Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam canım ben eni bulurum en geç 15 dk ya ordyım, 5 dk içinde çıkıyorum ok hstanenin önüne

herkese mrb.ben yeni ayıldım tabi:)ne güzel sohbetler edilmiş yine.dirimcim ilk evlendiğimiz aylar da benim eşim de mutfaktan bi ses gelse tabak düşme sesi vs gibi hemen koşar gelirdi şimdi ise salondan sesleniyo "aşkım bişi mi olduuuu"kaydirigubbakcemile3

evet cee eee yapıcam :jeyyar:
hoş alınyazımsın gördü beniii :kedi:
canım emzirmeyi kesene kadar kullanma,dediğin gibi süte geçer
bende kısmetse öbür ay bırakıcam opuyorumnanaktan

dimi insanın herşeyi değişecek
eh kolay değil en büyük mucizelerden biri gerçekleşiyor içimizde yani doğal olarak herşeyimiz değişiyor
ama olsun herşeyim değişsin hayırlısıyla gelsinde razıyım
rabbim kaldıracağımızdan çok yük yüklemez üstümüze
ha sana belki ikiz yükledi ama bak nasılda aslanlar gibi taşıyorsun
bu arada kaç kg aldın şeker çok şişmanladınmı ben çok korkuyorum zaten zayıf değilim pek birde hamiş kalınca ohhh gelsin kilolar:CüvCüv:

ay dirim valla bak benim kocişte ilk 1 ay lavaboya bile giderken duyuyordu nereye gidiyorsun diye arkamdan seslenirdi ama şimdi tık yok
ilk günler kaçıcaz diye korkuyolardı galibakaydirigubbakcemile3

tamam canım ben eni bulurum en geç 15 dk ya ordyım, 5 dk içinde çıkıyorum ok hstanenin önüne
canım aynı anda çıkalım,haber verde kaydirigubbakcemile2

evet ilerde ses duysalar bile ses çıkarmamayada başlarlar lmaz:
yinede okadar çok söyleniyorum ki yanıma geliyor hemen :kedi:

günaydın güzeller güzeli :) yine okadar sesleniyomuş ya oda yeter bence birsamcım :)
evet cee eee yapıcam :jeyyar:
hoş alınyazımsın gördü beniii :kedi:
canım emzirmeyi kesene kadar kullanma,dediğin gibi süte geçer
bende kısmetse öbür ay bırakıcam opuyorumnanaktan

hadi bakalım koş koş gecikme dirimim :) hadi bakalım öbür aydan sonraki aylar 4 gözle bekliycem haberleri burda :) gerçi o zmanlar neyi nasıl bekleyecem bilemiyorum ama pc ye bilenem oturamam heralde uuuuuuuuuu senağlama

hoşgeldim birsam nasılsın cnm

bu kocişlerin hepsi aynı demekki:))

canım aynı anda çıkalım,haber verde kaydirigubbakcemile2

evet ilerde ses duysalar bile ses çıkarmamayada başlarlar lmaz:
yinede okadar çok söyleniyorum ki yanıma geliyor hemen :kedi:

koş dirim koş
çıktı çokktan alınyazım
geç kaldın senkaydirigubbakcemile3

ah ah eski günler :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

hoşgeldim birsam nasılsın cnm

bu kocişlerin hepsi aynı demekki:))

hoşbulduk cnm.iyiyim.dün kötüydüm biraz.çok şükür iyiyim bugün.ben de bazen diyorum eşime ahh ahh eskiden olsa koşa koşa gelirdin die.şimdi ne değişti diyorum.gülerek bakıyo sadece bana o kadar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam bende çıktım,arkadaşlar afiyet olsunnnn
öğleden sonra kısmetse havadisleri anlatırız

o kilo sorununu hiç açma angelım ya bende zayıf değildim açıkçası evlendikten sonra bebek olana kadar 2 ay içinde zaten 8 kg ye yakın almayı başardım helal dimi bana kafamçokkarıştı
sonra hamiş olunca ilk 3 ay kilo almadım 2 kg verdim sonra bi başladım almaya 1 haftadır tartılmaya cesaret edemiyorum ama 2 ayda yine 8 kg alıvermişim :) çok akrıştı dimii :>)

ama angelım benim gözümde sen filiz gibim bişey canlanıyon yaaaa

hiç üzülme cnm tek değilsin.bende evlendikten 3 ay sonra yani 3 ay içerisinde 10 kg aldım nerdeyse.şimdide vermeye uğraşıyorum.ayın 10'dan beri spor felan dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.2,5 kg gitti çok şükür:Saruboceq:

hoşbulduk cnm.iyiyim.dün kötüydüm biraz.çok şükür iyiyim bugün.ben de bazen diyorum eşime ahh ahh eskiden olsa koşa koşa gelirdin die.şimdi ne değişti diyorum.gülerek bakıyo sadece bana o kadar:)

neyin vardı canım hayırdır
dikkat et kendine

tamam bende çıktım,arkadaşlar afiyet olsunnnn
öğleden sonra kısmetse havadisleri anlatırız

hadi bakalım bekliyoruz ilk izlenimleri:)))
sizede afiyet olsun

bende ilk 6 ayda aldım 8 kg doğum kontrol hapından zaten bıraktım sonra ama zaten evlenince insanın yemek alışkanlığı herşeyi değişiyor ondanda alıveriyor hemne kiloları(
yok be canım ne filizi
sen görmedinmi benim resmimi yüklemiştim bi kere
yani şişko değilim ama balıketliyimkaydirigubbakcemile3 (bu da ne demekse)
ben biraz yana doğru şişkoyum basen var göbeğim yok ama oturunca midem çıkıyor soya çekim işte kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız?
buluşmalar mutluluklar bebişler doğumlar herşey konuşulmuş valla ben gelen kadarkaydirigubbakcemile3

beni merak eden pek olmamış ama dün annem geldi 10 gundur ıstanbuldalardı ona gittim sonra eve gel yemekle ugras falan pek gelemedim bı ara geldım baktım kımse yoktu

ben bugun yıne bi iş görüşmesine gidiyorum artık iş görüşmesine gitmek işim oldu yaa-tatlicadiarzu-

neyin vardı canım hayırdır
dikkat et kendine

depresyona geri dönüyodum az kalsın.evlendiğim ilk günlerde geçirmiştim.zaten p.atak ta vardı.ama dün sanki tekrarlıycakmış gibi oldu sevgili depresyonum ama ucundan döndüm.iyiyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…