6 aylık evliyim ve severek evlendim. her zaman bu günlerin hayalini kurduk, hatta gün saydık. Şimdi neden bu hassas oldum neden bunları hissediyorum bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum
evet bir insanın kocasının olması çok güzel hatta benim gibi babası olmayan biri için şahane. belki ben abartıyorum ama çok yalnız hissediyorum kendimi. eşim çok iyi biri, diğer erkeklere göre de düşüncelidir aslında. ama evlendiğimizden beri hayatı hep iş oldu. cumartesi günleri bile çalışıyor. 1 aydır kendisine çok dikkat etmeye başladı kilo verdi, giyim kuşam değişti belki çalıştığı yer pozisyon ile ilgili ama ben hep neden diye düşünüyorum. sürekli telefonunu kontrol etme hissi doğuyor içime. daha önce ilk sevgilim tarafından aldatılmıştım, birde babam terk edip gittiği için belki hep yalnız kalacakmışım gibi herkes beni bırakıp gidecekmiş gibi hissediyorum. Koltukta otururken o benden ayrı otursun istemiyorum ben ona sarılayım öyle tv izleyelim istiyorum. off bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum yoksa psikolojik destek görmek zorunda kalacağım sanki