Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar, mısracım san çok kolay gelsin inş,kızlar nasılsınız cümleten

ay evet ya 17.yıl olmuş yani ben bütün hayatımı ibo şov la geçirmişim istemedende olsa:)))
ben iyiyim canım yine müthiş derecede baş ağrısı ve bel ağrısıyla uyadım
onun dışında herşey yolunda
sen nasılsın canım

Günaydın arkadaşlar bugün erkenciyim çünkü müfettiş geliyor.Aranıza katılamayacak gibi görünüyorum.Size iyi sohbetler

günaydın canımcım
kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar, mısracım san çok kolay gelsin inş,kızlar nasılsınız cümleten

günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın
haftaya mı gideceksin kocişin yanına

kızlar bişi dicem size;
bizim balkona güvercin 2 tane yumurta koymuş minicik çalı çırpıyıda toplamış şimdi kendide üstünde kuluçkada sizce ne yapmalıyım atıyımmı onları yoksa kalsın kuşların doğmasınımı bekleyim
ya hiç içimden gelmiyor atmak kıyamıyorum ama birde alışkanlık yaparlarsa diye korkuyorum (

Günaydınlar herkese kızlar....Hayırlı cumalar....ınşallah gününüz dünden de güzel geçeropuyorumnanaktan

kızlar günaydın
ben yola çıkacağım birazdan
babam yanımda
yazamıyorum
herkezi öptüm

günaydın jazmin cim nasılsınız tatlım

İyiyiz canım.Benim biraz içim bulanıyo.Başladı iç bulantılarımafoldumben Sen nasılsın cicim?

Dirimcim sana iyi tatiller hayatım.Kocişinle mutlu 1 hafta geçir.Fazla da inatlaşmayın canım:)Öpüyorumopuyorumnanaktan

ooo canım benim napıcaksın artık katlanacaksın cnm minik yeğenimiz için
ben de orta halli idare ediyorum canım

canım bu haftadan sonra iyi olcaksın inşallah ayın 2. yarısında çok çok iyi olursun inşallah opuyorumnanaktan
kuşlarıda atma yavrular olduktan sonra giderler.
birdaha olmasın isterse arada kontrol edersin yuva yapmaya başlarlarsa bozarsın.

dirim, gitti tatile sıra bizde.

alinyazım, sensi, günaydın.

mısracım, kolay gelsin.
jazmin, sizede günaydın ufaklık anneye varlığını hissettirmeye başladı.

Hayirdir canim bir sorun yok ya?
Bende iyim canim bugun hafta sonu icin bag'a gidiyoruz toparlaniyorum bende.

Yok canım bir sorunum.Sadece artık hamileliğin vermiş olduğu bir bulantı.Feci durumdayım.İşi de bırakamam şimdi.Yandık yani...

ooo canım benim napıcaksın artık katlanacaksın cnm minik yeğenimiz için
ben de orta halli idare ediyorum canım

Canım idare etcez de ahhhh ahhh düne kadar hiçbir şeyim yoktu başladık artık...Darısı başına Angelim görürsün sende kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım.Evet benim ufaklık bgn başladı annesini rahatsız etmeye.Bugün anladım bak hamiş olduğumu artık-tatlicadiarzu- Napalım katlanacağız miniklik için..

inşallah canım
merakla 2.hafta sonunu bekliyoruz zatenkaydirigubbakcemile2
evet kuşların yuvasınıda en iyisi bozmayayım yazık dimi:))
ya nasıl yapmışlar anlamadım ki annemde bizdeydi yani bi baktım çalı çırpı gelmiş rüzgardandır dedim diyo atmış bi daha gelmiş sonra bir yumurta derken 2.yumurta gelmiş atayım demiş elleyememiş bu seferde kuş gelmiş:)))
kaldılar başımıza talih kuşu kondu balkonumuza mısracımın deyişiyleopuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…