Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amannn dirim ben geçen ay aldım bi telefon 95 tl çokta güzel al ucuz bişey boşverrr

canım aynı gün aldık bile,345'e aldık ama eski telefonum gibi değil,eskisinin şarjı bayağı bir gidiyordu.bu bi değişik ya,keşke dediğin gibi 100 tlye alsaydım
boşu boşuna borç yaptık

kızlar geldim ben dr dan.ay dünya varmış valla:)dr kulağın kendisinin üretti bi kirlenme sonucu oldu dedi.ben sordum çünki acaba ii bakamıyomuym nie oluyo die.ona istinaden söledi yani

merhaba kızlarr
biz geldikk:CüvCüv:
anca gelebildik doktora gittim ilk önce karından baktı ultrasonla ama bişey görünmüyor dedi normal olarak:)
sonra kan tahlili yaptırdık 311 çıktı değer daha çok küçükmüş haftaya cuma kontrole çağırdı kalb sesini duyamayız ama rahime yerleşip yerleşmediğini anlarız dedi bakalım kısmetimizde varsa gelir inşallah bebeğimiz
sizler nasılsınız bi bakayım geçmişe

ay bende tam seni sormuştum alttanda görünmüyodun nerden çıktın kız, hadi bakalım büyük ihtimalle gelir bebişin öyle umud ve dua ediyorum dilerim herşey gönlünce olur, eee neler hissettin eşine nasıl söyledin anlatsanaa

bi anda çıkarım işte karşına güzelim:)
inan çok karmaşıktı duygularım resmen şok oldum gözlerim doldu zaten o ara eşim anladı sürprize gerek kalmadı yani ama onun 2 dk sonraki sözü bitirdi beni:)
hadi kk daki arkadaşlarına haber ver dedi:)

Jnazcığım hayırlısı olsun... Değerin küçük çıkmış;ama merak etme kandaki değer hergün 2 katı fazlalaşıyor.Gebelik ilerledikçe değerin de yüksek çıkacaktır haliyle.En azından hamiş olduğunu öğrendin canım.Bebişini de hayırlısıyla görürsün canım...Hiçbir aksilik çıkmaz inşallah...

kızlar geldim ben dr dan.ay dünya varmış valla:)dr kulağın kendisinin üretti bi kirlenme sonucu oldu dedi.ben sordum çünki acaba ii bakamıyomuym nie oluyo die.ona istinaden söledi yani

geçmiş olsun canım
zaten kulak kendi kendine üretşrmiş kiri dışardan etkiyle olmazmış(

ayy süper ya o benim en minicik yeğenimalkisalkisalkis
aceleci arkadaşım benim normalde insanlar 3 5 gün gecikine test yapar öle dr gider senin daha regl ne 2 gün varkaydirigubbakcemile3
neyse hafta görürsünüz inş güzel bebişinizi

canım iyi hadi kurtulmuş oldun,tekrar geçmiş olsun

eğer hayırlı ise olsun canım
haberlerini dört gözle bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

tatlım tebrik ederim seni eminim duygusal bi an olmuştur, ayrıca enişteyi nezaketinden ötürü tebrik ederim yani, inş 2 hafta sonra dahada güzel haberlerle çıkarsın karşısına :)))

jazmincim senin yanında konuşurken kendimi kötü hissediyorum yaa (

ay canım ya ne anlayışlı kocişin var bak benide bitirdi şimdi bu söz:))
eminim benimkide böle olcak :kedi:
dün dedim anaa jnaz da hamile sıra bende dedim gülüyor:kedi:

canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin

Alınyazımsın canım merak etme.Rahat rahat konuşun canım.Ben atlatmaya çalışıyorum;ama inan şuan şu ağrılarım geçse daha da iyi olacağım..

bu arada herkese slmlar kızlar
jnazın yazdıklarını okuyunca slm sbah vrmeden dalmışım topice kaydirigubbakcemile3

canım iyi hadi kurtulmuş oldun,tekrar geçmiş olsun

eğer hayırlı ise olsun canım
haberlerini dört gözle bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

sağol dirimcimm haftayı bekliyorum dört gözle:)
inşallah sağlıklı ve hayırlı olur takdiri ilahi sonuçta

sağol canımcım hiç sorma oda bende çok şaşırdık bir anda
eşimde sağolsun hiç karışmıyor kk ya hepinizide tanıyor nerdeyse:) hatta dün akşam dediki niye ankarada olduklarını söylemedin gidince görüşürdünüz:)
ay canım ya ne anlayışlı kocişin var bak benide bitirdi şimdi bu söz:))
eminim benimkide böle olcak :kedi:
dün dedim anaa jnaz da hamile sıra bende dedim gülüyor:kedi:

öyledir sağolsun bitanemmm
valla seninkide öyle olacaktır eminim bende mesela burdaki kızların hamile olduklarını falan ilk ona söylüyordum :)
canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin

canım benim inşallahh rabbim isteyen herkese versin en kısa zamandaa

Alınyazımsın canım merak etme.Rahat rahat konuşun canım.Ben atlatmaya çalışıyorum;ama inan şuan şu ağrılarım geçse daha da iyi olacağım..

canım benimm geçmiş olsun sanada tekrar bide soğuk algınlığı kapmışsın
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlımya bu sabah nette dinledim zaten sağlıksız olan bebekler düşermiş ve hayırlısıda böyleymiş. bugün her türlü sonuca hazırlamıştım kendimi ama olmuyor tabi insan ümitleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…