bizimkini de izliyorlarmıdır acaba hiç bilmiyorum :sm_confused:evet canım güvenparktan otobüse binmek büyük dert gitme bi daha oralara:kedi:
bizimde bilgisayarlar izlenecekmiş artık o yüseden pek giremicem kk ya çok üzgünüm yaneemafoldumben
aman burada olmasa çatlarım iş yerinde heralde :umursamaz:
küçük kadınlar dizimi canım?niye enişteleri mideni bulandırıyor anlamadımBende iyim kizlar, kucuk kadinlari izliyordum migdemi bulandiriyor su enisteleri. :mymeka:
bizimkini de izliyorlarmıdır acaba hiç bilmiyorum :sm_confused:
küçük kadınlar dizimi canım?niye enişteleri mideni bulandırıyor anlamadım
bende çatlıcam kesin ya çok bunaldım zaten birde bu çekilmeyecek
akşamları girsemde olmaz bu tadı alamıcam yanemafoldumben
bende çatlıcam kesin ya çok bunaldım zaten birde bu çekilmeyecek
akşamları girsemde olmaz bu tadı alamıcam yanemafoldumben
canım blöf yapmasınlar CADIARZU
uğraştıkları şeye bak
nolmuş ki,hem işimizi yapıyoruz hemde buraya giriyoruz
canım izmir nasıldı?sıcakmı?
bizimkini de izliyorlarmıdır acaba hiç bilmiyorum :sm_confused:
küçük kadınlar dizimi canım?niye enişteleri mideni bulandırıyor anlamadım
canım blöf yapmasınlar CADIARZU
uğraştıkları şeye bak
nolmuş ki,hem işimizi yapıyoruz hemde buraya giriyoruz
canım izmir nasıldı?sıcakmı?
evet ya patronun oğlu geldi başımıza hep böle şeylerle uğraşıyor aman ya bi hamiş kalsam hayırlısıyla kurtulcam burdan:))
izmir çok sıcaktı dirim ankaramın gözünü seveyim duştan çıkıyorum havlu üstümde ama kurulanamıyorum o kadar nem yani saçımı havluyla kurutmak mümkün değil 15 dk sonra bile su damlıyor arkamdan oralarda yaşamak bize göre zor yani kuru havaya alışmışız nem bizi bozar:))
sonra marmarise geçtik kayınvalidemlerle orda kamping yaptık Allah ım hayatımda ilk defa çadırda kaldım ben bile kendime inanamadım o kadar kalabalıkki insanlar bunu yaşam tarzı haline getirmiş ben ilk bakışta çingene çadırı gibi düşünmüştüm çünkü çadır ne demek kamp ne demek ne bileyim ben:kedi:
sonra bizimkiler bi kurdu 2 odalı çadırları vavvv dedim süpersiniz aslında 2 gün kalıcaktım sırf hatırları kalmasın diye ama sonra alıştım orman hayatına ve kalabalığa 9 gün kaldık işte zaman nasıl geçti anlamadım bile:))
am atabi hiç yerimizde durmadık marmaris datça fethiye ölüdeniz saklıkent vs. gezdik durduk dönüştede tekrar izmire geldik gittik görümcemde kaldık tekrar düğün kıyefetlerini falan oraya bırakmıştık sonra da dön dolaş gel ankaraya
gözünü seveyim ankaramınturkbayragi
sonra marmarise geçtik kayınvalidemlerle orda kamping yaptık Allah ım hayatımda ilk defa çadırda kaldım ben bile kendime inanamadım o kadar kalabalıkki insanlar bunu yaşam tarzı haline getirmiş ben ilk bakışta çingene çadırı gibi düşünmüştüm çünkü çadır ne demek kamp ne demek ne bileyim ben:kedi:
sonra bizimkiler bi kurdu 2 odalı çadırları vavvv dedim süpersiniz aslında 2 gün kalıcaktım sırf hatırları kalmasın diye ama sonra alıştım orman hayatına ve kalabalığa 9 gün kaldık işte zaman nasıl geçti anlamadım bile:))
Ay ne guzel vallaha bende boyle bir tatil yapmak isterim. :asigim:
canım bende anlamıyorum,çoğu yemek siteleri bile açılmıyor,sanki tüm gün yemek tarifi alacağım :dilcikar:Evet yaa enisteleri kizla beraber olmak istiyor sana asigim falan diyor ya.lmaz:
Niye izin vermiyorlar ki girmenize, isinizi engellemedikten sonra sorun olmamasi lazim.
evet ya patronun oğlu geldi başımıza hep böle şeylerle uğraşıyor aman ya bi hamiş kalsam hayırlısıyla kurtulcam burdan:))
izmir çok sıcaktı dirim ankaramın gözünü seveyim duştan çıkıyorum havlu üstümde ama kurulanamıyorum o kadar nem yani saçımı havluyla kurutmak mümkün değil 15 dk sonra bile su damlıyor arkamdan oralarda yaşamak bize göre zor yani kuru havaya alışmışız nem bizi bozar:))
am atabi hiç yerimizde durmadık marmaris datça fethiye ölüdeniz saklıkent vs. gezdik durduk dönüştede tekrar izmire geldik gittik görümcemde kaldık tekrar düğün kıyefetlerini falan oraya bırakmıştık sonra da dön dolaş gel ankaraya
gözünü seveyim ankaramınturkbayragi
canım oralar çok sıcak oluyor geçen sene marmarise gittik 3 gün zor dayandım,tatili yarıda bırakıp geldik,datça marmarise göre daha serindi aslında,biz ağustosta gitmiştik ama tam sıcaklarda,ben izmir biraz serin olur diye düşünmüştüm ama orasıda sıcak oluyor demek CADIARZU
canım ben çok huyluyumdur,büyük konuşmayımda çadırda kalamam heralde birinci neden böcekler ikinci neden sıcaklık,hava gelsin diye çadırı tamamen kapatamassın,açıncada gelsin karıncalar,çeşit çeşit böcekler :1shok:
haftasonu kocaeline gittik ama gitmez olaydık,bir sıcak bir sıcak,nemden geberdik resmen,denizi çok pis,sanayi kenti oldğu için sanırım,atıklar var denizin kenarında,deniz anası,yengeç dolu :1shok:kısmetse 8 gün sonra bende gidiyorum kilis,antakya vs....
napacaksam o sıcakta :gitme:
Ay evet vallaha onu cocuksuz oldugun zaman yapacaksin
ondan sonra birdaha zor dedigin gibi yada cocugun epey bi buyuyecek oylece.
Bizim yazin tatilimiz yok maalesef. senağlama
Yilbasinda tatil yapmayi dusunuyoruz kismetse.
canım bende anlamıyorum,çoğu yemek siteleri bile açılmıyor,sanki tüm gün yemek tarifi alacağım :dilcikar:
canım oralar çok sıcak oluyor geçen sene marmarise gittik 3 gün zor dayandım,tatili yarıda bırakıp geldik,datça marmarise göre daha serindi aslında,biz ağustosta gitmiştik ama tam sıcaklarda,ben izmir biraz serin olur diye düşünmüştüm ama orasıda sıcak oluyor demek CADIARZU
canım ben çok huyluyumdur,büyük konuşmayımda çadırda kalamam heralde birinci neden böcekler ikinci neden sıcaklık,hava gelsin diye çadırı tamamen kapatamassın,açıncada gelsin karıncalar,çeşit çeşit böcekler :1shok:
haftasonu kocaeline gittik ama gitmez olaydık,bir sıcak bir sıcak,nemden geberdik resmen,denizi çok pis,sanayi kenti oldğu için sanırım,atıklar var denizin kenarında,deniz anası,yengeç dolu :1shok:kısmetse 8 gün sonra bende gidiyorum kilis,antakya vs....
napacaksam o sıcakta :gitme:
yok dirimcim bende aynen senin kadar huyluyumdur böcekten sinekten arıdan fena korkardım ama diyorum ya bu çadırlar başkaydı hiç hayalimdeki gibi değildi sadece perde var kapatıyosun havadar hani dış korumada var ama gerek kalmıyor bende yemin ederek gittim ayrıcada kayınbabam 2 senedir yalvarıyor gelin diye oralı olmuyordum bu sene aslında dayımın yazlığına gidecektik biliyorsun konuşmuştuk özdere ye gidicez diye ama düğünden bi gün önce tlf geldi dayımın kızı çocukları falanda yazlığa gelicek diye eh bizde gitmedik ama son gün tatil planımız da yoktu otel ayrılmadı nereye gideceğimiiz şaşırdık ve gafil avlandık alelacele onlarla gitmek zorunda kaldık ama dediğim gibi hiçç bişi olmadı yani:))
ama bu ilk ve sondu tabi genede rahat olamıyorsun
ama marmaris çok sıcak değil hep gölgelikti yani akşamlarıda esiyordu çok rahat ettim ben
izmitin yani kocaelinin denizi pis tabi kayınvalidemler ordayken gidiyordumda hep gri bulutlar kötü bir hava vardı dediğin gibi sanayi kenti olduğu için çok kötüdür orası işte kayınbabam emekli olunca koşa koşa kaçtılar bursaya
canım burdayım nasılsınız cümleten
canım hakkında hayırlısı,o kurumda abartıymış yani,izin yok bayramlardada çalışmanı istiyorlar,daha neler artık kaydirigubbakcemileselam kızlar nasılsınız?
dün görüşme çok güzel geçti hatta ben daha evime varmadan ikinci görüşme için aradılar ama şartları çok ağır hafta sonu yani cumartesi tam gün ayrıca bazen!!! pazar günüde çalışılıyomuş ,bayramlarda kesinlikle tatl yok bayramlar önemliymiş onlar için yani ölünceye kadar tatil yok,
dolayısıyle kabul etmedim evimdeyim huzurluyum mutluyumgamyoncuiremsu
napalım artık kısmet
selam kızlar nasılsınız?
dün görüşme çok güzel geçti hatta ben daha evime varmadan ikinci görüşme için aradılar ama şartları çok ağır hafta sonu yani cumartesi tam gün ayrıca bazen!!! pazar günüde çalışılıyomuş ,bayramlarda kesinlikle tatl yok bayramlar önemliymiş onlar için yani ölünceye kadar tatil yok,
dolayısıyle kabul etmedim evimdeyim huzurluyum mutluyumgamyoncuiremsu
napalım artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?