Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angel canım Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesin
ölüm bizler için ama insan yakınından birini kaybedince gerçekten yüreği sızlıyo, kabullenmek çok zor

canım benimki çok şaşkınca oldu çamaşırları sırayla makinaya atıyodum beyazlıları attım renklilerde yerdeydi beyazlılara çamaşır suyu dökerken benim pantolona geldi

canım hayırdır
bu aralar herkeste bişeyler var
bende kaç gündür uyuyamıyorum
sıcaklardandır belki dediğin gibi

kızlar ben hala bulaşık makinası almadım biliyor musunuz ama düşünmeye başladım buaralar öneriniz var mıdır

dzcel, haktan sizler nasılsınız, bugün herkes fazlasıyla sıkkın (
evet canım malesef
kimsenin keyfi yok

kızlar ben hala bulaşık makinası almadım biliyor musunuz ama düşünmeye başladım buaralar öneriniz var mıdır
canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch,bulaşık makinamdan memnunum
sadece buzdolabından memnun değilim,yada benden kaynaklanan bir durum var,peynir zeytin 2,5-3.haftadan sonra bozuluyor:çok üzgünüm:

dirimcim o buzdolabı meselesi bende de aynı profilo benimki de çok memnunum hatta en düşük ayarda bile buz gibi peynir bende de erken bozuluyor tatlım ya

bende buzdolabımdan memnun değilim ya çatır çutur sesler çıkartıyo arada evde yalnız olduğum zaman korkutuyo beni
aman kızlar sakın ariston falan almayında benden tavsiye

dirimcim o buzdolabı meselesi bende de aynı profilo benimki de çok memnunum hatta en düşük ayarda bile buz gibi peynir bende de erken bozuluyor tatlım ya

bende buzdolabımdan memnun değilim ya çatır çutur sesler çıkartıyo arada evde yalnız olduğum zaman korkutuyo beni
aman kızlar sakın ariston falan almayında benden tavsiye
kızlar beyaz eşya şans işi,
anneminkide nemlendiriyor ama zeytin peynir 1 ay dursun birşey olmuyor
salçamın üstüde beyaz beyaz oluyor.okadar yağladım tuzladım yok mümkün değil :umursamaz:

okudumangelcim çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.ALLAH ailesine sevdiklerine bol sabır ve geride kalanlara uzun ömürler versin

Angel canım Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesin
ölüm bizler için ama insan yakınından birini kaybedince gerçekten yüreği sızlıyo, kabullenmek çok zor

cssa cım dzcelim pamuğum birsamcım çok sağolun
gerçektem ölüm çok zor helde çok yakınınsa hele de daha çocuksa hele de sen en yakından herşeyi görüyorsan yani evi yatağını annesinin babasının acısını sonra naaşını görüyorsan çoook zor atlatamıcam sanki bu zor günleriiiimafoldumben

dirimcim bu arada bizim ordaki marketlerde sen hiç silikon yastık gördün mü acil almam lazımda
canım 4.caddenin girişinde idaş var biliyorum,silikonlu yastıkta vardır.
meşhur peynirci,bim'in orda

selam canlarım nasılsınız
ruhum daraldı da
aranıza katılıp hava değişmeye geldim(

canım benim ya
bizde çok üzüldük,böyle yazınca daha kötü oldum
evlat acısı çok zor derler bide
Allah yakınlarına sabır versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…