Evlilik kolay bir is degil gonul ister ki her sey gonlumuzce olsun ama olmuyor iste. Nihayetinde hayatimizi evimizi paylastigimiz farkli bir insan tamamen bizim irademizle bizim istediklerimiz seyler dogrultusunda olmuyor her sey.. boyle kucuk seyleri gozunuzde buyutmeyin varsin dayiniza dayi demesin bunu problem etmeyin.. gezip tozmaya gelince herkes ayni yapida degil mesela benim esimde gezmeyi sevmez ama problem etmiyorum cunku inanin hayat insana o kadar buyuk problemler getiriyor ki kucuk seyleri dert ederseniz icinde bogulur kalirsiniz.. guzel bir dille derdinizi anlatmaya calisin.. her sey gonlunuzce olsun sevgilerMerhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunu verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..
Sana bunlar olur normal herkes yaşıyor vs demek istemiyorum ama ben 3 yıllık evlililik hayatimda şunu anladimki eğer saygı ve sevgi bir kere biterse birdaha yerine gelmiyor asla ama aslaaaaa bunun telafisi yok ve işin en kötü yani ne biliyo musun saygini sevgini uğruna bitirdgn insanların hiç birisi senin evliliğin bittiğinde senin kadar üzülüp yipranmiyo malesef erkeklerin yapısı böyle ve malesef biz buna göz yumuyoruz yada bitiriyoruz ama her iki durumda da biz üzülüyoruz o yüzden sana tavsiyem herşeyi tatli dille sevgi ve saygı ile çözmeye çalış mesela ona dokunarak okşayarak öperek anlat bazı şeyleri yok derse ısrar etme zamanla emin ol sen gitmesen o gidecektir ama bunun için sabit ve zaman ben ayrılmak üzereyim bu sebeplerdeninşallah sen iyi olursunMerhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunu verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..((( bana bi akıl verin ne olurr..
Ciddi bi problem goremedim.. Saygida kusur yoksa problem yoktur.. Akrabalariniza buyuk bi ask ve sevkle gitmeyebilir.. Biz bile bazen kendi akrabamiza sevkle gitmiyoruz.. Sizi utandirmiyorsa, yalniz ve zorda birakmiyorsa kendinize bu kadar dert etmeyin durumu.. Zamanla degisir belki alisip isindikca..Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
bi iki gün önce okumuştum sanki bunugeçen gün aynı konuyu açmamış mıydın?
Evet ama bu üyenin eski konularında gözükmüyor.bi iki gün önce okumuştum sanki bunu
yo gözüküyor 3 bin küsür tane mesaj yazılmış hattaEvet ama bu üyenin eski konularında gözükmüyor.
ben de çok sıkılıyorum akrabalardanMerhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..
Çok enteresan ben de 5 mesajı var diye görüyorum. 2011 üyesi zaten. Benimkinde bir sıkıntı var heralde.yo gözüküyor 3 bin küsür tane mesaj yazılmış hatta
pardon 3 bin küsür görüntülenmeymiş bende bakar körüm vallaÇok enteresan ben de 5 mesajı var diye görüyorum. 2011 üyesi zaten. Benimkinde bir sıkıntı var heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?