Canım olmuş ben görebiliyorum...
AY ÇOK ŞÜKÜR VALLA YANLIŞ BİŞEY YAPARIMDA RED EDERİM DİYE KORKTUM İYİ SEVİNDİM SAĞOL CANIM ARKADAŞLIK DAVETİN İÇİN:teytey:
Rica ederim canım.Ne demekzemuszemus
bencede kesin saat :) iyide olmuş pınar. işine yarar bişi alması yada ihtiyacın olan bişi olması daha iyi:)benim düğünden sonra saatim kırıldı saatim yoktu geçen saatçiye bakmak istedim yok yok diye çok ısrar etti bende üstelemedim bence saat alıcak
canım benim yaa üzülme bugünlerde geçicek. biz buradayız sana janjanlı bi kutlama yaparız:)benim eşim doğum günümde yanımda olamayacak( gelemeyecekte ( ilk yıl ama ayrı, hepiminiz çok şanslısınız (
neden canım benim yaaaaaa. iyi şeyler düşünmeye çalış. ilerde herşey güsel olucakkkkoofffff çok sıkılıyorum, ağlamak istiyorum yada en yüksek seimle bağırmak......
çok geçmiş olsun tekrardan canım. bari kötü bişi değil normal bişimiş. rahatlamış oldun jazmincimAradım doktorumu..Yeni olduğu için normalmiş bu ağrılar.Çekcez artık ne yapalım
ayy bende resimlere bakmak istiyom kimin resmi var kızlar
ayy bende resimlere bakmak istiyom kimin resmi var kızlar
canım benim yaa üzülme bugünlerde geçicek. biz buradayız sana janjanlı bi kutlama yaparız:)
neden canım benim yaaaaaa. iyi şeyler düşünmeye çalış. ilerde herşey güsel olucakkkk
saol canım ilgilendiğin için,inş herşey iyi olur, bişey diyemiyorum senağlama inş o günü görmeden ölmezsem kutlarız heralde mafoldumben
angel canım bulaşık yemek derken saat 11-12 oluyo sabahta 5 te kalkıyorum sabah namazımı kılıp eşime kahvaltı hazırlıyorum canım işte bu yüzden tatlım uykusuz kalıyorum bünyem alışmaya çalışıyor değişikliğe
Aradım doktorumu..Yeni olduğu için normalmiş bu ağrılar.Çekcez artık ne yapalım
angel ve jasmin canlarım ben sizin arkadaşlık davetinizi kabul ettim ama ben sizi arkadaşlarımın içinde göremiyom ya
Canım sakın öyle kötü şeyler söyleme.Aklına da kötü kötü şeyler getirip günlerini mahvetme...lmaz:Kaderinizde böyle birşey yaşamak varmış demekki.Hem bunlar sizin sevginizin aşkınızın pekişmesine yardımcı oluyor.Ben inanıyorum ki.Eşinle en kısa zamanda kavuşacaksınız ve elleriniz,bedeniniz,kalbiniz hiç ayrılmayacak...opuyorumnanaktan
kendinize ii bakın ben çıkıyorum, görüşürüz
aynı fikirdeyim. ve herşeyde bi hayır vardır canımmm. eminim herşey cok ama cok güsel olucakkkCanım sakın öyle kötü şeyler söyleme.Aklına da kötü kötü şeyler getirip günlerini mahvetme...lmaz:Kaderinizde böyle birşey yaşamak varmış demekki.Hem bunlar sizin sevginizin aşkınızın pekişmesine yardımcı oluyor.Ben inanıyorum ki.Eşinle en kısa zamanda kavuşacaksınız ve elleriniz,bedeniniz,kalbiniz hiç ayrılmayacak...opuyorumnanaktan
afiyet olsun canımmmBen yemeĞe Çıkıyorum kızlar gelİnce gÖrÜŞÜrÜz byby
inşallah canım dilerim öyle olur, aşk pekişiyo ama giden senden gidiyo, öyle an oluyoki uzaklıktan defalarca kez incitiyosun karşındakini, yanında değil çünkü, desteğin yok çünkü, sağolsun destek olması gerekenlerde öyle bi destek oluyolarki anlatamam :)) her daim tek işte, beraberken herşey güzelde yalnızken hayat bomboş( şeytan diyo çek git, işi gücü parası pulu herşeyi kalsın burda, git beraber olda bari yaşadığına değisin ....
görüşürüz canım benimmmmm
aynı fikirdeyim. ve herşeyde bi hayır vardır canımmm. eminim herşey cok ama cok güsel olucakkk
canım benim ben sana cok hak veriyorum.zor bi durum gercekten. umarım mükafatını kat kat alırsın. dediğin gibi insan uzak olunca gözle görmeyince kavgaya sebebiyet verioteşekkür ederim canım allah razı olsun hepinizden :) bakmayın bana esiyo geçiyo,
inşallah canım dilerim öyle olur, aşk pekişiyo ama giden senden gidiyo, öyle an oluyoki uzaklıktan defalarca kez incitiyosun karşındakini, yanında değil çünkü, desteğin yok çünkü, sağolsun destek olması gerekenlerde öyle bi destek oluyolarki anlatamam :)) her daim tek işte, beraberken herşey güzelde yalnızken hayat bomboş( şeytan diyo çek git, işi gücü parası pulu herşeyi kalsın burda, git beraber olda bari yaşadığına değisin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?