Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende öyle düşündüğüm için biraz kızdım yani, dediğin gibi insan nerdeyse hiç tanımadığıyla paylaşıo yeri geliyo onlarında hakkı bilmek ama her akıl akıl değildir atalarımız :)))v inş en güzel ismi bulursun canım arkadaşım,görüşmek üzere
oh sende iyiymişsin canımkaydirigubbakcemile5

iyiyim vzemuszemusalla

kızlarr biz çıkıoruz annemde kalcam bugün görüşürüzz öpüyorum
görüşürüz canım

yok canım niye kızayım
en azından herşeye kendimizi hazır etmemiz gerektiğini anladım
evet canım kaderde ne yazılıysa o yaşanır
hayırlısı bakalım

ayyy pamuğum benim canım sende hastanedeyken yavrularınla birlikte yersin opuyorumnanaktan
canım bugün nasılsınız?
doğumada az kaldı hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

inş dirimcim hayırlısıyla gidip gelecek sen hiç merak etme, meslek gruplarına göre daha rahat bölgelerde askerlik yaptırıyolar, muhtmelen doğuda olmaz eşin, bu d iyi bişeydir :))

hayırlısı olsun canım ya,fazla hayal kurmal istemiyorum
sen anlatmıştın ya rüyanda eşinin askerliğini istanbula çıktığını görmüştüm demiştin.ama çıkmamıştı. o yüzden en kötüsüne alıştırayım diyorum mafoldumben
kızlar nereye gitti yaaa CADIARZU
kıskandım valla şefin demek göreve gitti.odada 2 kişimisiniz canım?
biz 3 üzüz kaydirigubbakcemile2
en büyük hayalim tek kişi olmak opuyorumnanaktan
ya bu yeni aldığım telefonda kamera,resimde zoom yok,sinir oldum :umursamaz:
konuşurkende sanki boş odada konuşurken sesin yankılanır ya bir değişik geliyor ses
yanımdaki çocuk da telini çekmeceye koydu heral
görünürlerde yok :jeyyar:

sende haklısın canım yinede kötüye hazırlamak en iysi, ama gönlünü ferah tutki herşeyin üstesinden gelesin,bizde odada 2 kişiyiz.şimdilik tekim süper valla, ama önümde işim yok yaratamada uyuz md. yardımcısı geçtikçe öfleyerek geçiyo kaydirigubbakcemile3
off uyku bastırdı yaaa
gece 2 de yatınca böle oluyor işte(

bugün zor geçecek desene

evet canım ya akşam dedemlere gittik belçikadan gelen daym kızı damadı teyzemler falan ordalar işte yemek yedik çay içtik sonra dedemin kardeşi falan geldi başın sağolsuna ev kalabalıktı dayımın 2 tane torunu var dünya güzeli onlarla vakit geçirdik biraz:))
sonra annemlere geçtik bir kısmımız kalmaya :))
saat gece 12 falandı eve geldiğimizde annemle dayımda bugün eskişehire dayımın kızının kaynanasına gidiyolar hep beraber 2 gün kafa dağıtalım diye(
sonra otur sohbete devam tabi konumuz malum(
çay falan içtik teyzemler kendi evlerine geçtiler
sonra kociş annemin saçını boyamaya başlamıştı ki ben sızmışım:))

Gel yapayım canım
hiç hayır dermiyim ya cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3
canım benimde masam dolu ama yavaştan alıyorum
hızlı yapınca belim sırtım herbir tarafım ağrıyor valla

gel tabi,hep beraber gidelim

merhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
buyrunnnnnnnnn
hoşgeldin canım

maşallah kız senin kocişte pek becerikliymiş
boya felan :lepi:

merhaba arkadaşlar bende yeni evliyim 9 temmuzda evlendim benide alırmısınız aranıza
hayırlı olsun allah mutluluklar versin canım, hoşgeldin aramıza, kendinden bahsetsene
xor günler geçiriyosunuz allahhepinize bolca sabır versin, yaranı eşmek istemem ama tek erkek çocukmuydu kuzenin

hayırlı uğurlu olsun canım:) aramızda 5 gün var. bende 4 temmuzda evlendim:)

tatlım sanada hayırlı olsun allah mutluluklar verisn

çok teşekkür ederim:) buradakileri ve muhabetlerini çok sevdim ben:)

kızlar ölüyorumö hastalanmışım karnım flaket ağrıyo, ilaç içmem pek ama bu sefer dayanamıyorum vede ilacım yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…