yeni evli ve mutsuz

o senin nasıl hayallerinle oynadıysa sen de ondan tazminat al, rezil et. bencede konuşma onla bir daha :
Allah ım sen koru böylelerinden tüm genç kızları

bu ayıp örtmek değil, başkalarını kandırmasını engellemek. sonuçta o iyi görünümüyle başkasının hayatını karartabilir rahatlıkla..
bir de boşanma sebebini farklı gösterse, bu gay başkasını evlenmek için kandırırken direkt eski eşine iftira atarak başlayabilir. sonuçta VİCDANSIZ

Son düzenleme:
yeni üye gelmiş nasıl bulduysa 2010 daki konuyu hortlatmış

ay konu eski ama okudum ve şok oldum, ne çok kişi var böyle evlenip de eşi eşcinsel çıkan. yuh ya bir de yalandan evlilik yapıyorlar
kadınlar da nasıl anlamıyor bunu acaba, hani hareketleri konuşması falan ne bileyim... tırstım valla artık her erkekten şüphelenicem, cinsel tercihler beni ilgilendirmez ama bu şekilde kandırılmak çok kötü ya :18:

Son düzenleme:
olabilir aslında hep bayanlar değil erkeklerde de problem olabiliyor.bizde ilk 1 hafta eşimden kaynaklı hiçbirşey olmamıştı,sanırım onunki heyecandandı..balayından dönüp eve gelince başlamıştı..

kk da herşey mümkün
bı daha hıç bı konuya şaşırmıcam dıyorum hooop yıne şaşırıyorum

ee be adam maden gaysın ne dıye bu kızla evlenıyorsun
ya da ne dıye doktora gıdelım vs dıye uzatıyosun boşuna oyalıyorsun

son durum ne acaba bende merak edıyorum 2sene geçmış üstünden

inanamıyorum..Allahım yedi kat düşmanımın başına werme çok uzun zaman olmuş acaba arkadaşın durumu ne..boşandı mı..
ya bu kkda gerçekten şok edici şeyler okuyorum sonra dönüp kendime diyorum ki seninki de sorunmu eften püften şeyler..

toplumdan kendini gizlemek için evleniyorlar işte böyle

tabiki o raporu al ve mahkemeye ver

sein günahına girmiş haspa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…