amannn dirim ben geçen ay aldım bi telefon 95 tl çokta güzel al ucuz bişey boşverrr
jnaz naptı acaba yaaa
ay bende tam seni sormuştum alttanda görünmüyodun nerden çıktın kız, hadi bakalım büyük ihtimalle gelir bebişin öyle umud ve dua ediyorum dilerim herşey gönlünce olur, eee neler hissettin eşine nasıl söyledin anlatsanaa
kızlar geldim ben dr dan.ay dünya varmış valla:)dr kulağın kendisinin üretti bi kirlenme sonucu oldu dedi.ben sordum çünki acaba ii bakamıyomuym nie oluyo die.ona istinaden söledi yani
merhaba kızlarr
biz geldikk:CüvCüv:
anca gelebildik doktora gittim ilk önce karından baktı ultrasonla ama bişey görünmüyor dedi normal olarak:)
sonra kan tahlili yaptırdık 311 çıktı değer daha çok küçükmüş haftaya cuma kontrole çağırdı kalb sesini duyamayız ama rahime yerleşip yerleşmediğini anlarız dedi bakalım kısmetimizde varsa gelir inşallah bebeğimiz
sizler nasılsınız bi bakayım geçmişe
canım iyi hadi kurtulmuş oldun,tekrar geçmiş olsunkızlar geldim ben dr dan.ay dünya varmış valla:)dr kulağın kendisinin üretti bi kirlenme sonucu oldu dedi.ben sordum çünki acaba ii bakamıyomuym nie oluyo die.ona istinaden söledi yani
merhaba kızlarr
biz geldikk:CüvCüv:
anca gelebildik doktora gittim ilk önce karından baktı ultrasonla ama bişey görünmüyor dedi normal olarak:)
sonra kan tahlili yaptırdık 311 çıktı değer daha çok küçükmüş haftaya cuma kontrole çağırdı kalb sesini duyamayız ama rahime yerleşip yerleşmediğini anlarız dedi bakalım kısmetimizde varsa gelir inşallah bebeğimiz
sizler nasılsınız bi bakayım geçmişe
bi anda çıkarım işte karşına güzelim:)
inan çok karmaşıktı duygularım resmen şok oldum gözlerim doldu zaten o ara eşim anladı sürprize gerek kalmadı yani ama onun 2 dk sonraki sözü bitirdi beni:)
hadi kk daki arkadaşlarına haber ver dedi:)
canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişinbi anda çıkarım işte karşına güzelim:)
inan çok karmaşıktı duygularım resmen şok oldum gözlerim doldu zaten o ara eşim anladı sürprize gerek kalmadı yani ama onun 2 dk sonraki sözü bitirdi beni:)
hadi kk daki arkadaşlarına haber ver dedi:)
canım iyi hadi kurtulmuş oldun,tekrar geçmiş olsun
eğer hayırlı ise olsun canım
haberlerini dört gözle bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
tatlım tebrik ederim seni eminim duygusal bi an olmuştur, ayrıca enişteyi nezaketinden ötürü tebrik ederim yani, inş 2 hafta sonra dahada güzel haberlerle çıkarsın karşısına :)))
jazmincim senin yanında konuşurken kendimi kötü hissediyorum yaa(
ay canım ya ne anlayışlı kocişin var bak benide bitirdi şimdi bu söz:))
eminim benimkide böle olcak :kedi:
dün dedim anaa jnaz da hamile sıra bende dedim gülüyor:kedi:
canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
bu arada herkese slmlar kızlar
jnazın yazdıklarını okuyunca slm sbah vrmeden dalmışım topice kaydirigubbakcemile3
Alınyazımsın canım merak etme.Rahat rahat konuşun canım.Ben atlatmaya çalışıyorum;ama inan şuan şu ağrılarım geçse daha da iyi olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?