- 30 Aralık 2009
- 23.396
- 92.829
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse beyefendi bu kadar borcun içinde tutturdu araba al sat yapacam kredi çekelim.eski kredimden 6000tl kadar kaldı,onu altınlarla kapatalım,kredi ile araba alalım diye.bende dedim ki 1 yıl sonra boşa çıkıcaz,o zaman alırız şimdi çok sıkışığız zaten aldığımız gidiyor.bide kendisi kara listede olduğu için ne kart veriyolar ona ne de kredi.yani borçların hepsi benim üzerime.3 ayrı bankaya başvurdum 3üde risk çok yüksek diye reddetti.bende dedim ki bak görüyosun banka bile görüyor risk büyük gerek yok az sabır.yahu kıyamet koptu.işteydi telde konuşmuştuk.orda bi ton hakaret etti eve geldi sanırsın ben ettim o hakaretleri kendisine gibi bi de konuşmadı.geçti odaya müzik açıp içti.bende odada zırladım tabi.sonra bugün bi baktım beyefendi evlilik resmimizi profilinden çıkarıp tek resmini koymuş bi de şifresini değiştirmiş.aradım telefonuma da cevap vermiyor.bende msj attım resmi ve şifreyi değiştirmişsin sıra bende sanırım diye. ne arayan var ne soran.ben malım biliyorum defalarca erkeklerden kazık yememe rağmen bu belki adamdır diyerek güveniyorum sonunu bile bile.ve acı son bana giren kazığa bir yenisi daha ekleniyor.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?
ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.
bende kızgın vede kırgınım.hazmedemiyorum iyi niyetimin karşılığı bu olammalıydınefes alamıyorum inanın
![]()
Hiç yeni evli sorunu gibi değil canım.
Yeni evliler evliliğe alışma aşamasında sorunlar yaşarlar.
Sizin sorununuz eşinin bencilliği.
Adam hiç borcu düşünmüyor, altına araba istiyor.
Bir de utanmadan tavır yapıyor.
Allah yardımcın olsun..
sonuç ne şimdi kredi cekilecekmi çekimicekmi ? özur diler ailesinede kızar sonra akşam gelip bak bunları yaptım hadi gel kredi cekelim demesin.
Biz alışmışız burda büyük sorunlar okumaya.
Direk otomatiğe bağlamışız...
hahahha:)tatlım inan şu yorumu okumadan 2 saniye önce yanımdaki arkadaşım aynı muhabbeti dedi.(çünkü eşim arayıp çok bunaldık gel çıkalım bişeyler yapalım bu akşam dışarda dedi,arkadaş da sordu bu kredi işi noldu diye,bende bu kadar özürün arından gene bana kalcak gibi görünüyo derken yazını okudum ona güldüm:):)
hahahha:)tatlım inan şu yorumu okumadan 2 saniye önce yanımdaki arkadaşım aynı muhabbeti dedi.(çünkü eşim arayıp çok bunaldık gel çıkalım bişeyler yapalım bu akşam dışarda dedi,arkadaş da sordu bu kredi işi noldu diye,bende bu kadar özürün arından gene bana kalcak gibi görünüyo derken yazını okudum ona güldüm:):)
kızlar allah aşkına şu günlük burç yorumumu bi okuyun koptum resmen ya:)
Akrep burcu günlük yorum
Akrep Burcu
24 Ekim 22 Kasım
Bugün, maddi konularla alakalı olumlu fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem başlayabilir. Eğer bu fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız, uzun vadede önemli avantajlar ve faydalar sağlayabilirsiniz. Başkalarıyla ortak kullandığınız maddi kaynakları ilgilendiren gelişmeler iş yaşamınızın ana konusu olmaya başlayacaktır. İleriki günlerde, parasal kaynaklarla ilgili yazılı bir sözleşmeye imza atmanız mümkün.
Bilinmeyen şeyler sizin için hep merak konusu olmuştur. Onun için işinizde de, kimsenin farkına varmadığı yenilikler yapmaya çalışmak, bir hobiniz. İyi niyetli davranışlarınızla da bu konu da, gerekli desteği bulabiliyorsunuz. Parasal konularda sevdiğinizle yaptığınız tartışmalara bir son vermelisiniz. Bırakın, canı çektiği şeyleri alsın.