hadi buluşun buluşuun :teytey::teytey:
valla diana yı kullanmak için bende sabırsızlanıyorum dirimcim dr vermişti evlilik öncesi cesaret edememiştim kullanmaya ama doğumdan sonra kullanırım diyorum ama uff aklıma geldi şimdi süte geçer belki yaa.. neyse hayırlısı ..
giydiklerini söylemiyo dirimim sana cee ee yapcak alınyazım :)
dirimim cıssss bak bak 1 hafta sonraya göbüşün çıkar yeme gofret sivilce neyim yapar sonra şşşttt..
alınyazım ohh ver sen gazı ben yaparım doğumu pıt pıttt ohh misss
ah angelım inşallah öyle olur ya karı koca kafayı yeriz 2 minik kelebeğin peşinde koşmaktan :) ah angelım insan hamileyken nelerden tiksinmiyorki herşeyin tadı bi tuhaf geliyo bisürü yeni alışkanlık kazanıyosun demedi deme.. tadını çıkar şimdiden yediğinin içtiğinin şakkıdı
sende kendimi görüyorum canım,arada bir ah vahlarım,nazlanayım biraz heheh kaydirigubbakcemile3
canım bizimkiside cicm aylarında gece kalkıp lavaboya gitsem canım nereye gidiyorsun derdi.şimdi alıştı evliliğe gıcık :umursamaz:
canım ben gidiyorum son hafta.7 gün kalıp döneceğiz,tatil yapıcaz,kiliste eşim
canım aynı anda çıkalım,haber verde kaydirigubbakcemile2tamam canım ben eni bulurum en geç 15 dk ya ordyım, 5 dk içinde çıkıyorum ok hstanenin önüne
evet ilerde ses duysalar bile ses çıkarmamayada başlarlarherkese mrb.ben yeni ayıldım tabi:)ne güzel sohbetler edilmiş yine.dirimcim ilk evlendiğimiz aylar da benim eşim de mutfaktan bi ses gelse tabak düşme sesi vs gibi hemen koşar gelirdi şimdi ise salondan sesleniyo "aşkım bişi mi olduuuu"kaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller güzeli :) yine okadar sesleniyomuş ya oda yeter bence birsamcım :)herkese mrb.ben yeni ayıldım tabi:)ne güzel sohbetler edilmiş yine.dirimcim ilk evlendiğimiz aylar da benim eşim de mutfaktan bi ses gelse tabak düşme sesi vs gibi hemen koşar gelirdi şimdi ise salondan sesleniyo "aşkım bişi mi olduuuu"kaydirigubbakcemile3
evet cee eee yapıcam :jeyyar:
hoş alınyazımsın gördü beniii :kedi:
canım emzirmeyi kesene kadar kullanma,dediğin gibi süte geçer
bende kısmetse öbür ay bırakıcam opuyorumnanaktan
herkese mrb.ben yeni ayıldım tabi:)ne güzel sohbetler edilmiş yine.dirimcim ilk evlendiğimiz aylar da benim eşim de mutfaktan bi ses gelse tabak düşme sesi vs gibi hemen koşar gelirdi şimdi ise salondan sesleniyo "aşkım bişi mi olduuuu"kaydirigubbakcemile3
canım aynı anda çıkalım,haber verde kaydirigubbakcemile2
evet ilerde ses duysalar bile ses çıkarmamayada başlarlarlmaz:
yinede okadar çok söyleniyorum ki yanıma geliyor hemen :kedi:
ah ah eski günler :umursamaz:kaydirigubbakcemile3dimi insanın herşeyi değişecek
eh kolay değil en büyük mucizelerden biri gerçekleşiyor içimizde yani doğal olarak herşeyimiz değişiyor
ama olsun herşeyim değişsin hayırlısıyla gelsinde razıyım
rabbim kaldıracağımızdan çok yük yüklemez üstümüze
ha sana belki ikiz yükledi ama bak nasılda aslanlar gibi taşıyorsun
bu arada kaç kg aldın şeker çok şişmanladınmı ben çok korkuyorum zaten zayıf değilim pek birde hamiş kalınca ohhh gelsin kilolar:CüvCüv:
ay dirim valla bak benim kocişte ilk 1 ay lavaboya bile giderken duyuyordu nereye gidiyorsun diye arkamdan seslenirdi ama şimdi tık yok
ilk günler kaçıcaz diye korkuyolardı galibakaydirigubbakcemile3
hoşgeldim birsam nasılsın cnm
bu kocişlerin hepsi aynı demekki:))
dimi insanın herşeyi değişecek
eh kolay değil en büyük mucizelerden biri gerçekleşiyor içimizde yani doğal olarak herşeyimiz değişiyor
ama olsun herşeyim değişsin hayırlısıyla gelsinde razıyım
rabbim kaldıracağımızdan çok yük yüklemez üstümüze
ha sana belki ikiz yükledi ama bak nasılda aslanlar gibi taşıyorsun
bu arada kaç kg aldın şeker çok şişmanladınmı ben çok korkuyorum zaten zayıf değilim pek birde hamiş kalınca ohhh gelsin kilolar:CüvCüv:
ay dirim valla bak benim kocişte ilk 1 ay lavaboya bile giderken duyuyordu nereye gidiyorsun diye arkamdan seslenirdi ama şimdi tık yok
ilk günler kaçıcaz diye korkuyolardı galibakaydirigubbakcemile3
o kilo sorununu hiç açma angelım ya bende zayıf değildim açıkçası evlendikten sonra bebek olana kadar 2 ay içinde zaten 8 kg ye yakın almayı başardım helal dimi bana kafamçokkarıştı
sonra hamiş olunca ilk 3 ay kilo almadım 2 kg verdim sonra bi başladım almaya 1 haftadır tartılmaya cesaret edemiyorum ama 2 ayda yine 8 kg alıvermişim :) çok akrıştı dimii :>)
ama angelım benim gözümde sen filiz gibim bişey canlanıyon yaaaa
hoşbulduk cnm.iyiyim.dün kötüydüm biraz.çok şükür iyiyim bugün.ben de bazen diyorum eşime ahh ahh eskiden olsa koşa koşa gelirdin die.şimdi ne değişti diyorum.gülerek bakıyo sadece bana o kadar:)
tamam bende çıktım,arkadaşlar afiyet olsunnnn
öğleden sonra kısmetse havadisleri anlatırız
o kilo sorununu hiç açma angelım ya bende zayıf değildim açıkçası evlendikten sonra bebek olana kadar 2 ay içinde zaten 8 kg ye yakın almayı başardım helal dimi bana kafamçokkarıştı
sonra hamiş olunca ilk 3 ay kilo almadım 2 kg verdim sonra bi başladım almaya 1 haftadır tartılmaya cesaret edemiyorum ama 2 ayda yine 8 kg alıvermişim :) çok akrıştı dimii :>)
ama angelım benim gözümde sen filiz gibim bişey canlanıyon yaaaa
neyin vardı canım hayırdır
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?