yeni evli ve mutsuz

çok mantıklı bir soru tebrik ediyorum. daha öncesinde yaşandıysa bıkkınlık olabilir, siz evlendik diye farklı bir durum olacak diye beklemiş olabilirsin vs.

evet evlenmeden önce bişeler yaşanoyorsa heyecan kalmamış olabilir

Evlenmeden ilişki yasasalar bile onunla ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Adam sorunum var doktora gidelim demiş.
Bunun heyecanla bir ilgisi yoktur.
Ereksiyon sorunu olabilir bence.
Doktora gidilmeli.

Evlenmeden önce birlikteligin sebep olabilecegini bilemiyorum tabiki.Ama doktora gitmek istemesi gercekten cok yerinde bir karar olmus.

esım gunde 4 5 kere ısstıyo sıkıldım artık bu durumdan sureklı sureklı herkeste bır sorun

O sorun,bu sorunn.şu hayatta sorun olmayan ne var kiii:içelim:
En önemlisi,bu sorunlar hiç yokmuşcasına yaşamayı başarmak sanıyorumm.Tabi hiç kolay bir şey değil bu söylediğim.Ama insan ne yaşadığının farkına varırsa,ona göre önlemini alır sorunlara karşıı.Konu sahibi arkadaşın eşi de,durumun farkındaymış.Bence bir ışık varr.
Merve arkadaşım senin eşin de sen daha fazla sıkılmadan farkına varsa da,tutsa biraz kendiniii:sm_cool:

Nasıl ki bayanların ilk evlendiklerinde sorunları olabiliyorsa erkeklerin olması da normal...
Böyle bir durumda kendiniz olsanız gösterilmesini istediğiniz anlayışı şimdi siz göstermelisiniz.
Zamanla düzelecektir...

esım gunde 4 5 kere ısstıyo sıkıldım artık bu durumdan sureklı sureklı herkeste bır sorun

nası yaniiiiibilmiyorumkismile
yeni evlisiniz galiba...
benim merak ettiğim erkeler evlenince ki birliktelik sayıları seneler geçince ne yönde oluyor azalıyor falan mı yanii...umarım anlatabilmişimdir ..merak iştee

Son düzenleme:
canım anlatamamışsın sanırım ama ereksiyon sorunumu var eşinin ,eğer öyle ise hemen bir ürologdan randevu alın ,çok bişey değil 50 -60 tl muayene parası ,dr bakacak zaten ,hemen bir ilaç yazacak ,işte bu kadar ,eşinin hem güveni hem performansı yerine gelecek ,hiç sorun etme ,yeni evli erkeklerde olur buu..

yuhbe günde 4-5 kere grilen ilişkiden kadın bişi anlamazki oartık afedersiniz ama sadece işini görmekten başka bişiye benzemez bence tabi böyle

buarada bana göre cinselligin vakti zamanı yoktur yani yeni die hergün girilcek diede bi kadie yok önünde insanın koca bir ömür var enerjiyi direk boşaltmakta manasız doya doya koca bir ömür var istenildigi zamanda olur tabikide saat gün koymak yanlış olur

1 günde 12 kez olsa hadi anormal derdim ama 12 günde 1 kez daha daha anormal...

12 günde 1 kez mi.. ilginc CADIARZU
konu sahibinin 2 mesaji olmasi dahada ilginc CADIARZU :fstkisbasindasmili:sempatiksalakcinni
Cenebaz'inda dedigi gibi anlayisli davranman gerekiyo
sonucta esin bi problemi oldugunun farkinda ve doktora gitmeyi kabul etmis..
bu iyi bisey, en azindan sorumsuz davranmamis
kadinlarin vajinismus olmasi gibi bisey heralde esininkide
umarim en kisa zamanda atlatirsiniz sorununuzu

Son düzenleme:
12 gün uzun bi zaman
eşin de kendiyle ilgili bir sorun oldugunun farkında demekki
doktora gidin, bir de akışına bırakın

konu feyk benzedi ama hemen kararımı vermeyeyim

Yeni evliler günde 2 kere yapar demişsiniz de bende yeni evliyim haftada en fazla 3 kere yapıyoz. Ayrıca öyle sanıldığı gibi çokta güzel bişey diyemem ben çok zevk almıyorum. Öyle hayal ettiğimiz kadar güzel bişey değil s.x

Çok çok şanslısın bence.
Çünkü sorununu kabul ediyor.
Neler gördük duyduk burda, kabul etmeyenler falan.
Sabır gerekli demek ki biraz, üzülme

canım evet anormal bir durum ama eşinin bunu kabullenmesi ve tedavi görmek istemesi çok iyi. evlilik sendromu olabilir. evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş olabilir. stresten etkilenmiş olabilir. sakin ol ve zamana bırak. eşin seni istemiyor ya da sevmiyor die düşünme sakın. umarım en yakın zamanda probleminiz çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…