önemli değil angelcim.kısmet değilmiş
haktan, birsan, dzcel, angel, jazmin, alınyazımsın Şeniz teşekkür ederim.
haklısınız, zati düğünden öncede verme çabalarım hüsran oldu, şimdi dahda kilo alırsam artık tombili olup yuwarlanırım. Sonra kocişle göbek tokuştururz. kaydirigubbakcemile3
jaazmin tabi ama öyle deme yaa Allah sağlıklı akıllı çoook güzel bir bebek versin inşallh size.
canlarım ben artık kaçıyorum şu dolmayı bi yapim bakalım nası oluyomus
yine görüşürüz bide börek yapıcam kaydirigubbakcemile2
eğer görüşemezsek hepinize iyi haftasonları güzellerim benim
hepinizi tek tek öpüyorum
bebişlerimizinde gözlerinden öperimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Haktanncımmm görüşürüz canım.Sonucu burada dört gözle bekliyor olacağım vallacokacimcoook Bizde seni o tatlı yanaklarından öperiz.opuyorumnanaktanKolay gelsin canım...
canlarım ben artık kaçıyorum şu dolmayı bi yapim bakalım nası oluyomus
yine görüşürüz bide börek yapıcam kaydirigubbakcemile2
eğer görüşemezsek hepinize iyi haftasonları güzellerim benim
hepinizi tek tek öpüyorum
bebişlerimizinde gözlerinden öperimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle haktancım.kızlar ben de çıkıyorum.valiz hazırlıycam 10 gün sonra görüşürüz inşallah.nete girme imkanım olursa yazarım arada.hepiniz hoşçakalın...
bende geldim
yoğun bir gün yaşadım
arkadaşlar
anca girdim
kan testinide yaptırdır
doktur herşey normal dedi
folik asit verdi.
5 haftalıkmış benim bebişş bu arada.
geçmişi bir okuyayım neler konuşmuşunuz.
Ay çakırcım ne güzel yaopuyorumnanaktanMeraktan çatladım valla girmeyince birşey oldu diye korktum valla...Ne güzel herşey yolunda demek...Çok sevindim canım.Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına...
canım ya 2. kez tebrik ederim helal olsun 2. cici anne :) duygularını alalım şimdik :)bende geldim
yoğun bir gün yaşadım
arkadaşlar
anca girdim
kan testinide yaptırdır
doktur herşey normal dedi
folik asit verdi.
5 haftalıkmış benim bebişş bu arada.
geçmişi bir okuyayım neler konuşmuşunuz.
Ay çakırcım ne güzel yaopuyorumnanaktanMeraktan çatladım valla girmeyince birşey oldu diye korktum valla...Ne güzel herşey yolunda demek...Çok sevindim canım.Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına...
canım ya 2. kez tebrik ederim helal olsun 2. cici anne :) duygularını alalım şimdik :)
ya bende merak ettim valla ama herşey yolundaymış, sizin bebekler inş 1 hafta arayla doğacak desenize :))
kızlar şunu bii dinleyin, bu çocuk muhteşemmmm
çok teşekürler canım benim bizde sizi seviyoz.ayy çakırım ya süpersin alkisalkisalkis
maşallah canım 5 haftalıkmış demek ay ne güzel ya opuyorumnanaktan
demek herşey de normalmiş seviyorummm sizizemuszemus
bendeeeee istiyorummmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?