Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya aklıma geldi benim yemeğim yok evde bu aksam, hadi bi menü söyleyin kızlar, patlıcanım var evde bir an önce değerlendirmem lazım onları

sende kendine dikkat et görüşürüz canımmm

Hayatım benim biraz süpriz olduğu için ben birkaç hata yaptım.İlaç içme,saç boyatma gibi.Acaba ondan mı diyorum.Ama biz geçen perşembe gittiğimiz de bana tahminimce 4,5 haftalık dedi.Yani bugün daha 6.haftamıza girdik doktora göre.Yalnız Sat'a göre 7+1 gözüküyorum.Ondan dolayı olabilir.Aklım da böyle karmakarışık acaba birşey olur mu diye içim içimi yiyor.Aslında 15 temmuzda da gidebilirdik;ama ben 17sini istedim.

hmm anladım cnm hayırlısı olsun takma kafana sen onları yaparken bebiş düşüncesi bile yoktu düşünüp kendini hiiç yıpratma hayırlısı bakalım

buluşmak ne garip olur dimi yaaa
alınyazımla dirim bu duyguyu tattılarzemuszemus
evet gerçekten güzeldi :)
ya bencede buluşalım yaaa, kızlar ayarlayılım mı gelebilcekmsiniz
annemin böyle bir hikayesi var. halasının oğlunu çok seviyormuş hep çocuğu olunca ona benzesin istemiş. sonuç büyük abimle halasının oğlu yanyana geldiklerinde kopya gibiler.
aa ne güzel,bende kız güzeli koray candemire bakacam derdim hep, bakıyım benzesin bari, onun kız versiyonuda erkek versiyonuda uygundur benim için
aa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:
hadi ordan gıcık, ben senide acayip merak ediyorum.ya buluşalımda tanışalım işte
aaa hiçte bile ben can atıyorum.hiç ikizlere hamile birini görmedim benkaydirigubbakcemile3aklıma buluşursak neresi olur die geldi de sanırım ankamal yani eski adıyla migros geldi.sizce nasıl.
migros iyi ama dirim de gelirse hepimiz birbirimizi tanırız gibime geliyo, biz gördük ya birbirimizi fikir yürütebilirz yani...
MRBLAR hayırlı cumalar
hoşgeldin canım nbr
ankamall bana çok yakın bana uyar:lepi:
banada uyarda kocaan yer neresi uyguun olur sence
merhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)
sende geldiğinde yeniden buluşuruz tatlım
allah yardımcıları olsun inş zor bi durumdur eminim (
tamam babasına bakarım o zaman şekercim

bende olurum ama zamanı belirlemek lazım
hafta içi mi sonumu
hafta sonu olur heralde kızlar dimi, yoksa biz nasıl gelcez (
teknokente yakınmıısn peki?
beni birazonce odtu teknokentten aradılar ostimdeymiş
sanırım ulaşım yokki bana metro ostım duragında in taksıye bın dıyolar
evet çok karmaşık ya ilk gittiğimde zorlanmıştım, iş başvurusumu tatlım
ya aklıma geldi benim yemeğim yok evde bu aksam, hadi bi menü söyleyin kızlar, patlıcanım var evde bir an önce değerlendirmem lazım onları

alinazik yapabilrsin çok ağır gelmez heraldee

buluşun tabi güzelimm hepiniz aynı şehirdesiniz nasılsa

evettt evetttt biz çok tatlıyızkaydirigubbakcemile5

bakalım canım karar verince haber verir kıskandırırım senilülülülülülü

teknokente yakınmıısn peki?
beni birazonce odtu teknokentten aradılar ostimdeymiş
sanırım ulaşım yokki bana metro ostım duragında in taksıye bın dıyolar

teknokent neresi hiç bilmiyorum yaa

görüşürüz canım öpüyorum seni
kolay gelsin canım
yorma kendini bak sinirlendirme benilmaz:

Teşekkür ederim angelcim...Ay takip edemiyorum valla.Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar

ööle valla bende yetişemiyırum
bi müşteri gelip gidiyor 5 sayfa ilerlemiş görüyorum:1shok:
sonra küsüyorum kızlara beni beklemiyorsunuz diyelaelaelaelaelae

hmm anladım cnm hayırlısı olsun takma kafana sen onları yaparken bebiş düşüncesi bile yoktu düşünüp kendini hiiç yıpratma hayırlısı bakalım

Hayırlısı canım.İnşallah bir sorun çıkmaz.Valla 2 hafta çabuk gelsin diye bekliyorum.kaydirigubbakcemile2

şimdi kızlar karar verelim buluşuyormuyuz

angel
pamuk
haktan
alınyazımsın
birsam

herkes gelebilecekmi

dirim yok bu hafta birsam da ankarada 1 hafta kalıp dönecek(

bilmiyorum ki ne yapsak

kızlar ben bi taksit yatırıp geliyorum iki dakka yani yarım saat sürmez
hepinizi öpüyorum gelicem bırazdan...

şimdi kızlar karar verelim buluşuyormuyuz

angel
pamuk
haktan
alınyazımsın
birsam

herkes gelebilecekmi

dirim yok bu hafta birsam da ankarada 1 hafta kalıp dönecek(

bilmiyorum ki ne yapsak

kızlar bende 11 inde yokum iyi mi eşimin yanına gitcem napsakki (

kızlar biz didioruz fazla kalamıoz pc başında hepinizi öpüyorum bugün kayınvalidemlerde yarın ve ertesi günde annemde kalcam gelemem merak etmeyin görüşürüz dikkat edin kendinize bizi unutmayın haa

kızlar biz didioruz fazla kalamıoz pc başında hepinizi öpüyorum bugün kayınvalidemlerde yarın ve ertesi günde annemde kalcam gelemem merak etmeyin görüşürüz dikkat edin kendinize bizi unutmayın haa

Görüşürüz canım.Kendinize çok iyi bakın...:gitme:

sende kendine ve bebişe dikkat et canım görüşürüzzz

tamam canımcım dikkat edin kendinize
benim sevdiğim bebişide koymuşsun yine gözümün önüne:ecrin_bebek:
pazartesi görüşürüz tatlım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

hafta içi zor olur buluşmak ben 18.30 da çıkıyorum
buluşma yerine gelinceye kadar 7 olur
bencede hafta içi olmasın yani, bende 17,30 da çıkıyorum ama vakit çok kısıtlı oluyo, beni bekleyen olmasada koçişleriniz sizi bekler

canım hoşçakal dikkat et kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…