Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk cnm

benim erk.kardeşim de ben evden çıkarken sarılıp ağlamıştır.onun kişiliğinde bir insandan asla beklenmeyecek bişi di.ben de bunu hayatta unutamam

topic fokur fokur kaynamış ben yokken maşallah
net gitti bir ara, sabah olmayıp yeni gelenlere slmlar hoşgeldiniz

hoşbulduk canımmm sağolunn:)

canım benim yaaa benimde öle bi durumum oldu. ,insan ömrü boyu unutmuo böle şeyleri. Insanın ailesi kardeşleri bambaşka...

:1hug::teselli:

Alınyazımsın valla yapabilsem Ankara'da yaşarım;ama ben tam bir İzmir ve deniz aşığıyım.Sanırım yapamam.Artık Ankara'ya gelince birkaç kapım oldu benim desositososito
haklısın canım memlket nereyse insan oraya alışıyo, aşık olmakta ayrı tabi, gel sen bişiz seni misafir ederiz, bizde izmirde kapı bulduk :))

inş canım yaa

bende 25 e girecem 1,5 AY SONRA kaydirigubbakcemile3 yemekten dönünce devam ederiz , evet şube zor allah kolaylık versin oradakilere iyice

kızlar ben kaçtım yemeğe, afiyetler olsun hepinize

hoşbulduk benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim allah razı olsun

senden de Allah razı olsun canım ne demek
biz böle dostlar aramızda sıkıntımızı kederimizi sevincimi paylaşır rahatlarız:enbuyukkk:

benim kardeşim de benden 6 yaş küçüktür.özellikle annem öldükten sonra sanki kardeşim oğlummuş gibi hissedip öle davrandım.

herlese slm bu arada:)

selam birsamcım hoşgeldin nasılsın

Yepyeni taze gelinler hoşgeldiniz aramıza.Valla biz eskidik sanırım artık:kedi: Umarım mutluluğunuz ilk günkü gibi taptazecik olur...

ay en eski beniimmmkaydirigubbakcemile2
bir hafta sonra yani ayın 28.inde 2.evlilik yıldönümüm 2 sene olacak ben evleneli inanamıyorum ya bu zaman nasıl geçtiii:1shok:

Sorma canım valla.Zaman su misali akıp gidiyor valla...opuyorumnanaktan

Yemeğe gidenlere afiyet olsun şekerler...

istanbuldada bana beklerim canım:)
geliriz tabi :)
bende öyle diyorum hatta torunları düşünüp 2 yetme 4 olmalı, 2 kız 2 erke, hem amca dayı hem teyze hala olmalı, tabi yapamacağımı sanmıyorum hepsi düşünce 2 yeter allah verirse
hoşbulduk cnm

benim erk.kardeşim de ben evden çıkarken sarılıp ağlamıştır.onun kişiliğinde bir insandan asla beklenmeyecek bişi di.ben de bunu hayatta unutamam

bende ondan unutamıyorum küçükte olsa hiç onu öyle görmemiştim çok dayaanıklıydı bide ben çıkınca bağıra bağıra ağlamış babama sarılıp ((

ay en eski beniimmmkaydirigubbakcemile2
bir hafta sonra yani ayın 28.inde 2.evlilik yıldönümüm 2 sene olacak ben evleneli inanamıyorum ya bu zaman nasıl geçtiii:1shok:

evet canım yaa zaman çok çabuk geçiyo bu kocişlerin yanında
maşallah hayatım en eski demeyelim ona en evliliği oturmuş diyelim en şarap gibisi diyelim
valla bu evlilik nasıl bişeyse gün geçtikçe güzelleşiyokaydirigubbakcemile3
nice senelere hayatım

aman maşallah de haktancım tahtaya vurkaydirigubbakcemile3en eski angelle ben miyim şimdi:roflol:

Kuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah

Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki

Herkes mutludur insallah

Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?

jnaz hamile:lepi:hoış geldin bu arada cnm nasılsın

Hoşgeldin canım.Ne mutlu size.İnşallah mutluluğunu hiç bozulmaz ve hep böyle devam eder.Çakırgözlü ve jnaz hamiş.Ben de hamiştim;ama maalesef devam edemedi hamişliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…