sende kendine dikkat et görüşürüz canımmmkızlarr hadi ben çıkayım bi ton işim var
duş alıcam ütü yapıcam , yemek yapıcam
akşamada kurs hocamın kınası var ona gideceğim kısmetse
hepinizi öpüyorum en kocamanındann dikkat edin kendinize
hoşçakalın şimdilik
birsamcım olurya göüreşemezsek iyi yolculuklar şimdiden
cnmm 13 hafta oldukta göstermio bızdık :)fırıl fırıl dönüo doktor teyzesi ölçümleri yapana kadar epeeey uğraştı :)habire dönüp duruyo göremedik cinsiyetini bi dahaki kontrole inş
cnm beyaz leblebide harikaa bi kurtarıcı bulantıdan aklında olsun
biz kalp atışlarını 7 +2 de duymuştuk seni neden o kadar geç çağırdıkii
hoşgeldiniz canım afiyet olsun
evet gerçekten güzeldi :)buluşmak ne garip olur dimi yaaa
alınyazımla dirim bu duyguyu tattılarzemuszemus
ya bencede buluşalım yaaa, kızlar ayarlayılım mı gelebilcekmsinizvalla kızlar ben çok isterim buluşmayı oraya gelmişken. ii düşünün karar verin.saat 16:00 ya kadar vaktiniz var:)çıkıcam o saatte kaynımın fotoğraf sergisi var.kayınvalidemlerle oraya gidicez anca hazırlanırım
aa ne güzel,bende kız güzeli koray candemire bakacam derdim hep, bakıyım benzesin bari, onun kız versiyonuda erkek versiyonuda uygundur benim içinannemin böyle bir hikayesi var. halasının oğlunu çok seviyormuş hep çocuğu olunca ona benzesin istemiş. sonuç büyük abimle halasının oğlu yanyana geldiklerinde kopya gibiler.
hadi ordan gıcık, ben senide acayip merak ediyorum.ya buluşalımda tanışalım işteaa aaa demek buluşcanız haaaa bende istiyom ama kesin bana uzak bi yerler olur ben sincanda oturuyorum.. hem kimse benle buluşmayada can atmıyoki zatiii :dilcikar:
migros iyi ama dirim de gelirse hepimiz birbirimizi tanırız gibime geliyo, biz gördük ya birbirimizi fikir yürütebilirz yani...aaa hiçte bile ben can atıyorum.hiç ikizlere hamile birini görmedim benkaydirigubbakcemile3aklıma buluşursak neresi olur die geldi de sanırım ankamal yani eski adıyla migros geldi.sizce nasıl.
hoşgeldin canım nbrMRBLAR hayırlı cumalar
banada uyarda kocaan yer neresi uyguun olur senceankamall bana çok yakın bana uyar:lepi:
sende geldiğinde yeniden buluşuruz tatlımmerhaba kızlarr
oh ne güzell buluşma haberleri falan
çatlatacakmısınız siz beni tamda ankaradaki görümcemin burda olduğu zamanı buldunuz dimiiklava:
hoş onunda gitmeye niyeti yokki:)
allah yardımcıları olsun inş zor bi durumdur eminimgörümcem tatlım 8 senelik evli ankarada oturuyor ama kayınvaldesiyle aynı binada ve sorunları var psikolojik yardım alıyor bi yandan . eşiylede konuşmuş ilk etapta iş bulursa burda kalacak ama bende değil tabiki ablaları var çünkü onlarla kalır ( bu arada onlarda düzenini bozup gelmesini istemiyorlar neyse) eğer eşide iş ayarlayabilirse burdan ev tutacaklar sanırım
hafta sonu olur heralde kızlar dimi, yoksa biz nasıl gelceztamam babasına bakarım o zaman şekercim
bende olurum ama zamanı belirlemek lazım
hafta içi mi sonumu
evet çok karmaşık ya ilk gittiğimde zorlanmıştım, iş başvurusumu tatlımteknokente yakınmıısn peki?
beni birazonce odtu teknokentten aradılar ostimdeymiş
sanırım ulaşım yokki bana metro ostım duragında in taksıye bın dıyolar
ya aklıma geldi benim yemeğim yok evde bu aksam, hadi bi menü söyleyin kızlar, patlıcanım var evde bir an önce değerlendirmem lazım onları
buluşun tabi güzelimm hepiniz aynı şehirdesiniz nasılsa
evettt evetttt biz çok tatlıyızkaydirigubbakcemile5
teknokente yakınmıısn peki?
beni birazonce odtu teknokentten aradılar ostimdeymiş
sanırım ulaşım yokki bana metro ostım duragında in taksıye bın dıyolar
kızlarr hadi ben çıkayım bi ton işim var
duş alıcam ütü yapıcam , yemek yapıcam
akşamada kurs hocamın kınası var ona gideceğim kısmetse
hepinizi öpüyorum en kocamanındann dikkat edin kendinize
hoşçakalın şimdilik
birsamcım olurya göüreşemezsek iyi yolculuklar şimdiden
Teşekkür ederim angelcim...Ay takip edemiyorum valla.Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar
hmm anladım cnm hayırlısı olsun takma kafana sen onları yaparken bebiş düşüncesi bile yoktu düşünüp kendini hiiç yıpratma hayırlısı bakalım
şimdi kızlar karar verelim buluşuyormuyuz
angel
pamuk
haktan
alınyazımsın
birsam
herkes gelebilecekmi
dirim yok bu hafta birsam da ankarada 1 hafta kalıp dönecek(
bilmiyorum ki ne yapsak
kızlar ben bi taksit yatırıp geliyorum iki dakka yani yarım saat sürmez
hepinizi öpüyorum gelicem bırazdan...
kızlar bende 11 inde yokum iyi mi eşimin yanına gitcem napsakki(
kızlar biz didioruz fazla kalamıoz pc başında hepinizi öpüyorum bugün kayınvalidemlerde yarın ve ertesi günde annemde kalcam gelemem merak etmeyin görüşürüz dikkat edin kendinize bizi unutmayın haa
sende kendine ve bebişe dikkat et canım görüşürüzzzkızlar biz didioruz fazla kalamıoz pc başında hepinizi öpüyorum bugün kayınvalidemlerde yarın ve ertesi günde annemde kalcam gelemem merak etmeyin görüşürüz dikkat edin kendinize bizi unutmayın haa
kızlar biz didioruz fazla kalamıoz pc başında hepinizi öpüyorum bugün kayınvalidemlerde yarın ve ertesi günde annemde kalcam gelemem merak etmeyin görüşürüz dikkat edin kendinize bizi unutmayın haa
bencede hafta içi olmasın yani, bende 17,30 da çıkıyorum ama vakit çok kısıtlı oluyo, beni bekleyen olmasada koçişleriniz sizi beklerhafta içi zor olur buluşmak ben 18.30 da çıkıyorum
buluşma yerine gelinceye kadar 7 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?