canım görüşürüz,biraz dinlen
kız çok tatlısın valla opuyorumnanaktan
gülüm hazır yufkadan yapsanız bari,illede açmamı çekti canın
ay keşke açabilsem de sana yapsam :çok üzgünüm:
canım benim ay teşekkür ederizzz yapmış kadar oldun :) cıks hazır yufkanınkini istemiyorum el açması olucak çıtırrrr çıtııırrrrr mis gibi kızarıcak ağzında dağılıcak bol yağlı olup :) du bari avcumu yalayım :)
ya ben sanırım mdie zafiyeti geçiriyorum 4 tane kocmaan ekşi elma yedim hemide tuzla arkasınada bi tane şeftali. karnım şişti yatsam yatamıycam gerildiiim üffff aşağıya çardağa inmemede izin vermedi kociş ölcem sanki temizlik yapıyım bari azcık baş baş şimdilik
valla bende depresyona girerim kesin,bende yengemi örnek veriyorum 2 cocuk doğurdu taş gibi valla,kaydirigubbakcemile3bencede kocadan galiba, yokkız yine zayıfsında tabiki bekar hallerimizle muhakkak fark var.bende onlara uyuz oluyorum banada habire aynı şeyleri örene veriyolar, annem bileç.bende dedimki valla kusuara bakmayın ben kilo alırsam fazlaca depresyona girerim zaten o esanadada zayırlarım ayrıca dairede hiç 42 bedenden fazla kadın yok onların arasında top gibi dolaşmayada hiç niyetim yok aç yatarım spra giderim yine kilo veririm.napıyım kendileri istiyolar bu cevapları, kıskanıyolar bizi dirimim valla yaa kıskanıyolar, bende diyorumki bakın oda bekarken zayıftı evlendi zayıf çocuk doğurdu zayıf, 2. doğurdu yine zayıf, bakın örneklerde varmış yani diyee, yüzsüz oldum milletin sayesinde iyice kafamçokkarıştı
doktora gitmedinmi tatlım
valla bende depresyona girerim kesin,bende yengemi örnek veriyorum 2 cocuk doğurdu taş gibi valla,kaydirigubbakcemile3
ya oda arkadaşımın cep telefonu benim tuvalete düşürdüğüm eski telimden
masada görünce sarılasım geldi ya :gitme:
kızlar kitap tavsiyeleriniz varmı elimde bikaç kitap daha var bitirmiştim hepsini ama eşim verdi bikaçtane dahada heps kişisel gelişim, akıcı güzel varmı tavsiyenizz
valla bende depresyona girerim kesin,bende yengemi örnek veriyorum 2 cocuk doğurdu taş gibi valla,kaydirigubbakcemile3
ya oda arkadaşımın cep telefonu benim tuvalete düşürdüğüm eski telimden
masada görünce sarılasım geldi ya :gitme:
umutu bi arkadaşım ermeye çalıştı ama kitaba hiç içim sinmedi oyüzden almadım onnu, okuyanlar çokta memnunda ben bi türlü sevemedim sanırm kapağı hoşuma gitmedi o yüzdende olabilirayşe kulin umut :)
ben en son canan tan dan yüreğim seni çok sevdi yi okudum tatildeyken:))
elif şafak aşk ı alıcam şimdi de çok övüyolar onu
umutu bi arkadaşım ermeye çalıştı ama kitaba hiç içim sinmedi oyüzden almadım onnu, okuyanlar çokta memnunda ben bi türlü sevemedim sanırm kapağı hoşuma gitmedi o yüzdende olabilir
onların ikisini de okudum ikiside süperdi, aşk ıda beğeneceğini umuyorum
şimdi iskender palanınkiler ilgilimi çekiyo, 4 element ile katre-i matem, onları okuyan varmı ki,
bide dirim senin bana bi tavsiyen vardı 2 şehrin hikayesi ydi di mi ? ya kitap enterasan farklı geldi bana bi şekilde ilerliyo ama okurken nedense çok kafam karıştı, 150 sayfam daha var inş bi iki güne bitcekte galiba çeviri yapan pek iyi yapmamış, çünkü herkesin beğendiği kitab benimde beğnmem gerekirdi ama bitince tam olarak fikrimiş yazayım şimdiden yargılamayım dmi
ozaman hiç başlama canım. bende de öle oluo bazen. baştan önyargılı oluom:)
Cnım benim ya,evet avcunu yala bari kaydirigubbakcemile3canım benim ay teşekkür ederizzz yapmış kadar oldun :) cıks hazır yufkanınkini istemiyorum el açması olucak çıtırrrr çıtııırrrrr mis gibi kızarıcak ağzında dağılıcak bol yağlı olup :) du bari avcumu yalayım :)
ya ben sanırım mdie zafiyeti geçiriyorum 4 tane kocmaan ekşi elma yedim hemide tuzla arkasınada bi tane şeftali. karnım şişti yatsam yatamıycam gerildiiim üffff aşağıya çardağa inmemede izin vermedi kociş ölcem sanki temizlik yapıyım bari azcık baş baş şimdilik
ne yazısı şekerciğim ne tesadüf burada bulutluofff daral geldi bi yazı okudum, zaten havada kapkara
canım burda çok çıtır yok kaydirigubbakcemile3ee normal zayıfız şimdi bide dairedekiler hep çıtır gibi olunca depresyonada gireriz kompleksede, yengeyede alkış ayrıca, telefonada bakmayıver canım yoksa hep yüreğin sızlayacak kızz
:a015::kedi:kaydirigubbakcemile3
canım mutlaka çeviri de önemliumutu bi arkadaşım ermeye çalıştı ama kitaba hiç içim sinmedi oyüzden almadım onnu, okuyanlar çokta memnunda ben bi türlü sevemedim sanırm kapağı hoşuma gitmedi o yüzdende olabilir
onların ikisini de okudum ikiside süperdi, aşk ıda beğeneceğini umuyorum
şimdi iskender palanınkiler ilgilimi çekiyo, 4 element ile katre-i matem, onları okuyan varmı ki,
bide dirim senin bana bi tavsiyen vardı 2 şehrin hikayesi ydi di mi ? ya kitap enterasan farklı geldi bana bi şekilde ilerliyo ama okurken nedense çok kafam karıştı, 150 sayfam daha var inş bi iki güne bitcekte galiba çeviri yapan pek iyi yapmamış, çünkü herkesin beğendiği kitab benimde beğnmem gerekirdi ama bitince tam olarak fikrimiş yazayım şimdiden yargılamayım dmi
ne yazısı şekerciğim ne tesadüf burada bulutlu
canım burda çok çıtır yok kaydirigubbakcemile3
zayıf yane kaydirigubbakcemile
masalarımız yanyana bakmayım diyorum yok yani gözüm kayıyor,sanki o telefon benim ya,onda ne işi var diyorum :a015:
canım mutlaka çeviri de önemli
ben çok beğenmiştim bu kitabı
elimden bırakamıyordum yani
canım merak ettim şimdi konuyu,aman kadının biri eşiyle evlendikten 4 ay sonra ayrı kalmış, 2007 de avlenmişler daha yeni kavuşmuşlar falan, dramatikti :)) ondan sana hiç tavsiye etmiyorum ağlarsın sonra,duygusal durumlarımıza yakın yaNİ :gitme:
boşver ozaman biz çıtır kalalım ama telefonun konusunda benim bile içim cız ettdi buda amma tesadüf oda arkadaşınınkiyle aynı olması ama adm değiştirene dek telini sen her defa sinir olacaksın şimdi yaaa:1shok:
bencede çeviriden demekki, eşimin orda gördük ucuzda geldi aldık.ama bi şekilde kitap kendini okuyuyo zorla, bende otobüste başladım yarısını okudum ama aslında aklımdada takıldı yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?