Allah mutluluğunu daim etsin canım, sen daha 13 günlük evliysen haktanla biz eskidik ozaman ya :sinifsinif:hoşbulduk kızlar..
20 hazirandı, 13 günlük evliyim henüz.
bende akşama tavuk çıkardım onu yapıcaz inşallh -tatlicadiarzu-
hoşbulduk kızlar..
hoşbulduk kızlar..
Allah mutluluğunu daim etsin canım, sen daha 13 günlük evliysen haktanla biz eskidik ozaman ya :sinifsinif:
Haktan bu topicin en taze gelinleri artık biz deiliz bak
bana bu hafta uyar, buluşalım derseniz varım ama yok sizlere uymuyorsa kalır...alınyazımsın haktan hadi birsam cvp bekliyor
buluşamazsakta hbr verelim:))
evet bu kezde haktana uymuyo iştee, öbür haftada banaaşimdi hafta sonu olsun diyosanız ki bunda hem fikirsiniz sanırım benim geldiğim günün ertesi günü olması lazım.diğer hafta sonuda ordayım ama alınyazımsın yok bu sefer de
canım öyle deme yaaa senağlamakızlar ben haftasonu gelemem çünkü eşimle sadece haftasonlarımız var
beni bırakacagını hiç sanmam çünkü yanındayken yarım saat bile uzagında olmamı istemıyo:asigim:
hafta içi daha iyi olur benım için ama çalışıyosunuz hepiniz benim gibi ipsiz sapsız değilsiniz:sinifsinif:
hayırlı olsun taze gelin evlilik nasıl pekiiiihoşbulduk kızlar..
evet artık topicin taze gelinleri değiliz hayatım olsun bizde şarap oluruz yıllandıkça güzelleşirizzemuszemus
hem ben ilk günlerden daha çok sevıyorum evliliğimi ilk günler insan bi garip oluyo
yapmacık bi durummuş gibi oluyo
gün geçtikçe daha guzelleşiyo herşey
angel cım canım benim allahım daha nice seneler nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ve aşklayerimseniben
valla bilmiyorum kızlar dediğim gibi uymuyosa buluşmayız.sorun değil
o işin espirisi be tatlım alınmaben tazeyim yaa yok öyle, ben eşim gelsin ozaman taze gelin olcam, tarihte eskimiş olabiliriz, dzcel alınıyoruz amaa :))))
evet artık topicin taze gelinleri değiliz hayatım olsun bizde şarap oluruz yıllandıkça güzelleşirizzemuszemus
hem ben ilk günlerden daha çok sevıyorum evliliğimi ilk günler insan bi garip oluyo
yapmacık bi durummuş gibi oluyo
gün geçtikçe daha guzelleşiyo herşey
angel cım canım benim allahım daha nice seneler nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ve aşklayerimseniben
buluşamıcaz galiba senağlama mirmirmirmir
o işin espirisi be tatlım alınma
tabiki gün geçtikçe herşey biraz daha rayına oturuyo alışıyosun acemiligin gidiyo evliliğe karşı
haktanın da dediği gibi ilk günler gerçekten bi garip oluyo
aylar yıllar bitsin ama mutluluğumuz huzurumuz hiç bitmesin inşallah hepimizin :Saruboceq:
JAZMİN canım sen doğum kontrol hapıylamı korunuyodun?
ummadığın anda olmuş ya hamilelik ondan merak ettimde
şaka şaka, haklısınız ilk günlerin acemiliği oluyo bencede ilerki zamanlar çok güzel, mesela evliliğin ilk yılı mğkemmel bişey :))) allah hiçbirirmizin mutluluğunu huzurunu bozmasın tatlımo işin espirisi be tatlım alınma
tabiki gün geçtikçe herşey biraz daha rayına oturuyo alışıyosun acemiligin gidiyo evliliğe karşı
haktanın da dediği gibi ilk günler gerçekten bi garip oluyo
aylar yıllar bitsin ama mutluluğumuz huzurumuz hiç bitmesin inşallah hepimizin :Saruboceq:
kıskandırma amaaasenağlamasağlık olsun cnm.siz buluşursunuz artık ben yokken.bende burda istanbul'lu hatunlarla buluşurum napalımyerimseniben
evet canım bende şarap gibi yıllandıkça güzelleşenlerdenim:lepi:
ayrıca güzel dileklerin için sağol canım
buluşamıcaz mafoldumben
denk getiremedikmafoldumben
napıcaz şimdi mafoldumben
birsamcım özür dilerizmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?