merhaba kızlarr
biz geldikk:CüvCüv:
anca gelebildik doktora gittim ilk önce karından baktı ultrasonla ama bişey görünmüyor dedi normal olarak:)
sonra kan tahlili yaptırdık 311 çıktı değer daha çok küçükmüş haftaya cuma kontrole çağırdı kalb sesini duyamayız ama rahime yerleşip yerleşmediğini anlarız dedi bakalım kısmetimizde varsa gelir inşallah bebeğimiz
sizler nasılsınız bi bakayım geçmişe
Jnazcığım hayırlısı olsun... Değerin küçük çıkmış;ama merak etme kandaki değer hergün 2 katı fazlalaşıyor.Gebelik ilerledikçe değerin de yüksek çıkacaktır haliyle.En azından hamiş olduğunu öğrendin canım.Bebişini de hayırlısıyla görürsün canım...Hiçbir aksilik çıkmaz inşallah...
selam canlarım ben geldim
geçmişi okuyayım dedim maşallah hızınızı alamamışsınız bugun:)
ama çok guzel haberler var
jnazcım hayırlı olsun bitanem allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bu habere:Saruboceq::lepi:alkisalkisalkis
ben bugun kardeşimin yanına gittim annem hala memlekette kardeşime yemek yapayım dedim sabah gittim bırazonce eve geldım
size bi bakim dedim
kimsecıkler kalmamıştır ama ben yınede sorayım nasılsınız canlar?
bence stres yaptıkça daha çok gecikir takma kafana bence
düğün hazırlıkları düğün günü derken insan bayagı bı gerılıyo
15 gunde hamıle kalamıcana göre rahat ol aspirin iç sulandırır o kanı hızlandırır regl olayını tabı aspirine alerjin yoksa
canımm gözün aydın Rabbim tamamına erdirir inş değerinde çok ii düşük falan deil benimki 34 tü regle 3 gün kalası telaşlanma bitanem ii olacak herşey ama dikkat et kendine çok önemli günlerdesiniz annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıo ona yardım et.folik asite başlamıştın dimi cnm
cnm değeri düşük deil ya benim ki 34 tü gayet normal yani belki seninki yüksektir
ellerine sağlık ablasııı:)
canım günaydıngünaydın herkese, ya kızlar hepiniz açık görünüyosunuz ama topikte yoksunuz, neden?
dirimcim canım seni eklemmi, 2010 da 4 tane hamile biz oluruz, ben, sen, jazmin, birsam, o zmanda biz göbiş yarıştırırız dimi, nasılsın ?
cssa sen nasılsın canım,
pınarcım ,doubleboumb sizlerden naber kızlar
günaydın canım bugün nasılsıngünaydın canlarımm
canım günaydın
benide aranıza alın :Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım dünkü konuyu okudum,askerlikle ilgili olacağı aklımın ucundan geçmemişti,
tam bizi anlatıyor :gitme:
ağustosta genelde uzun çıkıyormuş,öyle diyorlar :sm_confused::gitme:
günaydın canım bugün nasılsın
eşinin ailesiyle paylaşıyomusun fikirlerini canım, merak ettim, ben muhtemelen fikirlerimi paylaşırdım ilgimi çeken bi durum varda bu sıralr,aa dirimim ilk defa duyuyorum bunları senden ne güsel sevindim senin adına herkes bebek sahibi olsun istediği zaman inşş
isim işi çok zor cnm ya alınıp satılan tekrar alınan bişi deilki bi defa olacak amaann zor bakalım
canım günaydın
benide aranıza alın :Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım dünkü konuyu okudum,askerlikle ilgili olacağı aklımın ucundan geçmemişti,
tam bizi anlatıyor :gitme:
ağustosta genelde uzun çıkıyormuş,öyle diyorlar :sm_confused::gitme:
günaydın canım bugün nasılsın
inşallah canım, hala korkularım var ama bebek de istiyorum :kedi:aa dirimim ilk defa duyuyorum bunları senden ne güsel sevindim senin adına herkes bebek sahibi olsun istediği zaman inşş
isim işi çok zor cnm ya alınıp satılan tekrar alınan bişi deilki bi defa olacak amaann zor bakalım
Günaydın kızlar....
Canım belki de haklısındır.Ben adet olmam gereken günden daha sonra kan testi yaptırtmıştım.2317 di. Ama çok da önemi olmadığını anladım artık değerin.Önemli olan bebişin sğlığı gerçekten...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?