Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım majezik varsa oradakilerde bul iç hemen.İyi gelir..
majezik yoktuda vermidon buldum nihayet inş geçer
:)) bankacı ve aynı anda ev hanımı olmak zor, babamdan bilirim oda bankacıydı bende hep bankacı olacam derdim ama babamın emeklisine yakın sıkıntıları gördükçe geri dursun dedim bana göre deil, ama güzel bi meslek :)) kaç yaşındasın
allahım 2 kat sabır versin yaşanılan zor ama allah isyan ettiren kullarından etymesin, allah gani gani rahmet etsin ((

canım arkadaşlarından ilaç alsan
yok mu kimse,ağrı kesici bende de yok olsa verirdim :sm_confused:

inşallah canım ya
Rabbim sevenleri birbirinden ayırmasın
valla dirim inan sen aklıma geldin bulamasaydım sana sorcaktım :)) buldum ama inş geçmeini bekiyorum bide birne sözüm vardım yemeğe gidecektik inş ozaman a düzelir
hoşgeldin canım,ben iyiyim sen nasılsın.bende öyle düşündüğümden dedim :)) inş herkese dilediği vakitlerde nasip etsin inş
Angelcim Allah başka evlat acısı yaşatmasın inşallah dayınlara..Tabii ki herkese...

Haktanncım hoşgeldin canım. 2010 erken olur mu canım :) 1 senelik evli olacaksınız bak:)
jazminde haklı valla, enazında 1yılı dolu dolu yaşamış olacaksınız, tabiki karar sevenlerin :))

ben kendime kızıyorum kaderime falan, mesela seneye aralıkta bile hamile kalsam, eşimle 2. evlilik yıldönümümüz bitmiş olacak fakat eşimle enfazlaa 8 -9 aylık beraber olmuş olacağız, ama tabi allah en hayırlı vakkitte versin hepimize inş.bebekte güzel bişey arayacaksam eğer beeği şimdiden bile olmasına razıyım tabi sonu hayırsa

amin canım

hayırlısı hakkımızda canım

Kızlar valla dikkat ettimde topiğin yarısı Ankaralı.Hiç İzmir yok valla.Kıskandım:umursamaz:
zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

ne çok işin varmış ya okurken yoruldum valla
kolay gelsin canım
ne güzel düğünleri atlattınız,bende bu hafta bir atlatsaydım
heycanlandım şimdi :1rolleyes:
canım kardeşin erkek mi?

dirimcim kardeşim erkek 1 yaş var aramızda ikiz gibi büyüdük diyebilirim ama sankı ondan çok büyükmüşüm gibi hep baktım ona göz kulak oldum
yeri başka benim içinŞeniz

dirimcim kardeşim erkek 1 yaş var aramızda ikiz gibi büyüdük diyebilirim ama sankı ondan çok büyükmüşüm gibi hep baktım ona göz kulak oldum

benim kardeşim de benden 6 yaş küçüktür.özellikle annem öldükten sonra sanki kardeşim oğlummuş gibi hissedip öle davrandım.

herlese slm bu arada:)

lmaz:
kaydirigubbakcemile
:çok üzgünüm:mafoldumben

canım ne güzel, bende hep ablam olsun istemişimdir.özellikle düğünümde çok hissettim.

işte budur, özetlemişsin çoğumuzun fikrini, inş hepimiz için hayırlısı lsun
Kızlar valla dikkat ettimde topiğin yarısı Ankaralı.Hiç İzmir yok valla.Kıskandım:umursamaz:
hadi ankaraya taşınını, dermişim :))
canım evde olmakta zormuş valla, ben izindeyken saat 10 da kalkıyodum, öğlene dek kahvaltı yapıyodum, sonra ütü varsa onlar, ardından az bi ev temizliği, sonra pasta börek, sonra yemek en sonda kendimi hazırlıyodum ama koşa koşa anca yetiştiridim valla, ev yabancı diyemi anlamadımda eşim gitmeden o kadar zorlanmaıştım yani acemi olmama rağmn.işlerinin çokluğunu görünce aklıma geldi.yinede iyi bi başarı valla evi çekip çevrmek

ablalık böyle olsa gerek :))

alınyazımsın inşallah geçer sanırım
geçen sene benide kıvrandırıyordu bu ağrı ama çok şükür dianayla geçti biraz
ben regl olduğumda etek yada elbise karnımı sıkmayan şeyler giymeye çalışıyorum,
ve ince çorap giyiyorum.ayaklar üşüdüğündede ağrı oluyor ya

benim kardeşim de benden 6 yaş küçüktür.özellikle annem öldükten sonra sanki kardeşim oğlummuş gibi hissedip öle davrandım.

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

evet canım ya yorucuuu. ama şöle bişi var ben subede değilim allahtan. sune cok zor. genel müdürlük birimleri ona göre biras daha rahat. ben 29 yaşındayım sen kaç yaşındasın:)

canım haberler iii :)) regl oldummmmmmkaydirigubbakcemile3
ohhhh verilmiş sadakamız varmış dermişim :)hayırlı uğurlu olsun. sanırım hormonal bi değişme yaşadık

AY CANIM BENİM YAAA. İNSAN NE KADAR DÜŞÜNÜO DİMİ. BENİMDE 1 KIZ 1 ERKEK KARDEŞİM VAR. KIZ KARDEŞİM BENDEN 1 YAŞ KÜÇÜK VE ALMANAYDA. GERCİ BURAYA GELİO KALIO BAYAĞI Bİ. AMA YİNEDE ÇOK ÖZLÜYORUM. ERKEK KARDEŞİMLEDE AYNEN DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIRIZ

canım Allah kolaylık versin evde olsam bende böle deli gibi koşturur dururum işte))
bende de bugün ütü var kaç gün elim değmiyor onları yapıcam
yarın abim gelicek annem yokya onunla geçer
cuma akşamı da temizlik yapıcam ve kek börek çünkü c tesi arkadaşlarım gelicek
öle yani :kedi:

Canım ben iyiyim.Psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi.Sadece biraz boğazım ağrıyor hayatım.İnşallah o da geçecek.İlaçlarımı almaya devam ediyorum canımcım..

aman iyi ol canım dikkat et kendine
herşeyden önce sağlığın önemli gerisi hallolur Allah ın izniyel canım

topic fokur fokur kaynamış ben yokken maşallah
net gitti bir ara, sabah olmayıp yeni gelenlere slmlar hoşgeldiniz

Yepyeni taze gelinler hoşgeldiniz aramıza.Valla biz eskidik sanırım artık:kedi: Umarım mutluluğunuz ilk günkü gibi taptazecik olur...

:1hug::teselli:

[ı]alınyazımsın valla yapabilsem ankara'da yaşarım;ama ben tam bir izmir ve deniz aşığıyım.sanırım yapamam.artık ankara'ya gelince birkaç kapım oldu benim desositososito[/ı]

istanbuldada bana beklerim canım:)

ne mutlu kardeşine ki böyle bi ablası var, allah tekrardan rahmetini esirgemesin annenden ( nasılsın canım iyimisin

:çok üzgünüm:mafoldumben

canım ne güzel, bende hep ablam olsun istemişimdir.özellikle düğünümde çok hissettim.

bende hep abim olsun isterdim ama çok şükürki bir erkek birde kız kardeşim var, 2 sininde yeri ayrı.erkek kardeşim benim gücüm dayanağım küçüğümde olsa bizim babamdan sonraki direğimiz, allah kimsenin tırnağına bile zarar getirmesin.kız kardeşse çok farklı, çükü aynuı cinsten hem dostun hem kardeşin.düğünde herşeyime koştu sağolsun allah razı olsun ikisindende küçükler 20 yaşındalar ama çok akıllılardır, sevemesim geldi :)) ama varya erkek kardeşimin bana kuafördeki bakışıyla, sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamasını ömrümce unutamam heralde, yazarken bile ellerim titredi (

evet ablalık guzel bişey benimde ablam var iyiki hem ablam hem kardeşim var
diyorum ve eger bıgun çocuk yapmaya kalkarsam bi taneyle kalmak ıstemıyorum onu kardeş duygusundan mahrum edemem dünyanın en guzel şeyi kardeş olmak

ev işlerine o kadar alıştımki artık garıbıme gıtmıyo elimde ağır deil benim bişeler yapmaya çalışıyorum işlte gün boyu ama işim olunca naparım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…