Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bizimkini de izliyorlarmıdır acaba hiç bilmiyorum :sm_confused:
aman burada olmasa çatlarım iş yerinde heralde :umursamaz:

küçük kadınlar dizimi canım?niye enişteleri mideni bulandırıyor anlamadım

Evet yaa enisteleri kizla beraber olmak istiyor sana asigim falan diyor ya. lmaz:

Niye izin vermiyorlar ki girmenize, isinizi engellemedikten sonra sorun olmamasi lazim.

Ay ne guzel vallaha bende boyle bir tatil yapmak isterim. :asigim:

Ay evet vallaha onu cocuksuz oldugun zaman yapacaksin
ondan sonra birdaha zor dedigin gibi yada cocugun epey bi buyuyecek oylece.
Bizim yazin tatilimiz yok maalesef. senağlama
Yilbasinda tatil yapmayi dusunuyoruz kismetse.

Evet yaa enisteleri kizla beraber olmak istiyor sana asigim falan diyor ya. lmaz:

Niye izin vermiyorlar ki girmenize, isinizi engellemedikten sonra sorun olmamasi lazim.
canım bende anlamıyorum,çoğu yemek siteleri bile açılmıyor,sanki tüm gün yemek tarifi alacağım :dilcikar:

Ay evet vallaha onu cocuksuz oldugun zaman yapacaksin
ondan sonra birdaha zor dedigin gibi yada cocugun epey bi buyuyecek oylece.
Bizim yazin tatilimiz yok maalesef. senağlama
Yilbasinda tatil yapmayi dusunuyoruz kismetse.

inşallah canım gidersiniz kışın

şefle tartıştık resmen ya adamı aptal tyerine koymaktan zevk alıyolar resmen, sabah bi yazı verdim eksik bi cümle vardı ama benden sonra 2 kişiye sordum yazının hatası varmı diye, ikiside bişey yapmadı farklı yerlerden değişiklik yaptılar, neyse sabah verdim, sen bilmiyomusun bu yazıyı diye söylendi

selam kızlar nasılsınız?

dün görüşme çok güzel geçti hatta ben daha evime varmadan ikinci görüşme için aradılar ama şartları çok ağır hafta sonu yani cumartesi tam gün ayrıca bazen!!! pazar günüde çalışılıyomuş ,bayramlarda kesinlikle tatl yok bayramlar önemliymiş onlar için yani ölünceye kadar tatil yok,
dolayısıyle kabul etmedim evimdeyim huzurluyum mutluyumgamyoncuiremsu
napalım artık kısmet

evet angel denizi çok pisti,kıyıda bir sürü deniz anası
bende sinekten,böcekten çok huylanırım,hatta belli bir yaşa kadar,pikniklerde arabadan dışarı çıkmıyordum.senin için bir değişiklik olmuş ama,bence iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
kara kara düşünmeye başladım kıyafet için,bu hafta ekole gideyim diyorum,annem değişik elbiseler gelmiş diyordu.abiye almayacağım sanırım.bir daha giyemiyorum zaten.

alınyazımsın ufak tefek hatalar olur ne varki bunda,
canım bende sinir oluyorum bizimkine
Allahtan izinde yani
elinde bir tane iş var 10 gündür yapacak,10 günün sonunda getirir,şunu yap diye
2 gün önce 10 tane dosya inceledim.1 saatte
şefe verdim kontrol için saat 16:00 oldu hala inceleyecek.iş de acele
bende en çok buna kızıyorum
ben çalışıyorsam herkes çalışacak

canım hakkında hayırlısı,o kurumda abartıymış yani,izin yok bayramlardada çalışmanı istiyorlar,daha neler artık kaydirigubbakcemile

Yuhhh bi insan nasil bu kosullarda calisabilir ki. yasakkelime
Neyse canim baska yerden bi kismetin cikar ins hayirlisi.

evet dirimcim abartmışlar iyice bide maaşı sordum düşük maaş diyolar başkada bişey demiyolar miktar sölemiyolar kesinlikle bi garipti yaa
neyse kısmet artık hiçbişey beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…