yeni evli ve mutsuz

böyle adam olacaksa hiç olmasın daha iyi valla ya ben kendime yeter artarım bundan iyi bakıyorum kendime hem erkek hem kadın oldum ama dimdik ayaktayım.Burdaki genç kızlarımıza yazıyorum ısrarla söylüyorum işiniz gücünüz kariyeriniz olmadan aşık oldum seviiyorum bu adamı diye pat diye evlenmeyin nooolur .iyiki okumuşum işim gücüm var yoksa rezil olurdum.çoğu kadın maddi imkanı olmadığı için aldatılıyor dayak yiyiyor neler neler oluyor ama işi gücü yok gögüs geriyor buna erkeklere boyun eğmeyin okuyun iş bulun hayatınızı kurtarın güçlü olun yeri geldiğinde onlardan güçlü olduğumuzu gösterelim onlara ağlayıp zırlamayalım bırakıldık terkedildik diye sakın ha kesinlikle yalvarmayın yalvartın alttan almayın ilk hamle çok önemli ilk gördüğümde boyun eğseydim bu kadar çabuk sonuç olamazdım ben yine iyi atlattım depresyona falan da girmicem hayat zaten kısa bi de oturup o değmeyen adam için hayatımı mı karartim yaşarım gezerim tozarım hiç umrumda değil vallahi

valla bu metanet şaşırttı beni.metanet dememek lazım aslında.dediğiniz gibi dahada iğrençleşmiş.rezil olmamak için güya senaryo yazmaya bile başlamış.geçmiş olsun ne diyim.inş.kısa zamanda atlatır mutlu olursunuz hep.. yalnız bekaret raporunu mahkemede göstermek hoş olmaz bana göre.yinede siz bilirsiniz...

Gerçekten zor bir durum,herşeyi ayarlayın bi yuva kurun sonra da eşiniz sizi aldatsın..
hem de bir erkekle..
tebrik ediyorum sizi ayakta kalmayı başarabiliyorsunuz..
umarım kısa sürede çözüme kavuşturursunuz bu olayı ve rahat bi nefes alırsınız...

Kesinlikle raporunu sunsun mahkemeye madem bu durumdaydı tercihleri farklı idi neden bu kızın hayatını karartı, çok büyük hayal kırıklığı. Kendini temize çıkarmak için evlenmiş eğer mahkemeye raporunu sunmaz ve neden ayrılmak istediğini açıklamazsan arkadaşım arkandan çok konuşup canını sıkarlar ne gerek var başkasını düşünmeye o seni düşündümü çok kızdım ve çok sinirlendim..

Bunların akılları nasıl çalışıyor ya bu şekilde bir insanın hayatını nasıl mahvedebilirler??

böyle şeyler sadece filmlerde olur sanıyordum.Allah sabır versin umarım bundan sonra karsına hayırlı insanlar cıkar

madem öyleydi ne hakki vardiki sizin hayatinizi bu hale sokmaya
hey allahim bundan eminseniz bosanmama gibi bir durum olamaz
üzüldüm gercekten allah yardimciniz olsun

sana dürüst olmamış, ne hayallerle evlenmişsin ağzını açıp da benim böyle bi durumum var dememiş, el aleme karşı kendini aklamak için evlenmiş sen de o raporu çarp suratına, hakkındır! o yalan söylerken seni düşünmemiş, duygularını hiçe saymış. off rahatladım be içimdekileri yazınca

bencede evlenmeden önce hallatmeliydi bu sornnu ama;size tavsiyem çok üstüne gitmeyin ama bu işi sallamasınada izin vermeyin....

Durumunu bile bile sizinle evlenmiş o zaman sizi düşünmemiş siz de onun kurduğu senaryoları kaale bile almayın raporunuzu da gösterin durumu da olduğu gibi anlatın tek celsede kurtulun böyle birinden.

canın çok yanmış ömründen kaç sene gitmiş senin neler çektiğini ancak tahmin edebilirim ama ne olursun onu da afişe etme.biliyosun toplumda çok önemli bu erkeklik meselesi.onun da bundan sonraki hayatını karartma...
Herşeyin karşılığını Allah'tan istemeye inanıyorum ben...Sen belki şimdi onun bu ayıbını örtersen Allah da sana çok büyük güzellikler verecektir,veya sevdiklerinin başına gelecek belaları savuşturacaktır...
Lütfen başka neden sun boşanmak için.ilerde biriyle evliliği düşünürsen ona anlatırsın evlendiğim adam gay çıktı vs vs diye ailen de şahidin olur gerekirse(ki inşallah gerekmez) raporunda var elinde...
şimdi onun da uykuları kaçıyodur duyulacak diye durumu...Onun yaptığı iğrençliktir durumunu bile bile böyle evlenmesi vs vs daha çok şey söylenebilir...Ama sen çok çok çok büyük bi mükafat alacaksın inşallah karşılığında buna inanıyorum ben...
Lütfen sen affedici ol,boşver,Allah'a havale et...Benim yerimde sen olsan ne yapardın diye soracak olursan da yine affederdim dedim...(Allah başa vermesin ama)

Tam istediğin gibi biri çıksın inşallah karşına bundan sonra...

canım yaaa çok üzülüyorum senin durumuna:1no2: eşin madem böyle bir adamdı niye seninle evlendi anlayamadım tamam çevresindekilere karşı hani niye evlenmiyo bu demesinler diye evlendi diyelim sana beni bir kadınla numaradan bas diyen bu tür entrikalar kurabilen adam niye evlenmiyosun sorusunada bişeyler uydurabilirdi diye düşünüyorum gerçekten Allah kurtardı seni ya daha geç anlasaydın yol yakınken anlaman iyi oldu sen güçlü bir kadınsın ayakların yere sağlam basıyo yazdıklarından anladığım bu bunuda çok çabuk atlatırsına.s

arkadaşlar hepinize merhabalar;
forma yeni katıldım öncelikle hiç kimseyle paylaşamadığım bir derdim var.on gun sonra bir yıllık evli olacagız fakat biz hala birlikte olamadık ne yapmamız gerekiyor ben cok korkuyorum acır diye esimde anlayıslı allahtan bana yardımcı olabilir misiniz bir tavsiye edebileceginiz yer var mıı

farklı bi konu aç canım ozman herkes görür ve yardımcı olur

Baştan sonu okudum konuyu. Cidden pes diyorum.
Neler oluyor hayatta yahu? Madem tercihi farklı yönde evlenmesin kardeşim.
Boş yere bir kızın yıllarını çalıyor,hayallerini suya düşürüyor. Yazık.

Durumunu bile bile sizinle evlenmiş o zaman sizi düşünmemiş siz de onun kurduğu senaryoları kaale bile almayın raporunuzu da gösterin durumu da olduğu gibi anlatın tek celsede kurtulun böyle birinden.

Eş cinsel olupta çocugu olan bir sürü insan var. Kendilerini deşifre etmemek için malesef ki evleniyorlar. üzüldüm bunu yaşayan için.

allah sabır versin kardeşim .insan bunları duydukça okudukça evlilikten soğuyo yemin ederim .çok şükür hki bi işin var kendi ayakların üstünde duruyosun bu rezilliğe katlanmıyosun..bu devirde çok zor evlilk falan ya nasıl güvencez biz yaklaşsa bi art niyet ararız yaklaşmasa acaba şöyle böyle mi ne zor yaa rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın

o senin nasıl hayallerinle oynadıysa sen de ondan tazminat al, rezil et. bencede konuşma onla bir daha :
Allah ım sen koru böylelerinden tüm genç kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…