Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sağolun canlarım.Ama napalım çubuk kraker yiyiyorum o biraz bastırdı valla iç bulantımı.Yumurta falan değil yemek kokusunu duymak içimi bulandırıyor.Hatta yumurta denmesi bile.Annem de üzüldü zor olcak dedi senin için.Şimdi burda tek başımayım da.ışler var bırakamıyorum da.mafoldumben Eve gidip uyursam belki düzelirim;ama artık akşama.

Günaydın canım.Evet benim ufaklık bgn başladı annesini rahatsız etmeye.Bugün anladım bak hamiş olduğumu artık-tatlicadiarzu- Napalım katlanacağız miniklik için..

yengemin çok bulantısı oluyordu su görse miğdesi bulanıyordu ilk 4 ay gitti iki gebeliğinde de biraz zor oluyor ama çok iyi bir yanı var çok kilo almıyorsun zemuszemus

angelcım, ikinci yumurta belki sizin için gelmiştir opuyorumnanaktan

ayy ağzından bal damlıyor cicimopuyorumnanaktan
inşallah
bugünlerde çok doladım dilime olmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım((

günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın
haftaya mı gideceksin kocişin yanına
günaydın canım iyiyim sen nasılsın inş 11 inde koçişin yanındayım :lepi:
Angelllllllll kuşları sakın atma sana müjdeli bir haber verecekler.:)))))))
bencede sakın atma angel onlardan san müjdeli haber gelecek, bence senin şuan içinde bi kalp daha varrrr :lepi:

jazmin cim geçmiş olsun yaa çok zordur eminim ama dilerimki alışkanlıın olmaz bulantın, sadece bugüne özgü olsun inş

Tubişcim valla bende yoktu hayatım.Ama bugün yarın başlar demişlerdi ve başladı:) Şimdi biraz daha iyiyim.

Alınyazımsın olması güzel birşey bulantının olmaması da iyi;ama böyle hamile olduğumu anladım vallahi.:kedi:

jazmincim canım inş san sıkıntı vermesinde kararında olsun, yoksa dediğin gibi insan anlamazki hamile olduğunu :)) onun dışında inş başka bi sıkıntın yoktur dimi tatlım :)) dzcel, sensi, sizler nasılsınız

Yok tatlım bulantım dışında birşey..Sen nasılsın? Dzcl canım hoşgeldin...

canım iyiyim iyi olmasınada benimde midem bulanıyor kramplar giriyor ara ara üşütmüşüm sanırım hiç dikkat etmiyoruz kendimize bu klimalar düzenimi altüst ediyor benim

Yok tatlım bulantım dışında birşey..Sen nasılsın? Dzcl canım hoşgeldin...
hoşbuldum canım benim, bu sıkıntıları çekmenin en güzel yönüde sonunda kucağına minicik birşeyi almak olacak sanırım,annelik gerçekten zor ve kutsal bi mertebe Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah

Bende ıyıyım canım, herŞey yolunda, dÜn bı Şefle konuŞtum mÜdÜre kadar bÜtÜn mılletın Şeklı deĞıŞtı bı ılgı bı alaka, sen bızım kızımızsın falan, ıyıkı konuŞmuŞum valla

AMAN tatlım dikkat et kendine, özellikle ayaklarını sıcak tu, sonra perişan oluyoruz

ayy ağzından bal damlıyor cicimopuyorumnanaktan
inşallah
bugünlerde çok doladım dilime olmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım((

uğramazsın canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun öyle dua et.

uzun sürmez inşallah bulantıların kimileri hiç sorunsuz geçiriyormuş.

günaydın kızlar ben geldimmm :lepi:

Günaydın, hoşgeldin.

AMİN hepimize inşallah

Evet canım,inşallah o günleri görürüz:Saruboceq:

Avaba çakır ne yaptı?Dün de girmedi.Meraktan çatlıcam valla.kaydirigubbakcemile2

Tubişcim inşallah kısa sürelidir;ama şuanda iyiyim..zemuszemus

AMAN tatlım dikkat et kendine, özellikle ayaklarını sıcak tu, sonra perişan oluyoruz
ya evet biz hep kendimizi korumak zorundayız yaratılışımız gereği ki heralde narin oluyoruz ve çok çabuk hastalanabiliyoruz
evlendikten sonra insan midem bulanıyor demeye korkuyo valla hemencecik hamilemisin diyolar
akla gelen ilk cümle bu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Valla canım ya...Aman için bulanmaya görsün.Hemen cevap hazır hamile misin???Başın döner hamile misin?kaydirigubbakcemile3 Ama ben burda da birkaç kişiden duydum.Yine mi salgın var.Herkesin midesi bulanıo:sinifsinif:

zaten hep öyle olur nişan yaparsın düğün nezaman, düğün yaparsın bebek nezaman,insanların soracak sorusu hiç bitmez
evet salgın olabilir,midem bulansammı bulanmasammı arasında bişey ve halsizlik yapıyo vücuduma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…