Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar takisitimi yatırdım artık koltuklarımız bizimzemuszemus
alışverişimi yaptım geldimm
bugunkü menümde biber dolması var
ilk defa yapıcam hakkımda hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile3

kızlar takisitimi yatırdım artık koltuklarımız bizimzemuszemus
alışverişimi yaptım geldimm
bugunkü menümde biber dolması var
ilk defa yapıcam hakkımda hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile3
koltukların hayırlı uğurlu olsun canım
bende biber dolması yapmadım hiç yaa

bende tazecik gelin olarak bi merhaba deyim dedim. .

hoşgeldın canım hayırlı olsun ne zaman oldu düğünün?
kendini tanıtırmısın
bugun mısra yok ben sorayım sorularıkaydirigubbakcemile3
kaç yaşındasın ne zamandır evlisin
falan fistoşyerimseniben

Haktancım kaç gündür canım dolma çekiyor bir bilsen-tatlicadiarzu- Yapmayı becerebilsem yapcam;ama yapamam diye de hiç bulaşmıyorumkaydirigubbakcemile3

Haktancım kaç gündür canım dolma çekiyor bir bilsen-tatlicadiarzu- Yapmayı becerebilsem yapcam;ama yapamam diye de hiç bulaşmıyorumkaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam sana yaaa tüh ben yapayım sana göndereyım adres ver bana

kızlar ben evlenmeden once bütün yemeklerın tarıfını annemden aldım ajanda yaptım kocaman bı ajadan oldu hemde böylece yemeklerımın tadı tuzu aynı annemınkı gıbı oluyokaydirigubbakcemile3
bugune kadar fiyaskoyla sonuçlanan hiç bi yemeğim olmadı
hadi bakalım bugun şu dolmayı deneyeyim bunuda yaparsam benden iyi ev kadını olur dıcemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim sağol valla.Afiyet olsun şimdidencokacimcoook Ben de yarın pazara çıkıcam dolabı baştan aşağı sebzeyle doldurcam valla.Ivır zıvır yiyemiyorum maaleseflmaz: kaydirigubbakcemile3 Ben de telefon ediyordum anneme baktım telefon fat. uçuyoooo bende internetten bakarak yapmaya çalıştımkaydirigubbakcemile3 Ama iyi de oldu valla.

jazmincim o zaman ben sana yemek kitabımı göndereyımkaydirigubbakcemile3
iyiki yapmışım böle bişe zırt pırt annemı arayıp rahatsız etmıyorum kadıncagızı bölece gerçi bazen bazı şeyleri yıne soruyorum ama olsun

amaaan yemek işte ocaga koyunca pişince yemek oluyokaydirigubbakcemile3

ee kızlar okudum geçmişi eğer sıkıntı olacaksa buluşmasak ta olur yani.ama buluşacaksak ta ben her karaınıza uyarım.

şimdi hafta sonu olsun diyosanız ki bunda hem fikirsiniz sanırım benim geldiğim günün ertesi günü olması lazım.diğer hafta sonuda ordayım ama alınyazımsın yok bu sefer de

Çok iyi olur valla canımcım sen göndersene o kitabı bana nede olsa sen yapa yapa öğrendinkaydirigubbakcemile3Ben de birçoğunu yapabiliyorum canım işte ama dolma sarma gibi yemeklerin içlerini bilemiyorum.

kızlar ben haftasonu gelemem çünkü eşimle sadece haftasonlarımız var
beni bırakacagını hiç sanmam çünkü yanındayken yarım saat bile uzagında olmamı istemıyo:asigim:
hafta içi daha iyi olur benım için ama çalışıyosunuz hepiniz benim gibi ipsiz sapsız değilsiniz:sinifsinif:

hoşbulduk kızlar..
20 hazirandı, 13 günlük evliyim henüz.
bende akşama tavuk çıkardım onu yapıcaz inşallh -tatlicadiarzu-

hoşbulduk kızlar..
20 hazirandı, 13 günlük evliyim henüz.
bende akşama tavuk çıkardım onu yapıcaz inşallh -tatlicadiarzu-

ayy ayy ayy 13 günlük mü.aman aman maşallahsana 10 aylık evli biri olaraktan verebileceğim en güzel tavsiye evlendikten sonra kilona dikkat et.hiç farkın da bile olmadan alıyosun.ay ben de nerde yeni evli birini görsem bunu sölüyorumkaydirigubbakcemile3ömür boyu mutluuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…