Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın angel nasılsn canım

jamin hoşgeldin canım nasılsın bugün

iyiyim canım çok şükür bugüne
sekreterimiz yıllık izne ayrıldı 1 haftalığına metin bey de buraya geçmemi istedi o yüzden santraldeyim ve gün deli gibi geçiyor yoğunluktan anlamıyorum bile iyi oldu bi bakıma oturmaya düşünmeye pek fırsatım kalmıyor
öle yani canımcım sen nasılsın

Alınyazımsın günaydın canım.Bugün biraz daha iyiyim hayatım.Sadece çok az boğazım ağrıyor.2010 Temmuz hamişi olmak istiyorum inşallah ben..Siz ne zaman düşünüyorsunuz??

Dzclicim hoşgeldin canım..Nasılsın?

günaydın kızlar, erken gelmeyi başardım bugün diğer günlere göre daha sakin bi gün geçiricem inşallah bugün,yoksa sabah saatleri diyemi bilemiyorum, kimsecikler gelmesede bugün kafamı dinlesem ya

günaydın dzcelcim inş gelmez kimseler:))

İnşallah canım.İnşallah....:Saruboceq:

canım insan evladı olsun ister tabikide kendi adıma benim için erken daha
henüz düğünden kalan borçlarla uğraşıyoruz, şöyle gönlümüze göre maaşları harcamak nasip olmadı
Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum herkes için Allah herkesin istediği zamanda gönlüne göre versin
amaaaaaa biz eşimle bi kızımız olsun çok istiyoruz ya opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım sen nasılsın
ay az önce bi korktum ki sormayın yan odamda bi patlama sesi geldi meğer baca kapağı fırlamış nasıl olduysa her yer toz duman olmuş bi anda

alınyazımsın yok cnm net bi fikrim olmadığı için paylaşmadım ama netleşince paylaşırım tabiki inanırmısın onlar biizden daha heyecanlı hergün rüyalarında görüolar:):)

daha iyiceyim canım annemlerde kaldım dün biraz moral topladım

sen nasılsın
iyiyim canım bende ne olsun işte her zamanki gibi işe geldik yine
çalışıyoruz
daha iyi olmana sevindim canım yerimseniben

günaydın kızlar, erken gelmeyi başardım bugün diğer günlere göre daha sakin bi gün geçiricem inşallah bugün,yoksa sabah saatleri diyemi bilemiyorum, kimsecikler gelmesede bugün kafamı dinlesem ya
günaydın canım
aynen şu iş yoğunluğu biraz azalsa da bende rahatlasam ya

evet çok duygulandım,benim korkularımı anlatmış canım.
1 yıl nedemek ya :1shok:
Hayırlısı olsun az kaldı zaten

çok sevindim canım birazda olsa üzüntünü hafifletir,bende iyiyim şefim görevli seyahatte tekim odada 3 gün kadar, kitap falan okurum boş kalınca :))

haklısın canım bende öyle düşündüğüm için dedim zaten, inş hepimize hayırlı vakitlerde nasip etsin.bizim borçlarda inş aralıkta son ödemeyle bitiyo bende senin gibi diyorum am parayı harcamaktan önce koçişle beraberliğin tadına varalım istiyorum inş sonrasında olur.benimde eşim kız çocuklarına hayrandır, bense erkek.hep ilki kız olsun isterdi, şimdi galiba onu ikna etmişimki ilki erkek olsun soyumuzun garantisi olsun 2. ye kız olur diyo :lepi: kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın yok cnm net bi fikrim olmadığı için paylaşmadım ama netleşince paylaşırım tabiki inanırmısın onlar biizden daha heyecanlı hergün rüyalarında görüolar:):)

canım benim eşimin teyzesinin gelini hamili doğurdu doğuracakbuarala, ağğızlarından tek kelime duymadım kız siyasi davranıyo, düşünmedim doğsun hele bulunur bi ismi önemli değil diyo, ama aklı sıra millete söylemeyip meraklandırmak yada karışmlarını engellemek olsa gerek, ama hiç hoş değil davranışı, eşi çok boş boğazdır onu bile tyembihlemiş.tabiki benide ilgilendirmez ama tepki alacakta olsam ben bu ismi düşünüyorum diye söylerim.dediğin gibi onlarda nineleri dederei, düşünülen ismi bilmeleri en büyük hakları diye düşünüyorum.dilerim en güzel isimlerinin anlamlarıyla yaşarlar.

evet çok duygulandım,benim korkularımı anlatmış canım.
1 yıl nedemek ya :1shok:
Hayırlısı olsun az kaldı zaten

tahmin etmiştim canım umarım okurken bana kızmamışsındır nerden dedi diye :) ama inş hayırlısıyla gidip gelecek hiç merak etme, o korkuları hepimiz yaşadık ki ben çok çok yaşadım eşimin şırnakta asker olması ve aynı kışladan şehitler verilmesi sebebiyle.ama deddim bigün kendi kendime doğuya giden dönmüyo mu? hayır, kaderde neyse o yaşanır, allahın izniyle döner gelir diye.şükür döndü de.allahın izniyele eşin gelecek ve bebiş isteyeceksiniz artık :))

günaaaydıın şekerlerrr

ne kaynatıyosunuz :)

oyyy oyy hadi bakalım hayırlısıyla hepiniz güzel güzel haberler vericeksiniz 2010 a azcık kalmış şurda :teytey: bu arada biz bayramda doğum yapcaz herhalde hesdapladımda siz şeker yerken ben hastane köşelerinde olmuş olabilicem aysss çok şey iştee

alınyazımsın o hamilenin yaptığı çok yanlış öyle şeymi olur insan yeri gelio çok az tanıdığı insana sölüo paylaşıo kaldıki onlar en yakınları anne ve babadan sonra tabiki bilmek hakları ben böle düşünüorum insanları merakta bırakmayıda üzmeyide hiç sevmem karar verdiğim zaman hemen paylaşırım inş (hoş doğmadan bulursam bi isim)

ay inşallah ağzından bal damlıyo valla sositososito

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

sağol canımcım
sayenizdeopuyorumnanaktan

oh sende iyiymişsin canımkaydirigubbakcemile5

Canım günaydın....Hadi bakalım hayırlısıyla bebişlerini alırsın kucağına...Sana da bayram şekeri işte onlaropuyorumnanaktan

cssa güle güle,

pamukçum hoşgeldin şekerim, kız bayramda sana şeker getirriz bizde olmaz mı :)) inş sağlıcakla doğsunlarda yeterki, inş bizlerde 2011 bebişleri alırız kucağımıza :)) ama ozman topikler ayrılır siz 2 yaş annelerine biz yeni doğum yapanlar topiğine ((

kızlarr biz çıkıoruz annemde kalcam bugün görüşürüzz öpüyorum

görüşürüz canımcım dikkat et kendine
annenlere selam:kedi:

hoşgeldin canım nasılsın bakalım
demek bayramda doğum ne güzel ya
hangi hastaneye gidiyorsun canım nerde doğum yapıcaksın
gelirim ziyarete seni pamuk şekerim nerde diye:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…