istanbuldada bana beklerim canım:)
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
ne mutlu kardeşine ki böyle bi ablası var, allah tekrardan rahmetini esirgemesin annenden( nasılsın canım iyimisin
bende hep abim olsun isterdim ama çok şükürki bir erkek birde kız kardeşim var, 2 sininde yeri ayrı.erkek kardeşim benim gücüm dayanağım küçüğümde olsa bizim babamdan sonraki direğimiz, allah kimsenin tırnağına bile zarar getirmesin.kız kardeşse çok farklı, çükü aynuı cinsten hem dostun hem kardeşin.düğünde herşeyime koştu sağolsun allah razı olsun ikisindende küçükler 20 yaşındalar ama çok akıllılardır, sevemesim geldi :)) ama varya erkek kardeşimin bana kuafördeki bakışıyla, sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamasını ömrümce unutamam heralde, yazarken bile ellerim titredi(
topic fokur fokur kaynamış ben yokken maşallah
net gitti bir ara, sabah olmayıp yeni gelenlere slmlar hoşgeldiniz
ne mutlu kardeşine ki böyle bi ablası var, allah tekrardan rahmetini esirgemesin annenden( nasılsın canım iyimisin
bende hep abim olsun isterdim ama çok şükürki bir erkek birde kız kardeşim var, 2 sininde yeri ayrı.erkek kardeşim benim gücüm dayanağım küçüğümde olsa bizim babamdan sonraki direğimiz, allah kimsenin tırnağına bile zarar getirmesin.kız kardeşse çok farklı, çükü aynuı cinsten hem dostun hem kardeşin.düğünde herşeyime koştu sağolsun allah razı olsun ikisindende küçükler 20 yaşındalar ama çok akıllılardır, sevemesim geldi :)) ama varya erkek kardeşimin bana kuafördeki bakışıyla, sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamasını ömrümce unutamam heralde, yazarken bile ellerim titredi(
haklısın canım memlket nereyse insan oraya alışıyo, aşık olmakta ayrı tabi, gel sen bişiz seni misafir ederiz, bizde izmirde kapı bulduk :)):1hug::teselli:
Alınyazımsın valla yapabilsem Ankara'da yaşarım;ama ben tam bir İzmir ve deniz aşığıyım.Sanırım yapamam.Artık Ankara'ya gelince birkaç kapım oldu benim desositososito
inş canım yaaalınyazımsın inşallah geçer sanırım
geçen sene benide kıvrandırıyordu bu ağrı ama çok şükür dianayla geçti biraz
ben regl olduğumda etek yada elbise karnımı sıkmayan şeyler giymeye çalışıyorum,
ve ince çorap giyiyorum.ayaklar üşüdüğündede ağrı oluyor ya
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
evet canım ya yorucuuu. ama şöle bişi var ben subede değilim allahtan. sune cok zor. genel müdürlük birimleri ona göre biras daha rahat. ben 29 yaşındayım sen kaç yaşındasın:)
ohhhh verilmiş sadakamız varmış dermişim :)hayırlı uğurlu olsun. sanırım hormonal bi değişme yaşadık
AY CANIM BENİM YAAA. İNSAN NE KADAR DÜŞÜNÜO DİMİ. BENİMDE 1 KIZ 1 ERKEK KARDEŞİM VAR. KIZ KARDEŞİM BENDEN 1 YAŞ KÜÇÜK VE ALMANAYDA. GERCİ BURAYA GELİO KALIO BAYAĞI Bİ. AMA YİNEDE ÇOK ÖZLÜYORUM. ERKEK KARDEŞİMLEDE AYNEN DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIRIZ
hoşbulduk benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim allah razı olsun
benim kardeşim de benden 6 yaş küçüktür.özellikle annem öldükten sonra sanki kardeşim oğlummuş gibi hissedip öle davrandım.
herlese slm bu arada:)
Yepyeni taze gelinler hoşgeldiniz aramıza.Valla biz eskidik sanırım artık:kedi: Umarım mutluluğunuz ilk günkü gibi taptazecik olur...
sen neler yapıyosun mutlu kız nası gidio evliliğin. cok cabuk bitmiş sanırım sizin izin :)
ohhhh verilmiş sadakamız varmış dermişim :)hayırlı uğurlu olsun. sanırım hormonal bi değişme yaşadık
senden de Allah razı olsun canım ne demek
biz böle dostlar aramızda sıkıntımızı kederimizi sevincimi paylaşır rahatlarız:enbuyukkk:
selam birsamcım hoşgeldin nasılsın
ay en eski beniimmmkaydirigubbakcemile2
bir hafta sonra yani ayın 28.inde 2.evlilik yıldönümüm 2 sene olacak ben evleneli inanamıyorum ya bu zaman nasıl geçtiii:1shok:
geliriz tabi :)istanbuldada bana beklerim canım:)
bende öyle diyorum hatta torunları düşünüp 2 yetme 4 olmalı, 2 kız 2 erke, hem amca dayı hem teyze hala olmalı, tabi yapamacağımı sanmıyorum hepsi düşünce 2 yeter allah verirseevet ablalık guzel bişey benimde ablam var iyiki hem ablam hem kardeşim var
diyorum ve eger bıgun çocuk yapmaya kalkarsam bi taneyle kalmak ıstemıyorum onu kardeş duygusundan mahrum edemem dünyanın en guzel şeyi kardeş olmak
ev işlerine o kadar alıştımki artık garıbıme gıtmıyo elimde ağır deil benim bişeler yapmaya çalışıyorum işlte gün boyu ama işim olunca naparım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk cnm
benim erk.kardeşim de ben evden çıkarken sarılıp ağlamıştır.onun kişiliğinde bir insandan asla beklenmeyecek bişi di.ben de bunu hayatta unutamam
afiyet olsun canım, benim yerimede ye bende acıktım ama karar veremiyorum ne yesem ya her gün hergün düşünmekten fenalık geldi hep aynı şeyler çünkü :çok üzgünüm:
selam birsamcım hoşgeldin nasılsın _=QUOTE]
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın.bu arada bugün 11 ay bitti bizim evliliğimizde de.1 ay sonra ALLAH kısmet ederse 1. ylımız dolcak:asigim:
ay en eski beniimmmkaydirigubbakcemile2
bir hafta sonra yani ayın 28.inde 2.evlilik yıldönümüm 2 sene olacak ben evleneli inanamıyorum ya bu zaman nasıl geçtiii:1shok:
evet canım yaa zaman çok çabuk geçiyo bu kocişlerin yanında
maşallah hayatım en eski demeyelim ona en evliliği oturmuş diyelim en şarap gibisi diyelim
valla bu evlilik nasıl bişeyse gün geçtikçe güzelleşiyokaydirigubbakcemile3
nice senelere hayatım
Benim 1 sene 2 ay olacak valla...Bizden en eskisi var mı??
Kuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah
Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki
Herkes mutludur insallah
Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?
Kuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah
Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki
Herkes mutludur insallah
Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?