Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk kızlar..
20 hazirandı, 13 günlük evliyim henüz.
bende akşama tavuk çıkardım onu yapıcaz inşallh -tatlicadiarzu-
Allah mutluluğunu daim etsin canım, sen daha 13 günlük evliysen haktanla biz eskidik ozaman ya :sinifsinif:

Haktan bu topicin en taze gelinleri artık biz deiliz bak

hoşbulduk kızlar..

hoşgeldin cacım aramıza hayırlı uğurlu mutlu ve huzurlu sağlıklı ve bolll paralı bir evliliğin olsun inşallahzemuszemusopuyorumnanaktan

hoşbulduk kızlar..

Canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah seni.Evet canım Birsamcığımın dediği gibi kilolara dikkat et.kaydirigubbakcemile3Bir de iyi korunun.yoksa benim gibi 1 sene sonra hamiş kalırsın-tatlicadiarzu-

Allah mutluluğunu daim etsin canım, sen daha 13 günlük evliysen haktanla biz eskidik ozaman ya :sinifsinif:

Haktan bu topicin en taze gelinleri artık biz deiliz bak

topiğimizin en eski gelinide benim galiba
bak nikahta sizden kıdemliyim ona göre:lepi:
ayy şaka maka ayın 28.inde 2 sene olucak yaaa
ne çabuk geçti günler aylar opuyorumnanaktan

alınyazımsın haktan hadi birsam cvp bekliyor
buluşamazsakta hbr verelim:))
bana bu hafta uyar, buluşalım derseniz varım ama yok sizlere uymuyorsa kalır...
şimdi hafta sonu olsun diyosanız ki bunda hem fikirsiniz sanırım benim geldiğim günün ertesi günü olması lazım.diğer hafta sonuda ordayım ama alınyazımsın yok bu sefer de
evet bu kezde haktana uymuyo iştee, öbür haftada banaa
canım öyle deme yaaa senağlama
hoşbulduk kızlar..
hayırlı olsun taze gelin evlilik nasıl pekiiii

evet artık topicin taze gelinleri değiliz hayatım olsun bizde şarap oluruz yıllandıkça güzelleşirizzemuszemus
hem ben ilk günlerden daha çok sevıyorum evliliğimi ilk günler insan bi garip oluyo
yapmacık bi durummuş gibi oluyo
gün geçtikçe daha guzelleşiyo herşey
angel cım canım benim allahım daha nice seneler nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ve aşklayerimseniben

ben tazeyim yaa yok öyle, ben eşim gelsin ozaman taze gelin olcam, tarihte eskimiş olabiliriz, dzcel alınıyoruz amaa :))))

kesinlikle katılıyorum sanaaaa

JAZMıN canım sen doğum kontrol hapıylamı korunuyodun?
ummadığın anda olmuş ya hamilelik ondan merak ettimde

ben tazeyim yaa yok öyle, ben eşim gelsin ozaman taze gelin olcam, tarihte eskimiş olabiliriz, dzcel alınıyoruz amaa :))))
o işin espirisi be tatlım alınma
tabiki gün geçtikçe herşey biraz daha rayına oturuyo alışıyosun acemiligin gidiyo evliliğe karşı
haktanın da dediği gibi ilk günler gerçekten bi garip oluyo
aylar yıllar bitsin ama mutluluğumuz huzurumuz hiç bitmesin inşallah hepimizin :Saruboceq:

sağlık olsun cnm.siz buluşursunuz artık ben yokken.bende burda istanbul'lu hatunlarla buluşurum napalımyerimseniben

evet canım bende şarap gibi yıllandıkça güzelleşenlerdenim:lepi:
ayrıca güzel dileklerin için sağol canım

buluşamıcaz galiba senağlama mirmirmirmir

buluşamıcaz mafoldumben
denk getiremedikmafoldumben
napıcaz şimdi mafoldumben
birsamcım özür dilerizmafoldumben

aminnn aminnn aminnnn:Saruboceq:

JAZMİN canım sen doğum kontrol hapıylamı korunuyodun?
ummadığın anda olmuş ya hamilelik ondan merak ettimde

Canım biz korunmuyorduk:kedi: Yani geri çekilme ne kadar korunmaysa o kadar korunuyorduk:kedi: Kazalarda ertesi gün hapı içiyodum:kedi: Kaza olmuş ama biz farkında değilmişiz:sinifsinif:

şaka şaka, haklısınız ilk günlerin acemiliği oluyo bencede ilerki zamanlar çok güzel, mesela evliliğin ilk yılı mğkemmel bişey :))) allah hiçbirirmizin mutluluğunu huzurunu bozmasın tatlım
sağlık olsun cnm.siz buluşursunuz artık ben yokken.bende burda istanbul'lu hatunlarla buluşurum napalımyerimseniben
kıskandırma amaaasenağlama

evet ya özür dileriz birsam affet biziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…