Canım hoşgeldin:1hug:Nasılsın?
Birsamcım sen de hoşgeldin canım.Şimdi için içine sığmıyordur.Ailene kavuşacaksın ne güzel...
Angelcim ya o bebiş çok tatlı.Ama ben hala kime baksam karar veremedim:)
bende iyiyim canım sadece biraz midem bulanıyo bu aralartamam küsmedim kaydirigubbakcemile2
iyiyim canım dün anneme gittim kahvaltıya orda öle kalakaldım akşam bıraz geç geldim yemek telaşına düştüm sonra eşimde geç geldi biraz onu beklerken geldım baktım kımse yoktu
hayat aynı dzcelcim çok şükür sağlıklıyız yaşıyoruz
bi kaç gundur kötü rüyalar görüyorum sanırım hastalnıcam bu yüzden bu rğyalar
sen nasılsın?
canım oşgeldin, hadi kız gözünaydın, hoşgliyosun ankaramıza, keşke gelmişken bide görebilsek gül cemalini ...herkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya
neyse canım inş seneye mükemmel bi tatil yaparsınız, biz eşimle gitmiştik güya ama anlayamadık yaşayamadık balayı, huzursuz eden bi görevimiz oluncabizim 2010 yazına kadar tatil hayalimiz yok malesef canım ya eşim işe yeni girdiği için yıllık izin şansı yok bu yıl o yüzden gidemicez, ama 2-3 günlük bi kaçamağımız olucak yakın civarlarda inşallah.
songül karlı demek hımm ilk kez sen benzettin ona bi bakayım bakim songül karlıya
slm canım, hoşgeldin nbr, kız bigün sormadık diye küsülürmü her daim kalbizdesin :)))selam kızlar ben geldim nasılsınız?
valla size küstüm ben dün gün boyunca gelemedim bi kişi haktan nerde dememiş
demekki yokluğum hiiiiç hissedilmiyo:çok üzgünüm:
bencede çok tatlızemuszemus
inş canım böle güzel bi bebeğim olur
bu arada dzceli songül karlı ya benzetme fikrinede katılıyorumkaydirigubbakcemile5
selam haktancım nasılsın canım
küsme canım ya
benide kimse sormuyor olmayınca:kedi::kedi:
ay angel yaa bi alındım bi alındım yani baktım kimse haktan nerde acaba dememiş
demekki yokluğumuz hissedilmiyo şekerim napsak acaba:umursamaz:
bebeğinizin babasına bakkkk :)))Canım hoşgeldin:1hug:Nasılsın?
Birsamcım sen de hoşgeldin canım.Şimdi için içine sığmıyordur.Ailene kavuşacaksın ne güzel...
Angelcim ya o bebiş çok tatlı.Ama ben hala kime baksam karar veremedim:)
evet ya bende merak ediyorum anlatsanıza opuyorumnanaktanjazmin iyiyim canım sen nasılsın?
ya kızlar ben sizin hamile oldugunuzu eşinize nasıl sölediğinizi merak ediyorum yanınızdamıydı yoksa telefonda falan mı sölediniz?
yoksa bu konu konuşulmuşmuydu önceden?
canım ya nasıl mutlu olmuş yavrucak kaydirigubbakcemile5kızlar ark.a konuşuyorum söledim gelcemi nerdeyse benim elimde büyüyen bi kızı var 6 yaşında annesi demiş ki teyzen geliyo yarın annesine bi sarılmış boğacakmış nerdeyse:)
babasına bakmıcan mı yani kafamçokkarıştıben verdim kararımı:lepi:
ama oğlan olursa bilemem tabi:kedi:
ay angel yaa bi alındım bi alındım yani baktım kimse haktan nerde acaba dememiş
demekki yokluğumuz hissedilmiyo şekerim napsak acaba:umursamaz:
ben verdim kararımı:lepi:
ama oğlan olursa bilemem tabi:kedi:
alınyazımsın ben ordayken görüşme imkanımız olursa bende çok sevinirim.ama buna şimdiden karar vermemiz lazım ank da net yok evde.vardı da kardeşim okudğu şehre götürdü pc yi.belki arada gezerken felan net cafeye uğrarsak eşimle o zaman yazabilirim buraya
maşallah allah o mutluluğu bozmasın inş :asigim:alınyazım aynen öyle kocişle olmak en güzel tatile bedel benim için :asigim:
ben size hiç küsermiyim canlarım benim opuyorumnanaktan
kalpler bir olsun:lepi:
canım oşgeldin, hadi kız gözünaydın, hoşgliyosun ankaramıza, keşke gelmişken bide görebilsek gül cemalini ...
neyse canım inş seneye mükemmel bi tatil yaparsınız, biz eşimle gitmiştik güya ama anlayamadık yaşayamadık balayı, huzursuz eden bi görevimiz oluncaikinci gittiğimiz tatil mükemmeldi, ozaman birbirinizede alışmış olunca çok daha güzel oluyo herşey.koçişlesin ya en güzel tatil o boşver :lepi: opuyorumnanaktan :asigim:
slm canım, hoşgeldin nbr, kız bigün sormadık diye küsülürmü her daim kalbizdesin :)))
inş canım,
ayrıca angel noluyo bakim ittifakmı var haktanla, yalancı hep soruyoruz sizi, naptılar diye, hele seni, tatile gittin buraların tadı yok dedik,
ozaman bende küstüm kesin benide sormuyosunuzdur haa kaydirigubbakcemile3
bebeğinizin babasına bakkkk :)))
evet ya bende merak ediyorum anlatsanıza opuyorumnanaktan
canım ya nasıl mutlu olmuş yavrucak kaydirigubbakcemile5
babasına bakmıcan mı yani kafamçokkarıştı
hadi kızlar buluşalımmı yerimseniben
birsam ya senle tanışmayı inanki çok istiyorum yaa
kaydirigubbakcemile3 bende ondan dedim kız babasına baksana oğlun babasına benzesin, ben çok isterim oğlumun babasına benzemesini opuyorumnanaktanevet ya ben de ne kaprisliyim
gerçekten okuduğum çok yerde anmışsınız benikaydirigubbakcemile5
bakıcam canım da
hani bebişten bahsettik ya ondan dedim kime baksamki diye:))
bilmem buluşalım
kim kim olucak:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?