ben geç kalmışım 2 ayı yeni geçtik zemuszemus
kafam çok karışık uff
kolay kolay canım,millet yapıyorsa sende yaparsınAy alınyazımsın ver gazzzz canım.Bu gidişle erken doğururum valladelikafadulden
Canımcım iyiyim sen nasılsın.Umarım senden de en kısa zamanda mutlu haberi alırız canım:Saruboceq: Çay zaten sevmiyordum.farketmedi benim için;ama kafein yasak dediBitki çayı bile...3 hafta sonra gelince ztn ben sana anlatacağım ayrıntılı şekilde dedi.Ama şimdilik bitki çayı bile içmem yasak. lmaz:
angelımı dirimcim sanmışım oy oyy yaşlılık belirtisi sanırım :) saolasın angelcım iyi olucaz inşallah ohh sende tatilini yaptın enerji depolamışsındır maşallahh şekercimm
inş canım sağol bende öyle ümid ediyorum bebişler nasıl annelrini üzüyolarmı
canım büyük buluşma bugün, hakikaten bigünde ankaralıları toplayalım yaa çoğumuz ankaradayız zaten
heycandan kesin giderim ozaman :1shok:,ne garip ya yüzlerimizi görmeden arkadaş olduk.kaydirigubbakcemile2
valla kız ölürüz heyecandan slak gibi ben tanısamda geçerim bi duvar dibine anaa bu angeldı bu pamuktu galiba felan der dururum :))
ben gelcek olsam buluşmaya bişi takmama gerek kalmazdıki kocaman mi abdomenım var benden önce giden naniknanik
yok hiç heyecanlanmayın şekerler pek güzel geçecek orda olmak isterdim vallaaaa ayyyyy
Canlarım tünaydın iyi günler .
Çok işim var 3 görüşmem- raporum var,öğleden sonra ancak dönebileceğim.Size iyi sohbetler
pamuğum bende korkmaya başladım.korktuğum iki şeyi atlattım :kedi:
bakalım doğum nasıl olacak,hoş okadar zor olsa kimse yapmazdı.
canım bizdede aynı,eşim geldiğinde annem kayınvalidem
bizi yemeğe çağırıyor,yemeğiniz yoktur bizde yersiniz diye,yemeğe diye gidip saat kaçta geliyoruz,boşver gezmeleri zemuszemus
ay ya çatlıyorum kocişi görmeye 6 gün kaldı.aksilik olmassa tabi yerimseniben
hoş ağustosada bişey kalmamış mafoldumben
benim sevgili kocam telefonumu aldı götürdü,elimde çok ama çok kötü bir telefon var
resim çekmiyor canım :sm_confused:
deli gibi gülmeye başladım odada kaydirigubbakcemile3Canım erken falan diye düşünme valla.Biz de bize göre erken diyorduk;ama oldu işte. İnan kısmetiyle gelir zaten bebişler..Ben de hazır değildim;ama bir anda sokuverdim kendimi havaya..sositososito
evet canım bana hiç geçmiyor zaman ya,belki işe otobüs,dolmuşla gittiğim içindir :kedi:ben ilkinde hiç korkmuyordum bebiş durumunda naparım bilmiyorum.
çatı oalyını bende duymuştum darsa çok zor oluyormuş.
Ama ben çok kararsızım.
evet canım ya olsun olmasın arasındayım.
sende kocişine kavuşuyorsun az kalmış zaman hemencik geçiyor bak üzülüyordun gidicek diye.
bende çayı çok sevdiğimden korktum biraz ama neyse hayırlısıyla hamilekalayımda çayda içmeyiveririm:)
ben iyiyim canım biraz müşteriler vardıda onlarla görüştüm
bide kapının önünde kızlarla sohbet ettik
geldim şimdi
evet canım angaralılar olarak ayarlarız bi gün
evet ya dirim bu acayip bi duygu
kimse birbirini görmedi ama dost olduk
böyle bişeye rüyamda görsem inanmazdım:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet cnm biz seni 1 km uzaktan tanırız göbüşündenzemuszemus
tünaydın canım
hadi bitir işlerinide hemen gel
dirimim senin kocişin nerde canım
sizdemi uzak kaldınız(
kolay kolay canım,millet yapıyorsa sende yaparsın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
deli gibi gülmeye başladım odada kaydirigubbakcemile3
bende hazır değilimde bende senin gibi dermiyim acaba kaydirigubbakcemile3
onu bunu bilmem ama kocişi şimdiden hazırlamaya başladım,nazlı olurum diye yani :umursamaz:
evet canım bana hiç geçmiyor zaman ya,belki işe otobüs,dolmuşla gittiğim içindir :kedi:
ama 1 ay sonra tekrar didiyoooo
çatı olayını be ilk defa duydum,içim bi hoş oldu ya :1shok:
canım ilk gece,doğum,birde araba sürmek :kedi::kedi:
direksiyona oturduğumda ilk tepkim
gaza bastım,aaa araba gitmeye başladı hocam olmuştu :kedi:kaydirigubbakcemile3
ilk gece benimde kavustu,ağlamalar felan neyseki atlattık sayılır biraz :kedi:
:
ben ilkinde hiç korkmuyordum bebiş durumunda naparım bilmiyorum.
merhaba kızlar bugün beni istemeye geliyorlar
dua edin inş. herşey çok iyi olur...
bende çayı çok sevdiğimden korktum biraz ama neyse hayırlısıyla hamilekalayımda çayda içmeyiveririm:)
ben iyiyim canım biraz müşteriler vardıda onlarla görüştüm
bide kapının önünde kızlarla sohbet ettik
geldim şimdi
evet cnm biz seni 1 km uzaktan tanırız göbüşündenzemuszemus
(
deli gibi gülmeye başladım odada kaydirigubbakcemile3
bende hazır değilimde bende senin gibi dermiyim acaba kaydirigubbakcemile3
onu bunu bilmem ama kocişi şimdiden hazırlamaya başladım,nazlı olurum diye yani :umursamaz:
evet canım bana hiç geçmiyor zaman ya,belki işe otobüs,dolmuşla gittiğim içindir :kedi:
ama 1 ay sonra tekrar didiyoooo
çatı olayını be ilk defa duydum,içim bi hoş oldu ya :1shok:
Öyle canım valla inan en sevdiğin şeylerden vazgeçebiliyorsun bebiş içinopuyorumnanaktan
sırnaşık şey İnşallah canım görcem 9 ay sonra:bbo:
life_city canım inşallah güzel geçer canım,aklına kötü şeyle getirme yerimseniben
angel eşim göreve gitti ankara dışına.1 ay.
son hafta ben yanına gideceğim kısmetse tabi opuyorumnanaktan
1 ay sonra da asker biliyosun :gitme:
kaydirigubbakcemile3 Canım olursun olursun merak etme. En güzeli süpriz olanmış.Yoksa bu moda girmem senelerimi alırdı vallazemuszemus Ay bende fazla usandırmadan başladım nazlanmaya.Bir daha ne zaman nazlancam demikaydirigubbakcemile3
evet canım hatta 20 dk kaldı hemen buluşalımmı bişeyler atıştırıpmı buluşalım ben dayanırım açlığa ama sen karar ver, bene dün kutlamadım eşimde kutlamdı sedec 1. ayımızı hatırlayıp kutlmıştık benim hep aklımda ama uyuz kocacım unutunca bende demiyorum, bizimde şef açtı tv yi dinliyoruz :))1 saat kaldı dikkatini çekerim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
kaydirigubbakcemile3
unutmuşum canım ya teşekür ederim
Allah herkese geçimli evlilikler versin,
bari kocişi arayıp bugünün anlam ve önemini sorayım :umursamaz:
ya bizim müdürde televizyonun sesini bir açtı,hepimiz haberleri dinliyoruz valla fisfisfis
niye canım bebek konusunda mı???
doğurursun kızım sendeki güç kimde var, bir pmuk bi sen bi cssa bide camdankalp38, sizi kimse tutamaz , doktorlar tebrik etcekAy alınyazımsın ver gazzzz canım.Bu gidişle erken doğururum valladelikafadulden
ben ilkinde hiç korkmuyordum bebiş durumunda naparım bilmiyorum.
korkma kız anne olcan ne güzel işte
Ama ben çok kararsızım.
evet canım ya olsun olmasın arasındayım.
sende kocişine kavuşuyorsun az kalmış zaman hemencik geçiyor bak üzülüyordun gidicek diye.
oyy dirimim bende sendenmişim :) hele bu ankara yokuşlarında asla sürmem bidaha araba maraba :dilcikar:
helal valla ondan korkmamamışsan bundanda korkmassın canım. açtı oalyına takılmatyın bişey olmuyo sezeryan olur o zamanda bizim gelinin öyle olmuştu oh mis çokta kolayca oluvermişti..
olur inşallah herşey istediğin gibi sakin ol stres yapma şeker
aman çaymı dediniz angelım tiksindim ben felaket büyük ihtimal sizde öyle olacaksınız misafire ikram etmek bile işkence benim için ya ıyyyyyyyyy 5 küsür aydır ağzımı bile sürmedimm
he ya tanıyın tabi beni şişko patates ben şişiyorum zaten felaket yanınızda 4 kişi gibi duracağımda kesin
ay o anz varya süper bişey :) hiç karşı gelmiyo eşim hiçbişeye prensesmişim gibi davranıyo uy desem başımda bitiyo bayılıyorum :) ama merakım doğumdan sonrasına o zamanda böyle davranmassa çok gücüme gider üzülürüm yaa.. suyumu getirir ilacımı verir gece 100 kere napıyoım iyimiyim diye uyandırırı ayağımın altına yastık koyar yediklerimi bebekmişim edasıyla inceler anneme göre abartıyor ama ben memnunum valla ohh mis gibi :) tadını çıkarın sizde :kedi:
sende kendimi görüyorum canım,arada bir ah vahlarım,nazlanayım biraz heheh kaydirigubbakcemile3ay o anz varya süper bişey :) hiç karşı gelmiyo eşim hiçbişeye prensesmişim gibi davranıyo uy desem başımda bitiyo bayılıyorum :) ama merakım doğumdan sonrasına o zamanda böyle davranmassa çok gücüme gider üzülürüm yaa.. suyumu getirir ilacımı verir gece 100 kere napıyoım iyimiyim diye uyandırırı ayağımın altına yastık koyar yediklerimi bebekmişim edasıyla inceler anneme göre abartıyor ama ben memnunum valla ohh mis gibi :) tadını çıkarın sizde :kedi:
canım ben gidiyorum son hafta.7 gün kalıp döneceğiz,tatil yapıcaz,kiliste eşimhaklısın canım
bakalım görücez inşallah
benim zaten sigara alkol gibi alışkanlıklarım yok nescafeyi çok içmem arasıra bitki çayıda hiçç sevmem ama sütte içemem bakalım
gelsinde bebişim artık onun için ne gerekirse onu yapıcam
dua ediyordum şimdi Allah a hayırlısıyla banada yaşat Allah ım bu duyguları diye
duygulandım birdenmafoldumben
ay canım benim Allah kavuştursun
eşin gelmiyormu senmi gidiceksin yanına
nerde şu an
evet canım sen beklediğimden daha da çabuk girdin moda
minik mucizeler böle yapıyolar demek annelerine
hemen alıştırıyolar kendilerine:ecrin_bebek:
sölemesi ayıptır diana kullanıyorum,sivilce neyim yapmıyor opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3dirimim cıssss bak bak 1 hafta sonraya göbüşün çıkar yeme gofret sivilce neyim yapar sonra şşşttt..
alınyazım ohh ver sen gazı ben yaparım doğumu pıt pıttt ohh misss
ah angelım inşallah öyle olur ya karı koca kafayı yeriz 2 minik kelebeğin peşinde koşmaktan :) ah angelım insan hamileyken nelerden tiksinmiyorki herşeyin tadı bi tuhaf geliyo bisürü yeni alışkanlık kazanıyosun demedi deme.. tadını çıkar şimdiden yediğinin içtiğinin şakkıdı
ben söylemiyommmmay dirim alemsin kız valla aynı korkular bendede vardı, ilk gece ve araba. ikiside zorda olsa başardım , mükemmeliz biz, ya doğum ne ola ki :))
bu arad benim üzerimde gri etek, nat çiçeği rengine benzer gömlek ve saçıkda aynı rekte kurdleyle bağlanmş saçlarım , ok :))
canım hadi buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?