Günaydın, hayırlı cumalar bugün hemencik geçsin.
angel, nasılsın.
benim annemde ibo sovu seyrederdi bende istemezdim evlende rahatla izleyeyim derdi.
Akşam geç vakit tv de görünce ilk aklıma gelen o oldu ama izleyemedi yine benimle düğündeydi opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar bugün erkenciyim çünkü müfettiş geliyor.Aranıza katılamayacak gibi görünüyorum.Size iyi sohbetler
günaydın kızlar, mısracım san çok kolay gelsin inş,kızlar nasılsınız cümleten
kızlar günaydın
ben yola çıkacağım birazdan
babam yanımda
yazamıyorum
herkezi öptüm
Günaydınlar herkese kızlar....Hayırlı cumalar....İnşallah gününüz dünden de güzel geçeropuyorumnanaktan
günaydın jazmin cim nasılsınız tatlım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Günaydın canım.Ben kendi adıma biraz iyiyimSen nasılsın?
İyiyiz canım.Benim biraz içim bulanıyo.Başladı iç bulantılarımafoldumben Sen nasılsın cicim?
Dirimcim sana iyi tatiller hayatım.Kocişinle mutlu 1 hafta geçir.Fazla da inatlaşmayın canım:)Öpüyorumopuyorumnanaktan
Angelllllllll kuşları sakın atma sana müjdeli bir haber verecekler.:)))))))
kızlar bişi dicem size;
bizim balkona güvercin 2 tane yumurta koymuş minicik çalı çırpıyıda toplamış şimdi kendide üstünde kuluçkada sizce ne yapmalıyım atıyımmı onları yoksa kalsın kuşların doğmasınımı bekleyim
ya hiç içimden gelmiyor atmak kıyamıyorum ama birde alışkanlık yaparlarsa diye korkuyorum(
Hayirdir canim bir sorun yok ya?
Bende iyim canim bugun hafta sonu icin bag'a gidiyoruz toparlaniyorum bende.
ooo canım benim napıcaksın artık katlanacaksın cnm minik yeğenimiz için
ben de orta halli idare ediyorum canım
canım bu haftadan sonra iyi olcaksın inşallah ayın 2. yarısında çok çok iyi olursun inşallah opuyorumnanaktan
kuşlarıda atma yavrular olduktan sonra giderler.
birdaha olmasın isterse arada kontrol edersin yuva yapmaya başlarlarsa bozarsın.
dirim, gitti tatile sıra bizde.
alinyazım, sensi, günaydın.
mısracım, kolay gelsin.
jazmin, sizede günaydın ufaklık anneye varlığını hissettirmeye başladı.
canım bu haftadan sonra iyi olcaksın inşallah ayın 2. yarısında çok çok iyi olursun inşallah opuyorumnanaktan
kuşlarıda atma yavrular olduktan sonra giderler.
birdaha olmasın isterse arada kontrol edersin yuva yapmaya başlarlarsa bozarsın.
dirim, gitti tatile sıra bizde.
alinyazım, sensi, günaydın.
mısracım, kolay gelsin.
jazmin, sizede günaydın ufaklık anneye varlığını hissettirmeye başladı.
Yok canım bir sorunum.Sadece artık hamileliğin vermiş olduğu bir bulantı.Feci durumdayım.İşi de bırakamam şimdi.Yandık yani...
Canım idare etcez de ahhhh ahhh düne kadar hiçbir şeyim yoktu başladık artık...Darısı başına Angelim görürsün sende kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?