• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli

balsevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
59
26
88
6 aylık evliyim ve severek evlendim. her zaman bu günlerin hayalini kurduk, hatta gün saydık. Şimdi neden bu hassas oldum neden bunları hissediyorum bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum :( evet bir insanın kocasının olması çok güzel hatta benim gibi babası olmayan biri için şahane. belki ben abartıyorum ama çok yalnız hissediyorum kendimi. eşim çok iyi biri, diğer erkeklere göre de düşüncelidir aslında. ama evlendiğimizden beri hayatı hep iş oldu. cumartesi günleri bile çalışıyor. 1 aydır kendisine çok dikkat etmeye başladı kilo verdi, giyim kuşam değişti belki çalıştığı yer pozisyon ile ilgili ama ben hep neden diye düşünüyorum. sürekli telefonunu kontrol etme hissi doğuyor içime. daha önce ilk sevgilim tarafından aldatılmıştım, birde babam terk edip gittiği için belki hep yalnız kalacakmışım gibi herkes beni bırakıp gidecekmiş gibi hissediyorum. Koltukta otururken o benden ayrı otursun istemiyorum ben ona sarılayım öyle tv izleyelim istiyorum. off bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum yoksa psikolojik destek görmek zorunda kalacağım sanki :(

Kendinizi yetersiz hissettiğiniz konu nedir onu bulmaya çalışın.
Sarmaşık gibi olma durumunu anlayabiliyorum ama yavaş yavaş rutine dönüyorsunuz malum Balayı bitiyor:)

Bakın elinizde hiçbir veri yok sizi aldattigina dair. Evliliğinizin ilk günlerini kendinize boşuna zehir etmeyin.

5 yıllık evli olursunuz da adam sonradan huy değiştirir; o zaman suphelenmeniz normal.

Hem ben yeni evliyken kendine bakan insanlari cok takdir ediyorum. Genelde bizim insanimiz evlenince yiyip yiyip şişer, bi anda 10 yaş yaşlı görünmeye başlar. Eşiniz salmamis kendini ne güzel. Siz de salmayin, bakımlı olun.

Adamın yalanini yakalasaniz, başka bir kadından suphelenseniz, eve gelmek istemese, telefonunu saklasa falan suphelenmeniz normal olurdu. Ama yok öyle şeyler.

Kendinize diyin ki; elimde suphelenecek bir şey var mi? Yok. O zaman benim kuruntum. Beynim bana oyun oynuyor.

Yeni evliliğin tadını çıkarın

Özgüven eksikliğiniz var gibi. Babanızdan kaynaklı olabilir. Bi hekime başvurmak fayda sağlayabilir.

aynı evde olunca hasret bittiği için her buluşmanızda elele geçirdiğiniz zamanları evde beklemeyin.
bende eşimde bende cumartesi akşama kadar çalışıyoruz. siz sanırım çalışmıyorsunuz yada daha rahat bir işiniz var.
cidden yoğun geçiyor bizim ve çalışma saatlerimiz çok fazla oyüzden eve geldiğinde eşinizin yorgun argın olmasını anlayabiliyorum. Benim eski işim direk müşterilerle olduğu için çok şık kıyafetlerim vardı mesela eşim kıskanırdı hep işe böyle güzel gitme diye (tabi şakasına) şimdi ki işim şantiye ortamı olduğundan üstümde swit saçlar toplu sıfır makyaj gidiyorum çok mutlu :KK70: bende sürekli ütü yapmak zorunda olmadığım için çok mutluyum :)
açıkçası bana da eşim diyor eskisi gibi durduk yere gelip sarılmıyorsun öpmüyorsun beni diye .
zaten her akşam göreceksin mantığı var bende de. sıkıldığımdan değil sakın yanlış anlama ama aynı evde yaşamazken her gün görüşmüyorsun sonuçta evet hergün telefonla konuşuyorsun her saniyeni anlatıyorsun ama yanında olmayınca özlüyorsun e şimdi yanyanayız :) bu da bir süreç yani :) ikimizin iş yoğunluğundan dolayı haftada 1 görüşürdük zaten görüşemiyoruz evlenelim bari dedik:KK48:
aklınıza kötü şeyler getirmeyin, eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokmayın :D
belki daha sakin aktiviteler yapabilirsiniz birlikte biz battaniye altında dizi izliyoruz yabancı yada film zaten yarım saat sonra ikimizde uykusu geliyor yatıyoruz:-)

Bakın elinizde hiçbir veri yok sizi aldattigina dair. Evliliğinizin ilk günlerini kendinize boşuna zehir etmeyin.

5 yıllık evli olursunuz da adam sonradan huy değiştirir; o zaman suphelenmeniz normal.

Hem ben yeni evliyken kendine bakan insanlari cok takdir ediyorum. Genelde bizim insanimiz evlenince yiyip yiyip şişer, bi anda 10 yaş yaşlı görünmeye başlar. Eşiniz salmamis kendini ne güzel. Siz de salmayin, bakımlı olun.

Adamın yalanini yakalasaniz, başka bir kadından suphelenseniz, eve gelmek istemese, telefonunu saklasa falan suphelenmeniz normal olurdu. Ama yok öyle şeyler.

Kendinize diyin ki; elimde suphelenecek bir şey var mi? Yok. O zaman benim kuruntum. Beynim bana oyun oynuyor.

ne güzel anlatmışsınız. benim de bir arkadaşım öyle evlendikten sonra 10 kilo aldı ilaç kullanıyorum falan diye ona bağladı (bende aynı ilacı kullanıyorum almadım:)) ama şiştikçe şişti yani bahanesi oldu. eşi de baya evlenmeden önce nasıl kendine bakıyor sporunu yapıyorsa hala yapıyor hala fit. bu sefer gereksiz kıskançlık krizlerine girip çocuğu bunaltıyor yapma etme diyoruz elimde değil diyor öz güvenini kendi kendine yitirdi.

yoksa birbirinizi beğenip evlenmişsiniz yani niye gereksiz yere hayatı hem kendine hem eşine zehir ediyorsun.

ne güzel anlatmışsınız. benim de bir arkadaşım öyle evlendikten sonra 10 kilo aldı ilaç kullanıyorum falan diye ona bağladı (bende aynı ilacı kullanıyorum almadım:)) ama şiştikçe şişti yani bahanesi oldu. eşi de baya evlenmeden önce nasıl kendine bakıyor sporunu yapıyorsa hala yapıyor hala fit. bu sefer gereksiz kıskançlık krizlerine girip çocuğu bunaltıyor yapma etme diyoruz elimde değil diyor öz güvenini kendi kendine yitirdi.

yoksa birbirinizi beğenip evlenmişsiniz yani niye gereksiz yere hayatı hem kendine hem eşine zehir ediyorsun.
obezlerin büyük bir kısmı zaten ilaç kullanıyorum ondan der. Bolca da yerler ama ne hikmetse :))

Sen kendine bakma, kocan bakımlı olsun, kendi görünüşünü begenmiyorsun diye özgüvenin yerle bir olsun, kiskancliktan adami bunalt, sonra bu adam neden benden kaçıyor... olacak şey mi yani. Arkadaşınız büyük yanlislarda. Haklısınız :)

Bence bu ruh halimi aşmaya eşinize güvenmekle başlayın. Bundan önce aldatılmış yada terk edilmiş olmanız yine aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmez. Eşinizin tlfnunu kurcalamaktan vazgeçin, adam fark etse ne diyceksiniz. Kendine çok dikkat etmen garibime gitti m. Bir de erkekler öyle çok sıkı fıkı ilişkilerden hoşlanmıyor yani sürwkli dip dibe oturmak gibi. Ama yeni evlisiniz bu gayet normal aslında.

işiniz yok mu? çalışmıyor musunuz?

böyle tek meşgalesi kocası olan kadınları kıskanıyorum valla. hayat size güzel.

yok hayır bende çalışıyorum, liseden beri çalışıyorum hala devam. haftasonları evdeyim sadece ve akşamları eve 8 de geliyorum, sabahta 6 da çıkıyorum. tek meselem kocam değil ama sonuçta çocuğumda olmadığından hayatımın en önemli insanı eşim diye düşünüyorum. sonuçta yeni evliyim ve herşeyimi paylaştığım tek insan :)

haklısınız benim kuruntularım, belkide yaşadıklarımdan kaynaklı. bir de bekarken sanırım evliliği gözümde çok büyüttüm. eşim giyime kuşama dikkat ederdi hep ama ilk defa diyet yapıp kilo vermeye çalışınca benim çok tuhafıma gitti sanırım :)

yok hayır bende çalışıyorum, liseden beri çalışıyorum hala devam. haftasonları evdeyim sadece ve akşamları eve 8 de geliyorum, sabahta 6 da çıkıyorum. tek meselem kocam değil ama sonuçta çocuğumda olmadığından hayatımın en önemli insanı eşim diye düşünüyorum. sonuçta yeni evliyim ve herşeyimi paylaştığım tek insan :)

valla ben işten eve gidince bişeyi kafaya takacak halim kalmıyor. valla bravo.

daha yeni evlisiniz
ama şunu unutmayın ki eski sevgilinizde, babanızda gittiğinde hayat devam etti
yaşamak için illaki birine ihtiyacınız yok
o yüzden kendinize zarar vermeyin
ve mutsuz etmeyin

Sıkıntıdan bunlar,örgü örün,evi temizleyin,çıkın gezin,başka şeylerle uğraşın bence.

Canınızı sıkmak için ugras halindesiniz... :)
Bi rahat bırakın kendinizi yahu...
Evliliginizin tadını çıkarın..
Ileride can sıkacak birçok şey bulacaksınız zaten :))

6 aylık evliyim ve severek evlendim. her zaman bu günlerin hayalini kurduk, hatta gün saydık. Şimdi neden bu hassas oldum neden bunları hissediyorum bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum :KK43: evet bir insanın kocasının olması çok güzel hatta benim gibi babası olmayan biri için şahane. belki ben abartıyorum ama çok yalnız hissediyorum kendimi. eşim çok iyi biri, diğer erkeklere göre de düşüncelidir aslında. ama evlendiğimizden beri hayatı hep iş oldu. cumartesi günleri bile çalışıyor. 1 aydır kendisine çok dikkat etmeye başladı kilo verdi, giyim kuşam değişti belki çalıştığı yer pozisyon ile ilgili ama ben hep neden diye düşünüyorum. sürekli telefonunu kontrol etme hissi doğuyor içime. daha önce ilk sevgilim tarafından aldatılmıştım, birde babam terk edip gittiği için belki hep yalnız kalacakmışım gibi herkes beni bırakıp gidecekmiş gibi hissediyorum. Koltukta otururken o benden ayrı otursun istemiyorum ben ona sarılayım öyle tv izleyelim istiyorum. off bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum yoksa psikolojik destek görmek zorunda kalacağım sanki :KK43:
Bizde adamın düşünceli su bile yokken dusuncelisini bulmuşsun daha ne istiyorsun hayattan keyif almaya bak madem o özen gösteriyor kendine sende yap aynı ni

Back
X