Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence stres yaptıkça daha çok gecikir takma kafana bence
düğün hazırlıkları düğün günü derken insan bayagı bı gerılıyo
15 gunde hamıle kalamıcana göre rahat ol aspirin iç sulandırır o kanı hızlandırır regl olayını tabı aspirine alerjin yoksa

canımm gözün aydın Rabbim tamamına erdirir inş değerinde çok ii düşük falan deil benimki 34 tü regle 3 gün kalası telaşlanma bitanem ii olacak herşey ama dikkat et kendine çok önemli günlerdesiniz annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıo ona yardım et.folik asite başlamıştın dimi cnm

cnm değeri düşük deil ya benim ki 34 tü gayet normal yani belki seninki yüksektir

ellerine sağlık ablasııı:)

kızlarr günaydın:))))))
canım 1 ayı 2 gün geçti çok stres oldum umarım o etkilemiştir. aspirin olayını hiç düşünmemiştim hemen içeyim:))

günaydın kızlar
beğendim pınarcım tşk ederim yazdım bazılarını eleye eleye bulacaz artık aa gerçekten çok zor bi iş biliomusun arkadaşım

kızlar bende geldim herkese günaydınnnnn
cssa canım isim bulmak kendi çocuğun olunca zor oluyor
daha seçici olunuyor değil mi?
İnşallah bizimde olur :Saruboceq:
sizi görünce hevesleniyorum valla kaydirigubbakcemile2
alınyazımsın 2010 annelerine benide ekle canım opuyorumnanaktan

pınarcığım sana da günaydın,sen nasılsın???

günaydın herkese, ya kızlar hepiniz açık görünüyosunuz ama topikte yoksunuz, neden?

dirimcim canım seni eklemmi, 2010 da 4 tane hamile biz oluruz, ben, sen, jazmin, birsam, o zmanda biz göbiş yarıştırırız dimi, nasılsın ?

cssa sen nasılsın canım,

pınarcım ,doubleboumb sizlerden naber kızlar

aa dirimim ilk defa duyuyorum bunları senden ne güsel sevindim senin adına herkes bebek sahibi olsun istediği zaman inşş
isim işi çok zor cnm ya alınıp satılan tekrar alınan bişi deilki bi defa olacak amaann zor bakalım

Günaydın kızlar....
Canım belki de haklısındır.Ben adet olmam gereken günden daha sonra kan testi yaptırtmıştım.2317 di. Ama çok da önemi olmadığını anladım artık değerin.Önemli olan bebişin sğlığı gerçekten...opuyorumnanaktan

canım günaydın
benide aranıza alın :Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım dünkü konuyu okudum,askerlikle ilgili olacağı aklımın ucundan geçmemişti,
tam bizi anlatıyor :gitme:
ağustosta genelde uzun çıkıyormuş,öyle diyorlar :sm_confused::gitme:

günaydın canlarımm
günaydın canım bugün nasılsın

daha iyiceyim canım annemlerde kaldım dün biraz moral topladım

sen nasılsın

günaydın kızlar, erken gelmeyi başardım bugün diğer günlere göre daha sakin bi gün geçiricem inşallah bugün,yoksa sabah saatleri diyemi bilemiyorum, kimsecikler gelmesede bugün kafamı dinlesem ya

eşinin ailesiyle paylaşıyomusun fikirlerini canım, merak ettim, ben muhtemelen fikirlerimi paylaşırdım ilgimi çeken bi durum varda bu sıralr,

canım ben okumanı o yüzden istememiştim, bayağı duygulanmışsındır tahminen, bende nasıl hüzünlendim anlatamam yani,2010 anneleri adımızı yazdım isterlerse haktanla, dzcellide ekleriz ama sanırım istemezler :))

inşallah canım, hala korkularım var ama bebek de istiyorum :kedi:
isim olayı gerçekten zor,sonuçta o ismiyle yaşayacak

canım tabiki de
bebeğin sağlıklı olmsı daha önemli,inşallah kısmetse seneye bizlerde hamiş oluruz :Saruboceq:

kızlar günaydınnn nasılsınızzz...

cok rahatladım regl oldum ohhh :)

doublebump hadii senden de hayırlı haberler bekliyorummm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…