Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ark.a konuşuyorum söledim gelcemi nerdeyse benim elimde büyüyen bi kızı var 6 yaşında annesi demiş ki teyzen geliyo yarın annesine bi sarılmış boğacakmış nerdeyse:)

ay angel yaa bi alındım bi alındım yani baktım kimse haktan nerde acaba dememiş
demekki yokluğumuz hissedilmiyo şekerim napsak acaba:umursamaz:

ben verdim kararımı:lepi:
ama oğlan olursa bilemem tabi:kedi:

bende iyiyim canım sadece biraz midem bulanıyo bu aralar
Allah rüyalarını hayıra çıkarsın inşallah

herkese mrbb.birsam geldi:)çok mutlu ALLAH' şükür.yarın ailesini görmeye gidiyo ankara'ya
canım oşgeldin, hadi kız gözünaydın, hoşgliyosun ankaramıza, keşke gelmişken bide görebilsek gül cemalini ...
neyse canım inş seneye mükemmel bi tatil yaparsınız, biz eşimle gitmiştik güya ama anlayamadık yaşayamadık balayı, huzursuz eden bi görevimiz olunca ikinci gittiğimiz tatil mükemmeldi, ozaman birbirinizede alışmış olunca çok daha güzel oluyo herşey.koçişlesin ya en güzel tatil o boşver :lepi: opuyorumnanaktan :asigim:

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
valla size küstüm ben dün gün boyunca gelemedim bi kişi haktan nerde dememiş
demekki yokluğum hiiiiç hissedilmiyo:çok üzgünüm:
slm canım, hoşgeldin nbr, kız bigün sormadık diye küsülürmü her daim kalbizdesin :)))

inş canım,

ayrıca angel noluyo bakim ittifakmı var haktanla, yalancı hep soruyoruz sizi, naptılar diye, hele seni, tatile gittin buraların tadı yok dedik,

ozaman bende küstüm kesin benide sormuyosunuzdur haa kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın ben ordayken görüşme imkanımız olursa bende çok sevinirim.ama buna şimdiden karar vermemiz lazım ank da net yok evde.vardı da kardeşim okudğu şehre götürdü pc yi.belki arada gezerken felan net cafeye uğrarsak eşimle o zaman yazabilirim buraya

bebeğinizin babasına bakkkk :)))
evet ya bende merak ediyorum anlatsanıza opuyorumnanaktan
kızlar ark.a konuşuyorum söledim gelcemi nerdeyse benim elimde büyüyen bi kızı var 6 yaşında annesi demiş ki teyzen geliyo yarın annesine bi sarılmış boğacakmış nerdeyse:)
canım ya nasıl mutlu olmuş yavrucak kaydirigubbakcemile5
babasına bakmıcan mı yani kafamçokkarıştı

ay angel yaa bi alındım bi alındım yani baktım kimse haktan nerde acaba dememiş
demekki yokluğumuz hissedilmiyo şekerim napsak acaba:umursamaz:

hadi kızlar buluşalımmı yerimseniben

birsam ya senle tanışmayı inanki çok istiyorum yaa

evet ya ben de ne kaprisliyim
gerçekten okuduğum çok yerde anmışsınız benikaydirigubbakcemile5

bebeğinizin babasına bakkkk :)))

evet ya bende merak ediyorum anlatsanıza opuyorumnanaktan

canım ya nasıl mutlu olmuş yavrucak kaydirigubbakcemile5

babasına bakmıcan mı yani kafamçokkarıştı

bakıcam canım da
hani bebişten bahsettik ya ondan dedim kime baksamki diye:))

evet ya ben de ne kaprisliyim
gerçekten okuduğum çok yerde anmışsınız benikaydirigubbakcemile5

bakıcam canım da
hani bebişten bahsettik ya ondan dedim kime baksamki diye:))
kaydirigubbakcemile3 bende ondan dedim kız babasına baksana oğlun babasına benzesin, ben çok isterim oğlumun babasına benzemesini opuyorumnanaktan

valla kızlar ben çok isterim buluşmayı oraya gelmişken. ii düşünün karar verin.saat 16:00 ya kadar vaktiniz var:)çıkıcam o saatte kaynımın fotoğraf sergisi var.kayınvalidemlerle oraya gidicez anca hazırlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…