bende öyle düşündüğüm için biraz kızdım yani, dediğin gibi insan nerdeyse hiç tanımadığıyla paylaşıo yeri geliyo onlarında hakkı bilmek ama her akıl akıl değildir atalarımız :)))v inş en güzel ismi bulursun canım arkadaşım,görüşmek üzerealınyazımsın o hamilenin yaptığı çok yanlış öyle şeymi olur insan yeri gelio çok az tanıdığı insana sölüo paylaşıo kaldıki onlar en yakınları anne ve babadan sonra tabiki bilmek hakları ben böle düşünüorum insanları merakta bırakmayıda üzmeyide hiç sevmem karar verdiğim zaman hemen paylaşırım inş (hoş doğmadan bulursam bi isim)
oh sende iyiymişsin canımkaydirigubbakcemile5
görüşürüz canımkızlarr biz çıkıoruz annemde kalcam bugün görüşürüzz öpüyorum
yok canım niye kızayımtahmin etmiştim canım umarım okurken bana kızmamışsındır nerden dedi diye :) ama inş hayırlısıyla gidip gelecek hiç merak etme, o korkuları hepimiz yaşadık ki ben çok çok yaşadım eşimin şırnakta asker olması ve aynı kışladan şehitler verilmesi sebebiyle.ama deddim bigün kendi kendime doğuya giden dönmüyo mu? hayır, kaderde neyse o yaşanır, allahın izniyle döner gelir diye.şükür döndü de.allahın izniyele eşin gelecek ve bebiş isteyeceksiniz artık :))
ayyy pamuğum benim canım sende hastanedeyken yavrularınla birlikte yersin opuyorumnanaktangünaaaydıın şekerlerrr
ne kaynatıyosunuz :)
oyyy oyy hadi bakalım hayırlısıyla hepiniz güzel güzel haberler vericeksiniz 2010 a azcık kalmış şurda :teytey: bu arada biz bayramda doğum yapcaz herhalde hesdapladımda siz şeker yerken ben hastane köşelerinde olmuş olabilicem aysss çok şey iştee
off uyku bastırdı yaaa
gece 2 de yatınca böle oluyor işte(
sende haklısın canım yinede kötüye hazırlamak en iysi, ama gönlünü ferah tutki herşeyin üstesinden gelesin,bizde odada 2 kişiyiz.şimdilik tekim süper valla, ama önümde işim yok yaratamada uyuz md. yardımcısı geçtikçe öfleyerek geçiyo kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun canım ya,fazla hayal kurmal istemiyorum
sen anlatmıştın ya rüyanda eşinin askerliğini istanbula çıktığını görmüştüm demiştin.ama çıkmamıştı. o yüzden en kötüsüne alıştırayım diyorum mafoldumben
kızlar nereye gitti yaaa CADIARZU
kıskandım valla şefin demek göreve gitti.odada 2 kişimisiniz canım?
biz 3 üzüz kaydirigubbakcemile2
en büyük hayalim tek kişi olmak opuyorumnanaktan
ya bu yeni aldığım telefonda kamera,resimde zoom yok,sinir oldum :umursamaz:
konuşurkende sanki boş odada konuşurken sesin yankılanır ya bir değişik geliyor ses
yanımdaki çocuk da telini çekmeceye koydu heral
görünürlerde yok :jeyyar:
off uyku bastırdı yaaa
gece 2 de yatınca böle oluyor işte(
türk kahvesi olsa da içsek
Gel yapayım canım
sende haklısın canım yinede kötüye hazırlamak en iysi, ama gönlünü ferah tutki herşeyin üstesinden gelesin,bizde odada 2 kişiyiz.şimdilik tekim süper valla, ama önümde işim yok yaratamada uyuz md. yardımcısı geçtikçe öfleyerek geçiyo kaydirigubbakcemile3
bugün zor geçecek desene
bende geleyimmi
merhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
merhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
hiç hayır dermiyim ya cokacimcoookGel yapayım canım
sende haklısın canım yinede kötüye hazırlamak en iysi, ama gönlünü ferah tutki herşeyin üstesinden gelesin,bizde odada 2 kişiyiz.şimdilik tekim süper valla, ama önümde işim yok yaratamada uyuz md. yardımcısı geçtikçe öfleyerek geçiyo kaydirigubbakcemile3
bugün zor geçecek desene
gel tabi,hep beraber gidelimbende geleyimmi
buyrunnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
maşallah kız senin kocişte pek becerikliymişevet canım ya akşam dedemlere gittik belçikadan gelen daym kızı damadı teyzemler falan ordalar işte yemek yedik çay içtik sonra dedemin kardeşi falan geldi başın sağolsuna ev kalabalıktı dayımın 2 tane torunu var dünya güzeli onlarla vakit geçirdik biraz:))
sonra annemlere geçtik bir kısmımız kalmaya :))
saat gece 12 falandı eve geldiğimizde annemle dayımda bugün eskişehire dayımın kızının kaynanasına gidiyolar hep beraber 2 gün kafa dağıtalım diye(
sonra otur sohbete devam tabi konumuz malum(
çay falan içtik teyzemler kendi evlerine geçtiler
sonra kociş annemin saçını boyamaya başlamıştı ki ben sızmışım:))
hayırlı olsun allah mutluluklar versin canım, hoşgeldin aramıza, kendinden bahsetsenemerhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
xor günler geçiriyosunuz allahhepinize bolca sabır versin, yaranı eşmek istemem ama tek erkek çocukmuydu kuzeninevet canım ya akşam dedemlere gittik belçikadan gelen daym kızı damadı teyzemler falan ordalar işte yemek yedik çay içtik sonra dedemin kardeşi falan geldi başın sağolsuna ev kalabalıktı dayımın 2 tane torunu var dünya güzeli onlarla vakit geçirdik biraz:))
sonra annemlere geçtik bir kısmımız kalmaya :))
saat gece 12 falandı eve geldiğimizde annemle dayımda bugün eskişehire dayımın kızının kaynanasına gidiyolar hep beraber 2 gün kafa dağıtalım diye(
sonra otur sohbete devam tabi konumuz malum(
çay falan içtik teyzemler kendi evlerine geçtiler
sonra kociş annemin saçını boyamaya başlamıştı ki ben sızmışım:))
hayırlı uğurlu olsun canım:) aramızda 5 gün var. bende 4 temmuzda evlendim:)
hayırlı olsun allah mutluluklar versin canım, hoşgeldin aramıza, kendinden bahsetsene
xor günler geçiriyosunuz allahhepinize bolca sabır versin, yaranı eşmek istemem ama tek erkek çocukmuydu kuzenin
tatlım sanada hayırlı olsun allah mutluluklar verisn
çok teşekkür ederim:) buradakileri ve muhabetlerini çok sevdim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?