- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
1 seneden evvel boşanmalar zor bu birbirinizi tanıma aşaması çok şaşırdım okuyunca yuva kolay kurulmuyor psikoollojk destek alın ve mutlu olmaya çabalayınBu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.
2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.
3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
Aynen arkadasım bütün mesajları okudum çogu boşan boşan bu kadar kolaymı boşanmak yaa. Hiçmi kahır çekmeyecegiz artık kuş tüylerinde canım cicimlimi yaşıcaz olmazsa tekmeyimi basıcaz degilmi yuva tabiki kolay kurulmuyor boşanıncada evli insanlara özenip iç çekersiniz çekmeden birşey olmuyo. Adam artık hiçmi agzını açmayacak ya. Çaba olmalı biraz alışırlar zamanla niye yapıcı degiliz yıkıcıyız anlamıyorum akıl verenlerin hepsi güllüm gülistanlık yaşar kesin1 seneden evvel boşanmalar zor bu birbirinizi tanıma aşaması çok şaşırdım okuyunca yuva kolay kurulmuyor psikoollojk destek alın ve mutlu olmaya çabalayın
Tabii ki kahır çekmeyeceğiz. Geçici mutsuzluklar olur, anlaşmazlıklar olur, uzun dönem kısa dönem sıkıntılar olur evlilikte elbette. Bunların çoğu zaten karşılıklı duygu ile hafifler ve çekilebilecek hale gelir. Veee geçicidir.Aynen arkadasım bütün mesajları okudum çogu boşan boşan bu kadar kolaymı boşanmak yaa. Hiçmi kahır çekmeyecegiz artık kuş tüylerinde canım cicimlimi yaşıcaz olmazsa tekmeyimi basıcaz degilmi yuva tabiki kolay kurulmuyor boşanıncada evli insanlara özenip iç çekersiniz çekmeden birşey olmuyo. Adam artık hiçmi agzını açmayacak ya. Çaba olmalı biraz alışırlar zamanla niye yapıcı degiliz yıkıcıyız anlamıyorum akıl verenlerin hepsi güllüm gülistanlık yaşar kesin
Okursan anlarsın canım bunları bilerek isteyerek yapmış görücü usulü degil zorla evlilik degil parası vardır yapmış hepimiz yaptık yalanmı. Niye yaptık mutlu yuvamız olsun diye yaptık ben maddi olarak yapılan fedakarlıkların yüze vurulmasına karşıyım. Bugun senin vardır yarında onun olur. Farklı yazmadıgı konularda olabilir nasıl evlenirken herşeyi kabuk ettiyse tavrı net ise şimdide net olmalı ozamanTabii ki kahır çekmeyeceğiz. Geçici mutsuzluklar olur, anlaşmazlıklar olur, uzun dönem kısa dönem sıkıntılar olur evlilikte elbette. Bunların çoğu zaten karşılıklı duygu ile hafifler ve çekilebilecek hale gelir. Veee geçicidir.
Konu sahibinin durumu farklı. Ortada net bir tutum var (maddi ve manevi açıdan kullanma) ve bunlara ömür boyu katlanmasını gerektirecek bir durum yok.
Ama hepimiz değerliyiz. Niye kahır çekelim?
Mantıkla nasıl bir evliliğin olacağına inanırsınız kaldıki siz karambole gıtmıssınız bu mantık evlılıgı fılan degıl,adam zengın olur mantık evlılıgı yaparsınız anlarım onu bılle ama hep sız vermıssınız karsılıgında sevılmıyorusunuz bıle cok yanlıs yapmıssınız yanlısı dahada surdurmeyın sevmeden olmaz o ıslerBu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.
2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.
3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
Kesinlikle.. Bu evlilik çocukla kurtulmaz ve sevgisiz bi aileye çocuk getirmemBelki evliliğim kurtulur mantığıyle çocuk yapma da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?