amin canım inşallah:Saruboceq:
yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim
ben yemeğe çıkıyorum canlarr
yok canım kızmam ne demek, üzüldüğü için diyosun biliyorum :)) yani orayada gitsem enaz 5 yıl devlette kurum.bende zaten kurum değiştirmek istiyorum yeniden sınava gircem falan o yüzden olabilrde son 5 ay dişimizi sıkıyoruz((
hoşgeldin canım, sende mi bugün hepimiz dertliyiz desenize, dünden beri hiç görüşemedinizmi
canım dertleşmek istersen inerim aşağıya, hava al bencede biraz, iyi gelir belki
amin canım inşallah:Saruboceq:
yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim
ağbimin düğünü oldu.eşim gelemedi işten izin alamadı ama kayınpederim gelebilirdi.bırakın gelmeyi abimi ben arayıp açıklama bile yapmadılar.ama benim babam onların kızı doğrum yaptığın da bizzat kızşarıyla konuştu.
unutlmuyo bazı şeyler.şimdi ben onlara karşı soğuksam gidip gelmiyosam durup dururken değil yani
kızlar kızlar ben geldim nasılsınız?
geçmişi okudum bi kasvet bi kasvet herkesin bugun karamsarlıgı tutmuş:umursamaz:
ama böyle yapmayın yaşadığımıza sağlıklı olduğumza şükredelim
eyyy kocasına küsenler boşverinn nasıl olsa hatalarını anlayıp etrafınızda dolanacaklar
eyyy kayınvalidesine görümcesine küsenler boşverin onları millet fazla haşır neşir olmaktan şikayetçi bulmuşsunuz mesafeli insanları koyverin gitsin siz eşinizle bi ailesiniz artık birbirinizden başka kimseye ihtiyacınız yok
eyyy kadere küsenler küsmeyin herşeyde bi hayır vardır deyin ve sabredin her gecenin bi sabahı var unutmayın sabredin ve mukafatını görün...
ne demişler
ALDIĞIN HER NEFESİN KIYMETİNİ BİL , OT DEĞİLSİN YENİDEN BİTEMEZSİN!!!
( böyle akıl veriyo gibi yazdım bana kızmayın sadece sizi üzgün ve mutsuz görmek beni üzüyo) hepinizi öpüyoruma.s.
haktancığın teşekkür ederim canımkızlar kızlar ben geldim nasılsınız?
geçmişi okudum bi kasvet bi kasvet herkesin bugun karamsarlıgı tutmuş:umursamaz:
ama böyle yapmayın yaşadığımıza sağlıklı olduğumza şükredelim
eyyy kocasına küsenler boşverinn nasıl olsa hatalarını anlayıp etrafınızda dolanacaklar
eyyy kayınvalidesine görümcesine küsenler boşverin onları millet fazla haşır neşir olmaktan şikayetçi bulmuşsunuz mesafeli insanları koyverin gitsin siz eşinizle bi ailesiniz artık birbirinizden başka kimseye ihtiyacınız yok
eyyy kadere küsenler küsmeyin herşeyde bi hayır vardır deyin ve sabredin her gecenin bi sabahı var unutmayın sabredin ve mukafatını görün...
ne demişler
ALDIĞIN HER NEFESİN KIYMETİNİ BİL , OT DEĞİLSİN YENİDEN BİTEMEZSİN!!!
( böyle akıl veriyo gibi yazdım bana kızmayın sadece sizi üzgün ve mutsuz görmek beni üzüyo) hepinizi öpüyoruma.s.
saol canım yazdıkların için, akıl vermek ne demek dertleşiyoruz, ot değiliz çok güzel bi lafmış, aman allah herkesten çıkaracak yaptığını,bir hadisi şerif derki,
kul, kınadığını yaşamadan geçmeyecek bu dünyadan.buradada görecek, ahirettede çekecek,
haktancığın teşekkür ederim canım
arada bir oluyor işte
ya kızlar hiç sormayın bide dün kızgınlığımdan yatak odasına gittim kapıyı kilitledim
hayal mayal hatırlıyorum yani
sonra uyuya kalmışım
sabahta sen beni içeri almadın ilk defa ayrı uyuduk,bunu hiç unutmayacağım dedi
ya uyumuşum diyorum yok anlamıyor
insan tıklatmazmı,seslenir dirim diye hayret ya,seslense açmasam neyse
uyumuşum geldiğini bile farketmedim :kedi:
haktancım sen eşinle netten mi tanıştın.öle okudum da dün:)de bakam bende bişi dicem sana
sende hoşgeldin canımkızlar hoşgeldiniz bende yemek yiyip geldim.
en büyük hatam kapıyı kilitlemek oldu :kedi:olsun olur arada öyle ufak kazalaryerimseniben
sende hoşgeldin canım
en büyük hatam kapıyı kilitlemek oldu :kedi:
açmam :umursamaz:kitlemeseymişsin iyi olcakmış ama olmuşla ölmüşe çare yok ki bitanem üzme kendını artık telafi edersin seni
bi günde kapıları sonuna kadar açarsınyerimseniben:kedi:
açmam :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?