günaydın angel nasılsn canım
jamin hoşgeldin canım nasılsın bugün
günaydın kızlar, erken gelmeyi başardım bugün diğer günlere göre daha sakin bi gün geçiricem inşallah bugün,yoksa sabah saatleri diyemi bilemiyorum, kimsecikler gelmesede bugün kafamı dinlesem ya
inşallah canım, hala korkularım var ama bebek de istiyorum :kedi:
isim olayı gerçekten zor,sonuçta o ismiyle yaşayacak
canım tabiki de
bebeğin sağlıklı olmsı daha önemli,inşallah kısmetse seneye bizlerde hamiş oluruz :Saruboceq:
canım insan evladı olsun ister tabikide kendi adıma benim için erken dahaeşinin ailesiyle paylaşıyomusun fikirlerini canım, merak ettim, ben muhtemelen fikirlerimi paylaşırdım ilgimi çeken bi durum varda bu sıralr,
canım ben okumanı o yüzden istememiştim, bayağı duygulanmışsındır tahminen, bende nasıl hüzünlendim anlatamam yani,2010 anneleri adımızı yazdım isterlerse haktanla, dzcellide ekleriz ama sanırım istemezler :))
hoşbuldum canım sen nasılsınAlınyazımsın günaydın canım.Bugün biraz daha iyiyim hayatım.Sadece çok az boğazım ağrıyor.2010 Temmuz hamişi olmak istiyorum inşallah ben..Siz ne zaman düşünüyorsunuz??
Dzclicim hoşgeldin canım..Nasılsın?
ay inşallah ağzından bal damlıyo valla sositosositogünaydın dzcelcim inş gelmez kimseler:))
hoşbuldum canım sen nasılsın
ay az önce bi korktum ki sormayın yan odamda bi patlama sesi geldi meğer baca kapağı fırlamış nasıl olduysa her yer toz duman olmuş bi anda
iyiyim canım bende ne olsun işte her zamanki gibi işe geldik yinedaha iyiceyim canım annemlerde kaldım dün biraz moral topladım
sen nasılsın
günaydın canımgünaydın kızlar, erken gelmeyi başardım bugün diğer günlere göre daha sakin bi gün geçiricem inşallah bugün,yoksa sabah saatleri diyemi bilemiyorum, kimsecikler gelmesede bugün kafamı dinlesem ya
evet çok duygulandım,benim korkularımı anlatmış canım.eşinin ailesiyle paylaşıyomusun fikirlerini canım, merak ettim, ben muhtemelen fikirlerimi paylaşırdım ilgimi çeken bi durum varda bu sıralr,
canım ben okumanı o yüzden istememiştim, bayağı duygulanmışsındır tahminen, bende nasıl hüzünlendim anlatamam yani,2010 anneleri adımızı yazdım isterlerse haktanla, dzcellide ekleriz ama sanırım istemezler :))
çok sevindim canım birazda olsa üzüntünü hafifletir,bende iyiyim şefim görevli seyahatte tekim odada 3 gün kadar, kitap falan okurum boş kalınca :))iyiyim canım çok şükür bugüne
sekreterimiz yıllık izne ayrıldı 1 haftalığına metin bey de buraya geçmemi istedi o yüzden santraldeyim ve gün deli gibi geçiyor yoğunluktan anlamıyorum bile iyi oldu bi bakıma oturmaya düşünmeye pek fırsatım kalmıyor
öle yani canımcım sen nasılsın
Alınyazımsın günaydın canım.Bugün biraz daha iyiyim hayatım.Sadece çok az boğazım ağrıyor.2010 Temmuz hamişi olmak istiyorum inşallah ben..Siz ne zaman düşünüyorsunuz??
çok çabuk geçer inş canım arkadaşım, bizde eğer eşim mayısa kadar tayin alıp beraber olabilirsek, 6 ay- 1 sene sonra başlayalım diyoruz.ben aslına 2011 başlarında hamiş olmak isiyorum ama eşime kalsa seneye ağustosta başlayalım diyo,ben sana hasret gitcem bu dünyada az tadını çıkaralım beraberliğin diyorum ama bakalım nasıl olur ama sanırım 2010 yılının 9. ayındn itibaren olabilir, tabi planlarımızda değişiklik olmazda tayinle gelebiklirse, inş beraber geçiririz hamileliklerimizi opuyorumnanaktan
Dzclicim hoşgeldin canım..Nasılsın?
haklısın canım bende öyle düşündüğüm için dedim zaten, inş hepimize hayırlı vakitlerde nasip etsin.bizim borçlarda inş aralıkta son ödemeyle bitiyo bende senin gibi diyorum am parayı harcamaktan önce koçişle beraberliğin tadına varalım istiyorum inş sonrasında olur.benimde eşim kız çocuklarına hayrandır, bense erkek.hep ilki kız olsun isterdi, şimdi galiba onu ikna etmişimki ilki erkek olsun soyumuzun garantisi olsun 2. ye kız olur diyo :lepi: kaydirigubbakcemile3canım insan evladı olsun ister tabikide kendi adıma benim için erken daha
henüz düğünden kalan borçlarla uğraşıyoruz, şöyle gönlümüze göre maaşları harcamak nasip olmadı
Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum herkes için Allah herkesin istediği zamanda gönlüne göre versin
amaaaaaa biz eşimle bi kızımız olsun çok istiyoruz ya opuyorumnanaktan
alınyazımsın yok cnm net bi fikrim olmadığı için paylaşmadım ama netleşince paylaşırım tabiki inanırmısın onlar biizden daha heyecanlı hergün rüyalarında görüolar:):)
evet çok duygulandım,benim korkularımı anlatmış canım.
1 yıl nedemek ya :1shok:
Hayırlısı olsun az kaldı zaten
ay inşallah ağzından bal damlıyo valla sositososito
iyiyim canım bende ne olsun işte her zamanki gibi işe geldik yine
çalışıyoruz
daha iyi olmana sevindim canım yerimseniben
günaydın canım
aynen şu iş yoğunluğu biraz azalsa da bende rahatlasam ya
evet çok duygulandım,benim korkularımı anlatmış canım.
1 yıl nedemek ya :1shok:
Hayırlısı olsun az kaldı zaten
çok sevindim canım birazda olsa üzüntünü hafifletir,bende iyiyim şefim görevli seyahatte tekim odada 3 gün kadar, kitap falan okurum boş kalınca :))
haklısın canım bende öyle düşündüğüm için dedim zaten, inş hepimize hayırlı vakitlerde nasip etsin.bizim borçlarda inş aralıkta son ödemeyle bitiyo bende senin gibi diyorum am parayı harcamaktan önce koçişle beraberliğin tadına varalım istiyorum inş sonrasında olur.benimde eşim kız çocuklarına hayrandır, bense erkek.hep ilki kız olsun isterdi, şimdi galiba onu ikna etmişimki ilki erkek olsun soyumuzun garantisi olsun 2. ye kız olur diyo :lepi: kaydirigubbakcemile3
canım benim eşimin teyzesinin gelini hamili doğurdu doğuracakbuarala, ağğızlarından tek kelime duymadım kız siyasi davranıyo, düşünmedim doğsun hele bulunur bi ismi önemli değil diyo, ama aklı sıra millete söylemeyip meraklandırmak yada karışmlarını engellemek olsa gerek, ama hiç hoş değil davranışı, eşi çok boş boğazdır onu bile tyembihlemiş.tabiki benide ilgilendirmez ama tepki alacakta olsam ben bu ismi düşünüyorum diye söylerim.dediğin gibi onlarda nineleri dederei, düşünülen ismi bilmeleri en büyük hakları diye düşünüyorum.dilerim en güzel isimlerinin anlamlarıyla yaşarlar.
günaaaydıın şekerlerrr
ne kaynatıyosunuz :)
oyyy oyy hadi bakalım hayırlısıyla hepiniz güzel güzel haberler vericeksiniz 2010 a azcık kalmış şurda :teytey: bu arada biz bayramda doğum yapcaz herhalde hesdapladımda siz şeker yerken ben hastane köşelerinde olmuş olabilicem aysss çok şey iştee
kızlarr biz çıkıoruz annemde kalcam bugün görüşürüzz öpüyorum
günaaaydıın şekerlerrr
ne kaynatıyosunuz :)
oyyy oyy hadi bakalım hayırlısıyla hepiniz güzel güzel haberler vericeksiniz 2010 a azcık kalmış şurda :teytey: bu arada biz bayramda doğum yapcaz herhalde hesdapladımda siz şeker yerken ben hastane köşelerinde olmuş olabilicem aysss çok şey iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?