Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bu arada bebeğim nasıl kızlar
ne kadar şeker dimi dün gördüm ve bayıldım
bunun resmini büyültüp hamilelik boyunca bakıcam benzesin diyezemuszemus

annemin böyle bir hikayesi var. halasının oğlunu çok seviyormuş hep çocuğu olunca ona benzesin istemiş. sonuç büyük abimle halasının oğlu yanyana geldiklerinde kopya gibiler.

aa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:

aa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:

aaa hiçte bile ben can atıyorum.hiç ikizlere hamile birini görmedim benkaydirigubbakcemile3aklıma buluşursak neresi olur die geldi de sanırım ankamal yani eski adıyla migros geldi.sizce nasıl.

merhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)

merhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)

ilahi jnazcım demek gitmeye niyeti yokkaydirigubbakcemile3.cssa hoş geldin.kızlar ben 1 saat kadar yokum jnaz bilir lesie ile yürü ve incel cd den yürüşüş yapcam.siz de karar verin nerde ne zaman buluşcaz.ankamal bana da çok yakın.metrolya 3 durak:)

sorma tatlım hatta dün konuştuk iş bulursa buraya taşınacakmış:)
bide canım dün indirdim ben ama bugün hata verip duruyor açmıyor
hoşgeldin jnazcım nasılsın?

hoşbuldum canımcım iyiyim çok şükür
sen nasılsın?

hoşbulduk kızlar iiz sizler nasılsınız demek buluşma var ha bizde bu sene tatile gidemicez ya bari ankaraya gidip gezelim dedik amaaa bebiş izin vermiobu sene hiç bi yer yok bize anlaşılan o

jnaz, cssa hoşgeldinizzz
hoşbuldum canım nasılsın ?
hoşbulduk kızlar iiz sizler nasılsınız demek buluşma var ha bizde bu sene tatile gidemicez ya bari ankaraya gidip gezelim dedik amaaa bebiş izin vermiobu sene hiç bi yer yok bize anlaşılan o

inşallah seneye birlikte gidersiniz tatlım çekirdek aile olarak:)

iyiyim canım allaha şükür

neee kim oraya taşınıyomuş nıyeki? sizdemi kalcakmış?

ah ah tatil işte o konuda bende muzdaribim
"gönül cenneti istiyo ama günahlar elvermiyor"misali
bizde tatil istiyoruz ama şartlar izin vermiyo :sinifsinif:

inş jnazcım babamızın çookk hoş planları var inş hayırlısı olsun bakalım
cnmm sizde gidersiniz seneye çekirdek aile olarak inşşş

Kızlar biz geldik.Yemeğimizi yedik,ilacımızı içtik.İşte burdayızzzzzzz...
Ben hamiş olduğumu kocişle beraber öğrendim.Açıkcası ikimize de süpriz olmuştu ve dr. a gidene kadar şok durumundaydık.daha yeni yeni alışmaya başladık;ama kalp atışlarını duyduktan sonra daha da alışacağız sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…