yeni evli sorunları mıdır?

Vala cesi o zaman gökten üç elma düşmüş birisi senin kafana diğeri eşinin diğeride kk'ya valla paylaşamıyoruz elmayı sayende :) sizler mutlu mesut elmanızı yerken olan bize oldu ne etcük şimdi ?

Senin anlatımından yola çıkarak yorum yaptık bilemeyiz ki..

neyse beyefendi bu kadar borcun içinde tutturdu araba al sat yapacam kredi çekelim.eski kredimden 6000tl kadar kaldı,onu altınlarla kapatalım,kredi ile araba alalım diye.bende dedim ki 1 yıl sonra boşa çıkıcaz,o zaman alırız şimdi çok sıkışığız zaten aldığımız gidiyor.bide kendisi kara listede olduğu için ne kart veriyolar ona ne de kredi.yani borçların hepsi benim üzerime.3 ayrı bankaya başvurdum 3üde risk çok yüksek diye reddetti.bende dedim ki bak görüyosun banka bile görüyor risk büyük gerek yok az sabır.yahu kıyamet koptu.işteydi telde konuşmuştuk.orda bi ton hakaret etti eve geldi sanırsın ben ettim o hakaretleri kendisine gibi bi de konuşmadı.geçti odaya müzik açıp içti.bende odada zırladım tabi.sonra bugün bi baktım beyefendi evlilik resmimizi profilinden çıkarıp tek resmini koymuş bi de şifresini değiştirmiş.aradım telefonuma da cevap vermiyor.bende msj attım resmi ve şifreyi değiştirmişsin sıra bende sanırım diye. ne arayan var ne soran.ben malım biliyorum defalarca erkeklerden kazık yememe rağmen bu belki adamdır diyerek güveniyorum sonunu bile bile.ve acı son bana giren kazığa bir yenisi daha ekleniyor.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?

ben ona msj yazmıştım ya profil resmini de şifreni de değiştirmişsin sıra bende galiba diye.
gelen cevap: GELME ÜZERİME HEM NE YAPACAN BENİ YARIN Bİ GUN OLUR GİDERİM ÖYLE ÇOK SAHİPLENME. olay bu.delirecem.

bende kızgın vede kırgınım.hazmedemiyorum iyi niyetimin karşılığı bu olammalıydı:( nefes alamıyorum inanın:(

Bu mesajlarınıza istinaden yazdık.
Nerden bilebilirdik aslında eşinizin çok nazik, üzerinize titreyen ve size çok değer veren biri olduğunu.
Söylemediniz ki....

son yorumları okudum da kzılar inanın morlim bozuktu gülmeye başladım walla.kızlar herşey ne kadar ters anlaşılmış yahu:)) baştan alim biz eşimle severek ve aileleirn rızasını alarak evlednik.ikimizçalışıyoruz.benim bir miktar param vardı geri kalanıda kartlarımdan çektik düğünü yaptık.hemde iğneden ipliğe herşeye ince ince araştırıp bakarak hem uygunu hem güzelini seçtik.düğünümüzde gayet güzel olmasına rağmen çok uyguna geldi.hem kış olduğu için hemde hakikaten eşimde süper bir pazarlık kabiliyeti var aldıklarımızn nerdeyse yarı fiyatına herşeyi yaptık.onunda benimde düzenli gelirimiz var.tam ailesi destek olmadı ,maddi imkanları yoktu hatta biz destek olduk onlara ve ben içten içe kızmadım değil.çünkü benim ailem elinden geleni yapıyorken o taraftan yanlız kalmak insanı etkiliyor ister istemez.e haliyle borçlar yeni stres çok.bana 1 ay kadar önce araba alıp satim ek iş olur dedi.çünkü daha önceden yapıyodu,benim arabamı da o sattı zaten o konularda iyidir.bende şimdi sırası değil borçlar biisn öle dedim.allem kallem ikna etti beni.sonra ben bi kaç bankaya başvurdum hep red geldi.bende korktum.bide kayınpeder sürekli arayıp olmadık şeyler diyordu.yok kızım sen benim oğluma bakma o bol keseden harcar parasını takip etmez borç senin üzerine bak olan san aolur falan.ben bu gazla sardım tabi.çaktırmadan diyeyim dedim baktım olmuyor.en son dedim bak aşkım ölüm kalımolur ben bu borçlarla napcam dedim sana bişe ols.filmde tam orda koptu zaten.sen beni nekadar seviosunki benim öldüğüme değilde borçlarına yanıyosun problemi.onu anlatmaya çalışmadım oysaki amacaım o değildi.klasik klişeleşmiş yarın başımıza bir hal geliri anlatmaya çalışıodum ama film koptu.sonrada diğer olaylar oldu işte.agresifleşti.küstü falan.kıyameti kopardı.babsını annesini aradı evime karışmayın siin yüzünüzden aile huzurum bozuldu dedi.onlarada yapmadığını koymadı.tabi aileye de çok düşkün e bunlar olunca benle kötü ailyel kötü bunaldı iyiden saldırganlaştı.gecede özür diledi bu ara üzerime gelme çok gerginim istemeden kırıyorum bana biraz nefes ver dedi yani olay bu kızlar.umarım daha aydınlatıcı oldu.ama tabi ben böyle tepkilere ondan hiç alışık olmadığım için hemen evlenince değişti demek bu kadarmış sinyalleri çalmaya başladı.o can havliylede siteyi gördüm üye olayım belki biraz fikir alışverişi olur insanlarda kendi derdini anlatır paylaşım olur istedim çünkü çok bunalmıştım.ama iyikide yazmışım yorumlar sayesinde kendimi daha iyi hissettim.orada bi yerlerde bana derman olmaya çalışan bu kadar insanın var olması beni çok mutlu etti.hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.inşallah her birimiz yuvamızda huzurlu mutlu oluruz ve bunun gibi sıkıntıları Allahum kimseye vermez.çünkü evli olanlar özellikle bilirki yuvadaki huzursuzluk başka hiçbir soruna benzemez.insanın canını çok yakar.hzuurun varsa herişin üstesinden gelirsin.ama huzurun yoksa hiç birşeye gücün yetmez.tekrar teşekkür ederim arkadaşlar..

Sevindimsenin adına.
Yanlış anladık
Çalışcak tabi.
Ben de sana yükleniyor sandım..:20:

Hiç yeni evli sorunu gibi değil canım.
Yeni evliler evliliğe alışma aşamasında sorunlar yaşarlar.

Sizin sorununuz eşinin bencilliği.
Adam hiç borcu düşünmüyor, altına araba istiyor.
Bir de utanmadan tavır yapıyor.
Allah yardımcın olsun..

canım tam tersi aslında borçları onu çok sinir etiği için ir an önce el iş yapıp para kazanma derdine düştü ya zaten .bende risk alma olduğu kadar olsun deyince sıkıntı oldu.çünkü beni memur zihniyetli olmakla suçladı.böyle olursa mal mülk sahibi olamayız.bana güvenmeyi öğren ben ticaret yaparımkorkma dedi.e benim ailemde hep ticaretin sıkıntıları olmuş sırf bundan sonra bu sıkıntıları yaşamıyim diye memur olmuşum.adamın daişi güzel,firma iyi,imkanları yükselme olanakları var.tamam dedim sonra birden ticaret olunca benim korkular depreşti.ya işi bırakırsa ya arab akza yaparsa ya zarar edersek ya eve icra gelirselerin stresiyle kavga ettik.olay bu.

sonuç ne şimdi kredi cekilecekmi çekimicekmi ? özur diler ailesinede kızar sonra akşam gelip bak bunları yaptım hadi gel kredi cekelim demesin.

Biz alışmışız burda büyük sorunlar okumaya.
Direk otomatiğe bağlamışız...

Gerçekten de ben ters anlamışım kusura bakmayın.
Yaşadıklarınızdan dolayı adınıza çok üzülmüştüm.
Sizi tehlikeler beklediğini düşünmüştüm.
Olayları gereksiz yere bu kadar büyüttüğüm için üzgünüm.
Neyse ki sizi güldürmeyi başarmışız ters anlamalarımızla.
İnşallah hep mutlu olursunuz.

sonuç ne şimdi kredi cekilecekmi çekimicekmi ? özur diler ailesinede kızar sonra akşam gelip bak bunları yaptım hadi gel kredi cekelim demesin.

hahahha:)tatlım inan şu yorumu okumadan 2 saniye önce yanımdaki arkadaşım aynı muhabbeti dedi.(çünkü eşim arayıp çok bunaldık gel çıkalım bişeyler yapalım bu akşam dışarda dedi,arkadaş da sordu bu kredi işi noldu diye,bende bu kadar özürün arından gene bana kalcak gibi görünüyo derken yazını okudum ona güldüm:):)

Biz alışmışız burda büyük sorunlar okumaya.
Direk otomatiğe bağlamışız...

ama var ya kızlar süper oldu inanın.sanki bir sürü kız arkadaş gün yapmışızda dertleşiyomuşuz gibi oldu.süper iyi geldi.son zamanlarda arkadaşlarıma da çok takılamadım haliyle birikti tabi.(malum bu ara yoğun misafir olayı var.)e herkese deherşey anlatılmaz derken süper iyi geldi burası çok saolun:D

hahahha:)tatlım inan şu yorumu okumadan 2 saniye önce yanımdaki arkadaşım aynı muhabbeti dedi.(çünkü eşim arayıp çok bunaldık gel çıkalım bişeyler yapalım bu akşam dışarda dedi,arkadaş da sordu bu kredi işi noldu diye,bende bu kadar özürün arından gene bana kalcak gibi görünüyo derken yazını okudum ona güldüm:):)

ilk önce gözunu boyar bak senin istediklerini yaptım (yani tek sorun ailesiymiş gibi) onlara kızdım ettim. ben seni m mutlu ettim sıra sende misali

akşam seni içirip imzanı almasın. ertesi gun krediyi cektik nasıl odicem diye bi konu daha acarsın hee. Dikkat et kolana ilaç atmasın :))))

kızlar allah aşkına şu günlük burç yorumumu bi okuyun koptum resmen ya:)

Akrep burcu günlük yorum
Akrep Burcu
24 Ekim – 22 Kasım

Bugün, maddi konularla alakalı olumlu fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem başlayabilir. Eğer bu fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız, uzun vadede önemli avantajlar ve faydalar sağlayabilirsiniz. Başkalarıyla ortak kullandığınız maddi kaynakları ilgilendiren gelişmeler iş yaşamınızın ana konusu olmaya başlayacaktır. İleriki günlerde, parasal kaynaklarla ilgili yazılı bir sözleşmeye imza atmanız mümkün.
Bilinmeyen şeyler sizin için hep merak konusu olmuştur. Onun için işinizde de, kimsenin farkına varmadığı yenilikler yapmaya çalışmak, bir hobiniz. İyi niyetli davranışlarınızla da bu konu da, gerekli desteği bulabiliyorsunuz. Parasal konularda sevdiğinizle yaptığınız tartışmalara bir son vermelisiniz. Bırakın, canı çektiği şeyleri alsın.

yorumları okumadım dırekt konunuza yorum yapacagım
cok sınırlendım okurken
eşiniz hazıra alışmış yuzsuzlugu ele almıs zaten herseyı sız ve aılesı yapmıssınız bu nasıl bır gurursuzluk dusuncesızlık hala ona saygı duyabılıyor musunuz:26:
üstelik çocuk gıbı araba alınmıyor dıye evlılık resımlerı profilden kalkıyor
Allah sıze sabır versın
keske evlenmeseymıssınız nerdeyse boşanın dıcem okadar sinir bozucu geldı konu

kızlar allah aşkına şu günlük burç yorumumu bi okuyun koptum resmen ya:)

Akrep burcu günlük yorum
Akrep Burcu
24 Ekim – 22 Kasım

Bugün, maddi konularla alakalı olumlu fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem başlayabilir. Eğer bu fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız, uzun vadede önemli avantajlar ve faydalar sağlayabilirsiniz. Başkalarıyla ortak kullandığınız maddi kaynakları ilgilendiren gelişmeler iş yaşamınızın ana konusu olmaya başlayacaktır. İleriki günlerde, parasal kaynaklarla ilgili yazılı bir sözleşmeye imza atmanız mümkün.
Bilinmeyen şeyler sizin için hep merak konusu olmuştur. Onun için işinizde de, kimsenin farkına varmadığı yenilikler yapmaya çalışmak, bir hobiniz. İyi niyetli davranışlarınızla da bu konu da, gerekli desteği bulabiliyorsunuz. Parasal konularda sevdiğinizle yaptığınız tartışmalara bir son vermelisiniz. Bırakın, canı çektiği şeyleri alsın.

kesin bunu kocan yazdırmıştır. kredideen sana da pay veririrm yaz su yorumu diye. kız inanma o astrolog ne bilir senin durumunu

şu erkeklerin evlenir evlenmez karılarına kredi çektirmelerini anlamıyorum ben ya.bunun içinmi evleniyorlara.arkadaşlarım var daha evleneli 3 gün olmuş kıza ev kredisi çektiriyor.allah allah ya kendisi çeksin.kızlarla sırf para için evlendiklerini düşünmeye başladım ben yawww üzüldüm çokk.ayh sinirlendimmm.sakın ha sakın kredi falan çekme.bişey sahibi olacaksan çek ama başka türlü çekme.sende girersin kara listeye geleceğin mahvolur.

Back
X