Aynen katılıyorum bu yoruma.
Arkadaşım bende senin gibi evlendim,eşya,düğün...vs. Hepsi benden gitti ama sen abartmışsın.Arabanı satıp üstüne kredi çekmişsin.Baştan neden taviz verdin ki bu kadar?Ben seni çok iyi anlıyorum.İnsan biran önce yuvası kurulsun istiyor,karşı tarafın durumu yok ben bari yapayım diyor ama bir yere kadar.Bu fedakarlıklara karşılık verilmiyormuş bunu gördüm.İlk aylar insan sorun etmiyor ama karşındakinin nankörce konuşmaları olunca zamanla olay şuna döndü bende :mesala mutfağa giriyorum,herşey var çeyizlikler,elektronikler vs eksik yok odada ama içimden diyorum ki "onun bu odada 1 çay kaşığı bile yok herşeyi ben aldım".Yatak odasına giriyorum "5 poşet giysiyle geldi insan bir bavul,1 havlu getirir"vs vs vs.İnsan düşündükçe sinir oluyor.Bilerek hiç kullanmadığım elektroniğin birini kırdım ona birdaha aldırdım.Başka biri için "benimki bozuk çıktı "dedim birşey daha aldırdım.Yoksa enayi gibi hissetmeye başladım kendimi,yenemedim bu hissi.Ben sağlık sorunlarımdan işten ayrıldım şimdi o bakıyor eve içim ancak böyle rahatladı.Birde çalışıp eve parayıda ben getirseydim iyice çileden çıkardım

En önemlisi ben altınlarımı attım bankaya,ölsem vermem.Benim ailem,akrabalarım 20000L'lik altın taktı.Olaki kavga ettik.eşim bana "yarın git evden "dese ne olacak?Buarada onun 2 hediyelik bileziğini de verdim ki hakkı kalmasın benimkileri istemeye.Dünyanın binbir türlü hali var."Biz,seninle 10 yılı dolduralım bakalım,evlilik rayına otursun,yatırım yapmaya kalkarsak ancak öyle satarım altınları"dedim eşimede.Başta kızdı mızdı kabullendi sonunda.Senin eşin gibi yapsa 2.gün atardım evden.Sen o kadar borca gir üstüne hala"kredi çek, borç yap "desin;olmayıncada seni silsin,yok öyle yağma.Bu adam 3.ayınızda seni annenin evine gönderse,borçlarını mı götüreceksin baba evine?Allah aşkına dikkatli at adımlarını.Boşan demiyorum,evlenmek kolay değil ama insanlar kaç yıllık eşlerinden olmadık hareketler görüyorlar sen 1 yılda ne kadar tanıdın eşini?Kendini kullandırma derim.Hayır dediysen diret.Ailenede anlat durumu,görmüş geçirmiş insanlar bakalım sana ne diyecekler.Her durumda arkanda olurlar en azından.