iyi çok şükür ne olsun çalışıyoruzhoşbuldum canım nasılsın ?
inşallah seneye birlikte gidersiniz tatlım çekirdek aile olarak:)
iyiyim canım allaha şükür
neee kim oraya taşınıyomuş nıyeki? sizdemi kalcakmış?
olsun dzclcim üzülme bu sene olmadı seneye oda olmadı öbür sene işten önemli deil cnm işi olsunda gerisi kolay hiç tatile gitmesende olur ne olcek:)
gidebilseydik iyi olurdu evet ama o kadarda çok sorun etmiyorum bu durumuolsun dzclcim üzülme bu sene olmadı seneye oda olmadı öbür sene işten önemli deil cnm işi olsunda gerisi kolay hiç tatile gitmesende olur ne olcek:)
hoşbulduk kızlar iiz sizler nasılsınız demek buluşma var ha bizde bu sene tatile gidemicez ya bari ankaraya gidip gezelim dedik amaaa bebiş izin vermiobu sene hiç bi yer yok bize anlaşılan o
görümcem tatlım 8 senelik evli ankarada oturuyor ama kayınvaldesiyle aynı binada ve sorunları var psikolojik yardım alıyor bi yandan . eşiylede konuşmuş ilk etapta iş bulursa burda kalacak ama bende değil tabiki ablaları var çünkü onlarla kalır ( bu arada onlarda düzenini bozup gelmesini istemiyorlar neyse) eğer eşide iş ayarlayabilirse burdan ev tutacaklar sanırım
evet bi insanın düzeninin bozulması kadar kötü bişi yok ya gerçekten zor bi durumamaaaan sıkıntılı bi durum
allah onunda seninde ablalarında yardımcısı olsun :Saruboceq:
amaaaan sıkıntılı bi durum
allah onunda seninde ablalarında yardımcısı olsun :Saruboceq:
evet bi insanın düzeninin bozulması kadar kötü bişi yok ya gerçekten zor bi durum
kaydirigubbakcemile3 bende ondan dedim kız babasına baksana oğlun babasına benzesin, ben çok isterim oğlumun babasına benzemesini opuyorumnanaktan
ben olurum kaydirigubbakcemile3
buluşmak ne garip olur dimi yaaa
alınyazımla dirim bu duyguyu tattılarzemuszemus
annemin böyle bir hikayesi var. halasının oğlunu çok seviyormuş hep çocuğu olunca ona benzesin istemiş. sonuç büyük abimle halasının oğlu yanyana geldiklerinde kopya gibiler.
dzcl size yine yakın oralar ama bize uzakkk:)
jazmincim ii diyelim ii olalım hamilelik tamamen diğer hayatında aynı olmuo hani yaşlılar derya bi anım bi anımı tutmuyo die aynen öle oluo biraz iisin biraz rahatsız idare ediyoz işte sende ilerleyen zamanlarda görceksin cnmm:)ee sende ne var ne yok kalp atışı için ne zaman gitceksiniz
aa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:
aaa hiçte bile ben can atıyorum.hiç ikizlere hamile birini görmedim benkaydirigubbakcemile3aklıma buluşursak neresi olur die geldi de sanırım ankamal yani eski adıyla migros geldi.sizce nasıl.
MRBLAR hayırlı cumalar
ankamall bana çok yakın bana uyar:lepi:
ANGEL canım sen ostimde çalışıyodun dimi?
merhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)
birsam sen ne taraftasınki? metroyla 3 durak dediğine göre yenimahalle falanmı?
Kızlar biz geldik.Yemeğimizi yedik,ilacımızı içtik.İşte burdayızzzzzzz...
Ben hamiş olduğumu kocişle beraber öğrendim.Açıkcası ikimize de süpriz olmuştu ve dr. a gidene kadar şok durumundaydık.daha yeni yeni alışmaya başladık;ama kalp atışlarını duyduktan sonra daha da alışacağız sanırım...
angell Allah senin iyiliğini versin çok tatlısın ya:)
kızlarr bende çok küçükken arzum onan varya onu çook beğenirdim derdimki hamile olunca hep bu kadına bakacam daha sonra derdim acaba daha güsel biri vardır onlarımı araştırsamda bulsam amaaan çocuk aklı işte hoş çocuk aklı bunlarla ne uğraşıosa artık kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
mrb gülyüzlüm valal öle bi şey yapacak gibiyiz ama nasıl olcak bilmem:kedi:
gerçektenmi sağol canım sizde çok tatlısnız:lepi:
biz hepimiz çok tatlıyız:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?