Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi akşamlar kızlarr
eve yeni geldik sayılır eşim tv izliyo bende size bakayım dedim

yok göbekli olmak hiçgüzel değil bende hiç yoktu.

çakırın sonuç doğrudur inşallah.

dirim, iyi tatiller.

jnaz, kaç kilosun ki ayrıca bir iki kez terslersen birdaha anacağını sanmıyorum.
canımcım 64 kilo oldum düğünde 56 kiloydum 8 ayda 8 kilo aldım
ben terslemiyorum ama eşimin yanında söylerse o cevabını veriyorda rahatlıyorum biraz

Canlarım yarın müfettiş geliyor muhtemelen hiç ya nınızda olamayacağım.Bilgilerinize
tamam tatlımm Allah kolaylık versin
bende kaç gündür o gazla dikkat ediyorum canım ama gr gr gidiyo kilolar öyle geriliyorumki yine ne diyecek diye
bide malesef kötü bir huyum var kimseyi kırmak istemiyorum ama olanda bana oluyor

hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah canımcım hayırlı yolculuklar şimdiden Şeniz

ooo çoğalmışız bi sürü kişi var.maşallah jnaz naptın indirdin mi sana verdiğim linkteki şeyi

birsamcım ilk partı indirmiştim çıkmadan önce şimdide diğerlerini indiriyorum canım çok sağol
yarın sabahta başlarım inşallahh

ama dikkatli inceledimde başka msjlarda 5 millik var ama ondada error veriyor
hangisini indireyim sence canım?

ben bi 2 millik olanı indirdim bide 5 mil olanı.evet çok yavaş iniyo.bi süre 2 mil yapcam sonra 5 mile kadar yolu var:)

hadi inş.ben çıkayım da yatmadan şu aerobic cd den yapayım bari.görüşürüz tatlım.bu arada kilo konusunu sürekli gündem de tutan görümcene de gıcık oldum:)

hadi inş.ben çıkayım da yatmadan şu aerobic cd den yapayım bari.görüşürüz tatlım.bu arada kilo konusunu sürekli gündem de tutan görümcene de gıcık oldum:)

inşallah canımm
hadi kolay gelsin sana.
bende gıcık oluyorum ama kendime daha da sinir oluyorum oda ayrı tabi niye ağızlarına laf veriyorum diye

Günaydın, hayırlı cumalar bugün hemencik geçsin.

angel, nasılsın.
benim annemde ibo sovu seyrederdi bende istemezdim evlende rahatla izleyeyim derdi.
Akşam geç vakit tv de görünce ilk aklıma gelen o oldu ama izleyemedi yine benimle düğündeydi opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar bugün erkenciyim çünkü müfettiş geliyor.Aranıza katılamayacak gibi görünüyorum.Size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…