bende öyle yapmaya çalışıyorum canım , afiyet olsun sana:)
angel canım, bizim durumlar biraz karışık, şuan ben özelleştire aşamasında olan bi kurumn gen. müd. çalışıyorum burası özelleşmeyecek, bende devletin işçisiyim ama bizi devlet başka kurumlara yerleştirmiyo özelleşirse, satın alan kişiye devroluyoruz dire, sendikam var ama yetrli değil.eşimin bulunduğu şehirde özelleşmsi muhtemel bi yer ve, eşim ilçede çalışıyo benimse ile gitmem gerekiyo 40 km mesefali.az kaldı aralık ayını bekliyoruz eşimin asaleti olursa tayine uğraşcaz kesin tayin vermeyiz derlerse gitcem ozaman
Sağol canım.Biraz daha iyiyim.Bir yandan uzanıyorum,bir yandan da size yazıyorum.Sen neden tartıştın eşinle canım..:sinifsinif:
sabah hiç keyfim yoktu,giremedim o yüzdenselam canım hoşgeldin
nerde kaldın bakim:))
demek onlar sülalecek sorunlu ve ilgisiz boşver o zaman dicem ama boşverilmiyor anlıyorum canım seni. ne deyim Allah ım sabır versin
diyorum ki sen kocişin yanına gitsen
senin neyin var canım
neden tartıştınız görümcenle(
demek onlar sülalecek sorunlu ve ilgisiz boşver o zaman dicem ama boşverilmiyor anlıyorum canım seni. ne deyim Allah ım sabır versin[
demek onlar sülalecek sorunlu ve ilgisiz boşver o zaman dicem ama boşverilmiyor anlıyorum canım seni. ne deyim Allah ım sabır versin
diyorum ki sen kocişin yanına gitsen
canım benimkiler birikti bende eşime patladım yeter artık diye
aksilik akşamda gitmemiz geren bir kına var
ben gitmeyeceğim dedim.hasta dersin dedim
sabah çok sinirliydim
hiç keyfim yok,gitsem gülüp oynayamam da
millet anlayacak
eşimle de küsüz
kesin anlarlar
yok canım kızmam ne demek, üzüldüğü için diyosun biliyorum :)) yani orayada gitsem enaz 5 yıl devlette kurum.bende zaten kurum değiştirmek istiyorum yeniden sınava gircem falan o yüzden olabilrde son 5 ay dişimizi sıkıyoruzanlıyorum canım ya bu devletin işi de çok karışık valla
eşin nerdeydi canım
valla bence bi an önce birleşin yani ne yapacaksın başka bi iş bulursun sende kocişinin yanında:))
bana kızma sakın sölemek kolay diye ama napim aklıma böle geliyor
ben olsam öle yapardım diyorumm:kedi:
hoşgeldin canım, sende mi bugün hepimiz dertliyiz desenize, dünden beri hiç görüşemedinizmiNbr arkadaşlar?
Bende eşime çok kızgınım dünden bu yana ortada yok.Akşam 1 saat aradım ulaşamayınca erkek kardeşini aradım 2.dükkana gitmişti çok işi vardı dedi.Saat kaç daha ortada yok
sabah hiç keyfim yoktu,giremedim o yüzden
şimdide yok ama biraz hava alayım şimdi
slm kıslarrrrrr...ben geldimmmm
düğünü yaptım geldimmmmmmm....nasılsınız kıslarrr
Nbr arkadaşlar?
Bende eşime çok kızgınım dünden bu yana ortada yok.Akşam 1 saat aradım ulaşamayınca erkek kardeşini aradım 2.dükkana gitmişti çok işi vardı dedi.Saat kaç daha ortada yok
hadi ya sendede aynı dert var desene :)) ben şundan kısıyorum yeğenimin annesi yok annelik ediyorum diyo gönlünü almaya çalışıyo, benimde eşim yok, nişanlıykende ayrıydık evlenincede benimde şefkate ihtiyacım var amasabır allaım sabır rabbim diyorum.kızı idiyo 2 haftaya kadar,yurtdışına ve dönüş yapmayacaklar.hastalığında oğulları yanında olacak yeğeni değil ya, kim kime muhtaç olur bilemeyez de evlatla yeğen çoook başka, sen nasılsın canım, bide siz 4 yılmı nişanlı kaldınızherkese slm kızlar...
alınyazımsın yalnız değilsin cnm merak etme:)
ben evlenmeden toplam 4 yıl boyunca eşimle ayrı şehirlerdeydik malum.annesi toplam 4 kez anca aramıştır ablaları hiç aramadı.babası başlarda sık arardı sonradan o da aramaz oldu.özellikle düğün meselesi haddinden fazla geciktiğinden sormamızdan korktu sanırım ondan aramadı.
şimdi de ben aynı sitede olmamıza rağmen hafta da bi anca gidiyorum.içimden gelmiyo ki...
aLINYAZIMSIN tam 24 saattir görüşmedik cnm
hadi ya sendede aynı dert var desene :)) ben şundan kısıyorum yeğenimin annesi yok annelik ediyorum diyo gönlünü almaya çalışıyo, benimde eşim yok, nişanlıykende ayrıydık evlenincede benimde şefkate ihtiyacım var amasabır allaım sabır rabbim diyorum.kızı idiyo 2 haftaya kadar,yurtdışına ve dönüş yapmayacaklar.hastalığında oğulları yanında olacak yeğeni değil ya, kim kime muhtaç olur bilemeyez de evlatla yeğen çoook başka, sen nasılsın canım, bide siz 4 yılmı nişanlı kaldınız
canım benimkiler birikti bende eşime patladım yeter artık diye
aksilik akşamda gitmemiz geren bir kına var
ben gitmeyeceğim dedim.hasta dersin dedim
sabah çok sinirliydim
hiç keyfim yok,gitsem gülüp oynayamam da
millet anlayacak
eşimle de küsüz
kesin anlarlar
Nbr arkadaşlar?
diyorum ki sen kocişin yanına gitsen[/B]
öyleler maalesef, ilgisizler,ama allah veriyo onlara yaptıklarını.teyzeleri deki bana büyük gelinlerimiz pek soğuk pek fenada, küçüklerimiz çok iyi olacak allahın izniyle, bunuda müsatkbel eltiye diyo telde :))) dedimki ne diyim küçük gelinlerle mutluluklar size, sonrasında ne mi oldu küçük gelini yüzük attı sebepse oğlu birine hoşgeldin demeden konuşmaya başlamış, allah çooookkk büyük o benim en büyük avukatım :))
eşimle kendimize bi süre verdik aralıkta tastik olursa asaleti tayini vercez, kabul olmayacak gibiyse ben alcam tayini gitcem, ben tayin istesem zaten 1 haftada çıkıyoda işte onu bekliyoruz
ne olduki sende anlat rahatlarsın canım
yok canım kızmam ne demek, üzüldüğü için diyosun biliyorum :)) yani orayada gitsem enaz 5 yıl devlette kurum.bende zaten kurum değiştirmek istiyorum yeniden sınava gircem falan o yüzden olabilrde son 5 ay dişimizi sıkıyoruz((
hoşgeldin canım, sende mi bugün hepimiz dertliyiz desenize, dünden beri hiç görüşemedinizmi
canım dertleşmek istersen inerim aşağıya, hava al bencede biraz, iyi gelir belki
benim annem olmadığı halde kayınvalidem böyleydi.halbu ki ne çok şey beklemişim.sadece ilgi.nese boş verelim.cnm biz 2 yıl çıktık 2 yılda nişanlı kaldık
niye tartıştınızki canım ya
off bu ne ya bu ailelerden çekilen
kendi evimizde el bebek gül bebek büyüyelim annemiz abimiz gözümüze baksın el evinde kaşının üstünde gözün var diye tartışılsınmafoldumben
evet canım Allah yardımcımız sen merak etme
neyse ama en azından sende umut var istediğin zaman hemen çıkıcaksa tayinin iyi canım
hayırlısı canım hakkında şimdik ne desek boş zaman her şeyin ilacı olur inş.
doğru demişsin canım evinde el bebek gül bebek ordada yastık muamelesi,ALLAH avukatımız şükürki, o bizi yalnız bırakmıyo
evet allahtan tayin durumum rahat bide olmasaydı dahada zordu :) inş zaman en iyi çarelerei getirir bizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?