Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gerçekten de yaa ben kocişime deli gibi aşığım:))
elinden gelmeyen iş yok maşallah o kadar rahatım ki onun yanında
Allah onu benden benide ondan ayırmasın inş.:Saruboceq:

sende hep aramızda ol ozman, sen de tanıtsana kendini, bikaç gündür görüyorum seni ama tanışamadık (
severek katılırım alinyazımsın :) bende dediğim gibi evleneli 18 gün oldu:)
. açıkçası evliliğe alışmaya çalışıyorum şuan. ev işleri pek iç açıcı değil.
bankada çalışıyorum.:)

evet canım çok zor günler geçiriyoruz hiç geçirmediğimiz kadar zor
Allah ım beterinden saklasın kimseye evlat acısı vermesin
hele ilk günlee o kadar zor geçti ki yemek yerken başlıyoduk ağlamaya herkese kzııyoduk çok gülene konuşana herkese şimdi biraz daha iyiyiz napalım işte hayat(

tek oğlan değildi canım bi abisi birde ablası var çok şükür ki onlarla avunacak dayımlar(
bundan 25 sene önce bir kızı vefat etmiş dayımın ilk kızı 1984 yılında bende bir hafta sonra doğmuş ve 8 aylıkken ishalden vefat etmiş dayım 2.evlat acısını yaşadı mafoldumben
hemde ikiside küçükken(

kızlar ölüyorumö hastalanmışım karnım flaket ağrıyo, ilaç içmem pek ama bu sefer dayanamıyorum vede ilacım yokkk
canım arkadaşlarından ilaç alsan
yok mu kimse,ağrı kesici bende de yok olsa verirdim :sm_confused:

gerçekten de yaa ben kocişime deli gibi aşığım:))
elinden gelmeyen iş yok maşallah o kadar rahatım ki onun yanında
Allah onu benden benide ondan ayırmasın inş.:Saruboceq:
inşallah canım ya
Rabbim sevenleri birbirinden ayırmasın

ben geldim güzellerr
nasılsınız
sabah şerifleriniz hayrolsunkaydirigubbakcemile3

alınyazım doğru tahmın ettın canım benım
allah herkesin gönlüne göre versin ama bana 2010 çok erken hayatım bebek sahıbı olmak için daha bismillah yeni evlendimkaydirigubbakcemile3
güzel allahım herkese istediği dilediği planladığı zamanda sağlıkla sıhhatle versin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı

allahım ya allah büyük sabırlar versin. çookkk zorrr angel cım ya. allah diğer evlatlarını bağışlasın

Angelcim Allah başka evlat acısı yaşatmasın inşallah dayınlara..Tabii ki herkese...

Haktanncım hoşgeldin canım. 2010 erken olur mu canım :) 1 senelik evli olacaksınız bak:)

canım arkadaşlarından ilaç alsan
yok mu kimse,ağrı kesici bende de yok olsa verirdim :sm_confused:

inşallah canım ya
Rabbim sevenleri birbirinden ayırmasın

aminnnnn

selam canımcım nasılsın

angelcığım Allah sabır versin evlat acısı zor ki 2 evladını yitirmiş dayın,çok üzüldüm,
Allah geride kalanlara sabır versin canım benim
haktancığım hoşgeldin canım nasılsın?
sende usta oldun canım,dün kardeşine ne yemek yaptın kaydirigubbakcemile2

Angelcim Allah başka evlat acısı yaşatmasın inşallah dayınlara..Tabii ki herkese...

Haktanncım hoşgeldin canım. 2010 erken olur mu canım :) 1 senelik evli olacaksınız bak:)

canım ben büyük konuşmaktan çok korkarım
bizim isteğimiz 2 sene geçtikten sonra korunmayı bırakmak ama belli olmaz bakarsın bbırden çocuk ısterım eger OLURSA yaparım bakarsın bu süre 5 seneye çıkar
hayat ne getirir bilemeyiz

umarım allah hepimize o duyguyu bi gün yaşatır,gönlümüz ne zaman ister durumumuz ne zaman müsait olursa inşallah
ama hayattan gelecek herşeye hazırlıklıyım ben yerimseniben

Kızlar valla dikkat ettimde topiğin yarısı Ankaralı.Hiç ızmir yok valla.Kıskandım:umursamaz:

allahım ya allah büyük sabırlar versin. çookkk zorrr angel cım ya. allah diğer evlatlarını bağışlasın

sağol canım
amin
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun

evet canım Allah kimseye yaşatmasın
sen nasılsın

Evet canım gerçekten öyle.Hayatın ne getireceği belli değil bizlere.Biz de bebek istemiyorduk;ama bir anda hayatımıza girdi.Sonu kötü bitti;ama yine de böyle bir tecrübe yaşattı hayat bize. Allah inşallah hepimize istediğimiz zaman bebiş verir.opuyorumnanaktan

dirimcim ve angelcım iyiyim güzellerim siz ansılsınız?
estagfrullah canım ne ustası içim rahat etmıyo işte bişeler götürdüm yesin dıye bide tavuk sote pilav ıstedı yaptım öle aman aman bişey yapmadım yani kardeşim böyle aparatıf şeyleri sever

sonra eve geldim evdede yemek yaptımkaydirigubbakcemile3
bugun çok işim var kızlar yaa bi ton ütüm var memleketten sonra birsürü çamaşır oldu
çamaşır makinem çamaşırları pamuklandırıyo nedenini anlamadım bugun servıs çağırıcam
bi fikri olan varmı?

sonra ütü yapıcam sonra da yemek haa butun bunlardan önce fatura yatırıp alışveriş yapıcamkaydirigubbakcemile3
bir dokun bin ah işit diye buna denirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım
amin
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun

evet canım Allah kimseye yaşatmasın
sen nasılsın

Canım ben iyiyim.Psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi.Sadece biraz boğazım ağrıyor hayatım.İnşallah o da geçecek.İlaçlarımı almaya devam ediyorum canımcım..

amin canım inşallah
ama bak sen bebeğin oluyomu olmuyomu öğrenmiş oldum
ben hala ıstemem derım ama içimde bi korku var acaba oluyomu benım bebegım dıye
ama zaman herşeyi çözecek sanırım hepimiz için..

Evet canım o korkum geçti zaten. Doktorum da onu dedi.En azından gebe kalabiliyorsun,sağlıklı bir insansın dedi.Ama içini ferah tut lütfen.Böyle kötü şeyler de düşünmeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…