Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlaryaa bu arada o kadar alıntı yaptım sabahtan beri yazdıklarınızla ilgili ama hepsi gitti
hepinizden Allah razı olsun mutluluğumu paylaşmışsınız.
bu arada randevu saati geçti ama erken gittik biz hastanede tanıdığımız vardı öğleden önce muayene oldum 1 saat sonrada tahlil sonuçlarını aldım 2gibi çıktık hastaneden

bu arada malesef çıkmam gerekiyor kızlarr
dün gece hiç uyuyamadım meraktan ve yok yordu sıcakta biraz uyuyayım
öpüyorum hepinizi en kocamanından Şeniz

Çok sağol tatlım.Canım umutlanmamak elde mi...Ne olursa olsun ben bu sonuca üzülğyorum;ama diğer yandan da sağlıksız bir bebek dünyaya getirebilme ihtimalini düşündüğüm için de seviniyorum.Umarım hiçbir aksilik yaşamazsın canım.
:1hug:

hayırlı olsun jnaz :))))))))))))))))))))) allah inşallah kucağına almayı nasip etsinnnn

ana bende diğer topiclere dalmışım unutmuşum burayı özür:)jnazcım eşine çok güldüm:)hemenkk daki ark larına söle ha:)

yerimseniben

bu arada malesef çıkmam gerekiyor kızlarr
dün gece hiç uyuyamadım meraktan ve yok yordu sıcakta biraz uyuyayım
öpüyorum hepinizi en kocamanından Şeniz

hadi uyu bakalım canım
artık öle deli gibi iş yokkk
ohhh canıma değsinnkaydirigubbakcemile2Şeniz

jazmincim saol canım anlayışın için,

jnaz koçişe tekrar helal,neyse ankaraya gelince tanışırız kız ne dersin birsamda denk getiremedik,bu arada sanırım benim koçişte kk konusunda eskisi kadar yargılı değil tam emin değilim ama bide bi kitap çıkmış kadınlar kulubü diye, dostta gördüm ama içerik çok iyi değil gibi

2010 yılının sonlarında falanda darısı bana inş :))

şekerler ben kaçtım hadi görüşüz öptüm hepinizi

2010 yılında darısı sana ve bana inşkaydirigubbakcemile3
hadi inş sen ben jnaz 2010 anneleri olalım inş, tabi öncelikle benim koçişin gelmesi gerek :))
Ben de hayırlısı ise 2010 yılı Temmuz ayında başlıcam çalışmalara...

inş tatlım, hep beraber 2010da anlaştıkmı, kızlar allah bilir 2. ye hamile olur, 2010 a bide dirimi alırız galiba :))

kesin kaçıyorum hoşçakalın hepiniz

2010 yılının sonlarında falanda darısı bana inş :))

şekerler ben kaçtım hadi görüşüz öptüm hepinizi

2010 yılında darısı sana ve bana inşkaydirigubbakcemile3

Ben de hayırlısı ise 2010 yılı Temmuz ayında başlıcam çalışmalara...

alınyazımsın görüşürüz canım iyi akşamlar

canlarım hepimizin hakkında hayırlısı bakalım nasip ne zamansa o zaman olur zaten:
:

iyiyim ama bir okadar da yorgunum canım ya soluksuz çalışıyorum bugünlerde
şimdi biraz erken kaçmanın yollarını arıyorum yoruldum iyice
ben bi şansımı deniyeyim herkese iyi aksamlar şimdiden..

kolay gelsin canımcım
çok yorma kendini
iyi akşamlar sanada öpüyorum opuyorumnanaktan

doublebump çım benim karnımda biraz ağrı var. bide böle sıkıntı yaptı artık ya
bi olsa rahatlıcam poffff

hormonal diyo herkes evettt. ama yeter artık yaaa. hiç bu kadar regl olmayı istememiştimmmm

ayy ben çok fena strese girdim. bende senin gibiyim dört gözle bekliyorum yaaaaaaaaa

selam canlarım ben geldim
geçmişi okuyayım dedim maşallah hızınızı alamamışsınız bugun:)

ama çok guzel haberler var

jnazcım hayırlı olsun bitanem allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bu habere:Saruboceq::lepi:alkisalkisalkis

ben bugun kardeşimin yanına gittim annem hala memlekette kardeşime yemek yapayım dedim sabah gittim bırazonce eve geldım
size bi bakim dedim

kimsecıkler kalmamıştır ama ben yınede sorayım nasılsınız canlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…