Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Geçmiş olsun canım.Nane limon iç bol bol.Midene iyi gelir.Bir de fazla yağlı yeme..Bizimde artık bebek ne zaman sorusu çoğalmaya başlamıştı.Daha var diyorduk;ama hemen oldukaydirigubbakcemile3 Şimdi doğum ne zaman sorusuna yöneldiler.Doğsun eee 2. düşünmüonuz mu sorusu gelir:roflol:

günaydın kızlar ben geldimmm :lepi:

günaydın dczelcim nasılsın canım

canım iyiyim iyi olmasınada benimde midem bulanıyor kramplar giriyor ara ara üşütmüşüm sanırım hiç dikkat etmiyoruz kendimize bu klimalar düzenimi altüst ediyor benim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bak iyiki konuşmuşsun iyi olmuş sevindm senin adına canım

inş. canım hayırlısı hakkımızda:Saruboceq:

evet ya maalesef ağız tadıyla hastalanamıyosun bile, bende bigün otobüste fenalaşıp bayıldım kışın, herkes hamilemisin dedi, yk dedikçe kendim bile şüphelnmey başladım.biz insanlar ne değişik varlıklarız
bak iyiki konuşmuşsun iyi olmuş sevindm senin adına canım

bencede canım ya valla iyiki konuşmuşum zemuszemus

aynen dün aksam banada öyle oldu hamile olmadığımı biliyorum neredeyse %90 diyorum insanlar soruncada acaba demekten kendimi alamadım kafamı karıştırıyolar kafamçokkarıştı

Angel hafif mide bulantım dışında iyiyim canım sen nasılsın?
pek bi sakin yine topic bugün

evet canım sakin topuk hafta sonu rehaveti galiba:))
bende iyi sayılırım canım bel ağrım var biraz halsizlik var bu haftayı böle geçirdim yorgun ve mutsuz olarak
çok nazlandım sizede (

bu arada bebeğim nasıl kızlar
ne kadar şeker dimi dün gördüm ve bayıldım
bunun resmini büyültüp hamilelik boyunca bakıcam benzesin diyezemuszemus

aynen dün aksam banada öyle oldu hamile olmadığımı biliyorum neredeyse %90 diyorum insanlar soruncada acaba demekten kendimi alamadım kafamı karıştırıyolar kafamçokkarıştı
aynısını yaşamışız desene, aman millete neyse tamam güzel haberlerimizle nutlu olabilirler ama psikolojik baskı hissediyoruz ama böylede olmazki dimi yani :)) canım siz bu sene tatile gidebilecekmisiniz, galiba balayına gidememiştiniz izinden dolayı
bu arada bebeğim nasıl kızlar
ne kadar şeker dimi dün gördüm ve bayıldım
bunun resmini büyültüp hamilelik boyunca bakıcam benzesin diyezemuszemus

maşallah canım çok tatlıymış, iyi fikir aslında hamilelik boyunca bakmak, bende hamile olunca nefret ettiklerimle görüşmeyi pek düşünmüyorum yani :)) ama dilerimki senin bebeğin çok daha güzel olsun.ve bebeğin bence bu bebeğe benzicek, çünkü sana benziyo :)

bu arada dzcel cim ben seni songül karlıya benzettim,

herkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya

Ay kızlar bebiş topiclerine dalmışım.Bebişlerin odalarına baktım.Allah'ım şimdiki çocuklar ne şanslı ya...

bizim 2010 yazına kadar tatil hayalimiz yok malesef canım ya eşim işe yeni girdiği için yıllık izin şansı yok bu yıl o yüzden gidemicez, ama 2-3 günlük bi kaçamağımız olucak yakın civarlarda inşallah.

songül karlı demek hımm ilk kez sen benzettin ona bi bakayım bakim songül karlıya

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
valla size küstüm ben dün gün boyunca gelemedim bi kişi haktan nerde dememiş
demekki yokluğum hiiiiç hissedilmiyo:çok üzgünüm:

canım benim küsme inan bu sabah içimden geçirdim seni topicte sessizdi kimseye bişey demedim ama inan gerçekten düşündüm yani.
nasılsın ne var ne yok bakalım nasıl gidiyor hayat

Canım hoşgeldin:1hug:Nasılsın?

Birsamcım sen de hoşgeldin canım.Şimdi için içine sığmıyordur.Ailene kavuşacaksın ne güzel...

Angelcim ya o bebiş çok tatlı.Ama ben hala kime baksam karar veremedim:)

Ay kızlar çakırı çok ama çok merak ettim.Sonuçları ne oldu acaba?Dün de girmedi hiç...

canım benim küsme inan bu sabah içimden geçirdim seni topicte sessizdi kimseye bişey demedim ama inan gerçekten düşündüm yani.
nasılsın ne var ne yok bakalım nasıl gidiyor hayat

tamam küsmedim kaydirigubbakcemile2
iyiyim canım dün anneme gittim kahvaltıya orda öle kalakaldım akşam bıraz geç geldim yemek telaşına düştüm sonra eşimde geç geldi biraz onu beklerken geldım baktım kımse yoktu
hayat aynı dzcelcim çok şükür sağlıklıyız yaşıyoruz
bi kaç gundur kötü rüyalar görüyorum sanırım hastalnıcam bu yüzden bu rğyalar

sen nasılsın?

bencede çok tatlızemuszemus
inş canım böle güzel bi bebeğim olur

bu arada dzceli songül karlı ya benzetme fikrinede katılıyorumkaydirigubbakcemile5

herkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya

hoşgeldin canım
bekliyoruz seni güzel ankaramızazemuszemus

Ay kızlar bebiş topiclerine dalmışım.Bebişlerin odalarına baktım.Allah'ım şimdiki çocuklar ne şanslı ya...

bencede çok şanslılar onlara bakınca insnaın içi gidiyor dimi

selam haktancım nasılsın canım
küsme canım ya
benide kimse sormuyor olmayınca:kedi::kedi:

evet canım sakin topuk hafta sonu rehaveti galiba:))
bende iyi sayılırım canım bel ağrım var biraz halsizlik var bu haftayı böle geçirdim yorgun ve mutsuz olarak
çok nazlandım sizede (

tatlım tabikide nazlancaksın hepimiz yapıyoruz bunu :)) biz arkadaşız yüzlerimizi göremeskte:lepi:

jazmin iyiyim canım sen nasılsın?

ya kızlar ben sizin hamile oldugunuzu eşinize nasıl sölediğinizi merak ediyorum yanınızdamıydı yoksa telefonda falan mı sölediniz?
yoksa bu konu konuşulmuşmuydu önceden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…