zaten hep öyle olur nişan yaparsın düğün nezaman, düğün yaparsın bebek nezaman,insanların soracak sorusu hiç bitmez
evet salgın olabilir,midem bulansammı bulanmasammı arasında bişey ve halsizlik yapıyo vücuduma.
günaydın kızlar ben geldimmm :lepi:
canım iyiyim iyi olmasınada benimde midem bulanıyor kramplar giriyor ara ara üşütmüşüm sanırım hiç dikkat etmiyoruz kendimize bu klimalar düzenimi altüst ediyor benim
Bende İyİyİm canım, herŞey yolunda, dÜn bİ Şefle konuŞtum mÜdÜre kadar bÜtÜn mİlletİn Şeklİ deĞİŞtİ bİ İlgİ bİ alaka, sen bİzİm kızımızsın falan, İyİkİ konuŞmuŞum valla
uğramazsın canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun öyle dua et.
uzun sürmez inşallah bulantıların kimileri hiç sorunsuz geçiriyormuş.
Günaydın, hoşgeldin.
AMİN hepimize inşallah
evet ya maalesef ağız tadıyla hastalanamıyosun bile, bende bigün otobüste fenalaşıp bayıldım kışın, herkes hamilemisin dedi, yk dedikçe kendim bile şüphelnmey başladım.biz insanlar ne değişik varlıklarızya evet biz hep kendimizi korumak zorundayız yaratılışımız gereği ki heralde narin oluyoruz ve çok çabuk hastalanabiliyoruz
evlendikten sonra insan midem bulanıyor demeye korkuyo valla hemencecik hamilemisin diyolar
akla gelen ilk cümle bu kaydirigubbakcemile3
bak iyiki konuşmuşsun iyi olmuş sevindm senin adına canım
aynen dün aksam banada öyle oldu hamile olmadığımı biliyorum neredeyse %90 diyorum insanlar soruncada acaba demekten kendimi alamadım kafamı karıştırıyolar kafamçokkarıştıevet ya maalesef ağız tadıyla hastalanamıyosun bile, bende bigün otobüste fenalaşıp bayıldım kışın, herkes hamilemisin dedi, yk dedikçe kendim bile şüphelnmey başladım.biz insanlar ne değişik varlıklarız
bencede canım ya valla iyiki konuşmuşum zemuszemus
Angel hafif mide bulantım dışında iyiyim canım sen nasılsın?
pek bi sakin yine topic bugün
aynısını yaşamışız desene, aman millete neyse tamam güzel haberlerimizle nutlu olabilirler ama psikolojik baskı hissediyoruz ama böylede olmazki dimi yani :)) canım siz bu sene tatile gidebilecekmisiniz, galiba balayına gidememiştiniz izinden dolayıaynen dün aksam banada öyle oldu hamile olmadığımı biliyorum neredeyse %90 diyorum insanlar soruncada acaba demekten kendimi alamadım kafamı karıştırıyolar kafamçokkarıştı
bu arada bebeğim nasıl kızlar
ne kadar şeker dimi dün gördüm ve bayıldım
bunun resmini büyültüp hamilelik boyunca bakıcam benzesin diyezemuszemus
bizim 2010 yazına kadar tatil hayalimiz yok malesef canım ya eşim işe yeni girdiği için yıllık izin şansı yok bu yıl o yüzden gidemicez, ama 2-3 günlük bi kaçamağımız olucak yakın civarlarda inşallah.aynısını yaşamışız desene, aman millete neyse tamam güzel haberlerimizle nutlu olabilirler ama psikolojik baskı hissediyoruz ama böylede olmazki dimi yani :)) canım siz bu sene tatile gidebilecekmisiniz, galiba balayına gidememiştiniz izinden dolayı
maşallah canım çok tatlıymış, iyi fikir aslında hamilelik boyunca bakmak, bende hamile olunca nefret ettiklerimle görüşmeyi pek düşünmüyorum yani :)) ama dilerimki senin bebeğin çok daha güzel olsun.ve bebeğin bence bu bebeğe benzicek, çünkü sana benziyo :)
bu arada dzcel cim ben seni songül karlıya benzettim,
hoşgeldin canım ne mutlu sana demek aileni görmeye gidiyosunherkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya
canım benim küsme inan bu sabah içimden geçirdim seni topicte sessizdi kimseye bişey demedim ama inan gerçekten düşündüm yani.selam kızlar ben geldim nasılsınız?
valla size küstüm ben dün gün boyunca gelemedim bi kişi haktan nerde dememiş
demekki yokluğum hiiiiç hissedilmiyo:çok üzgünüm:
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
canım benim küsme inan bu sabah içimden geçirdim seni topicte sessizdi kimseye bişey demedim ama inan gerçekten düşündüm yani.
nasılsın ne var ne yok bakalım nasıl gidiyor hayat
aynısını yaşamışız desene, aman millete neyse tamam güzel haberlerimizle nutlu olabilirler ama psikolojik baskı hissediyoruz ama böylede olmazki dimi yani :)) canım siz bu sene tatile gidebilecekmisiniz, galiba balayına gidememiştiniz izinden dolayı
maşallah canım çok tatlıymış, iyi fikir aslında hamilelik boyunca bakmak, bende hamile olunca nefret ettiklerimle görüşmeyi pek düşünmüyorum yani :)) ama dilerimki senin bebeğin çok daha güzel olsun.ve bebeğin bence bu bebeğe benzicek, çünkü sana benziyo :)
bu arada dzcel cim ben seni songül karlıya benzettim,
herkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya
Ay kızlar bebiş topiclerine dalmışım.Bebişlerin odalarına baktım.Allah'ım şimdiki çocuklar ne şanslı ya...
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
evet canım sakin topuk hafta sonu rehaveti galiba:))
bende iyi sayılırım canım bel ağrım var biraz halsizlik var bu haftayı böle geçirdim yorgun ve mutsuz olarak
çok nazlandım sizede(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?