benimki laz uşağudur:)))))halay değil de horon da lazım
Yuhhh bi insan nasil bu kosullarda calisabilir ki. yasakkelime
Neyse canim baska yerden bi kismetin cikar ins hayirlisi.
ağlıyorum sinirimdenslm canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
selam kızlar nasılsınız?
dün görüşme çok güzel geçti hatta ben daha evime varmadan ikinci görüşme için aradılar ama şartları çok ağır hafta sonu yani cumartesi tam gün ayrıca bazen!!! pazar günüde çalışılıyomuş ,bayramlarda kesinlikle tatl yok bayramlar önemliymiş onlar için yani ölünceye kadar tatil yok,
dolayısıyle kabul etmedim evimdeyim huzurluyum mutluyumgamyoncuiremsu
napalım artık kısmet
selam kızlar nasılsınız?
dün görüşme çok güzel geçti hatta ben daha evime varmadan ikinci görüşme için aradılar ama şartları çok ağır hafta sonu yani cumartesi tam gün ayrıca bazen!!! pazar günüde çalışılıyomuş ,bayramlarda kesinlikle tatl yok bayramlar önemliymiş onlar için yani ölünceye kadar tatil yok,
dolayısıyle kabul etmedim evimdeyim huzurluyum mutluyumgamyoncuiremsu
napalım artık kısmet
şefle tartıştık resmen ya adamı aptal tyerine koymaktan zevk alıyolar resmen, sabah bi yazı verdim eksik bi cümle vardı ama benden sonra 2 kişiye sordum yazının hatası varmı diye, ikiside bişey yapmadı farklı yerlerden değişiklik yaptılar, neyse sabah verdim, sen bilmiyomusun bu yazıyı diye söylendi
inşallah canım aa bide bu arad abayram önceside şehir dışı zıyaretleri oluyomuskaydirigubbakcemile3
gerçekten gönüllü arıyolardı sanırım çalışan değilde
kısmet böyleymiş artık hiçbişey beklemıyorum hayatın tadını çıkarıyorum bende yemek yapar ev temizlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kac aydir issizsin ki, alisiyor insan ya bende ilk aylar cok sikildim da simdi alistim yazdan sonra tekrar bakarim belki kismet olur da, artik evde durmak ta hosuma gidiyor diyebilirim.
10 aydır işsizim hayatım bende bi garip durumdayım alıştım da dıyebılırım sıkılıyorumda dıyebılırım
ama boşunamı okudum boşunamı derece yaptım diye kendimi yıyorum evde oturmakta guzel ama bı yere kadar şöle düzgün bi yer yokmu yaa neyse artık akışına bıraktım bekliyorum....
Aynen canim bende 10 ay kadar evdeyim, bende duzgun bi yer bulamadim
ama artik eskisi kadar takmiyorum kismet diyorum.
Yazdan sonra bakarim ins duzgun birsey bulurum yoksa da ne yapayim.
jazmin canım hayırlı olsun hayatımmm çok sevindim demekki kısmet böyleymiş yaz geldi hamile haberleri çoğaldıalkisalkisalkis
sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun inşallah canım
Kızlar ben geldimmmYoksa biz mi demeliyim artıkkafamçokkarıştı Kan vermekten geliyorum.Bakalım kan testini alınca görcem sonucu kesin... Tubişcim dirimcim teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına;ama ben çok karışığım hala.Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor bebişimafoldumben
Kızlar ben geldimmmYoksa biz mi demeliyim artıkkafamçokkarıştı Kan vermekten geliyorum.Bakalım kan testini alınca görcem sonucu kesin... Tubişcim dirimcim teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına;ama ben çok karışığım hala.Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor bebişimafoldumben
mrb arkadaşlar ben geldimm.
jazminn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
nekadarlık evliydin canım.
Hayirli olsun canim, sen nekadardir evliydin?
Teşekkür ederim haktanncımmmm.Ama çok hazırlıksız yakalandığımdan dolayı kızyorum kendimizeÇünkü yememe içmeme dikkat etmedim ve sırf bu yüzden birşey olacağından korkuyorum.Bir de kendimi hazır hissetmiyordum Duygularım çok karışıkmafoldumben
canım benim duygularının karışık olması normal çünkü bi mucize yaşıyosun , yemene içmene dıkkat etmedım diyosun ama bebişin dünyay geleceği varsa hiçbişey olmuyo merak etme ,bence ne kadar dıkkat edersen et olacagı varsa oluyo kötü şeylerin
bu yüzden aklına kötü şeyler getirme rahat ol ve bu mucizenin tadını çıkar hayatım...
aman hergün çalış ama paraya gelince yok,daha neler artık,canım hakkında hayırlısı,seneye sınava hazırlan,puan al atan canımevet dirimcim abartmışlar iyice bide maaşı sordum düşük maaş diyolar başkada bişey demiyolar miktar sölemiyolar kesinlikle bi garipti yaa
neyse kısmet artık hiçbişey beklemiyorum
canım üzülme ya,bak burda benimde başıma çok geldi,şefimle çalışmaya başladığım ilk hafta uyardı beni mafoldumben,çok bozuldum ağlamaya felan başladım.şimdi çok muhattap olmuyorum kendisiyle.daire başkanına kadar çıktım.değiştirin anlaşamıyorum diye.ama değiştirmediler ihtiyaç varmış :umursamaz:sonra yazdığım cümleyi kendi söylemiş ben yazmışım, hayır dedim inatlaştık çöpten kağıtlara baktı, yazdığını bulamadı, benim düzelttiğimi göstermeye çalıştım o çöpün içindekilerden, bakmadı bile, ya aptal yerine koymalarına dayanamıyorum artık.diyecem gerekiypsa müdürlüğümü şeflifiğimi değiştirin diyee
canım ya çok sevindim,ilk zamanlar karışık olman normal,eşinde istiyordu zaten değil mi canım?Kızlar ben geldimmmYoksa biz mi demeliyim artıkkafamçokkarıştı Kan vermekten geliyorum.Bakalım kan testini alınca görcem sonucu kesin... Tubişcim dirimcim teşekkür ederim.Darısı sizlerin başına;ama ben çok karışığım hala.Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor bebişimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?