yeni evli ve mutsuz

siteyi kapadı hemen surat ifadesi değişti dedim içimde şüphe vardı ama şimdi kesinleşti herşey bitti dedim o zaman git anenin evine yarın dedi bana ve ben gidicem de çekemem artık sonuçta kendi işim güzümde var ona bağımlı değilim şuan kapımı kilitledim yastığını ve yorganını da salona fırlattım yatsın orda

canim demek istedigim esinin cinsel tercihi sana ters olduguna eminsen
bosanman gerek diye dusunuyorum
ama iki senedir hic farkina varmadinmi bu durumundan..
kendisi nasil rahatca git diyebiliyor..
sonucta varsa boyle bir durum seni kandirmis oluyor
acik acik sordunmu ona

zaten başta anlattıklarından durumda absurtluk olduğu belliydi adam banyo yapmaya üşeniyormuş daha ne olsun haklısın canım çekilesi durum değil bari hiç dokunmasaymış sana pislik herif...

Ya bana da böyle okuyunca fenalıklar basıyor günde 2-3 kez veya haftada 2-3 kez !!

Ben daha simdiden fenalasıyorum baksanıza o zaman ne yaparım kimbilir?
:kedi:

Son durumunuzu okuyunca resmen şok oldum ama siz 2,5 yıllık nişanlılık döneminde bile hiç yaklaşmazdı bazı şeyleri ilerde yaşamayı isterdi diyince bazı şeylerden işgillenmiştim. Çünkü sonuçta bir erkek sevdiği kadını arzular illaki ama kadın daha hazır değilse o da sevdiği için bekleyebilir ama 2,5 yıl hiç arzulamayan bir erkek de tuhaf açıkçası.bilmiyorumkismile

Siz hicmi fark etmediniz . 2,5 yil nisanli kalmissiniz. Belki yanlis anlamissindir.. ayy ne bileyim yaa. Ayip walla .madem oylesin niye evlendin...

konunun başından beri sabredip okudum ve her sayfayı atladığında düzeleceğini umuyordum ama gecenin bu saatinde yemin ederim midem bulandı yaaaa
terbiyesizlik senin ne suçun varmış zaman filan verme ve o kocanı herkeze rezil ederek boşan boşanıcaksan adı çıksında başka birinin canını yakmasın bundan sonra
allahım dünyanın sonumu geliyor?ohaoldumsmile

Ne olursa olsun kimseye anlatmadan evliliginizi bitirin, bence bu cok özel bir konu ve esini kimselere kötü etmeden ayril.
Yapacak birsey ne yazikki yok, bunlara hazirlikli olmak lazim artik bu zamanda. Bunu yasayan inan tek sen degilsin cok türk erkekleri var böyle olan.
Hic unutmuyorum ünv. bitince türk arkadaslarimla kutlamak istedik, bir eglence yerine gittik bizi sokmak istemediler, neden dedim bu aksam gay parti var dediler, benle kiz arkadasim dediki 5 dakika iceriye bakabilimiyiz, body guard izin verdi. Bende iceride kesin Almanlar vardir sanmistim, icerisi arap kökenli ve süper yakisikli türk erkekleriyle doluydu. Gercekten üzüldüm, ya bu kadar bakimli, hos ve yakisiklisiniz ama yapacak birsey yok
Türk toplumunda gay olarak yasamak zor oldugu icin evliligi göstermelik yapip, gercek isteklerini yasiyorlar iste. Üzülüdügüm bari dürüst olsalarda, baskalarinin günahina girmeseler.

İnanmıyorum yaa bende konuyu takip ediyordum..Böyle sonuçlanacağını hiç tahmin etmemiştim.
Sana hep mi ilgisizdi. Öpme dokunma vs. hiç olmadı mı?
Emin misin dediğin gibi olduğuna. Çok ağır bir durum bu...
Eğer tespitlerinde doğru ise bir dakika bile aynı evde kalmamalısın....İğrenç bir durum. Allah yardımcın olsun.
Kıslar son zamanlarda çok okuyorum böyle durumlar hayrdır inşallah.

Son düzenleme:
Almanya`da bakanlarimiz bile homosexuel olduklarini acik acik söylüyorlar, artik burada herkes bu duruma alisik. Tabiki hic kimse istemez oglunun veya kocasinin erkeklere ilgi duymalarini ama gercekler ne yazikki.

adam resmen seni paravan olarak görüyorbilmiyorumkismile
böyle şey mi olur
dikkat et arkadaşımbu türler milletin duymasını istemez
boşanma sebebi olarak sana iftira atmasın sakın:hulya:

Geneldede hep yakisikli ve bakimli olurlar heterosexuellerden.
Aslinda cok üzücü bir durum artik toplum olarak bunu kabul etmemiz lazimki böylede olaylar olmasin, cünkü gizlendikce kadinlar hüsran yasiyor.

:1shok::1shok::1shok:

benım cok yakın bir arkadaşımın başınada geldi aynı olay.

adam gay mış bır kaç defa ilişki olmuş ilaç kullanıp yapabiliyormuş

ve ailede herkes te biliyormuş çocugun gay olduğunu

sırf evlensin diye kızı kullandılar

erkek arkadaşları eve gelmeye başlamış 3 sene sürdü boşanmaları çok acı çekmişti arkadaşım valla Allah kimsenin başına vermesin

bu ahlaksızlıktan başka birşey değil.ayıp günah ya.rezillik.. neden sizi alet ediyor kendi pisliğine.hayırlısı olsun hakkınızda inş.

tarotçuya göre davranmıyorsunuzdur İnşallah.

nişanluyken hiç mi anlamadınız diye soran arkadaşların sorularına ufak da olsa cevap verirseniz bizlere de bir faydası olabilir konunun.

Bence bunda ayip birsey yok esine süphelerini anlat, uzun uzun konusun, öyle tarot`la olacak is degil bu, evliligin söz konusu.
Fiyonk dogru söylüyor, hicmi bersey anlamadin?

offf yaa çok zor bi durum yaşayan anlar.demek nişanlıyken hiç çaktırmamış ,yoksa kim ister bile bile evlenmeyi.

nişanlıyken seziyordum bir şeyler açıkcası ben bazı şeylerin önceden yaşanmasını istemedim herkesin kendi görüşü tabi bu kimseyi de yargılamam ama nişanlılığımızın sonlaına doğru artık evlenmemize bikaç ay kala sevişmek istedim o da bu güne kadar bekledik az kaldı işte herşey çok güzel olacak yoksa o günün ne anlamı var demeye başladı.Etrafıma baktığımda çoğu kız arkadaşlarımın ilişkileri oluyordu kaarşısındaki insanla bir ilişki yaşayınca bitiyordu ben dedim galiba bana cidden değer veriyor ondan çok üstüne düşmedim kullanıp atmasından iyidir diye düşündüm. aileme karşı da çok saygılıydı açıkcası önce ailemi kazandı .aileme birkaç defa bu durgunluğunu anlattım saçmalama çok saygılı çocuk bu devirde bunun gibi adam yok dediler.ben ailemden pek birşey gizlemem özellikle annemle arkadaş gibiyimdir ve bu konuyu da anlattım annem işin gücün kariyerin var he zaman da arkandayız sadece çok aceleci olma şuan bizde uzaktan izlemedeyiz en ufak bir hata daha görürsen anında gelip alırız seni biz değil onlar düşünsün diyorlar. açıkcası ailemin arkamda olması ve iyi bir işimin olması maddi imkanlarımın da olması bana güven veriyor.Bunun için arkadaşlar size ders olsun bu bana da oldu noolur erken davranmayın iyce evleneceğiniz insanı araştırın gerçi ne kadar araştırırsan araştır aynı evi paylaşınca daha iyi anlıyorsunuz bir de bir mesleğiniz olmadan bazı arkadaşlar burda yazıyor çünkü bir mesleğiniz olmadan ayağınız yere sağlam basmadan sakın ola sakın evlenmeyin karşınızdaki insan isterse trilyonluk olsun ona güvenmeyin çünkü ayrılınca ne ailenizin eline bakabilirsiniz onlar da baki değil ne de adamın benim şuan tek avantajım kimseye gebe kalmamak ondan istersem çeker giderim diyorum çünkü kendime güveniyorum.Param da var güzelim de he nolur ilerde keşke olmasaydı diyecekmiyim bu olaydan da ders çıkardım arkama dönüp bakmicem yaşamam gerekiyormuş ki yaşadım diyeceğim ve arkama bakmadan kendi yaşantıma döneceğim hayatımda artık uzun süre biri de olmaz gerçi güvenememe bir şüphe korku oldu artık içimde ama hayat bu herşey olabiliyor herkesin başına gelebilecek bir olay Allah böyle şeylerden herkesi sakınsın

bu arada kesin boşanacağım şuan ayrı eve çıktım ve bana yalvarmaya başladı avukatımla konuştum derhal boşanacağız elimde bir koz daha var ilişkiye girdik bir kaç kez artık onu nasıl yaptı eczaneye gidip gidip hapı alıyorum falan diyordu bende yukarda bir arkadaş ilaç alıyırmuş falan diye okudum açıkcası şüphelendim galiba o birkaç kez de ilaç zoruyla oldu ki ama onda bile hiç tam ereksiyon olamıyordu ve yaptığımızda kan falan da gelmedi benden geçen perşembe doktora gittim ve bir yırtılma olmadığını halen kızlığımın durduğunu söyledi bunu da mahkeme de kullanacağım 2 aylık evliyiz halen kızım diyeceğim raporu da çarpacam suratına bana noolur böyle yapma diyor yalvarıyor aynı evdede kalmıyoruz artık ben ablamda kalıyorum yeni ev aldım oraya taşınacağım bu hafta sonu onun tek istediği geçinemedik de bişey de öyle ayrılalım diyor rezil olmak istemiyor ilk başlarda üzülüyordum ama bana da yazık değil mi benim arkamdan konuşacaklar sonra kızın neyi vardı ki 2 ay içinde bitti bu iş diyecekler bana diyor ki geçen bir kadın tutalım sen beni onla bas yatakta aldattı de beni boşa diyor ben artık telefonlarını bile açmak istemiyorum bu adamın gittikçe iğrençleşiyor gözümde şu evlilik bitsin dünya turuna çıkıcam o kadar bunalttı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…