Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktan, birsan, dzcel, angel, jazmin, alınyazımsın Şeniz teşekkür ederim.
haklısınız, zati düğünden öncede verme çabalarım hüsran oldu, şimdi dahda kilo alırsam artık tombili olup yuwarlanırım. Sonra kocişle göbek tokuştururz. kaydirigubbakcemile3
jaazmin tabi ama öyle deme yaa Allah sağlıklı akıllı çoook güzel bir bebek versin inşallh size.

canlarım ben artık kaçıyorum şu dolmayı bi yapim bakalım nası oluyomus
yine görüşürüz bide börek yapıcam kaydirigubbakcemile2

eğer görüşemezsek hepinize iyi haftasonları güzellerim benim
hepinizi tek tek öpüyorum
bebişlerimizinde gözlerinden öperimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım.İnşallah tüm güzel dileklerin kabul olur canımopuyorumnanaktan Darısı başıan çok uzun süre amayerimseniben

Haktanncımmm görüşürüz canım.Sonucu burada dört gözle bekliyor olacağım vallacokacimcoook Bizde seni o tatlı yanaklarından öperiz.opuyorumnanaktanKolay gelsin canım...

Haktanncımmm görüşürüz canım.Sonucu burada dört gözle bekliyor olacağım vallacokacimcoook Bizde seni o tatlı yanaklarından öperiz.opuyorumnanaktanKolay gelsin canım...

tamam hayatım sonucu sıze hemen yazıcam tabi akşam test edilip onaylandıktan sonrakaydirigubbakcemile3
ya muhabbette süperdi hiç gitmek istemıyorumn ama vakıt yaklaştı vakit mutfak vaktikaydirigubbakcemile3

güle güle haktancım.kızlar ben de çıkıyorum.valiz hazırlıycam 10 gün sonra görüşürüz inşallah.nete girme imkanım olursa yazarım arada.hepiniz hoşçakalın...

ıyi yolculuklar birsamcımmm..ıyi tatiller..

Haktann sen hala burda mısın?kaydirigubbakcemile3

görüşürüz canım
iyi hafta sonları

güle güle haktancım.kızlar ben de çıkıyorum.valiz hazırlıycam 10 gün sonra görüşürüz inşallah.nete girme imkanım olursa yazarım arada.hepiniz hoşçakalın...

iyi yolculuklar iyi bak kendine
fırsat buluncada gir net ekaydirigubbakcemile5
öpüyorum opuyorumnanaktan

bende geldim
yoğun bir gün yaşadım
arkadaşlar
anca girdim
kan testinide yaptırdır
doktur herşey normal dedi
folik asit verdi.

5 haftalıkmış benim bebişş bu arada.
geçmişi bir okuyayım neler konuşmuşunuz
.

ayy çakırım ya süpersin alkisalkisalkis
maşallah canım 5 haftalıkmış demek ay ne güzel ya opuyorumnanaktan
demek herşey de normalmiş seviyorummm sizizemuszemus

bendeeeee istiyorummmmkaydirigubbakcemile3

Ay çakırcım ne güzel yaopuyorumnanaktanMeraktan çatladım valla girmeyince birşey oldu diye korktum valla...Ne güzel herşey yolunda demek...Çok sevindim canım.Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...ınşallah darısı tüm isteyenlerin başına...

aminnnnnnnnnnnnnnn

canım ya 2. kez tebrik ederim helal olsun 2. cici anne :) duygularını alalım şimdik :)

ya bende merak ettim valla ama herşey yolundaymış, sizin bebekler inş 1 hafta arayla doğacak desenize :))

kızlar şunu bii dinleyin, bu çocuk muhteşemmmm

İnşallah canım.Allah bir aksilik vermesin de..:Saruboceq: Ben çocuk görmedim canım nerde:sm_confused:

ayy çakırım ya süpersin alkisalkisalkis
maşallah canım 5 haftalıkmış demek ay ne güzel ya opuyorumnanaktan
demek herşey de normalmiş seviyorummm sizizemuszemus

bendeeeee istiyorummmmkaydirigubbakcemile3
çok teşekürler canım benim bizde sizi seviyoz.
inş. canım
bakalım bu ay belkii sende hamilesindirr..
inş.

teşekürler canım.
inş. canım isteyen herkes yaşar inş.

Ben de geldimmmmm her ne kadar mesai bitimini çok az bir süre kalmış olsada.
Bugünlük müfettişi atlattık,önümüzdeki hafta cuma günü tekrar gelecek.

Çakırcım tekrar tebrik ederim demek 5 haftalıkmış,hapı bıraktıktan sonra sıkı çalıştığınız anlaşılıyor :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…