yeni evli sorunları mıdır?

Adamın iyi yönleri hangileri acaba kaslı yakışıklı mı,boylumu, tatlı dilli mi?[/QUO
bu söylediklerinizi hayatımın hiç bir evresinde hiç bir ilişkimde ön plana almadım.benim için karakter önemli oldu hep.ama merak ediyosan kötü huylarının yanında bu saydıklarının hepsi fazlasıyla var.

Eşinize diyin ki artık araba alıp satma işlemleri bile takibe girdi..Bu işi ticarete dönüştürenler vergi ödemek zorunda devlete..Tam olarak kaç arabayla sınırlı bilmiyorum ama 3 dü sanırım bunun üzerinde alım satım yapıldıgında takibe giriyor.

5 taneymiş.onların hepsini araştırmış.o salakmıymış yaş yere basarmıymış.hiç tanıyamamışım onu yazıkmış bana.

Aynen katılıyorum bu yoruma.
Arkadaşım bende senin gibi evlendim,eşya,düğün...vs. Hepsi benden gitti ama sen abartmışsın.Arabanı satıp üstüne kredi çekmişsin.Baştan neden taviz verdin ki bu kadar?Ben seni çok iyi anlıyorum.İnsan biran önce yuvası kurulsun istiyor,karşı tarafın durumu yok ben bari yapayım diyor ama bir yere kadar.Bu fedakarlıklara karşılık verilmiyormuş bunu gördüm.İlk aylar insan sorun etmiyor ama karşındakinin nankörce konuşmaları olunca zamanla olay şuna döndü bende :mesala mutfağa giriyorum,herşey var çeyizlikler,elektronikler vs eksik yok odada ama içimden diyorum ki "onun bu odada 1 çay kaşığı bile yok herşeyi ben aldım".Yatak odasına giriyorum "5 poşet giysiyle geldi insan bir bavul,1 havlu getirir"vs vs vs.İnsan düşündükçe sinir oluyor.Bilerek hiç kullanmadığım elektroniğin birini kırdım ona birdaha aldırdım.Başka biri için "benimki bozuk çıktı "dedim birşey daha aldırdım.Yoksa enayi gibi hissetmeye başladım kendimi,yenemedim bu hissi.Ben sağlık sorunlarımdan işten ayrıldım şimdi o bakıyor eve içim ancak böyle rahatladı.Birde çalışıp eve parayıda ben getirseydim iyice çileden çıkardım:47::47::47:
En önemlisi ben altınlarımı attım bankaya,ölsem vermem.Benim ailem,akrabalarım 20000L'lik altın taktı.Olaki kavga ettik.eşim bana "yarın git evden "dese ne olacak?Buarada onun 2 hediyelik bileziğini de verdim ki hakkı kalmasın benimkileri istemeye.Dünyanın binbir türlü hali var."Biz,seninle 10 yılı dolduralım bakalım,evlilik rayına otursun,yatırım yapmaya kalkarsak ancak öyle satarım altınları"dedim eşimede.Başta kızdı mızdı kabullendi sonunda.Senin eşin gibi yapsa 2.gün atardım evden.Sen o kadar borca gir üstüne hala"kredi çek, borç yap "desin;olmayıncada seni silsin,yok öyle yağma.Bu adam 3.ayınızda seni annenin evine gönderse,borçlarını mı götüreceksin baba evine?Allah aşkına dikkatli at adımlarını.Boşan demiyorum,evlenmek kolay değil ama insanlar kaç yıllık eşlerinden olmadık hareketler görüyorlar sen 1 yılda ne kadar tanıdın eşini?Kendini kullandırma derim.Hayır dediysen diret.Ailenede anlat durumu,görmüş geçirmiş insanlar bakalım sana ne diyecekler.Her durumda arkanda olurlar en azından.

ailema anlattım onlar hiç düşünme canını sıkma o aybeder sana bişey olmaz diyolar her zaman bu böyle.ama madalyonun diğer tarafı var.dün akşam ilk büyük kavgamızı ettik.sonuç git dedi gidiyorum dedim tam kalktım telefonumu kırdı beni yatağa fırtlattı sen oyuncakmı sanıyosun evliliği sana dünyayı dar ederim otur şuraya dedi.ben ağlamaktan başka bişe diyemedim desem dayağı yerdim kesin.aradan yarım saat geçti geldi sarılıyo.neymiş efendim dik başlılık yapmıcakmışım,sinirliyken üstün egitmicekmişim,git derse ben bi yere gitmem burası benimevim dicekmişim,ben giderim derse nereye gidiyosun ben seni göndermemek için herşeyi yaparım dicekmişim,o huzur istiyomuş ben huzursuzluk çıkarıyomuşum,onun kararlarında destek olcakmışım sesimi çıkarmıcakmışım bak o zaman o bana tapmıyomuymuş.ben kadınlık bilmiyomuşum onu çileden çıkarıyomuşum.falan filan.ya bakın yaşamayan bilmiyor.ben denedim.ya hayatıma girenlerin hespi psikopat ben gidip onlara aşık oluyorum,ya bende adamları psikopatlaştıran bir şey var yada benim kaderim psikopat koca kim glirse gelsin ben aynı şeyleri yaşıcam.artık bu böyle ben sesimi çıkarmadan oturcam deiklerini yapıcam,ha ben bunu ilk yaşamadım sonra da nolcak biliyorum.onra vay sen kişiliksizsizn,kendi tavrın yok,yok gizemli değilsinler başlıcak.bende kaçmaya yer arıcam.ama kaçsamda her zaman olduğu gibi daha da kötüsüyle karşılaşıcam ve bu döngü devam edecek çünkü gördümki ben kaçtıkça adamların pskopatlık derecesi arttı.dejavu gibi.fredinin kabusu filminde kaçarsın da döner dolaşır aynı yere gelirsin ya hep öyle oluyor öyle olacak ben anladım bu benim kaderim değişmeyecek.

Akıllı olsaymış, bugün araba alabilmek için size bu eziyetleri etmek durumunda olmazdı.

zaten bankayı ikna etmiş krediyi kendisine çekecekmiş nolmuş yani gördümmü o bişe isteyince yaparmış,sonuç benim yüzümden huzursuz olmuş.ne olurmuş ben onun hevesini kırmasaymışım da huzurumuz kaçmasaymış.bak eninde sonunda o dediğini yaparmış olan bana olurmuş.sakinleşti kavgadan sonra diyoki bak beni kendine bağlamak istiyosan evde huzuru sağlayacaksın.susacaksın sakinleştireceksin.ben seni el üstünde tutuyorum her dediğini yapıyorum ama siniliyen üstüme gelme diyo.ya okudum adam aslan burcu ve malesef aslanların çoğu böyle.arkadaşlarımın eşlerinden de biliyorum eski ilişkilerimden de.bir aslan erkeği sinirliyken üzerine gitmicen sensin dicen.ama ulan bunu baştan desene bunu yapabilecek karakter bul ne istiyon benden nie evlenmeden önce kedi gibisinde şimdi aslan oldun.hani saygımız bozulmasın tek isteğim bu diyodun da şimdi bu kadar saygısız oldun.anlayamıyorum yemin ederim.

Bu evlilikle ilgili ciddi tedirginliklerim var.
Çok yakında sizi sindirecek.
Korkunuzdan ağzınızı açamaz hale geleceksiniz gibi görünüyor.
Şimdi seviyorsunuz bir parça daha kolay katlanabilirsiniz..
Ya aşkınız bitince ne olacak???

tatlım ayne katılıyorum sana.nikah yapalım dedim,şatafata gerek yok die.ama beyefendi bi kere evleniomuş olmazmış,düğün olması lazımmış borç ödenirmiş düğün bi kere olurmuş hayatımızda herzaman evlenmiyormuşuz gibi mazeretler.mecbur düğün yaptık anlıyacağınız.

bi kere evlenileceğini düğün zamanı mı öğrenmiş
madem bi kere evleniliyomuş da ne diye ailesi destek olmamış
erkek tarafı olarak ya da kendi niye yapmamış düğünü ne kadar ayıp:20:

ailema anlattım onlar hiç düşünme canını sıkma o aybeder sana bişey olmaz diyolar her zaman bu böyle.ama madalyonun diğer tarafı var.dün akşam ilk büyük kavgamızı ettik.sonuç git dedi gidiyorum dedim tam kalktım telefonumu kırdı beni yatağa fırtlattı sen oyuncakmı sanıyosun evliliği sana dünyayı dar ederim otur şuraya dedi.ben ağlamaktan başka bişe diyemedim desem dayağı yerdim kesin.aradan yarım saat geçti geldi sarılıyo.neymiş efendim dik başlılık yapmıcakmışım,sinirliyken üstün egitmicekmişim,git derse ben bi yere gitmem burası benimevim dicekmişim,ben giderim derse nereye gidiyosun ben seni göndermemek için herşeyi yaparım dicekmişim,o huzur istiyomuş ben huzursuzluk çıkarıyomuşum,onun kararlarında destek olcakmışım sesimi çıkarmıcakmışım bak o zaman o bana tapmıyomuymuş.ben kadınlık bilmiyomuşum onu çileden çıkarıyomuşum.falan filan.ya bakın yaşamayan bilmiyor.ben denedim.ya hayatıma girenlerin hespi psikopat ben gidip onlara aşık oluyorum,ya bende adamları psikopatlaştıran bir şey var yada benim kaderim psikopat koca kim glirse gelsin ben aynı şeyleri yaşıcam.artık bu böyle ben sesimi çıkarmadan oturcam deiklerini yapıcam,ha ben bunu ilk yaşamadım sonra da nolcak biliyorum.onra vay sen kişiliksizsizn,kendi tavrın yok,yok gizemli değilsinler başlıcak.bende kaçmaya yer arıcam.ama kaçsamda her zaman olduğu gibi daha da kötüsüyle karşılaşıcam ve bu döngü devam edecek çünkü gördümki ben kaçtıkça adamların pskopatlık derecesi arttı.dejavu gibi.fredinin kabusu filminde kaçarsın da döner dolaşır aynı yere gelirsin ya hep öyle oluyor öyle olacak ben anladım bu benim kaderim değişmeyecek.

Canım benim ya bu kadar karamsar olma.Kendine haksızlık ediyorsun.Benim kaderim bu diye ömür boyu kendine eziyet edecek değilsin ya.Sen her bayanın yapacağı kadar arkasında ol eşinin ama seni zorluyorsa kapının yeri belli.Sen memursun Allah'a şükürler olsun ki ailen arkanda.Hayatı zindan etmek,dövmek...Dağ başında mı yaşıyoruz?Seni korkutmasına izin verme.Dışarıdaki her erkek aynı değil.Üzülmek te senin kaderin değil.82 doğumlusun sanırım henüz 30 yaşında bu kabullenmişlik niye?Eşinin sözlerinden seninle paran için evlendiği açık.Sana kızarken,özür dilerken bile açık açık "kadın dediğin bir yere gidemez kocasına köle olur"mesajı veriyor,tehdit ediyor.Sen bu adama güvenip geceleri nasıl uyuyacak,nasıl çocuk sahibi olacaksın?Bu evlilik eninde sonunda bitecek bana göre sen sadece elimden geleni yaptım diyebilmek için dene.Sonrası koca bir yaşam duruyor önünde ister bekar gez ister 3.kez evlen (yalnız bu sefer parana bakmayacak bir tip bul,maaşını sorandan kaç bence).Bu ülkede 6 kere evlenip boşanan bayanlar varken seni eleştirmek kimseye düşmez.

burda çok acıklı yazmışsın okuyunca üzüldüm ,bu erkeklerin çoğu neden kadını üzmeden yaşama devam etmez onun erkekliğine yakışmadı sürekli sana para harcatması,görüntü erkek ama karekter üzücü böyle her gün üzecekse kaderim diyede çekme sen iyiniyetli olmanın kurbanı olmuşsun

hepimiz yeni evli olduk bunlar yeni evli sorunu falan deği.l sorumsuz ve karısının sırından geçinmeye çalışan bir erkeğin sorunu bence.

şimdi arkadaşlar hep kötü tarafından bahsettik.bir de iyi taraflarından bahsedeyim eşimin.hepsini de düşünüp ona göre benim yerimde olsanız ne yapardınız onu düşünün lütfen olurmu? olaylara tek yönlü bakmamak gereki diye düşünüyorum her zaman ve empati kurmaya çalışıyorum çoğu kez karşımdakiyle.belki o taraftan bakınca bende de sorunlar vardır diyorum çünkü ben de insanım nihayetinde.
eşim bakımlı ,yakışıklı,konuşmasını,oturmasını,yemesini içmesini gezmesini,gezdirmesini seven biridir.özel günlerimize çok önem verir ilk gittiğimiz sinema biletlerini nişan kurdelelrimizi söz çiçeğimiz bile saklar.ki bu konularda ben çok iyi değilimdir.tarihleri d.günleri hariç genelde çok hatırlamam,yada özel bu deyip bişeyleri pek saklamam.o buna çok kırılır mesela.hassastır,sezgileri güçlüdür.her ortama sokabilirim hiç yabancılık çekmez ve ben ay acaba pot kırcak mı diye asla düşünmem çünkü beni her defasında onure eder,över ve çok saygılıdır,konuşkandır,girişkendir insanlara kendisini sevdirir.yedirmeyi içirmeyi misafir ağırlamayı sevrer.bir sürü ortak hobimiz vardır.işten yorgun bile gelse benle mutlaka ilgilenir sohbet eder sarılır öper.sevgi sözcüklerini sürekli söyler öyle zorla yaptırmamam gerek kalmaz.kalbimi klırsada daha sonra özür diler bi daha yapmamaya dikkat eder.söz verince tutar. evde ev işlerinde yardım eder.çok beceriklidir.yemek yapar,süpriz yapar,masa kurar beni bekler.süpriz yapar dışarı çıkarır. sorumluluğunı bilir.bişeyi bi kez yap dediğimde arkama bakmama gerek kalmaz yaptımı yapmadımı diye bilirimki yapamıcaksa söyler zaten.bizim en büyük sorunumuz bende dik başlıyım o da öyle.ikimizde sinirliyiz ve ben erkek gibi bi bayanım.dışarda öyle olmam onun çok hoşuna gidiyor ama evde durum farklı.evde onun liderliğini kabul edersem çok mutluyuz.ben de erkekleşirsem kzılca kıyamet kopuyor.bi evde iki horoz olmaz sen kadınlığını bil bak bakalım ben nasıl erkeklik yapıyorum.bana dikleşme beni sindiremezsin diyo.normalde biliyor çünkü kendi ailemde otorite benimdir.annem babam bile benim dediğimi yapar.ama o yönetilmeyi sevmiyo.beni yönetmek istiyosan tatlı dilli yumuşak huylu ol bak ben nasıl kocalık yaparım,ama bana erkekleşirsen dikleşirsen sertleşirsen beni ancak üzerine salarsın ben geri basmam kötü olur o yüzden bana iyi ol ben sinirliyken yalvarırım üzerime gelme ben sakinleşim gelir özür dilerim hatamı affettirim.ama üzerime gelirsen istemediğim şeyleri söylerim saygımız kalmaz sende az beni idare et şu erkekliğinden vazgeç diyo.yani dahah hatırlayamadığım bir çok artısı var tabi öbür türlü zaten çekilmezdi.yani 10 tane artısı varsa 2 tane eksisi çıkar.bunun içinde kendime diyorum hiç bir aile döt dörtlük değil herkesin kendince sorunu var benim ki seninkine seninki benimkine benzemez.önemli olan eksilerin artıları geçmesi o noktada zaten istenilsede durulmaz.ama o noktaya kadar elimden geleni yapıcam.evlilik oyuncak değil.boşanmanın yıkımını allahım yedi kat düşmanım olsa yaşatmasın diyorum.

şimdi arkadaşlar hep kötü tarafından bahsettik.bir de iyi taraflarından bahsedeyim eşimin.hepsini de düşünüp ona göre benim yerimde olsanız ne yapardınız onu düşünün lütfen olurmu? olaylara tek yönlü bakmamak gereki diye düşünüyorum her zaman ve empati kurmaya çalışıyorum çoğu kez karşımdakiyle.belki o taraftan bakınca bende de sorunlar vardır diyorum çünkü ben de insanım nihayetinde.
eşim bakımlı ,yakışıklı,konuşmasını,oturmasını,yemesini içmesini gezmesini,gezdirmesini seven biridir.özel günlerimize çok önem verir ilk gittiğimiz sinema biletlerini nişan kurdelelrimizi söz çiçeğimiz bile saklar.ki bu konularda ben çok iyi değilimdir.tarihleri d.günleri hariç genelde çok hatırlamam,yada özel bu deyip bişeyleri pek saklamam.o buna çok kırılır mesela.hassastır,sezgileri güçlüdür.her ortama sokabilirim hiç yabancılık çekmez ve ben ay acaba pot kırcak mı diye asla düşünmem çünkü beni her defasında onure eder,över ve çok saygılıdır,konuşkandır,girişkendir insanlara kendisini sevdirir.yedirmeyi içirmeyi misafir ağırlamayı sevrer.bir sürü ortak hobimiz vardır.işten yorgun bile gelse benle mutlaka ilgilenir sohbet eder sarılır öper.sevgi sözcüklerini sürekli söyler öyle zorla yaptırmamam gerek kalmaz.kalbimi klırsada daha sonra özür diler bi daha yapmamaya dikkat eder.söz verince tutar. evde ev işlerinde yardım eder.çok beceriklidir.yemek yapar,süpriz yapar,masa kurar beni bekler.süpriz yapar dışarı çıkarır. sorumluluğunı bilir.bişeyi bi kez yap dediğimde arkama bakmama gerek kalmaz yaptımı yapmadımı diye bilirimki yapamıcaksa söyler zaten.bizim en büyük sorunumuz bende dik başlıyım o da öyle.ikimizde sinirliyiz ve ben erkek gibi bi bayanım.dışarda öyle olmam onun çok hoşuna gidiyor ama evde durum farklı.evde onun liderliğini kabul edersem çok mutluyuz.ben de erkekleşirsem kzılca kıyamet kopuyor.bi evde iki horoz olmaz sen kadınlığını bil bak bakalım ben nasıl erkeklik yapıyorum.bana dikleşme beni sindiremezsin diyo.normalde biliyor çünkü kendi ailemde otorite benimdir.annem babam bile benim dediğimi yapar.ama o yönetilmeyi sevmiyo.beni yönetmek istiyosan tatlı dilli yumuşak huylu ol bak ben nasıl kocalık yaparım,ama bana erkekleşirsen dikleşirsen sertleşirsen beni ancak üzerine salarsın ben geri basmam kötü olur o yüzden bana iyi ol ben sinirliyken yalvarırım üzerime gelme ben sakinleşim gelir özür dilerim hatamı affettirim.ama üzerime gelirsen istemediğim şeyleri söylerim saygımız kalmaz sende az beni idare et şu erkekliğinden vazgeç diyo.yani dahah hatırlayamadığım bir çok artısı var tabi öbür türlü zaten çekilmezdi.yani 10 tane artısı varsa 2 tane eksisi çıkar.bunun içinde kendime diyorum hiç bir aile döt dörtlük değil herkesin kendince sorunu var benim ki seninkine seninki benimkine benzemez.önemli olan eksilerin artıları geçmesi o noktada zaten istenilsede durulmaz.ama o noktaya kadar elimden geleni yapıcam.evlilik oyuncak değil.boşanmanın yıkımını allahım yedi kat düşmanım olsa yaşatmasın diyorum.

Geçtiğim yolları gördüğümde bu kadar emin konuşabiliyorum.
Yaptığı jestler, fiziksel durumu ve bunun gibi anlattığınız şeyler çok güzel.
Ama diğer yaptıklarıyla ilişki kurduğumda 10 artı 2 eksi gibi gelmiyor bana.
Gün gelip de keşke bütün bunları yapacağına, bu yaptıklarını yapmasaydı demeyesiniz inşallah.
Zaten o özellikleri olmasaydı bu adamla evlenmezdiniz ki?
Tutar bir tarafı yok çünkü.
2 aylık evli bir adamın, karısını korkutarak susturması endişe verici. Biliyordunuz konuşsaydınız döveceğini.
Ya bir gün susmazsanız??
Susamazsanız??
İstekleri olmadığında sinirlenen ve şuurunu kaybeden bir adam sizinkisi.
Çok zor çok.....

Bir ömrü sen onunla yaşayacaksın önemli olan bu adamın senin için tahamül edilir huyların olması,herkesin tahamül sınırları farklıdır,umarım dün ağladıysa bundan sonra gülesin

senin kocanın eksi yönleri aynı benimkinde de var. ayrıca artı yönleri benimkinde de eksi durumda. ben benim kocadan hiç seninki gibi şeyler görmedim. bizimde kavgamız hep niçin bana yardım etmiyorsun, insan bir özel gün diye birşey yapar gibi.. bizimde evliliğimizde benim erkekleşmem söz konusu, aynı siz gibiyiz yani. biz akıllı olupta şu kocalarımıza salak rolüne yatıp alttan alttan yönlendirmiyoruz. bende dik başlıyım, bende eşimden çok para kazanıyorum. onu yönlendirmeye çalışıyorum, yani aynı sorunlar bizde var... seninkinin iyi yönlerine :nazar: maşallah bizde oda yok..
nerde sofra hazırlıycak, nerde yemek yaparken yanımda olacak.. ben yemek yaparken o esra erolu izliyor.... daha birsürü şey işte.

bu kadar artıları varsa bence bahsettiğin eksiler görmezden gelinebilecek şeyler
yani o sinirliyken üstüne gitmeyiverirsin o sinirliyse konuşsun dursun sen de başka odaya git
hiç bişey kaybetmezsin sen cevap vermezsen daha da tahrik olmayacağı için hem kötü söz söylememiş olur
hemde daha çabuk sakinleşmiş olur siz de mutlu mesut yaşamış olursunuz:34:

bu kadar artıları varsa bence bahsettiğin eksiler görmezden gelinebilecek şeyler
yani o sinirliyken üstüne gitmeyiverirsin o sinirliyse konuşsun dursun sen de başka odaya git
hiç bişey kaybetmezsin sen cevap vermezsen daha da tahrik olmayacağı için hem kötü söz söylememiş olur
hemde daha çabuk sakinleşmiş olur siz de mutlu mesut yaşamış olursunuz:34:

benim eşim sinirliyse susarım haklısın derim ,ama ertesi gün onun hesabını o sakinken sorarım ben sinirliysem o karşımda espiriler yapar alttan alır yoksa bir ömür geçmez denge bu şekilde bizde

senin kocanın eksi yönleri aynı benimkinde de var. ayrıca artı yönleri benimkinde de eksi durumda. ben benim kocadan hiç seninki gibi şeyler görmedim. bizimde kavgamız hep niçin bana yardım etmiyorsun, insan bir özel gün diye birşey yapar gibi.. bizimde evliliğimizde benim erkekleşmem söz konusu, aynı siz gibiyiz yani. biz akıllı olupta şu kocalarımıza salak rolüne yatıp alttan alttan yönlendirmiyoruz. bende dik başlıyım, bende eşimden çok para kazanıyorum. onu yönlendirmeye çalışıyorum, yani aynı sorunlar bizde var... seninkinin iyi yönlerine :nazar: maşallah bizde oda yok..
nerde sofra hazırlıycak, nerde yemek yaparken yanımda olacak.. ben yemek yaparken o esra erolu izliyor.... daha birsürü şey işte.

yok ya çok fazla allah razı olsun senden dedirtecek şeyler de yapıyor çok şükür.ailemi düşünür ilgilenir.yorgun olsam bana bişey yaptırmaz.misafir gelse benle ev işi yapar. bütün evi iğneden ipliğe berbaer döşedik ve ne yalan söyliyim benden çok daha zevkli ve yaratıcıdır.evde herşeye karışır ama heves eder kendi de alır yakıştırır düzenler.normalde işin özü çok benziyoruz ben erkek olsam ondan farklı olmazdım diyorum çoğu hareketinde.ama şu siniri beni kahrediyor.çünkü ben yutmak zorunda kaldığımda sinirlerim haşat oluyor:( o rahatlıyo ben içten kurdeşen döküyorum.büyük imtihan haklıyken susmak.ya da haklı olduğunu düşündüğünde diyeyim.çünkü çoğunlukla iki taraf da haklı olduğunu düşününce kıyamet kopuyor.

benim eşim sinirliyse susarım haklısın derim ,ama ertesi gün onun hesabını o sakinken sorarım ben sinirliysem o karşımda espiriler yapar alttan alır yoksa bir ömür geçmez denge bu şekilde bizde[/QU
aynen işte o da öyle sinirlenince beni çoğu zaman alttan alıyor zaten çoküstüme gelmezaynı öyle espriler yapar sakinleştirmeye çalışır.ama işte ben onu yapmakta çok zorlanıyorum,çünkü genelde haklı olunca çenem durmuyo zaten.haklılığımı ispatlamaya çalışıyorum sakinde konuşsam ona batıyo.o anda ispatlama sus sonra söle utandır beni ben af dileyeyim nolmuş o anda sussan diyo.

yok ya çok fazla allah razı olsun senden dedirtecek şeyler de yapıyor çok şükür.ailemi düşünür ilgilenir.yorgun olsam bana bişey yaptırmaz.misafir gelse benle ev işi yapar. bütün evi iğneden ipliğe berbaer döşedik ve ne yalan söyliyim benden çok daha zevkli ve yaratıcıdır.evde herşeye karışır ama heves eder kendi de alır yakıştırır düzenler.normalde işin özü çok benziyoruz ben erkek olsam ondan farklı olmazdım diyorum çoğu hareketinde.ama şu siniri beni kahrediyor.çünkü ben yutmak zorunda kaldığımda sinirlerim haşat oluyor:( o rahatlıyo ben içten kurdeşen döküyorum.büyük imtihan haklıyken susmak.ya da haklı olduğunu düşündüğünde diyeyim.çünkü çoğunlukla iki taraf da haklı olduğunu düşününce kıyamet kopuyor.

bak canım benim eşim de çok sinirlidir
sinirlenince gözü bişey görmez ayrıca artıları da senin eşin kadar yoktur
evde bana yardımcı olmaz ama işinden evine gelip giden biridir
biz de sinir konusuna şöyle bi çözüm bulduk
ticaretle uğraşır benim eşim haliyle sinirli olduğu zamanlar biraz fazladır
eğer sinirli gelirse işten bu akşam çok sinirliyim,gerginim beni rahat bırakın der
ben de çocukları alırım yemek yeriz sonra da öbür odada oyun oynarız
zaten biraz yalnız kalınca sakinleşince o da gelir yanımıza hiçbişey yokmuş gibi
normal devam ederiz

ama mutlaka senin ayrılmanı engelleyen bişeyler varki ipler kopmuyor bir de o açıdan bakmak lazım değilmi?herkesin imtihanı farklı taşıyabileceği yük farklı.kimsenin derdi de sevincide diğerine benzemiyor.o nedenle bunlar çok göreceli değilmi ama:)

Back
X