afiyet olsun canımmm
canım benim biraz daha sabır lütfen biraz daha emin ol bu sabırın karşılığını alıcaksın.
hayat senin için okladar güsel olucak ki bugünlere birlikte gülüp geçiceksiniz..
inan çok büyük umutlarla bekliyorum o günü, o kadar sinirlerim bozukki ağlamama hakim olamıyorum bile, esasında kayınvalidem kızgınım yalnızlığa bi şekilde alıştım zorda olsa, pazar gecesi oğlunu yanından döndüm o gün bugün aramadı bile, bi yeğeni var annesi ölmüş her dk onunladır kendi evlatlarından çok koşar ona, o yeğenide bizi huzursuz etmek için çok uğraşır.kayınvalidemse her dk onun yanında ve destekçisi, onayaptıklarının yarısını yapmadı bana.onunda eşi askerde şimdi habire ona gider kalır arar sora ama beni sallamaz bile, o kadar üzülüyorumki yaptıklarına( ya bi gelin bu kadarda başı boş bırakılırmı insanlar laf atıyolar teklif ediyolar, evliyim diyorum, sonuçta daha genciz yüzükte beyaz altın oda kesmiyo milleti, dolanıyolar peşime.ya kardeşim ben gelinim genç kız gibi farkı yok peşine dolanan varmı yokmu diye hiç mi merak etmşyolar anlamıyorum ben aramazsam aramaz gitmezsen sadece neden gelmedin der gelmez, trip yaparsam kapım çalınır.eşim defalarca dedi yalnız bırakmayın kızı sahip çıkın diye amaa nerdeee,
offf neyse yaa allahından bulsun hepsi, çekemedikleri bazı şeyler var, sülalaerinde en çok beni beğenirlermiş, hem huy hem güzellik olarak bide ektradan devletteyizde okudukta onlarda okuyan pek yoktur , gıcık olmuşlar kayınbiraderden duydum, cefasını çekiyorum şimdi bütün artılarımın((
Canım benim.Haklısın her konuda.Eşin yanında değil.Bir de bu yetmezmiş gibi eşinin ailesi sorumsuzca davranıyor.Ama geçecek canım.Eşin geldiğinde,kavuştuğunuz da herşey geçecek..
Hemde öle bi haklısınki canım ...destek olcakları yerde böle yapmaları allahım yaaaa. varya alınyazımsın ben olsam kinlenirim. iyi günlerinde gelmeye başlarlarsa ozaman da ben derim. kötü günümde yoksunuz şimdide olmayın. ay cok sinir oluyorum yaaaaa. allah büyük inşallah cok ama cok güsel olucak. senin kendi ailen nerde canım benim
inan çok büyük umutlarla bekliyorum o günü, o kadar sinirlerim bozukki ağlamama hakim olamıyorum bile, esasında kayınvalidem kızgınım yalnızlığa bi şekilde alıştım zorda olsa, pazar gecesi oğlunu yanından döndüm o gün bugün aramadı bile, bi yeğeni var annesi ölmüş her dk onunladır kendi evlatlarından çok koşar ona, o yeğenide bizi huzursuz etmek için çok uğraşır.kayınvalidemse her dk onun yanında ve destekçisi, onayaptıklarının yarısını yapmadı bana.onunda eşi askerde şimdi habire ona gider kalır arar sora ama beni sallamaz bile, o kadar üzülüyorumki yaptıklarına( ya bi gelin bu kadarda başı boş bırakılırmı insanlar laf atıyolar teklif ediyolar, evliyim diyorum, sonuçta daha genciz yüzükte beyaz altın oda kesmiyo milleti, dolanıyolar peşime.ya kardeşim ben gelinim genç kız gibi farkı yok peşine dolanan varmı yokmu diye hiç mi merak etmşyolar anlamıyorum ben aramazsam aramaz gitmezsen sadece neden gelmedin der gelmez, trip yaparsam kapım çalınır.eşim defalarca dedi yalnız bırakmayın kızı sahip çıkın diye amaa nerdeee,
offf neyse yaa allahından bulsun hepsi, çekemedikleri bazı şeyler var, sülalaerinde en çok beni beğenirlermiş, hem huy hem güzellik olarak bide ektradan devletteyizde okudukta onlarda okuyan pek yoktur , gıcık olmuşlar kayınbiraderden duydum, cefasını çekiyorum şimdi bütün artılarımın((
canım onu yapabilmeyi inan çok isterdim mirmirmirmir ama geçenlerde eşimin yanına gitmeden ayınbvalideme gittim, aramadan gitmiştim ki hep aramadan giderim insan akşam7 de kocasını bekler diye.ama kayınvalide yoktu kapıda kaldım :)) aradaım nerdesin diye yeğenimdeyim dedi,dünde beraberdiniz ya dedim, cevap vermedi, gelliyorumda demedi,meğer orada kalmaya gitmiş, 3 gün kaldı orda, aramadım trip yaptım ama yinede ertesinde gittim kapısına fazla konuşmadım, sonra ben eşimin yanına giderken eve geldiler biraz yüzüm asıktı sonra yinede beni kapıda bıraktığını silip güldüm yüzüme canım dedim bağrıma bastım sıkıca sarıldım, yapamıyorum işte yapamıyorum, çok isterdim yapmayı ama.bazen eşim bile der onlarını yaptıkları için ben özür dilerim diye(( ama onlardan dolayı eşimide çok üzüyorum her dk konumuz biyerden lafını ediyoruz.oooffff keşke uzakta olsaydım diyorum bazen, eşimin yanında o kadar rahat ve mutluydumki,ve bu insan nezakettende anlamıyolar eşimin tayini çıktığı zaman 15 günümüz vardı ve 1 aylık evliydik saolsunlar yalnız bırakmadılar, her hafta gezmelerdeydik :)) ben allaha bırakıyorum artık onları , anlatsam destan olur, bazen utanıyorum ben bile onlar yapıyo bende dertlerimi neden millete anlatıyorum diye ama paylaşmazsamda deliriyorum mafoldumben
canım bencede en güseli uzağa git. kafan rahat eder..pokahontas cım benim ailemde ankarada, eşimin aileside, kurduğumuz evimizde ankarada, ve hepimizin birbirine olan uzaklığı 15 dk civarı yürüyerek.yani otobüslük yer olsa tamam ama sadece aramızda bir park var o kadar.annemler bi çıkışta, biz bi çıkşta, kayınvalide bi çıkışta.çok yakınız yani :)) olamasaydı daha güzel olurdu, ama eşimide bıktırdılar ki tayin gelirse evi satıp uzak bi yerden alcaz sanırım
slm dirim hoşgeldinslm kızlar
kayınvalidenin kızı yok galiba ondan böle bu kadar sorumsuzca davranıyor
yani nasıl içlerne siniyor anlamıyorum bizimkiler şehirdışında ve eşim yanımda olduğu halde haftada 2 kere ararlar yani ama işte insanoğlu bu çiğ süt emmiş ne yapacakları hiç belli olmaz sen birde ailenin yanındasınya ondan güveniyolardır aptallar.
onlar hiç senin onların yanında kalmanı teklif ettilermi sana merak ettim şimdi?
sen kocişin yanına aldır tayinini olmuyormu canım sonuçta ankarada yaşamk önemli değilki önemli olan beraberliğiniz tam bilmiyorum bu tayin işlerini ondan soruyorum canımcım
canım bencede en güseli uzağa git. kafan rahat eder..
slm dirim hoşgeldin
hoşbulduk canımDirimcim hoşgeldin cnım..
anladım canım ben seni. istesen yapamıosun öle dimi. eşin var sonuçta arada. bi de eşin zaten sana hak verio ve onların yaptığının kötü oldunu sölüo. sana destek oluo.. ayrıca sana karşı onların yaptıklarından da mahçup oluo.. en güseli allaha havale etmek ne diyim..
hoşbulduk canım
alınyazımsın sen de mi dertlisin :çok üzgünüm:
bende nefret ettim artık ya ama görümcemden şimdilik ona kızgınım
eşimle bir güzel kavga ettim :umursamaz:
hoşbulduk canım
geçmiş olsun bu arada ağrıların nasıl?
slm kızlar
olmazmı var, 1 tane benden 6 yaş büyük, çok iyiydi ilk başta, şimdide kötü değil ama çok dillidir lf yetiştiremezsin, o konuşurken biz yoruluruz :)) üstelik görümcemin eşide yurtdışında çalışmaya başaldı oda 8 aydır ayrıydı ona gitmezdi yeğenine gittiği kadar, ve bu yeğenide küçük değil 35 yaşında 2 çocuk sahibi.bana kalma teklifinde hç bulunmadı, sıkmak istemiyorum seni dedi, esasında kendini sıkmadı.çünkü evde durmaz kendi pek, bende yemek seçtiğimden falan pek istemedi.diyorum ima ediyorum aramanızı bekliyorum diye yok.geöçen yılda öyleydi eşim askerdeyken aramadı kimse, arada kayınvalide annemi arardı görümcm falan nasılsın varmı bi sıkıntın diye sormazdı, şimdi kendide yalnız kaldı aramadım diye çok laf soktu, bende dedim sizde beni aramadınız, ama anlamıyolar, cahillik zor maalesef
hoşbulduk canım
alınyazımsın sen de mi dertlisin :çok üzgünüm:
bende nefret ettim artık ya ama görümcemden şimdilik ona kızgınım
eşimle bir güzel kavga ettim :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?