhabeti acılınca farklı odaya gecin allah yardımcın olsun

flört ne kadar sürdü? Oda boş insanın kaderi iyi olmalı, koca değişmeylede bazen dùzelmiyor, sanırım 360derece tavır değişmen gerek

7 ay sürdü ama nerdeyse hergün beraberdik.ailerde bi şekilde tanıdık çıktı ve iyi anlaştılarç.anne babası beni çok seviyor.bütün ailesi de.bu deli sen akıllısın sen idare edersin diyolardı.ne demek istediklerini yeni anladım. çünkü flört ederken bi kere bil ekavga etmedik.sözde 45 nişanda 90 düğünde 180 derece değişti inanın.ben bazen şaşkınlıktan donup kalıyorum.

aynen öyle.geçen de diyorumki bak çok çalış yüksel çocuk olunca 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorum.çocuğu büyütürüm anne sevgisiyle diye. adamın tepkisine bak 2 yıl uzak kalırsın soğursun işten olmaz öle şey. e ben iki işe zaten yetişemiyorum hepsine nasıl yetişcem bence en iyisi ev hanımlığıymış diyorum blöf olsun diye.adam ne diyır ben çalışmayan biriyle evlenmezdim.buyur burdan yak.

7 ay çnk kısa bir süre , kocan gerçek yüzünü evlendikten sonra göstermiş bu çabuk evlenen erkektende korkacaksın,işin zor,insan ne yazacağını şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…