canın çok yanmış ömründen kaç sene gitmiş senin neler çektiğini ancak tahmin edebilirim ama ne olursun onu da afişe etme.biliyosun toplumda çok önemli bu erkeklik meselesi.onun da bundan sonraki hayatını karartma...
Herşeyin karşılığını Allah'tan istemeye inanıyorum ben...Sen belki şimdi onun bu ayıbını örtersen Allah da sana çok büyük güzellikler verecektir,veya sevdiklerinin başına gelecek belaları savuşturacaktır...
Lütfen başka neden sun boşanmak için.ilerde biriyle evliliği düşünürsen ona anlatırsın evlendiğim adam gay çıktı vs vs diye ailen de şahidin olur gerekirse(ki inşallah gerekmez) raporunda var elinde...
şimdi onun da uykuları kaçıyodur duyulacak diye durumu...Onun yaptığı iğrençliktir durumunu bile bile böyle evlenmesi vs vs daha çok şey söylenebilir...Ama sen çok çok çok büyük bi mükafat alacaksın inşallah karşılığında buna inanıyorum ben...
Lütfen sen affedici ol,boşver,Allah'a havale et...Benim yerimde sen olsan ne yapardın diye soracak olursan da yine affederdim dedim...(Allah başa vermesin ama)
Tam istediğin gibi biri çıksın inşallah karşına bundan sonra...