yeni evli ve mutsuz

mantık evliliği yaparken hiç mantıklı davranmamak...

hakkınızda hayırlısı. boşanın bence de. böyle evlilik mi olur? başlık parası vermediğiniz kalmış bi, üstüne bi de köle olmuşsunuz.

Mantıkevliligini bence sen degil esin yapmış canimcim herseyi sen almissin sen satmissin sakin bilezikleri falan verme o kadar borca girmissin bosanma falan olursa garantin olsun bence mantik bunun neresinde anlayamadim mantik evlilikleri genelde para uzerine yapilmazmi benim gordugum oyle oluyor

Elbette ki bosan
Bu kadar para harcamissin bu adam icin, uzerine az daha eklesen daha iyisini alirdin ne bu beee

Ask zaten yokmus mantık evlılıgı dıyorsunda ortatada ben bı mantık da goremedım
Tek basına daha mutlu yasardın sen paranla dert almışssın

İyi ki mantik evliligi yapmissiniz ,birde sevseniz gozunuz ne kadar kapanirdi bilemiyorum ,Ben pek mantikli bir yan goremedim,sizin tarafinizda,
Mantik evliligi yapan kocaniz olmus ,buldum bedeva gelin aliyim ,iyi kotyu bir cinsellik yasarim ,hizmetim gorulur demis,
Maddi anlamda veren siz olmussunuz ,belli ki Adami hic tanimiyorsunuz ,
Mantik evliliginde ,karsi tarafa ask duymasaniz bile cok iyi bir yonu olur ,maddiyat ,iyi huy ,cinsellik ,yakisiklilik gibi ,
Resmen paranla koca almissin ,bu evlilik ne menem bisi deniyim der gibi,
Oda olmamis ,sen bunu bosa baska bir model bak ,
Kendini biraz olsun seviyorsan bir psikologa git,kafan cok karismis senin ,
İki tarafin birden emek vermedigi birliktelikler yurumez

Dayanılacak türden değil, Allah yardımcınız olsun ...

Sevmediginiz biriyle bir omur gecirmek sevismek nasil normal görülüyor toplumumuzda aklim almiyor

10 yıldır yatak odamda siğara içme cesareti göstermedi bu saatten sonrada gösteremez ,

mantık evliliğini siz değil , kocanız yapmış

1 seneden evvel boşanmalar zor bu birbirinizi tanıma aşaması çok şaşırdım okuyunca yuva kolay kurulmuyor psikoollojk destek alın ve mutlu olmaya çabalayın

1 seneden evvel boşanmalar zor bu birbirinizi tanıma aşaması çok şaşırdım okuyunca yuva kolay kurulmuyor psikoollojk destek alın ve mutlu olmaya çabalayın
Aynen arkadasım bütün mesajları okudum çogu boşan boşan bu kadar kolaymı boşanmak yaa. Hiçmi kahır çekmeyecegiz artık kuş tüylerinde canım cicimlimi yaşıcaz olmazsa tekmeyimi basıcaz degilmi yuva tabiki kolay kurulmuyor boşanıncada evli insanlara özenip iç çekersiniz çekmeden birşey olmuyo. Adam artık hiçmi agzını açmayacak ya. Çaba olmalı biraz alışırlar zamanla niye yapıcı degiliz yıkıcıyız anlamıyorum akıl verenlerin hepsi güllüm gülistanlık yaşar kesin

Tabii ki kahır çekmeyeceğiz. Geçici mutsuzluklar olur, anlaşmazlıklar olur, uzun dönem kısa dönem sıkıntılar olur evlilikte elbette. Bunların çoğu zaten karşılıklı duygu ile hafifler ve çekilebilecek hale gelir. Veee geçicidir.
Konu sahibinin durumu farklı. Ortada net bir tutum var (maddi ve manevi açıdan kullanma) ve bunlara ömür boyu katlanmasını gerektirecek bir durum yok.
Ama hepimiz değerliyiz. Niye kahır çekelim?

ne açıdan mantıklı geldi peki bu insanla evlenmek, anladığım kadarıyla maddi açıdan evliliğin yükü sizin üzerinizde. Maddiyat degilse neydi mantıklı gelen?

Bence sen haklısın Cinsellik mevzusu önemli. Senin tatminini de düşünmeli. Ne demek öpüşme bile yok hurra giris kendini tatmin et cık git. Sevse seninde rahatlamanı isterdi. Tipik erkek iste. O zaman senin evlenmenin anlamı ne ki. Sigara mevzusunda da haklısın. Yatak odasında bile nasıl içebiliyor. Emir verme konusunda da sen haklısın. Köle mi almıs bi de çalışan bayansın yorgun olursun canın istemez kalksın kendi ne istiyorsa alsın yesin. Bende eşimle ilk evlendik kirlini çamaşır sepetine kendin at dedim ben senin terli gömlegini koklamak zorunda degilim hangisi pis onu sen biliyorsun dedim mesela. Bosanmak iyi bir sey degil aslında ama bence bu sebepler varken hazır cocukta yokken kararın dogru.

Okursan anlarsın canım bunları bilerek isteyerek yapmış görücü usulü degil zorla evlilik degil parası vardır yapmış hepimiz yaptık yalanmı. Niye yaptık mutlu yuvamız olsun diye yaptık ben maddi olarak yapılan fedakarlıkların yüze vurulmasına karşıyım. Bugun senin vardır yarında onun olur. Farklı yazmadıgı konularda olabilir nasıl evlenirken herşeyi kabuk ettiyse tavrı net ise şimdide net olmalı ozaman

Mantıkla nasıl bir evliliğin olacağına inanırsınız kaldıki siz karambole gıtmıssınız bu mantık evlılıgı fılan degıl,adam zengın olur mantık evlılıgı yaparsınız anlarım onu bılle ama hep sız vermıssınız karsılıgında sevılmıyorusunuz bıle cok yanlıs yapmıssınız yanlısı dahada surdurmeyın sevmeden olmaz o ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…