Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum canım nasılsın ?

inşallah seneye birlikte gidersiniz tatlım çekirdek aile olarak:)
iyi çok şükür ne olsun çalışıyoruz
ama yalan söylemiyim son bi kaç saattir pek işim yok genelde boş boş oturuyorum(iş var aslındada içimden gelmiyo acil değil :lepi: )
haftanın son günü işyerinin bu sakinliği çok iyi geldi ya

olsun dzclcim üzülme bu sene olmadı seneye oda olmadı öbür sene işten önemli deil cnm işi olsunda gerisi kolay hiç tatile gitmesende olur ne olcek:)

iyiyim canım allaha şükür

neee kim oraya taşınıyomuş nıyeki? sizdemi kalcakmış?

görümcem tatlım 8 senelik evli ankarada oturuyor ama kayınvaldesiyle aynı binada ve sorunları var psikolojik yardım alıyor bi yandan . eşiylede konuşmuş ilk etapta iş bulursa burda kalacak ama bende değil tabiki ablaları var çünkü onlarla kalır ( bu arada onlarda düzenini bozup gelmesini istemiyorlar neyse) eğer eşide iş ayarlayabilirse burdan ev tutacaklar sanırım

olsun dzclcim üzülme bu sene olmadı seneye oda olmadı öbür sene işten önemli deil cnm işi olsunda gerisi kolay hiç tatile gitmesende olur ne olcek:)

katılıyorum sana tatlım
tabiki insanın canı istiyor ama kısmet tabiki bizde büyük ihtimal 2-3 günlük kısa tatiller yaparız
bide zaten istanbula annemlere gidip gelmemde bana tatil gibi geliyor :)

gidebilseydik iyi olurdu evet ama o kadarda çok sorun etmiyorum bu durumu
hafta sonları günlük tatiller yaparız bizde,maksat deniz kum güneşse eğer var nasılsa yakınımızda

hoşbulduk kızlar iiz sizler nasılsınız demek buluşma var ha bizde bu sene tatile gidemicez ya bari ankaraya gidip gezelim dedik amaaa bebiş izin vermiobu sene hiç bi yer yok bize anlaşılan o

Cssacığım hoşgeldin tatlım?Nasıl gidiyor?Bebiş rahatsız etmiyor değil mi annişini..Bizde gidemiyoruz maalesef tatile..Artık Allah nasip ederse seneye gideceğiz hep beraber:)

amaaaan sıkıntılı bi durum
allah onunda seninde ablalarında yardımcısı olsun :Saruboceq:

dzcl size yine yakın oralar ama bize uzakkk:)
jazmincim ii diyelim ii olalım hamilelik tamamen diğer hayatında aynı olmuo hani yaşlılar derya bi anım bi anımı tutmuyo die aynen öle oluo biraz iisin biraz rahatsız idare ediyoz işte sende ilerleyen zamanlarda görceksin cnmm:)ee sende ne var ne yok kalp atışı için ne zaman gitceksiniz

evet bi insanın düzeninin bozulması kadar kötü bişi yok ya gerçekten zor bi durum

evet tatlımm
ama bide şu var bende ailemi herşeyimi bırakıp eşimin peşinden geldim buraya ve hiç bir zamanda gözüm oralarda kalmadı sonuçta iki kişide olsak bir ailemiz ve yuvamız var artık
tamam çok özlüyorum ve keşke yanımda olsalar ama kısmet işte
sanırım onun sorunu eşinin ailesini kabullenememesi ve aklının sürekli burda kalması
amannn neyseee hayırlısı olsun herşeyin

kaydirigubbakcemile3 bende ondan dedim kız babasına baksana oğlun babasına benzesin, ben çok isterim oğlumun babasına benzemesini opuyorumnanaktan

tamam babasına bakarım o zaman şekercim

ben olurum kaydirigubbakcemile3

bende olurum ama zamanı belirlemek lazım
hafta içi mi sonumu

buluşmak ne garip olur dimi yaaa
alınyazımla dirim bu duyguyu tattılarzemuszemus

bencede çok garip olur:)))

annemin böyle bir hikayesi var. halasının oğlunu çok seviyormuş hep çocuğu olunca ona benzesin istemiş. sonuç büyük abimle halasının oğlu yanyana geldiklerinde kopya gibiler.

o zaman tamamdır
bu resim büyültülüp yatak odasına koyulacak:kedi:

angell Allah senin iyiliğini versin çok tatlısın ya:)
kızlarr bende çok küçükken arzum onan varya onu çook beğenirdim derdimki hamile olunca hep bu kadına bakacam daha sonra derdim acaba daha güsel biri vardır onlarımı araştırsamda bulsam amaaan çocuk aklı işte hoş çocuk aklı bunlarla ne uğraşıosa artık kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Canım aynen öyle:) Benim de dün sabahtan beri çok yoğun olmamakla beraber bulantılarım başladı;ama bugün sabah baya yoğunlaştı.Hemen çubuk krakerle geçirdim.Şuan çok iyiyim.Ama dün akşam falan ayakta zor duruyordum canım.<böyle gl git bir haldeyim anlayacağın.Kalp atışları için tam 14 günümüz kaldı.Hayırlısıyla o gün bir gelsin.Duyayım bebişimin kalbinin pıt pıt attığını,dünyalar benim olacak.Cssacığım seninde bebişinin cinsiyeti belli değil mi hala?13 hafta olmuşsunuz maşallah

aa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:

sincan heryere yakın cicişim sende kendini çok uzakta oturuyor sanıyosun herhalde :)))
nasılsın canım

aaa hiçte bile ben can atıyorum.hiç ikizlere hamile birini görmedim benkaydirigubbakcemile3aklıma buluşursak neresi olur die geldi de sanırım ankamal yani eski adıyla migros geldi.sizce nasıl.

ankamall olur evet ama çok kalabalık
nerde oturcaz ne yapcaz bilemem

MRBLAR hayırlı cumalar

mrb cssa cım nasılsın canım
sanada hayırlı cumalar canım

ankamall bana çok yakın bana uyar:lepi:

zemuszemus

ANGEL canım sen ostimde çalışıyodun dimi?

evet canım ostimdeyim

merhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)

mrb gülyüzlüm valal öle bi şey yapacak gibiyiz ama nasıl olcak bilmem:kedi:

birsam sen ne taraftasınki? metroyla 3 durak dediğine göre yenimahalle falanmı?

birsam yenimahalleye geliyormuş canım evet

hoşgeldiniz canım afiyet olsun

gerçektenmi sağol canım sizde çok tatlısnız:lepi:

biz hepimiz çok tatlıyız:enbuyukkk:

cnmm 13 hafta oldukta göstermio bızdık :)fırıl fırıl dönüo doktor teyzesi ölçümleri yapana kadar epeeey uğraştı :)habire dönüp duruyo göremedik cinsiyetini bi dahaki kontrole inş
cnm beyaz leblebide harikaa bi kurtarıcı bulantıdan aklında olsun
biz kalp atışlarını 7 +2 de duymuştuk seni neden o kadar geç çağırdıkii

mrb gülyüzlüm valal öle bi şey yapacak gibiyiz ama nasıl olcak bilmem:kedi:

gerçektenmi sağol canım sizde çok tatlısnız:lepi:

biz hepimiz çok tatlıyız:enbuyukkk:

buluşun tabi güzelimm hepiniz aynı şehirdesiniz nasılsa

evettt evetttt biz çok tatlıyızkaydirigubbakcemile5

teknokente yakınmıısn peki?
beni birazonce odtu teknokentten aradılar ostimdeymiş
sanırım ulaşım yokki bana metro ostım duragında in taksıye bın dıyolar

kızlarr hadi ben çıkayım bi ton işim var
duş alıcam ütü yapıcam , yemek yapıcam
akşamada kurs hocamın kınası var ona gideceğim kısmetse
hepinizi öpüyorum en kocamanındann dikkat edin kendinize
hoşçakalın şimdilik
birsamcım olurya göüreşemezsek iyi yolculuklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…