şimdi arkadaşlar hep kötü tarafından bahsettik.bir de iyi taraflarından bahsedeyim eşimin.hepsini de düşünüp ona göre benim yerimde olsanız ne yapardınız onu düşünün lütfen olurmu? olaylara tek yönlü bakmamak gereki diye düşünüyorum her zaman ve empati kurmaya çalışıyorum çoğu kez karşımdakiyle.belki o taraftan bakınca bende de sorunlar vardır diyorum çünkü ben de insanım nihayetinde.
eşim bakımlı ,yakışıklı,konuşmasını,oturmasını,yemesini içmesini gezmesini,gezdirmesini seven biridir.özel günlerimize çok önem verir ilk gittiğimiz sinema biletlerini nişan kurdelelrimizi söz çiçeğimiz bile saklar.ki bu konularda ben çok iyi değilimdir.tarihleri d.günleri hariç genelde çok hatırlamam,yada özel bu deyip bişeyleri pek saklamam.o buna çok kırılır mesela.hassastır,sezgileri güçlüdür.her ortama sokabilirim hiç yabancılık çekmez ve ben ay acaba pot kırcak mı diye asla düşünmem çünkü beni her defasında onure eder,över ve çok saygılıdır,konuşkandır,girişkendir insanlara kendisini sevdirir.yedirmeyi içirmeyi misafir ağırlamayı sevrer.bir sürü ortak hobimiz vardır.işten yorgun bile gelse benle mutlaka ilgilenir sohbet eder sarılır öper.sevgi sözcüklerini sürekli söyler öyle zorla yaptırmamam gerek kalmaz.kalbimi klırsada daha sonra özür diler bi daha yapmamaya dikkat eder.söz verince tutar. evde ev işlerinde yardım eder.çok beceriklidir.yemek yapar,süpriz yapar,masa kurar beni bekler.süpriz yapar dışarı çıkarır. sorumluluğunı bilir.bişeyi bi kez yap dediğimde arkama bakmama gerek kalmaz yaptımı yapmadımı diye bilirimki yapamıcaksa söyler zaten.bizim en büyük sorunumuz bende dik başlıyım o da öyle.ikimizde sinirliyiz ve ben erkek gibi bi bayanım.dışarda öyle olmam onun çok hoşuna gidiyor ama evde durum farklı.evde onun liderliğini kabul edersem çok mutluyuz.ben de erkekleşirsem kzılca kıyamet kopuyor.bi evde iki horoz olmaz sen kadınlığını bil bak bakalım ben nasıl erkeklik yapıyorum.bana dikleşme beni sindiremezsin diyo.normalde biliyor çünkü kendi ailemde otorite benimdir.annem babam bile benim dediğimi yapar.ama o yönetilmeyi sevmiyo.beni yönetmek istiyosan tatlı dilli yumuşak huylu ol bak ben nasıl kocalık yaparım,ama bana erkekleşirsen dikleşirsen sertleşirsen beni ancak üzerine salarsın ben geri basmam kötü olur o yüzden bana iyi ol ben sinirliyken yalvarırım üzerime gelme ben sakinleşim gelir özür dilerim hatamı affettirim.ama üzerime gelirsen istemediğim şeyleri söylerim saygımız kalmaz sende az beni idare et şu erkekliğinden vazgeç diyo.yani dahah hatırlayamadığım bir çok artısı var tabi öbür türlü zaten çekilmezdi.yani 10 tane artısı varsa 2 tane eksisi çıkar.bunun içinde kendime diyorum hiç bir aile döt dörtlük değil herkesin kendince sorunu var benim ki seninkine seninki benimkine benzemez.önemli olan eksilerin artıları geçmesi o noktada zaten istenilsede durulmaz.ama o noktaya kadar elimden geleni yapıcam.evlilik oyuncak değil.boşanmanın yıkımını allahım yedi kat düşmanım olsa yaşatmasın diyorum.