sanırım siyah oje iyi fikir bende denicemkızlar ya pantolonum gittimi şimdi pantolon kanvas türü keten değil ya
canım hayırdırevet canım ya bende mala bişey olduğudna kendimi teselli ediyorum bir belayı def etti diye.. vardır bi hayır ne diyelim.. okadar dalgın olma zanım temiz hava al birazcık takdiri ilahi herşey.. bende bütün gece korkarak uyandım acayip kabuslar gördüm hep öldürmeye çalıştılar sonra rahmetli babamı mezardan çıkardık (ki hep isterdim bunu yeni öldüğü dönemlerde nedense) aynen duruyordu sanki çok korktum ama .. neyse kasvet eglemsin geri..
sıcakalrda geliyor geri belki ondan böyle oluyordur.. inşallah bundan sonra herkes için ehrşey yolunda gider ..
evet canım malesefdzcel, haktan sizler nasılsınız, bugün herkes fazlasıyla sıkkın(
canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch,bulaşık makinamdan memnunumkızlar ben hala bulaşık makinası almadım biliyor musunuz ama düşünmeye başladım buaralar öneriniz var mıdır
ben iyiyim canım çok şükür bi durgunluk var buralardadzcel, haktan sizler nasılsınız, bugün herkes fazlasıyla sıkkın(
bende buzdolabımdan memnun değilim ya çatır çutur sesler çıkartıyo arada evde yalnız olduğum zaman korkutuyo benievet canım malesef
kimsenin keyfi yok
canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch,bulaşık makinamdan memnunum
sadece buzdolabından memnun değilim,yada benden kaynaklanan bir durum var,peynir zeytin 2,5-3.haftadan sonra bozuluyor:çok üzgünüm:
dirimcim o buzdolabı meselesi bende de aynı profilo benimki de çok memnunum hatta en düşük ayarda bile buz gibi peynir bende de erken bozuluyor tatlım ya
kızlar beyaz eşya şans işi,bende buzdolabımdan memnun değilim ya çatır çutur sesler çıkartıyo arada evde yalnız olduğum zaman korkutuyo beni
aman kızlar sakın ariston falan almayında benden tavsiye
okudumangelcim çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.ALLAH ailesine sevdiklerine bol sabır ve geride kalanlara uzun ömürler versin
bende okudum geçmişi ama keşke okumasaydım angelim çok üzüldüm Rabbim tüm sevenlerine sabır versin özelliklede ailesine cnmm
slm kızlar nasılsınız dicem ama kimsenin ii olduğunu sanmıorum kötü haberler çok bugün inş son olur çok güsel haberler alırız
jazmincim çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşalalh tez vakittte tekrar gelir bebişin hayırlısıyla..
angelcım Allah rahmet eylesinAllahım bol bol sabır versin sizlerede
dirimcim cana geleceğine mala gelmiş üzülme vardır bi hayır bende telefonumla birlikte geçen sene göle düşmüştüm o daha kötüydü boğulma tehlikesi geçirmiştim şükür senin sadece telefonun gitmiş
alınyazım hoşgeldin
Angel canım Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesin
ölüm bizler için ama insan yakınından birini kaybedince gerçekten yüreği sızlıyo, kabullenmek çok zor
canım 4.caddenin girişinde idaş var biliyorum,silikonlu yastıkta vardır.dirimcim bu arada bizim ordaki marketlerde sen hiç silikon yastık gördün mü acil almam lazımda
selam canlarım nasılsınız
ruhum daraldı da
aranıza katılıp hava değişmeye geldim(
canım benim yacssa cım dzcelim pamuğum birsamcım çok sağolun
gerçektem ölüm çok zor helde çok yakınınsa hele de daha çocuksa hele de sen en yakından herşeyi görüyorsan yani evi yatağını annesinin babasının acısını sonra naaşını görüyorsan çoook zor atlatamıcam sanki bu zor günleriiiimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?