- 19 Ekim 2016
- 91
- 220
- 8
Cinsellik meselesini konuştm hatta balayında. Yapım böyle yapamam öyle seyler dedi. Evdeki tutumunda ise e sen karımsın yapıcaksın tabi senin görevin bu şeklinde cvp verdieşinizle sıkıntılarını konuştunuz mu hiç açık ve net şekilde?
Mantık evliliği demişsiniz siz seviyormusunuz peki eşinizi biraz dahi olsa yani cinsel anlamda da bir cekim hissettiğiniz icin mi bu kafanıza takıldı yoksa olmasi gerektiğini düşündüğünüz şey olmuyor diye mi ? bu ayrımın hangi tarafındasınız? Boşanmayı düşünmek icin aceleci davranmayım derim yine de. Duygularınızı,adamın eksilerini artilarini ve beklentilerinizi ,onun bunları cevaplayıp cevaplayamayacagini biraz zamana bırakıp topluca değerlendirin derimCinsellik meselesini konuştm hatta balayında. Yapım böyle yapamam öyle seyler dedi. Evdeki tutumunda ise e sen karımsın yapıcaksın tabi senin görevin bu şeklinde cvp verdi
Sevgi yoktu. Ama beraber oturup konuşabileceğim, birşeyler paylaşabileceğim bir insan diye düşündüm. Cinsel anlamda hiç bir zaman istediğim çekimi yakalayadım açıkcası ama bu da biraz karşıdakinin tavrından kaynaklanıyor. Yoksa biz kadınların baglanması alışması zor değil aslındaMantık evliliği demişsiniz siz seviyormusunuz peki eşinizi biraz dahi olsa yani cinsel anlamda da bir cekim hissettiğiniz icin mi bu kafanıza takıldı yoksa olmasi gerektiğini düşündüğünüz şey olmuyor diye mi ? bu ayrımın hangi tarafındasınız? Boşanmayı düşünmek icin aceleci davranmayım derim yine de. Duygularınızı,adamın eksilerini artilarini ve beklentilerinizi ,onun bunları cevaplayıp cevaplayamayacagini biraz zamana bırakıp topluca değerlendirin derim
Kesinlikle haklısınız. Bi ömür sevgisiz çekilmiyor. Benim de düşüncem niyetim o yöndeÜmit yoksa en başından çocuk olmadan ayrılmalisiniz bence. Mutsuzluk hastaliklari tetikler Allah korusun. Yolun başındayken ayrılmak en doğru karar.. Huylu huyundan asla vazgeçmiyor.. Yillarinizi boşa harcamayın.
Dogru okudunuz aynen de öyle.. Diğer sebepler aslında çok önemli değil aşılabilir. Ams bu şekilde mutlu olmayınca hersey gözüme batıyor doğal olarakKimse bunu sormamış niye ??????
Kız "hiç opusmedik bile" yazmış ben mi yanlış okudum ????
Bu nasıl olur ya ! Bu bile en büyük saygısızlık! Bas tekmeyi gitsin geri zekalı herif! İnsan sevmeden evlense bile bir öpücük kondurur öküz!
Canım dayak yok küfür yok hakaret yok içki yok aldatma yok. okudugum kadarıyla evlilikte iki tarafta mutlaka maddi olarak olan gücünü koyuyorlar. Şuan birbirinize alışma süreci normal yani seviyorsan bence barış. Yani erkek milleti geneli bu şekilde davranır erkeklik içgüdüsü olarak emir verir. Sen rica ile kendisinin almasını istemelisin alışır zamanla. Her evlilikte bunlar yaşanıyor hemen boşanma olsaydı kimse evli kalmazdı canım kadınların kaderi sabretmek bir taraf daha ılımlı olmalı bence. Birde şunu ben aldım bunu ben aldım diye kafasına kakma bence zoruna gider erkek. Ben biraz daha mücadele et derim olmazsa boşanırsın
Normalleştirmiş gibimiyim sizce anlamadınız sanırım ne demek istediğimi eşitlikle ne alakası var konunun. tabiki eşitiz ben erkekleri savunmuyorum canım. Zamanla alışır tavırları demek istiyorum. Yuva çok zor kuruluyor ve bitarfın bence yapıcı olması lazım yıkıcı degil . Kk paylaşımları okursan yeni evlenen erkeklerin çogu bu şekilde alışma süresi deniliyor ve bu sürede herşey olabilir herkes dörtdörtlük degil malesef tanımasakta konuyu açan kişiyi mutsuz olması yaşadıkları üzücü..Erkek milleti erkeklik içgüdüsü olarak emir verir diyerek bu olayı normalleştirmeyin lütfen. Herkes eşit evlilikte kimse kimseye emir vermemeli.
Sizi yargılamıyorum, haklısınız. Evlilik hemen bozulacak bir şey değil. Ancak bir kadın eşine Yen'i evli olsa da emir vermiyorsa erkeğin de emir vermesi normal görülmemeli bence.Normalleştirmiş gibimiyim sizce anlamadınız sanırım ne demek istediğimi eşitlikle ne alakası var konunun. tabiki eşitiz ben erkekleri savunmuyorum canım. Zamanla alışır tavırları demek istiyorum. Yuva çok zor kuruluyor ve bitarfın bence yapıcı olması lazım yıkıcı degil . Kk paylaşımları okursan yeni evlenen erkeklerin çogu bu şekilde alışma süresi deniliyor ve bu sürede herşey olabilir herkes dörtdörtlük degil malesef tanımasakta konuyu açan kişiyi mutsuz olması yaşadıkları üzücü..
Onu konu sahibi eşine anlatacak işte öyle olmayacagını arkadaşımSizi yargılamıyorum, haklısınız. Evlilik hemen bozulacak bir şey değil. Ancak bir kadın eşine Yen'i evli olsa da emir vermiyorsa erkeğin de emir vermesi normal görülmemeli bence.
Malesef aynı eve aynu yataga giremeden anlaşılmıyor bazı seyler. Eşim dışardan bakıldığında o kadar hariks biri ki, bir çok kişi imrenir bize. Ama aynı evde yaşamak çok farklıymış. Ne kadar görüşürsen görüş aynı eve girmeden anlaşılmıyo bazı huylarMantikli evlilik yapmak cok Mantiksiz madem böyle birsey yaptin keske mantikli biriyle yapsaydin ama simdi mantikli düsün bu adamla nasil bir gecireceksin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?