Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benim düğünden sonra saatim kırıldı saatim yoktu geçen saatçiye bakmak istedim yok yok diye çok ısrar etti bende üstelemedim bence saat alıcak
bencede kesin saat :) iyide olmuş pınar. işine yarar bişi alması yada ihtiyacın olan bişi olması daha iyi:)
benim eşim doğum günümde yanımda olamayacak ( gelemeyecekte ( ilk yıl ama ayrı, hepiminiz çok şanslısınız (
canım benim yaa üzülme bugünlerde geçicek. biz buradayız sana janjanlı bi kutlama yaparız:)

oofffff çok sıkılıyorum, ağlamak istiyorum yada en yüksek seimle bağırmak......
neden canım benim yaaaaaa. iyi şeyler düşünmeye çalış. ilerde herşey güsel olucakkkk

Aradım doktorumu..Yeni olduğu için normalmiş bu ağrılar.Çekcez artık ne yapalım
çok geçmiş olsun tekrardan canım. bari kötü bişi değil normal bişimiş. rahatlamış oldun jazmincim

canım benim yaa üzülme bugünlerde geçicek. biz buradayız sana janjanlı bi kutlama yaparız:)

neden canım benim yaaaaaa. iyi şeyler düşünmeye çalış. ilerde herşey güsel olucakkkk

saol canım ilgilendiğin için,inş herşey iyi olur, bişey diyemiyorum senağlama inş o günü görmeden ölmezsem kutlarız heralde mafoldumben

saol canım ilgilendiğin için,inş herşey iyi olur, bişey diyemiyorum senağlama inş o günü görmeden ölmezsem kutlarız heralde mafoldumben

Canım sakın öyle kötü şeyler söyleme.Aklına da kötü kötü şeyler getirip günlerini mahvetme...lmaz:Kaderinizde böyle birşey yaşamak varmış demekki.Hem bunlar sizin sevginizin aşkınızın pekişmesine yardımcı oluyor.Ben inanıyorum ki.Eşinle en kısa zamanda kavuşacaksınız ve elleriniz,bedeniniz,kalbiniz hiç ayrılmayacak...opuyorumnanaktan

anladım canım ilk zamanlar öle olur
ama eşin kaçta gidiyorki işe ve sen kaçta gidiyorsun
şu ezan 4 30 gibi okunuyor normalk şartlarda 2 saat daha uyuman lazım sanki:))

Aradım doktorumu..Yeni olduğu için normalmiş bu ağrılar.Çekcez artık ne yapalım

iyi o zaman canım önemli bişi olmamasına sevindim
inş kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını

angel ve jasmin canlarım ben sizin arkadaşlık davetinizi kabul ettim ama ben sizi arkadaşlarımın içinde göremiyom ya

ben göremedim canım

inşallah canım dilerim öyle olur, aşk pekişiyo ama giden senden gidiyo, öyle an oluyoki uzaklıktan defalarca kez incitiyosun karşındakini, yanında değil çünkü, desteğin yok çünkü, sağolsun destek olması gerekenlerde öyle bi destek oluyolarki anlatamam :)) her daim tek işte, beraberken herşey güzelde yalnızken hayat bomboş ( şeytan diyo çek git, işi gücü parası pulu herşeyi kalsın burda, git beraber olda bari yaşadığına değisin ....

kendinize ii bakın ben çıkıyorum, görüşürüz

görüşürüz canım benimmmmm

aynı fikirdeyim. ve herşeyde bi hayır vardır canımmm. eminim herşey cok ama cok güsel olucakkk

Ben yemeĞe Çıkıyorum kızlar gelİnce gÖrÜŞÜrÜz byby
afiyet olsun canımmm

canım benim biraz daha sabır lütfen biraz daha emin ol bu sabırın karşılığını alıcaksın.
hayat senin için okladar güsel olucak ki bugünlere birlikte gülüp geçiceksiniz..

teşekkür ederim canım allah razı olsun hepinizden :) bakmayın bana esiyo geçiyo,
canım benim ben sana cok hak veriyorum.zor bi durum gercekten. umarım mükafatını kat kat alırsın. dediğin gibi insan uzak olunca gözle görmeyince kavgaya sebebiyet verio

Canım ne desen haklısın.Ben bile eşim yurtdışına iş nedeniyle gittiğinde burada çok yalnızlık çekiyorum;ama dediğim gibi geçecek bu günler ve çok mutlu olacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…