Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sonra yazdığım cümleyi kendi söylemiş ben yazmışım, hayır dedim inatlaştık çöpten kağıtlara baktı, yazdığını bulamadı, benim düzelttiğimi göstermeye çalıştım o çöpün içindekilerden, bakmadı bile, ya aptal yerine koymalarına dayanamıyorum artık.diyecem gerekiypsa müdürlüğümü şeflifiğimi değiştirin diyee

Yuhhh bi insan nasil bu kosullarda calisabilir ki. yasakkelime
Neyse canim baska yerden bi kismetin cikar ins hayirlisi.

inşallah canım aa bide bu arad abayram önceside şehir dışı zıyaretleri oluyomuskaydirigubbakcemile3
gerçekten gönüllü arıyolardı sanırım çalışan değilde
kısmet böyleymiş artık hiçbişey beklemıyorum hayatın tadını çıkarıyorum bende yemek yapar ev temizlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
ağlıyorum sinirimden

boşver canım biz devletteyken yaptıklarına bak üstelik babam gibi desteğim olan şefimdi, özelde ki ne sıkıntılar var bide baştan kurallar katı ihtiyacın yoksa salla gitsin

evet canım şartlar ağırmış hele evli insana çok ağır ne demek bayramda tatil yok ne işiydi ki bu canım iyi etmişsin kabul etmemekle :))

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım hasta çocuklar için kurulmuş bi vakıfta halkla ilişkiler pozisyonuydu
evet ben kocamı bayramda seyranda göremıceksem ne zaman görcem haftasonuda göremıcem zaten
amaaan boşverdim gittihihoyyyt

Kac aydir issizsin ki, alisiyor insan ya bende ilk aylar cok sikildim da simdi alistim yazdan sonra tekrar bakarim belki kismet olur da, artik evde durmak ta hosuma gidiyor diyebilirim.

Kac aydir issizsin ki, alisiyor insan ya bende ilk aylar cok sikildim da simdi alistim yazdan sonra tekrar bakarim belki kismet olur da, artik evde durmak ta hosuma gidiyor diyebilirim.

10 aydır işsizim hayatım bende bi garip durumdayım alıştım da dıyebılırım sıkılıyorumda dıyebılırım
ama boşunamı okudum boşunamı derece yaptım diye kendimi yıyorum evde oturmakta guzel ama bı yere kadar şöle düzgün bi yer yokmu yaa neyse artık akışına bıraktım bekliyorum....

Kızlar ben geldimmm Yoksa biz mi demeliyim artıkkafamçokkarıştı Kan vermekten geliyorum.Bakalım kan testini alınca görcem sonucu kesin... Tubişcim dirimcim teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına;ama ben çok karışığım hala.Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor bebişimafoldumben

Aynen canim bende 10 ay kadar evdeyim, bende duzgun bi yer bulamadim
ama artik eskisi kadar takmiyorum kismet diyorum.
Yazdan sonra bakarim ins duzgun birsey bulurum yoksa da ne yapayim.

jazmin canım hayırlı olsun hayatımmm çok sevindim demekki kısmet böyleymiş yaz geldi hamile haberleri çoğaldıalkisalkisalkis
sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun inşallah canım

Aynen canim bende 10 ay kadar evdeyim, bende duzgun bi yer bulamadim
ama artik eskisi kadar takmiyorum kismet diyorum.
Yazdan sonra bakarim ins duzgun birsey bulurum yoksa da ne yapayim.

evet aslında bız daha balayına bile gidemedik yazı da mı işsiz geçirsem diyorumkaydirigubbakcemile3

jazmin canım hayırlı olsun hayatımmm çok sevindim demekki kısmet böyleymiş yaz geldi hamile haberleri çoğaldıalkisalkisalkis
sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun inşallah canım

Teşekkür ederim haktanncımmmm.Ama çok hazırlıksız yakalandığımdan dolayı kızyorum kendimize Çünkü yememe içmeme dikkat etmedim ve sırf bu yüzden birşey olacağından korkuyorum.Bir de kendimi hazır hissetmiyordum Duygularım çok karışıkmafoldumben

mrb arkadaşlar ben geldimm.
jazminn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
nekadarlık evliydin canım.

Hayirli olsun canim, sen nekadardir evliydin?

canım benim duygularının karışık olması normal çünkü bi mucize yaşıyosun , yemene içmene dıkkat etmedım diyosun ama bebişin dünyay geleceği varsa hiçbişey olmuyo merak etme ,bence ne kadar dıkkat edersen et olacagı varsa oluyo kötü şeylerin
bu yüzden aklına kötü şeyler getirme rahat ol ve bu mucizenin tadını çıkar hayatım...

Canım valla şimdi iyice evham yaptım.Pek irşey yiyip içmiyorum :) Ona bişi olmasın diye. Yatarken bile yüzüstü yatamıyorum:)

evet dirimcim abartmışlar iyice bide maaşı sordum düşük maaş diyolar başkada bişey demiyolar miktar sölemiyolar kesinlikle bi garipti yaa
neyse kısmet artık hiçbişey beklemiyorum
aman hergün çalış ama paraya gelince yok,daha neler artık,canım hakkında hayırlısı,seneye sınava hazırlan,puan al atan canım
ne uğraşıyorsun bunlarla

canım üzülme ya,bak burda benimde başıma çok geldi,şefimle çalışmaya başladığım ilk hafta uyardı beni mafoldumben,çok bozuldum ağlamaya felan başladım.şimdi çok muhattap olmuyorum kendisiyle.daire başkanına kadar çıktım.değiştirin anlaşamıyorum diye.ama değiştirmediler ihtiyaç varmış :umursamaz:
sessiz kaldıkça üstüne çıkıyorlar,biraz yırtık olman gerekiyor.:umursamaz:

canım ya çok sevindim,ilk zamanlar karışık olman normal,eşinde istiyordu zaten değil mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…