yeni evli ve mutsuz

eşinizle sıkıntılarını konuştunuz mu hiç açık ve net şekilde?
Cinsellik meselesini konuştm hatta balayında. Yapım böyle yapamam öyle seyler dedi. Evdeki tutumunda ise e sen karımsın yapıcaksın tabi senin görevin bu şeklinde cvp verdi

Cinsellik meselesini konuştm hatta balayında. Yapım böyle yapamam öyle seyler dedi. Evdeki tutumunda ise e sen karımsın yapıcaksın tabi senin görevin bu şeklinde cvp verdi
Mantık evliliği demişsiniz siz seviyormusunuz peki eşinizi biraz dahi olsa yani cinsel anlamda da bir cekim hissettiğiniz icin mi bu kafanıza takıldı yoksa olmasi gerektiğini düşündüğünüz şey olmuyor diye mi ? bu ayrımın hangi tarafındasınız? Boşanmayı düşünmek icin aceleci davranmayım derim yine de. Duygularınızı,adamın eksilerini artilarini ve beklentilerinizi ,onun bunları cevaplayıp cevaplayamayacagini biraz zamana bırakıp topluca değerlendirin derim

Sevgi yoktu. Ama beraber oturup konuşabileceğim, birşeyler paylaşabileceğim bir insan diye düşündüm. Cinsel anlamda hiç bir zaman istediğim çekimi yakalayadım açıkcası ama bu da biraz karşıdakinin tavrından kaynaklanıyor. Yoksa biz kadınların baglanması alışması zor değil aslında

Ümit yoksa en başından çocuk olmadan ayrılmalisiniz bence. Mutsuzluk hastaliklari tetikler Allah korusun. Yolun başındayken ayrılmak en doğru karar.. Huylu huyundan asla vazgeçmiyor.. Yillarinizi boşa harcamayın.

Kimse bunu sormamış niye ??????
Kız "hiç opusmedik bile" yazmış ben mi yanlış okudum ????
Bu nasıl olur ya ! Bu bile en büyük saygısızlık! Bas tekmeyi gitsin geri zekalı herif! İnsan sevmeden evlense bile bir öpücük kondurur öküz!

Ümit yoksa en başından çocuk olmadan ayrılmalisiniz bence. Mutsuzluk hastaliklari tetikler Allah korusun. Yolun başındayken ayrılmak en doğru karar.. Huylu huyundan asla vazgeçmiyor.. Yillarinizi boşa harcamayın.
Kesinlikle haklısınız. Bi ömür sevgisiz çekilmiyor. Benim de düşüncem niyetim o yönde

Dogru okudunuz aynen de öyle.. Diğer sebepler aslında çok önemli değil aşılabilir. Ams bu şekilde mutlu olmayınca hersey gözüme batıyor doğal olarak

Erkek milleti erkeklik içgüdüsü olarak emir verir diyerek bu olayı normalleştirmeyin lütfen. Herkes eşit evlilikte kimse kimseye emir vermemeli.

Erkek milleti erkeklik içgüdüsü olarak emir verir diyerek bu olayı normalleştirmeyin lütfen. Herkes eşit evlilikte kimse kimseye emir vermemeli.
Normalleştirmiş gibimiyim sizce anlamadınız sanırım ne demek istediğimi eşitlikle ne alakası var konunun. tabiki eşitiz ben erkekleri savunmuyorum canım. Zamanla alışır tavırları demek istiyorum. Yuva çok zor kuruluyor ve bitarfın bence yapıcı olması lazım yıkıcı degil . Kk paylaşımları okursan yeni evlenen erkeklerin çogu bu şekilde alışma süresi deniliyor ve bu sürede herşey olabilir herkes dörtdörtlük degil malesef tanımasakta konuyu açan kişiyi mutsuz olması yaşadıkları üzücü..

Sizi yargılamıyorum, haklısınız. Evlilik hemen bozulacak bir şey değil. Ancak bir kadın eşine Yen'i evli olsa da emir vermiyorsa erkeğin de emir vermesi normal görülmemeli bence.

Sizi yargılamıyorum, haklısınız. Evlilik hemen bozulacak bir şey değil. Ancak bir kadın eşine Yen'i evli olsa da emir vermiyorsa erkeğin de emir vermesi normal görülmemeli bence.
Onu konu sahibi eşine anlatacak işte öyle olmayacagını arkadaşım

Mantikli evlilik yapmak cok Mantiksiz madem böyle birsey yaptin keske mantikli biriyle yapsaydin ama simdi mantikli düsün bu adamla nasil bir gecireceksin ya
Malesef aynı eve aynu yataga giremeden anlaşılmıyor bazı seyler. Eşim dışardan bakıldığında o kadar hariks biri ki, bir çok kişi imrenir bize. Ama aynı evde yaşamak çok farklıymış. Ne kadar görüşürsen görüş aynı eve girmeden anlaşılmıyo bazı huylar

İster mantık ister ask evliliği olsun 1 ay da bitmez. Erkeklerin çoğunu değiştirmek kadına bagli . bunu düşünün konuşmak dışında isteklerimi yaptirabilecegim bi yöntem var mi hangi huyları gözardı ederim o hangi huylarinizi göz ardı edebilir bunları hepsini 1 ay da cozemezsiniz.şuan orda olmanızı değerlendirin evlilik boşanma süreci gerisi bunlar daha zor süreçler. Yok ben ugrasamam. Bundan adam olmaz diyorsanız yolunuzdan sasmayin. Manevi olarak bisi hissetmiyorsaniz zaten bitiste zorlanmassiniz

Benim eşim evlenmeden önce aşırı pimpirik ve temizlik hastasiydi herşeye çok kafa yorar ve bas ağrısı çekerdi. Evliliğinin 1 yılı geçti ufak tefek bazı özellikleri kalsada torpuledim. Yani demek isteidim sak diyince olmuyor bazı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…