aynı ben :)))
kayınbirader var bitane,geçen telefon almıştık eşimin ordan teller bozuk çıktı.kardeşime ver yollasın dedi, ve oda benim bütün işlerimi en erken 3 güne yapa acil bile olsa, daha öncedende konuşmuştuk bu konuyu, önce ona kızdım sonra kayınvalideye döndü dava, tabi eşimdee kayınvlideyi tutunca kıyametler koptu, o kadar ağladımki utancımdan babamların yanına çıkamadım bile, başım ve gözlerim felakett maalesef
hadi ya yalnız değilim desene, sevindim ozaman kaydirigubbakcemile3 :lepi:
valla kızlar ne olduğunu anlamadım ama eşim akşam işten gelince bana tafra yaptı
hiç konuşmadı ve ilk defa yatağa küs girdik
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
bakalım altından ne çıkıcak
inş, aslında benim haklı olduğumu oda biliyo ama çok konuşunca desteğini karşı tarafa veriyo, hak veriyorum onada :))ay canım benim yaaaaa kıyamam yaaaa. Haklısında davandaaa sen yaa.
Aman umarım hemen barışırsınız. Zaten eşinde dayanamaz..
:dance::dance::dance:
NAPİM DEĞİŞEMİYORUM
sohbet daha iyi gidiyo dimi :))angelım bidenem hoşgeldin kuzum...
bizimde ayarımız yok bazen topik hiç ilerlemiyo bazende tutabilene aşkolsun:)bu arada benim üç tane temyiz dilekçem var yazılacak daha bi tanesini bile elime almadım:)
angel hoŞgeldİnnnnnn
made senİnde İŞİn zor yaaa. Ama arada yalnızlık belkİ İyİ oluyodur:)
ben anne diyorum çünkü gerçekten seviyorum bana davranışı benim ve eşim için yaptıklarını asla unutamam, eşimde genelde abla diye hitap eder baştan birkere öyle alışmışdzcel öncelikle allah rahmet etsin, hitap şekliniz nasıl kayınvalideye, eşin anne diyomu ve de sen ?
ay nasıl insan onlar öyle yakızlar be yinede şükür halimize, uygunsuz vaziyetlerdeyken kayınvalideler odalara dalıyomuş, dertliler topiğinde çoook var bu dertten yananlar, neyseki öyle sorunlarımız yok
anladım, değişik psikolojiler var haliyleben anne diyorum çünkü gerçekten seviyorum bana davranışı benim ve eşim için yaptıklarını asla unutamam, eşimde genelde abla diye hitap eder baştan birkere öyle alışmış
ama aradığı zaman telefonla veya ilk görüştüğü zaman falan bazen anacığım naber gibi şeyler dökülür ağzından, küçük kardeşide anne der ama ben abisinin ağzından hiç duymadım
eşim ona göre daha ılımlı bu konuda ve sıcak kanlı
bana alışırsın diyolardı da inanmıyodum alışılıyomuş gerçekten...zor olduğu kesin ama...insanın eve giresi gelmiyo,hiç bişey yapmak istemiyosun,tatsız tuzsuz oluyo herşey...
kızlar be yinede şükür halimize, uygunsuz vaziyetlerdeyken kayınvalideler odalara dalıyomuş, dertliler topiğinde çoook var bu dertten yananlar, neyseki öyle sorunlarımız yok
ay canım benim inşallah hemen barışırsınız canım
kızlar be yinede şükür halimize, uygunsuz vaziyetlerdeyken kayınvalideler odalara dalıyomuş, dertliler topiğinde çoook var bu dertten yananlar, neyseki öyle sorunlarımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?